2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Bebişlerini görmeye gidenler mutlu haberlerle dönün bizimde randevumuz yarın bizde yarın görüceğiz kısmetse
Kızlar ya bu bebek özenirciler ne zaman bitiyor doğurcam hala aa ye ye sen özenmezsen bebek özenir diyorlar

Kızlar sancılarım kasılmalarım oluyor sanki her an çatı muayenesine maruz kalabilirim gibi geliyor bana. Zaten en geç bayramdan sonra bakacakmis Dr kendisi söyledi. Alt bolgenin temizliği konusunda eşimden yardım alayım mı sizce? Soğur mu sizce?
Aynayla falan yapamıyorum zaten hiç egilemiyorum bacağımi bile kaldiramiyorum

Özenir ne demek tam olarak yani bebeğin canı çeker sen istemesen de her şeyin tadına bak mi diyorlar? Bana da bir kişi sürekli böyle ısrar ediyor da inatla bir gidimcik bile koymuyorum ağzıma. Deli sacmasi

Canım ben eşimden yardım aldım valla dediğin gibi olmuyor gözükmüyor bu zamana kadar kuaföre gitmişliğimde yok onlarada açamam eşimden istedim mecbur

Özenir ne demek tam olarak yani bebeğin canı çeker sen istemesen de her şeyin tadına bak mi diyorlar? Bana da bir kişi sürekli böyle ısrar ediyor da inatla bir gidimcik bile koymuyorum ağzıma. Deli sacmasi
Aynen canım benim canım istemese bile bebeğin canı çekermiş. Bende inadıma koymuyorum valla ağzıma zaten benim canım istese yerim yani ısrara ne gerek var anlamıyorum ki

Valla canım eşine bağlı birazda...
Hem eşin doğru şekilde mi alacak ondan da emin değilsin
Çünkü tüylerin çıkış yönünün tersine cekigosun falan ya. Yapıştırması da çıkış yönüne.
Ek olarak alıntı vs çok oluyor.

Ben eşimden isteyemem sanrm.
Ama sizin aranızda sorun olmuyorsa eşini az çok taniyosundur ..

Bende iki aydır kuaföre gidiyorum ama
Memnun değilim.
Son sefer kendim alcam sanirim aynayla falan.
Batık yapti çünkü.

Lactamil vardı ben ilk doğumumu yaptığım zamanlar süt tozu gibiydi suyla karıştırıp iciyordum günde 1 bardak ilk 3 gün sütüm gelmemişti benim onun sayesinde geldi onu içer içmez, acaba onu denedin mi canım ?

hayırlı olsun odanız canım bizimkine çok benziyor. çamaşır makinası nasıl temizleniyor bu arada?

Ne güzel❤❤adı ne olacak prensesimizin☺benimde bi prensesim doğacak hayırlısıyla☺
Damla olacak canım inşallah:)
Siz ne düşünüyorsunuz
AdaisyLove güzel haberlerle gel canım :) ♡♡♡♡
Sagol canm :)senden de güzel haberler bekliyorum

Eve geldim kızlar
Kızım iyi çok şükür 2400 gram 46 cm olmuş doktor iyi dedi
15 gün sonra çağırdı bayrama denk geliyor diye daha erken gelebilirsin dedi
Doğum öncesi tahliller yapıldı
28 haziran olmasını istiyorum çok mu erken olur dedim
Erken olmaz ama bebeğin ve senin durumuna göre konuşuruz daha dedi bir sonraki kontrolde netlestirirz büyük ihtimalle dedi
Bizden haberler öyle

eşimi aslında çok iyi tanıyorum bir bakışından bile anlarım ne düşündüğünü ama bu konuyu kestiremedim. kendisi diyor hallederim ben diye yardımcı olmak istiyor anlıyorum ama sonra kendisi de farketmeden soğuyabilir içimden bir ses öyle diyor. zaten hamilelikte bile soğuduğunu düşünüyorum resmen anne olarak görüyor beni. hatta yanında karnımı sevmek bile gelmiyor içimden gözünde o kutsal modele bürünmek istemiyorum doğuma falan da sokturmam yanıma. hatta hatta mümkün olduğu kadar farkettirmeden emzirmeyi de başka odada yapmayı düşünüyorum. psikolojim bozuldu galiba

Temmuz anneleri Haziranda başlayacak doğumlara ❤ hayırlısı olsun canım inşallah.. Bebeğine ve sana da maşallah diyelim

Çok sevindim canım maşallah prensesine :)
Benimde randevum yarın nstye giricem bende günü konusacagim Doktorun izin gününü soracağım bende istediğin tarih gayet iyi erken değil bende seçim sonrası için istiyorum herhangi bir aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…