- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.301
ben hep 5 li aldım battaniyesini ayrı aldım 40- 45 tl civariydi fiyatlarıKızlar hastane çıkışlarını kaça aldınız? Bi de kaçlı olduğunu da yazar mısınız?
Sen de güzel haberlerle gel canım inşallah ❤❤Çok sevindim canım maşallah prensesine :)
Benimde randevum yarın nstye giricem bende günü konusacagim Doktorun izin gününü soracağım bende istediğin tarih gayet iyi erken değil bende seçim sonrası için istiyorum herhangi bir aksilik olmazsa
38 hafta gayet iyi :) ay çok heyecanlıSen de güzel haberlerle gel canım inşallah ❤❤
Dedim doktora bakalım duruma göre bebeğin ağırlığı önemli dedi
Ee kendi zaten 29 u dedi ben 28 dedim 38 hafta 2 günlük oluyorum o zaman .
Konuş bakalım canım senin doktor ne dicek merak ettim :)
Hepsiburada'da 15,40 ve 16,90'a var 5'li hastane çıkışı.Alsam mı acaba?ben hep 5 li aldım battaniyesini ayrı aldım 40- 45 tl civariydi fiyatları
canım hiç takılma hamilelikte böyle dusunmen çok normal erkekler bu zamanlarda uzak dururlar bu senden sogudugu seni sevmedigi anlamına gelmez sana ve bebeğine zarar gelmesini istemediginden doğumdan lohusaliktan sonra yine eşinin gözünde eski sevdiği arzuladığı kadına kavusacaksin hiç böyle şeyler düşünme hamileliğin tadını çıkar :)eşimi aslında çok iyi tanıyorum bir bakışından bile anlarım ne düşündüğünü ama bu konuyu kestiremedim. kendisi diyor hallederim ben diye yardımcı olmak istiyor anlıyorum ama sonra kendisi de farketmeden soğuyabilir içimden bir ses öyle diyor. zaten hamilelikte bile soğuduğunu düşünüyorum resmen anne olarak görüyor beni. hatta yanında karnımı sevmek bile gelmiyor içimden gözünde o kutsal modele bürünmek istemiyorum doğuma falan da sokturmam yanıma. hatta hatta mümkün olduğu kadar farkettirmeden emzirmeyi de başka odada yapmayı düşünüyorum. psikolojim bozuldu galiba
canım mağazada bile aldığın zaman 20 liraya var onlar ince kumaş pijama tarzı oluyor al ama yine magazadanda gorup al bence kumasını dokusunu ..Hepsiburada'da 15,40 ve 16,90'a var 5'li hastane çıkışı.Alsam mı acaba?
bizde aynıyız :) ama ben 34 35 ten sonra başlamayı düşünüyorum hani normal doğumu kolaylaştırıyormuş diye tabi doktora sorup yapmak lazımhaftada bire gülmüşsün ama bizim hiç olmuo baştan beri hatta son adetten beri:) )) tüp bebekle zor bela kavuştuk başta yasaktı zaten sonraki doktorlar bişey demedi ama biz çok korktuk bişey olursa ee bide hamileliğin başında eşim şehir dışındaydı zaten kardeş kardeş takılıoz:))
kuaföre gitmelisin canım büyük kolaylıkKızlar sancılarım kasılmalarım oluyor sanki her an çatı muayenesine maruz kalabilirim gibi geliyor bana. Zaten en geç bayramdan sonra bakacakmis Dr kendisi söyledi. Alt bolgenin temizliği konusunda eşimden yardım alayım mı sizce? Soğur mu sizce?
Aynayla falan yapamıyorum zaten hiç egilemiyorum bacağımi bile kaldiramiyorum
her gece var maalesef bayılacak gibi oluyorumKızlar nefes darlığı yaşayan var mı aranızda? bikaç gündür ara ara oluyo bende acaba normal mi? sanki aldığım nefes yetmiyo gibi bi de kalbim hızlı hızlı atıyo.
Ay kiyamam. Rabbim yardimcin olsun cnm. Çok şükür ki bakıyorlar. Benim kaynana alt sokagimda büyük oğlum hafta sonu bazen kalmak isterse senede bir iki kalır. Gelip çocuklarıma bakmaz. Düşün hamileligimden beri 4/5 kere geldi evime. Seninki çok şükür bakıyor. Annem gurbette bayram sonu gelecek İstanbul da kimsem yok. Eşimin ailesi de 5 para etmez kendi bile gorusmuyor. Alt katta gorumcem var kapımı calmaz. Değişikler ne biliyim. Boyle duyunca imreniyorum valla yalan yok.canım napayım elden gelen bişi yok.. kp köyde kv de de ramazandan dolayı onun yanına gitmek zorunda kaldı... küçüğümü de mecburen gönderdim dün de abisini gönderdik okul derdi bitti diye... özlem hat safhada 2 gün önce görüntülü aradık baba beni unuttun dedi orda koptum zaten.. ama dediğim gibi yapacak bişi yok az kaldı diyip sabredicem artık
ikisinde de gece 1 gibi başladı sabah 6 da gittim hastaneye.. ilk doğumumu 9 da yaptım ikinci doğumumu 7 ye 10 vardı yaptım hızlı ilerledi yani çok şükür ama sancıları hep evde çektim ben
canım benim 32 de cumartesi doluyordu bana garanti olsun diye pzt gel dediler yani ben 32+2 de aldım çalışabilir raporunu bu durumda çalışamaz raporumda aslında cumartesi gelecek ama ben yine pzt gidip alıcam
evet 39-40 haftalarda normal doğumun artik baslamasi için cinsel birliktelik öneriliyorbizde aynıyız :) ama ben 34 35 ten sonra başlamayı düşünüyorum hani normal doğumu kolaylaştırıyormuş diye tabi doktora sorup yapmak lazım
kuaföre gitmelisin canım büyük kolaylık
her gece var maalesef bayılacak gibi oluyorum
İnstada yanlış gormediysem 70 TL idi.Onu bende duydum canım ama çok pahalı geldi bana
Aynen son a yaklaştıkça çok heyecanlı oluyor:))38 hafta gayet iyi :) ay çok heyecanlı
bakalım canım bende merak icindeyim yarın nasıl geçecek bakalım
Son haftalar artık insan daha bir merak ediyor kilosunu boyunu durumunuMerhaba kızlar.. işyerinde yoğunluk var ancak gelebildim...
AdaisyLove canım maşallah prensese... bende haftaya gidicem bakalım kilosu ne olmuş merak ediyorum...
Afilim92 güle güle giyinsin paşa kıyafetlerini... çamaşır ve ütü içinde bol bol kolaylık diliyorum :)
Bulunduğun yerde patates varsa rendelesuyunu çıkar iç çok iyi grliyorcnm. Asidi hapsediyor. Soğuk sut salatalik maden suyu iyi gelir inşallah.Bugünü nasıl geçiricem hiç bilmiyorum kızlar mide şurubumu evde unutmuşum şuan midem cayır cayı yanıyorr
walla hem kayınvalidem hem de görümcem Allah razı olsun ikisinden de ne zaman alo desem gelirler... kayınvalidem yıllardır çocuklarıma bakıyo, yemeğimi yapıyo, çamaşırımı yıkar.. bizim aramızda sen ben yoktur çok şükür Allaha... şimdi çocuklarla köyde bayramdan sonra gelecek bana yine o bakacak...Ay kiyamam. Rabbim yardimcin olsun cnm. Çok şükür ki bakıyorlar. Benim kaynana alt sokagimda büyük oğlum hafta sonu bazen kalmak isterse senede bir iki kalır. Gelip çocuklarıma bakmaz. Düşün hamileligimden beri 4/5 kere geldi evime. Seninki çok şükür bakıyor. Annem gurbette bayram sonu gelecek İstanbul da kimsem yok. Eşimin ailesi de 5 para etmez kendi bile gorusmuyor. Alt katta gorumcem var kapımı calmaz. Değişikler ne biliyim. Boyle duyunca imreniyorum valla yalan yok.
Çok iyi anlıyorum. Ben normalde de kendim alırken çok zorlanırdım hamilelikten sonra bu mümkün değil. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu işleri ağdayla yapan bi bayana gidiyorum çok da memnun kaldım. Hatta bugün de gidecektim kendimi iyi hissetmediğim için çıkamadım. Eşe yaptırma konusunda ben de olumsuz düşünüyorum bi kere ağda yapması mümkün değil ben kendim bile özel bölge ağdayı beceremem. Ağdacımız işi yapanların eli alışkın olduğu için çok hızlı ve pratik yapıyorlar. Jilet olayına girersek de çok hızlı çıkıyor ve batık yapıyor. Benim arkadaşım özel bölgesini ağdacıya açmak istemediği için eşine jiletle yaptırıyordu tabi kişisel tercih meselesi ama benim de elimden isteyebileceğim bir şey değil bu soğup soğmamasından ziyade tercih meselesi diyelimeşimi aslında çok iyi tanıyorum bir bakışından bile anlarım ne düşündüğünü ama bu konuyu kestiremedim. kendisi diyor hallederim ben diye yardımcı olmak istiyor anlıyorum ama sonra kendisi de farketmeden soğuyabilir içimden bir ses öyle diyor. zaten hamilelikte bile soğuduğunu düşünüyorum resmen anne olarak görüyor beni. hatta yanında karnımı sevmek bile gelmiyor içimden gözünde o kutsal modele bürünmek istemiyorum doğuma falan da sokturmam yanıma. hatta hatta mümkün olduğu kadar farkettirmeden emzirmeyi de başka odada yapmayı düşünüyorum. psikolojim bozuldu galiba
Orjinali değildir o ozaman canım orjinali 295 tlİnstada yanlış gormediysem 70 TL idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?