- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.981
Günaydın canım, şimdiye kadar senin çocuğun olmaması bazı düşüncelere iyiydi. Ama olunca bi süpriz..... ummadıkları yerden şok oluyorlar ! sana da ilgi kayacak çünkü. Ama en iyisi sen bunları düşünüp canını hiiiç sıkma ! Zaten her şey oluruna varıyor kimse umurunda olmasın..KV de seni düşünmüş hiç takma... en kıymetlini düşün.Kızlar size bişey sormak istiyorum gerçekten gece artık sinirden uyuyamadim, şimdi benim gorumcem var 2 kızı var bütün ilgi onun çocuklarının üzerinde, benimde doguma malum az kaldı ama anlam veremedigim bir sekilde daha dogmamis cocugu kiskaniyor. Kv dogumdan sonra bende kalicak kadina bizde kal cocuklar seni ozluyor diyor. Kv de ben buraya dogum icin geldim sibelin bana ihtiyacı olur kiz ameliyatlı olucak bu durumda nasıl sende kalayım diye cevap vermiş. Birde çocukları sibelin evine getirme demis bebeğe zarar verirler demis gorumcem de baya bir bozulmuş. Yani aklım almıyor insan anne karnında daha dünyaya gözünü açmamış bebeği bu derece kıskanabilir mi ? Allahım deli olcam.
Bilemedim ki canım bende internette yorum görerek önerdim. İstediği başka bir ilacı alabilir.Bende eczaneden alıp bu ilacı kullandım yer evinde oturuyorum yeşillik etraf ve köşelerden örümcek karınca ve top şeklinde böcekler çıkıyor bu ilacı kullanmama rağmen karıncalara bile engel olmadı maalesef
Sanada gün vericek mi cnm doktorun ?benimde çarşamba randevum var bende merak ediyorum bakalım neler diyecek
ben normal istiyorum canım.. ama bebek ne der bilemiyorum... duruş pozisyonuna bağlı dedi geçen sefer... makat gelişti bakalım döndü mü... umarım dönmüştür yaSanada gün vericek mi cnm doktorun ?
mustelanın şampuanını aldım ben... pişik kremi olarak hametan çok memnunum o kremdenKızlar bebeklerinize hangi şampuan,pişik kremi ve banyo köpüğü aldınız
Henüz almadım ama baby&me almayı düşünüyorumKızlar bebeklerinize hangi şampuan,pişik kremi ve banyo köpüğü aldınız
Ya deme oyle .Bir derdim var topiginde bir konu vardi kadin 2 kez hamile kalmis görümcesine ilk ay soylemis ikisinde de .Gorumce 1 ay sonra hamile kalmis hemen hem de iki kez gelinle 1 ay farklaO zaman gitsin hamile kalsın ne diyeyim :)))
o görümceyi de tebrik etmek lazım...Ya deme oyle .Bir derdim var topiginde bir konu vardi kadin 2 kez hamile kalmis görümcesine ilk ay soylemis ikisinde de .Gorumce 1 ay sonra hamile kalmis hemen hem de iki kez gelinle 1 ay farkla
canım ben 600 gr vermiştim bebeğim kilo almıştı takılma bebeğin kilo almıştır sen yemene dikkat et canimMerhaba kızlar. Ben iki haftadır aynı kilodayım bebeğim kilo almıyo mu acaba? Doktor kontrolüne de var daha
Merhaba kızlar. Ben iki haftadır aynı kilodayım bebeğim kilo almıyo mu acaba? Doktor kontrolüne de var daha
mustelanın şampuanını aldım ben... pişik kremi olarak hametan çok memnunum o kremden
ladycry ben Mustela aldim .Yenidogan şampuanı, masaj yagi,pisik kremi ve hem sac hem vucut icin kullanılan bir sampuan .Ayrica h.burada da gayet uygun fiyata oluyor. Eczane ve bebek magazalarinda pahali. Bir de Dalin almayın arkadaslar icinde sls var arastirirsaniz .
Anneler gününde jokerde 45 Tl ye düşmüştü kalkan aldim ben şimdi 55 60 filan herhalde .Teşekkürler kızlar.ben de mustela ve sebamed arasında kalmıştım.mustelanın saç Ve vücut şampuanı bir arada olan var onu beğendim hepsi buradadan.kanzın küvet setini de oradan alıcam.kızlar bu arada anne bebek ürünlerinin bir çoğunda indirim var bakın isterseniz.siz göğüs Kalkan'ı aldınız mı?o konuda kararsız kaldım
Canım ben bübchen aldım ama mustela da güzel ikisinden birini seçebilirsin. Pişik için bepanthol en güzeli eczaneden. Ama ileri derece birşey olursa zaten doktorda yönlendirir diye düşünüyorum.Kızlar bebeklerinize hangi şampuan,pişik kremi ve banyo köpüğü aldınız
hastane çıkışında giymek için birşey koymadım ben... ya gecelik ya pijama takımı üzerine sabahlıkla arabaya binerim diye düşünüyorum şahsennevesta81 canım inşallah kuzucuklarini hayırlısıyla kucağına almışsındır hayırlı haberler bekliyoruz ilk fırsatta durumunu yaz aklımız sende
Kızlar hastane çantamın ağzını bir türlü kapatamadım bebeğin her şeyi hazır hurclara koydum ama kendimkine kaç defa ilave yaptım bu da lazım olur o da lazım olur diye diye koca bavul oldu şimdi de hastane çıkışı ne giycem onu unutmuşum koymayı rahat eşofman falan istiyorum ama tesettürlü olduğum için alt üst uyduramadim doğru düzgün acaba elbise mi giysem ama elbise de penye değil yeni doğum yapmış ve de hava sıcaklığını da düşünürsem artı lohusa sıcak basması terlemesi de var diye çok hafif bir şey giymek istiyorum ama karar veremedim galiba bir tur daha alış verise cikcam ama hiç hevesim yok yolda yürüyemiyorum doğru düzgün resmen 5 dk.lik yol için stres yaptım hastane evimize yakın artı hastane kapısının ağzından arabaya binip evimizin kapısında 5dk sonra incem
Aminn inşallah hepimizin evlatlarini bagislasin Rabbim.sag salim kucaklarimiza alalım.İkisininde 2 ismide cok güzel adıyla yaşasın kızların.
Günaydın cnm hic deli olma hatta hic takma bosver. Kaynananın taktir ettim lafı gediğine yerleştirmiş. Kiskananin isi hayra gitmez. Benim gorumcem de hep kıskanır beni hic de umursamiyorum hatta alt katimdaoturur oldukça mesafeliyizdir. İki oğlu var benimde 3.oğlum yolda onu kıskanıyor düşün. Normal bunlar aslında takılma hic keyfine bak.Kızlar size bişey sormak istiyorum gerçekten gece artık sinirden uyuyamadim, şimdi benim gorumcem var 2 kızı var bütün ilgi onun çocuklarının üzerinde, benimde doguma malum az kaldı ama anlam veremedigim bir sekilde daha dogmamis cocugu kiskaniyor. Kv dogumdan sonra bende kalicak kadina bizde kal cocuklar seni ozluyor diyor. Kv de ben buraya dogum icin geldim sibelin bana ihtiyacı olur kiz ameliyatlı olucak bu durumda nasıl sende kalayım diye cevap vermiş. Birde çocukları sibelin evine getirme demis bebeğe zarar verirler demis gorumcem de baya bir bozulmuş. Yani aklım almıyor insan anne karnında daha dünyaya gözünü açmamış bebeği bu derece kıskanabilir mi ? Allahım deli olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?