2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen ben de sürpriz yapsa öyle gitsem doğuma diyorum
Bu aralar duygu karmaşası yaşıyorum sürekli aglamakliyim
Oysa hiç korkmuyordm niye öyle oldu anlamıyorum
Öyle diyorsan öyle olur cnm çünkü bende 36 dan sonra suyum gelse bi sancı ceksem derdim dediğim de oldu. O yüzden herşeyin hazır dursun. Ağlama konusu bende de var hatta sinir var dun eşime bile sinirlenip ağladım. Aslında kolay sinirlenen bir yapım da yoktur. Doğum stresi basladi

öğleden sonra izin aldım...
akşam için kalan yemeklerimi yapıp mutfak dolabını silicem
bugünü atlatsaydım hayırlısıyla

Canım ben bübchen aldım ama mustela da güzel ikisinden birini seçebilirsin. Pişik için bepanthol en güzeli eczaneden. Ama ileri derece birşey olursa zaten doktorda yönlendirir diye düşünüyorum.
Sağol cnm.bugün hızlandırılmış bir şekilde internetten tüm alışverişlerini tamamlamaya çalışacağım.mustelanın hem saç hem vücut şampuanı biralarda olanını beğendim.pişik için de sudocrem öneriyorlar ama bilemedim.ben bepantholun ürünlerini kendimde kullanıyorum. Bakalım karar veremedim henüz ona.bugün buralardaysan çok danışırım sana

Canim yakınsa hic stres yapma kimse görmüyor seni çıkışta zaten gecelik üzerine sabahligini al gel evine

Kaynanamdan beklemediğim tavırlar çünkü birbirimize baya bi uzağız bende sasirdim açıkçası bu tepkisine, ne kadar uzak olursak o kadar iyidir cnm. Artık şu son haftalarımızı hayirlisiyla gecirelimde başka bişey istemiyorum. Rabbim yavrularımızı bize bagislasin.

öğleden sonra izin aldım...
akşam için kalan yemeklerimi yapıp mutfak dolabını silicem
bugünü atlatsaydım hayırlısıyla
Maşallah canım sana ben evi bile supuremiyorum nerde dolap silicem. Benimde kayınvalide gelecek aksama cagirdim birlikte iftar yaparız diye. Oruç tutamıyorum çok mutsuzum bu yüzden bari sevabın olur kadincagiz tutuyor.

Amin cnm uzaklık mesafe saygıyı sevgiyi korur bence. Bu zamanlarimiz çok hassas herşeyi kafaya takiyoruz bazen. Relax olmak lazim basarabilirsek.

Maşallah canım sana ben evi bile supuremiyorum nerde dolap silicem. Benimde kayınvalide gelecek aksama cagirdim birlikte iftar yaparız diye. Oruç tutamıyorum çok mutsuzum bu yüzden bari sevabın olur kadincagiz tutuyor.
walla benimde gücüm yokta eşimin iş arkadaşları gelecek...
dün evin işlerini ve ana yemeği tatlıyı falan yaptım
bugünde çorba salata yapıcam ve mecburen dolabımı silmek zorundayım
sözde görümcem ramazanda regl olunca ben gelir dolaplarını silerim demişti ona güvendim ama gelen giden olmadı tabii bana kaldı

@Sebnem87 canim kendi aracınızla dönecekseniz çok kasmana gerek yok .Bende tesettürlüyum ütü gerektirmedigi icin şifon şal , t shirt ustune kot gomlek veya kot ceketlerimden birini giyerim altima da bol paca pantolon giyerim diye düşünüyorum .

Güzel isim anlamı da güzel
Beğendim kulagima hos geldi
Hazır sayılır her şey canım bayram zamanına denk gelmesin de :)))
Bazen öyle diyorum bazen aman gelmesin sakın sakin gideyim doğuma diyorum
Sanirim doğum stresi basladi
Benim aklıma başka türlü şeyler geliyor işte o yüzden sürekli aglamakliyim içim daralıyor 1 haftadır

Hayret şaşılacak şey doğrusu ne insanlar var Allah mama canım neden sinirleniyosunki mutlu ol seni kıskanıyo bence güzel bişibirazda onlar kızsın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…