2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canm benm lazerliydi çok yok zaten ama yinede var rahatsız edicek kadar çıkıo doktor eldiveniyle alıodum olanıda ama uzun zamandr göbüşten göremiodum tabi neyse uzun zaman sonra kuaförde aldırdm gayet rahat oldu hiç açasım yokru ama başka şansmda yoktu benm eşim yapamaz zaten öyle şeyler huyunu biliyorum. kuaföre git derm
hayırlı olsun odanız canım bizimkine çok benziyor. çamaşır makinası nasıl temizleniyor bu arada?
ben sirkeyle boş çalıştırmıştım makinayı bebişin kıyafetlerini yıkamadan önce

Kızlar günaydın ben hastane çantamı hazırladım ama eksiğim varmı bilmiyorum malum benim Doğum bayram sonrası olacak büyük ihtimalle hazırlayan varmı neler koydunuz hasta bezi koymak istemiyorum ilk ameliyattan sonra kullanılıyo bidaha kullanmadım öncekilerde zaten ilkini hastane veriyo sonrasında orkit koydum siz naptınız

Kızlar hastane çıkışlarını kaça aldınız? Bi de kaçlı olduğunu da yazar mısınız?
10 lu hastane çıkışını 60 civarı bişeye almıştım bir esnaftan. zaten çok kısa süre giyecek marka olmasına gerek yok diye düşündüm. bir tane de 5 li takım hediye geldi bibaby diye bir marka

maşallah canım :) ne guzel
banada hep annem gelir bakar eşimin ailesi bakmazda karismazda annem olduğu için bende beklenti içinde değilim ..

bende hazırladım ama eksik varmı hiç bilmiyorum ilk tecrübe olucak artk ufak tefek çıkarsada hastanenin ordan alırız diom ama bilemiyorum. sen kıyafet nekadar koydun bebeğe ben 10 lu hastane çıkışı resim için bi tulum takımı. bikaç parça zıbın alt koydum ama ekstra bide 5li almalımıyım bilemedm

Maşallah Allah bozmasin cnm. Daim olsun mutluluğunuz.

Aynı şeyi bende düşünüyorum

Bebek büyüdükçe karnimda büyüdü.
Ağrılarım oluyor.
Haliyle o da bana eşi gibi yaklaşmıyor.
Bende kendimi bazen sadece anne modelindeymis gibi hissediyorum..

Göbeğim büyümezken herşeyin normal oluşu
Büyüdükten sonra bana uzak durması falan böyle düşündürüyor beni .
Hamilelik baya açtı yani

Psikolojin bozulmadı bence öyle düşünme.
Sadece olayları gözlemlediğimiz için analiz edebiliyoruz ...

Canini sikmamauya çalış. Umarım bebekten sonra herşey yoluna girrer

hasta bezi benim hastanem iki tane verdi sonra vermedi peki sana orkid yetecekmi ben depend aldım cantama koydum

10 lu hastane çıkışını 60 civarı bişeye almıştım bir esnaftan. zaten çok kısa süre giyecek marka olmasına gerek yok diye düşündüm. bir tane de 5 li takım hediye geldi bibaby diye bir marka
En fazla 1 ay giyeceği için bende uygun bişeyler bakmaya çalışıyorum. Daha hiç almadım 10'lu falan hediye geldi ama sanırım bir iki tane daha alsam iyi olur. en azından 5'li ya da üçlü. Askılı body de bir sürü aldım e bebekten bu yüzden sadece uzun kollu bişeyler lazım. Belki sadece uzun kollu tulum alırım hastane çıkışı yerine. Kafam çok kararsızım

eve geldikten sonra bi askılı body üstüne de uzun kollu tulum giydirsem üşür mü acaba? Havalar baya sıcak olcak zaten. Kat kat hastane çıkışları da çok bunaltmaz mı bebişi?

hayırlı olsun odanız canım bizimkine çok benziyor. çamaşır makinası nasıl temizleniyor bu arada?
Alt kismindaki suyu bosalttik .Rutin deterjan gözünü yikadik,deterjan döküp yüksek ısıda boş calistirdik,lastik kismini da sirkeli suyla sildik .Biz boyle yaptık. Direk sirke ile de calistiriliyor ama makineye zarar verir diyorlar .
Tesekkur ederim canim .Yaa evet annecigim olsa hic ugrasmazdim .Cok yorulcam .

bedef canım ben hazırladım çantamı

bebek için ; 2 takım (zıbını, eldiveni, şapkası, ayaklı tulumu ve üstü), 2 tane alt üst takım , bir penye bir müslin battaniye, ağız mendili, bez ve ıslak mendil koydum...

kendim için ; gecelik ve sabahlık, pijama takımı, orkid, hasta bezi, terlik, emzirme atleti, sütyeni ve kilot koydum bu kadar

Hepsiburada'da 15,40 ve 16,90'a var 5'li hastane çıkışı.Alsam mı acaba?

Canım onlarda kocaman bir nakış oluyor önünde, ki senin gösterdiğinde de var. Hiç alma derim bebeğin vücuduna telalı kocaman bir nakış sert sert değecek iyi olmaz. Daha narin küçük nakışlı bulursan al.

Maşallah Allah bozmasın ne kadar dua etsen azdır. Allah razı olsun beklentisiz sevgisini ilgisini paylaşanlardan.

İstesem yapar mı bilmiyorum ama bende istemem sanırım, çünkü o bölge fazlasıyla değişti eşim benden soğurmu bilmiyorum ama ben ona uyuz oluyorum bu aralar yaptığı herşey gözüme batıyo sanırım hamilellikten böyleyiz.

Topigimin ilk sayfasina yazmıştım .Belki birilerine yararim olur diye sana kopyaliyorum

HASTANE ÇANTASI
Bebeğim için

• Hastane çıkışı (doğumhaneye verilecek ayri paketledim )
  • Yedek hastane çıkışı (ayri paket icinde her sey var )
  • 1 tane yedek kundak
  • 1 tane muslin kundak
  • 3 tane alt üst takim
  • 3 tane çorap
  • 2 tane iç zıbın
  • 3 tane ağız mendili
  • 2 tane mini havlu (ter bezi gibi)
  • 3 tane alt açma bezi (unibaby)
  • 1 paket islak mendil (unibaby)
  • 20 tane bebek bezi (prima care)
  • Pisik kremi (mustela
  • Biberon (Avent -direk kullanmayacağım olur da sütüm gelmez vs muhafaza amaçlı)
  • KENDİM İÇİN
    • 2pijama
    • 1gecelik
    • 2 emzirme sutyeni
    • 2 emzirme atleti
    • 4 lohusa külodu
    • 8 Göğüs pedi
    • Göğüs kalkani
    • Göğüs ucu kremi
    • Lohusa taci
    • Şal + tülbent
    • 24 lü gece pedi
    • *Ekleyeceklerim
    • Yedek gecelik
    • 1 tane çorap
    • Terlik
    • Depent
    • Deodorant
    • Dis fırçası/macunu
    • Makyaj malzemeleri
    • Islak mendil

Aslında ben de sizin gibilere imreniyorum. Benim tarafta herşeye karışmak müdahale etmek isteyen eş akrabaları olunca ve bu kişilerle acayip bir düşünce farklılığı olunca sizin gibi mesafeli olanlara çok özeniyorum biz gibilere faydadan çok zararları var

eve geldikten sonra bi askılı body üstüne de uzun kollu tulum giydirsem üşür mü acaba? Havalar baya sıcak olcak zaten. Kat kat hastane çıkışları da çok bunaltmaz mı bebişi?

O hastane çıkışı takım diye hepsini birden giydirmek zorunda değilsin canım, bulunduğun yerin sıcaklığını bilmiyorum ama yarım kol bady ve patikli alt zaten yeterli olur sıcak havada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…