2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar
nevesta81 hayırlısınla doğum haberini bekliyoruz canım, şimdiden geçmiş olsun.

Günaydın canım, şimdiye kadar senin çocuğun olmaması bazı düşüncelere iyiydi. Ama olunca bi süpriz..... ummadıkları yerden şok oluyorlar ! sana da ilgi kayacak çünkü. Ama en iyisi sen bunları düşünüp canını hiiiç sıkma ! Zaten her şey oluruna varıyor kimse umurunda olmasın..KV de seni düşünmüş hiç takma... en kıymetlini düşün.

Bilemedim ki canım bende internette yorum görerek önerdim. İstediği başka bir ilacı alabilir.

ladycry ben Mustela aldim .Yenidogan şampuanı, masaj yagi,pisik kremi ve hem sac hem vucut icin kullanılan bir sampuan .Ayrica h.burada da gayet uygun fiyata oluyor. Eczane ve bebek magazalarinda pahali. Bir de Dalin almayın arkadaslar icinde sls var arastirirsaniz .

Merhaba kızlar. Ben iki haftadır aynı kilodayım bebeğim kilo almıyo mu acaba? Doktor kontrolüne de var daha
canım ben 600 gr vermiştim bebeğim kilo almıştı takılma bebeğin kilo almıştır sen yemene dikkat et canim

Merhaba kızlar. Ben iki haftadır aynı kilodayım bebeğim kilo almıyo mu acaba? Doktor kontrolüne de var daha

Ben 1 aydır aynı kilodayım, bebeğim de geçen gittiğimde kilo almıştı. Yani anne kilosunu korusa da bebek kilo alıyor.

mustelanın şampuanını aldım ben... pişik kremi olarak hametan çok memnunum o kremden

Teşekkürler kızlar.ben de mustela ve sebamed arasında kalmıştım.mustelanın saç Ve vücut şampuanı bir arada olan var onu beğendim hepsi buradadan.kanzın küvet setini de oradan alıcam.kızlar bu arada anne bebek ürünlerinin bir çoğunda indirim var bakın isterseniz.siz göğüs Kalkan'ı aldınız mı?o konuda kararsız kaldım

Anneler gününde jokerde 45 Tl ye düşmüştü kalkan aldim ben şimdi 55 60 filan herhalde .

Kızlar bebeklerinize hangi şampuan,pişik kremi ve banyo köpüğü aldınız
Canım ben bübchen aldım ama mustela da güzel ikisinden birini seçebilirsin. Pişik için bepanthol en güzeli eczaneden. Ama ileri derece birşey olursa zaten doktorda yönlendirir diye düşünüyorum.

nevesta81 canım inşallah kuzucuklarini hayırlısıyla kucağına almışsındır hayırlı haberler bekliyoruz ilk fırsatta durumunu yaz aklımız sende
Kızlar hastane çantamın ağzını bir türlü kapatamadım bebeğin her şeyi hazır hurclara koydum ama kendimkine kaç defa ilave yaptım bu da lazım olur o da lazım olur diye diye koca bavul oldu şimdi de hastane çıkışı ne giycem onu unutmuşum koymayı rahat eşofman falan istiyorum ama tesettürlü olduğum için alt üst uyduramadim doğru düzgün acaba elbise mi giysem ama elbise de penye değil yeni doğum yapmış ve de hava sıcaklığını da düşünürsem artı lohusa sıcak basması terlemesi de var diye çok hafif bir şey giymek istiyorum ama karar veremedim galiba bir tur daha alış verise cikcam ama hiç hevesim yok yolda yürüyemiyorum doğru düzgün resmen 5 dk.lik yol için stres yaptım hastane evimize yakın artı hastane kapısının ağzından arabaya binip evimizin kapısında 5dk sonra incem

hastane çıkışında giymek için birşey koymadım ben... ya gecelik ya pijama takımı üzerine sabahlıkla arabaya binerim diye düşünüyorum şahsen

Günaydın cnm hic deli olma hatta hic takma bosver. Kaynananın taktir ettim lafı gediğine yerleştirmiş. Kiskananin isi hayra gitmez. Benim gorumcem de hep kıskanır beni hic de umursamiyorum hatta alt katimdaoturur oldukça mesafeliyizdir. İki oğlu var benimde 3.oğlum yolda onu kıskanıyor düşün. Normal bunlar aslında takılma hic keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…