2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür canım iyi olmanıza sevindim
Bol su
Rezene hurma bulgur tüket
bir de sütünü sürekli sağ canım süt üretimi devam etsin diye

Evdeyken sağıyorum hep. Doğum yaptığımda 150 ml bile geliyordu tek seferde son iki günde 20ml bile gelmiyor.ona üzülüyorum bir yandan.inşallah toparlar bir an önce
Canım düşüncem ne derece doğrudur bilemiyorum araştırmadım bilmiyorum benimde ilk bebeğim ama süt emince daha çok artıyormuş sağmak yeterli olmuyormuş, etrafında süt anne gibi emzirebileceğin bi bebek var mı belki kesilmemesi için bi çözüm olur

Gunaydin kizlar.Gece alt karnima sancilar girdi .Esime dedim doğuruyorum galiba .Ne dese begenirsiniz .
Bak bakalim suyun gelmis mi
Gulme krizlerine girdim .Her seyi öğretmişim farkinda olmadan .
Ay sabah sabah guldurdun :)))

Benimki arabada giderken bile hareketlerimi takip ediyor resmen noldu noldu diyor
Bisey demeden anlıyor şancı girdiğini benden daha panik ama Allahtan sakin bir mizaci var

Bağırsak gevşemesi doğuma hazırlık diye okumuştum canım, bide vajinada sızı olunca korktum açıkçası, daha hazır değilimmm :)

Evet batma çok fena, ama bende ayaktayken oluyo hep sende de öyle mi?
sonsuz canm naslsn. ayıptır söylemesi bağırsak gevşemesi derken kasdettiğin tam olarak ney bendede bi değişiklikler var geçen haftadan beri ama aynı şeydenmi bahsediosunuz bilemedm.

sonsuz canm naslsn. ayıptır söylemesi bağırsak gevşemesi derken kasdettiğin tam olarak ney bendede bi değişiklikler var geçen haftadan beri ama aynı şeydenmi bahsediosunuz bilemedm.

Canım araştırdım ben
Kabızlık deniliyor

süreçte artan gebelik hormonlarından biri, sindirim kanalındaki adalelerin gevşemesine ve dolayısıyla bağırsak içerisinde gıdaların daha yavaş ilerlemesine neden olur.

Bende tam bağırsak gevşemesi ne demek nasl anladn diye soracaktm beni de bilgilendirinnnn

Haftada bir anca mı oluyor :)

Haftada bir anca mı oluyor :)
haftada bire gülmüşsün ama bizim hiç olmuo baştan beri hatta son adetten beri:) )) tüp bebekle zor bela kavuştuk başta yasaktı zaten sonraki doktorlar bişey demedi ama biz çok korktuk bişey olursa ee bide hamileliğin başında eşim şehir dışındaydı zaten kardeş kardeş takılıoz:))

Diğer arkadaşta haftada bir anca yazmış bende kendimi anormal buldum.
Bizimki de iki üç aydır olmuyor

Kuzum kafasına değdiğini hiç sanmıyorum sonuçta rahim ağzı falan var bebeğe değmesi mümkün değil. Sen yine de doktoruna sor için rahat etsin. Bizim de eskisi gibi fazla olmuyor artık ama haftada iki kere falan oluyo yine. Sadece spermdeki bi madde kasılmaları tetikliyormuş ona dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…