- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.321
Hepsini deneyeyim sırayla canım inşallah geçirir. bugün yeni paketi koycaktım çantaya unutmuşumBulunduğun yerde patates varsa rendelesuyunu çıkar iç çok iyi grliyorcnm. Asidi hapsediyor. Soğuk sut salatalik maden suyu iyi gelir inşallah.
canm benm lazerliydi çok yok zaten ama yinede var rahatsız edicek kadar çıkıo doktor eldiveniyle alıodum olanıda ama uzun zamandr göbüşten göremiodum tabi neyse uzun zaman sonra kuaförde aldırdm gayet rahat oldu hiç açasım yokru ama başka şansmda yoktu benm eşim yapamaz zaten öyle şeyler huyunu biliyorum. kuaföre git dermKızlar sancılarım kasılmalarım oluyor sanki her an çatı muayenesine maruz kalabilirim gibi geliyor bana. Zaten en geç bayramdan sonra bakacakmis Dr kendisi söyledi. Alt bolgenin temizliği konusunda eşimden yardım alayım mı sizce? Soğur mu sizce?
Aynayla falan yapamıyorum zaten hiç egilemiyorum bacağımi bile kaldiramiyorum
ben sirkeyle boş çalıştırmıştım makinayı bebişin kıyafetlerini yıkamadan öncehayırlı olsun odanız canım bizimkine çok benziyor. çamaşır makinası nasıl temizleniyor bu arada?
10 lu hastane çıkışını 60 civarı bişeye almıştım bir esnaftan. zaten çok kısa süre giyecek marka olmasına gerek yok diye düşündüm. bir tane de 5 li takım hediye geldi bibaby diye bir markaKızlar hastane çıkışlarını kaça aldınız? Bi de kaçlı olduğunu da yazar mısınız?
maşallah canım :) ne guzelwalla hem kayınvalidem hem de görümcem Allah razı olsun ikisinden de ne zaman alo desem gelirler... kayınvalidem yıllardır çocuklarıma bakıyo, yemeğimi yapıyo, çamaşırımı yıkar.. bizim aramızda sen ben yoktur çok şükür Allaha... şimdi çocuklarla köyde bayramdan sonra gelecek bana yine o bakacak...
bende hazırladım ama eksik varmı hiç bilmiyorum ilk tecrübe olucak artk ufak tefek çıkarsada hastanenin ordan alırız diom ama bilemiyorum. sen kıyafet nekadar koydun bebeğe ben 10 lu hastane çıkışı resim için bi tulum takımı. bikaç parça zıbın alt koydum ama ekstra bide 5li almalımıyım bilemedmKızlar günaydın ben hastane çantamı hazırladım ama eksiğim varmı bilmiyorum malum benim Doğum bayram sonrası olacak büyük ihtimalle hazırlayan varmı neler koydunuz hasta bezi koymak istemiyorum ilk ameliyattan sonra kullanılıyo bidaha kullanmadım öncekilerde zaten ilkini hastane veriyo sonrasında orkit koydum siz naptınız
Maşallah Allah bozmasin cnm. Daim olsun mutluluğunuz.walla hem kayınvalidem hem de görümcem Allah razı olsun ikisinden de ne zaman alo desem gelirler... kayınvalidem yıllardır çocuklarıma bakıyo, yemeğimi yapıyo, çamaşırımı yıkar.. bizim aramızda sen ben yoktur çok şükür Allaha... şimdi çocuklarla köyde bayramdan sonra gelecek bana yine o bakacak...
eşimi aslında çok iyi tanıyorum bir bakışından bile anlarım ne düşündüğünü ama bu konuyu kestiremedim. kendisi diyor hallederim ben diye yardımcı olmak istiyor anlıyorum ama sonra kendisi de farketmeden soğuyabilir içimden bir ses öyle diyor. zaten hamilelikte bile soğuduğunu düşünüyorum resmen anne olarak görüyor beni. hatta yanında karnımı sevmek bile gelmiyor içimden gözünde o kutsal modele bürünmek istemiyorum doğuma falan da sokturmam yanıma. hatta hatta mümkün olduğu kadar farkettirmeden emzirmeyi de başka odada yapmayı düşünüyorum. psikolojim bozuldu galiba
Aaa iyi ki söyledim cnm bana uygun gelmişti hatta en güzeli avent kalkan.Orjinali değildir o ozaman canım orjinali 295 tl
hasta bezi benim hastanem iki tane verdi sonra vermedi peki sana orkid yetecekmi ben depend aldım cantama koydumKızlar günaydın ben hastane çantamı hazırladım ama eksiğim varmı bilmiyorum malum benim Doğum bayram sonrası olacak büyük ihtimalle hazırlayan varmı neler koydunuz hasta bezi koymak istemiyorum ilk ameliyattan sonra kullanılıyo bidaha kullanmadım öncekilerde zaten ilkini hastane veriyo sonrasında orkit koydum siz naptınız
Ben ilacın bitince bunlarla idare ediyorum. Birde ekmek hamurisi tatlı yemeyip bol bol su iciyorum.Hepsini deneyeyim sırayla canım inşallah geçirir. bugün yeni paketi koycaktım çantaya unutmuşum
En fazla 1 ay giyeceği için bende uygun bişeyler bakmaya çalışıyorum. Daha hiç almadım 10'lu falan hediye geldi ama sanırım bir iki tane daha alsam iyi olur. en azından 5'li ya da üçlü. Askılı body de bir sürü aldım e bebekten bu yüzden sadece uzun kollu bişeyler lazım. Belki sadece uzun kollu tulum alırım hastane çıkışı yerine. Kafam çok kararsızım10 lu hastane çıkışını 60 civarı bişeye almıştım bir esnaftan. zaten çok kısa süre giyecek marka olmasına gerek yok diye düşündüm. bir tane de 5 li takım hediye geldi bibaby diye bir marka
Alt kismindaki suyu bosalttik .Rutin deterjan gözünü yikadik,deterjan döküp yüksek ısıda boş calistirdik,lastik kismini da sirkeli suyla sildik .Biz boyle yaptık. Direk sirke ile de calistiriliyor ama makineye zarar verir diyorlar .hayırlı olsun odanız canım bizimkine çok benziyor. çamaşır makinası nasıl temizleniyor bu arada?
Tesekkur ederim canim .Yaa evet annecigim olsa hic ugrasmazdim .Cok yorulcam .Merhaba kızlar.. işyerinde yoğunluk var ancak gelebildim...
@AdaisyLove canım maşallah prensese... bende haftaya gidicem bakalım kilosu ne olmuş merak ediyorum...
Afilim92 güle güle giyinsin paşa kıyafetlerini... çamaşır ve ütü içinde bol bol kolaylık diliyorum :)
Hepsiburada'da 15,40 ve 16,90'a var 5'li hastane çıkışı.Alsam mı acaba?
Maşallah Allah bozmasın ne kadar dua etsen azdır. Allah razı olsun beklentisiz sevgisini ilgisini paylaşanlardan.walla hem kayınvalidem hem de görümcem Allah razı olsun ikisinden de ne zaman alo desem gelirler... kayınvalidem yıllardır çocuklarıma bakıyo, yemeğimi yapıyo, çamaşırımı yıkar.. bizim aramızda sen ben yoktur çok şükür Allaha... şimdi çocuklarla köyde bayramdan sonra gelecek bana yine o bakacak...
İstesem yapar mı bilmiyorum ama bende istemem sanırım, çünkü o bölge fazlasıyla değiştieşimi aslında çok iyi tanıyorum bir bakışından bile anlarım ne düşündüğünü ama bu konuyu kestiremedim. kendisi diyor hallederim ben diye yardımcı olmak istiyor anlıyorum ama sonra kendisi de farketmeden soğuyabilir içimden bir ses öyle diyor. zaten hamilelikte bile soğuduğunu düşünüyorum resmen anne olarak görüyor beni. hatta yanında karnımı sevmek bile gelmiyor içimden gözünde o kutsal modele bürünmek istemiyorum doğuma falan da sokturmam yanıma. hatta hatta mümkün olduğu kadar farkettirmeden emzirmeyi de başka odada yapmayı düşünüyorum. psikolojim bozuldu galiba
Topigimin ilk sayfasina yazmıştım .Belki birilerine yararim olur diye sana kopyaliyorumKızlar günaydın ben hastane çantamı hazırladım ama eksiğim varmı bilmiyorum malum benim Doğum bayram sonrası olacak büyük ihtimalle hazırlayan varmı neler koydunuz hasta bezi koymak istemiyorum ilk ameliyattan sonra kullanılıyo bidaha kullanmadım öncekilerde zaten ilkini hastane veriyo sonrasında orkit koydum siz naptınız
Aslında ben de sizin gibilere imreniyorum. Benim tarafta herşeye karışmak müdahale etmek isteyen eş akrabaları olunca ve bu kişilerle acayip bir düşünce farklılığı olunca sizin gibi mesafeli olanlara çok özeniyorumAy kiyamam. Rabbim yardimcin olsun cnm. Çok şükür ki bakıyorlar. Benim kaynana alt sokagimda büyük oğlum hafta sonu bazen kalmak isterse senede bir iki kalır. Gelip çocuklarıma bakmaz. Düşün hamileligimden beri 4/5 kere geldi evime. Seninki çok şükür bakıyor. Annem gurbette bayram sonu gelecek İstanbul da kimsem yok. Eşimin ailesi de 5 para etmez kendi bile gorusmuyor. Alt katta gorumcem var kapımı calmaz. Değişikler ne biliyim. Boyle duyunca imreniyorum valla yalan yok.
eve geldikten sonra bi askılı body üstüne de uzun kollu tulum giydirsem üşür mü acaba? Havalar baya sıcak olcak zaten. Kat kat hastane çıkışları da çok bunaltmaz mı bebişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?