2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de güzel haberlerle gel canım inşallah ❤❤
Dedim doktora bakalım duruma göre bebeğin ağırlığı önemli dedi
Ee kendi zaten 29 u dedi ben 28 dedim 38 hafta 2 günlük oluyorum o zaman .
Konuş bakalım canım senin doktor ne dicek merak ettim :)

38 hafta gayet iyi :) ay çok heyecanlı
bakalım canım bende merak icindeyim yarın nasıl geçecek bakalım

Kızlar Ali expresten bu çantadan alanlarınız olmuştu.nolur yardım edin benim de almam lazım.ne şekilde alıcam,nelere dikkat edeyim.Bi yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• IMG_8547.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba kızlar.. işyerinde yoğunluk var ancak gelebildim...

AdaisyLove canım maşallah prensese... bende haftaya gidicem bakalım kilosu ne olmuş merak ediyorum...

Afilim92 güle güle giyinsin paşa kıyafetlerini... çamaşır ve ütü içinde bol bol kolaylık diliyorum :)

canım hiç takılma hamilelikte böyle dusunmen çok normal erkekler bu zamanlarda uzak dururlar bu senden sogudugu seni sevmedigi anlamına gelmez sana ve bebeğine zarar gelmesini istemediginden doğumdan lohusaliktan sonra yine eşinin gözünde eski sevdiği arzuladığı kadına kavusacaksin hiç böyle şeyler düşünme hamileliğin tadını çıkar :)

Hepsiburada'da 15,40 ve 16,90'a var 5'li hastane çıkışı.Alsam mı acaba?
canım mağazada bile aldığın zaman 20 liraya var onlar ince kumaş pijama tarzı oluyor al ama yine magazadanda gorup al bence kumasını dokusunu ..
instagramdada humabebe iklimbebe gibi sayfalar var onlarada bi bak istersen

bizde aynıyız :) ama ben 34 35 ten sonra başlamayı düşünüyorum hani normal doğumu kolaylaştırıyormuş diye tabi doktora sorup yapmak lazım

kuaföre gitmelisin canım büyük kolaylık

Kızlar nefes darlığı yaşayan var mı aranızda? bikaç gündür ara ara oluyo bende acaba normal mi? sanki aldığım nefes yetmiyo gibi bi de kalbim hızlı hızlı atıyo.
her gece var maalesef bayılacak gibi oluyorum

Ay kiyamam. Rabbim yardimcin olsun cnm. Çok şükür ki bakıyorlar. Benim kaynana alt sokagimda büyük oğlum hafta sonu bazen kalmak isterse senede bir iki kalır. Gelip çocuklarıma bakmaz. Düşün hamileligimden beri 4/5 kere geldi evime. Seninki çok şükür bakıyor. Annem gurbette bayram sonu gelecek İstanbul da kimsem yok. Eşimin ailesi de 5 para etmez kendi bile gorusmuyor. Alt katta gorumcem var kapımı calmaz. Değişikler ne biliyim. Boyle duyunca imreniyorum valla yalan yok.

evet 39-40 haftalarda normal doğumun artik baslamasi için cinsel birliktelik öneriliyor

Bugünü nasıl geçiricem hiç bilmiyorum kızlar mide şurubumu evde unutmuşum şuan midem cayır cayı yanıyorr

38 hafta gayet iyi :) ay çok heyecanlı
bakalım canım bende merak icindeyim yarın nasıl geçecek bakalım
Aynen son a yaklaştıkça çok heyecanlı oluyor:))
Az kaldı canım zaman geçmeyecek gibi geliyor insana
Son haftalar artık insan daha bir merak ediyor kilosunu boyunu durumunu
Hadi güzel haberlerle gel inşallah sen de :)

walla hem kayınvalidem hem de görümcem Allah razı olsun ikisinden de ne zaman alo desem gelirler... kayınvalidem yıllardır çocuklarıma bakıyo, yemeğimi yapıyo, çamaşırımı yıkar.. bizim aramızda sen ben yoktur çok şükür Allaha... şimdi çocuklarla köyde bayramdan sonra gelecek bana yine o bakacak...

Çok iyi anlıyorum. Ben normalde de kendim alırken çok zorlanırdım hamilelikten sonra bu mümkün değil. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu işleri ağdayla yapan bi bayana gidiyorum çok da memnun kaldım. Hatta bugün de gidecektim kendimi iyi hissetmediğim için çıkamadım. Eşe yaptırma konusunda ben de olumsuz düşünüyorum bi kere ağda yapması mümkün değil ben kendim bile özel bölge ağdayı beceremem. Ağdacımız işi yapanların eli alışkın olduğu için çok hızlı ve pratik yapıyorlar. Jilet olayına girersek de çok hızlı çıkıyor ve batık yapıyor. Benim arkadaşım özel bölgesini ağdacıya açmak istemediği için eşine jiletle yaptırıyordu tabi kişisel tercih meselesi ama benim de elimden isteyebileceğim bir şey değil bu soğup soğmamasından ziyade tercih meselesi diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…