- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.001
Inşallah dönmüştür cnm.ben normal istiyorum canım.. ama bebek ne der bilemiyorum... duruş pozisyonuna bağlı dedi geçen sefer... makat gelişti bakalım döndü mü... umarım dönmüştür ya
Öyle diyorsan öyle olur cnm çünkü bende 36 dan sonra suyum gelse bi sancı ceksem derdim dediğim de oldu. O yüzden herşeyin hazır dursun. Ağlama konusu bende de var hatta sinir var dun eşime bile sinirlenip ağladım. Aslında kolay sinirlenen bir yapım da yoktur. Doğum stresi basladiBazen ben de sürpriz yapsa öyle gitsem doğuma diyorum
Bu aralar duygu karmaşası yaşıyorum sürekli aglamakliyim
Oysa hiç korkmuyordm niye öyle oldu anlamıyorum
Sans işte tutturmuşlarYa deme oyle .Bir derdim var topiginde bir konu vardi kadin 2 kez hamile kalmis görümcesine ilk ay soylemis ikisinde de .Gorumce 1 ay sonra hamile kalmis hemen hem de iki kez gelinle 1 ay farkla
Sağol cnm.bugün hızlandırılmış bir şekilde internetten tüm alışverişlerini tamamlamaya çalışacağım.mustelanın hem saç hem vücut şampuanı biralarda olanını beğendim.pişik için de sudocrem öneriyorlar ama bilemedim.ben bepantholun ürünlerini kendimde kullanıyorum. Bakalım karar veremedim henüz ona.bugün buralardaysan çok danışırım sanaCanım ben bübchen aldım ama mustela da güzel ikisinden birini seçebilirsin. Pişik için bepanthol en güzeli eczaneden. Ama ileri derece birşey olursa zaten doktorda yönlendirir diye düşünüyorum.
Canim yakınsa hic stres yapma kimse görmüyor seni çıkışta zaten gecelik üzerine sabahligini al gel evinenevesta81 canım inşallah kuzucuklarini hayırlısıyla kucağına almışsındır hayırlı haberler bekliyoruz ilk fırsatta durumunu yaz aklımız sende
Kızlar hastane çantamın ağzını bir türlü kapatamadım bebeğin her şeyi hazır hurclara koydum ama kendimkine kaç defa ilave yaptım bu da lazım olur o da lazım olur diye diye koca bavul oldu şimdi de hastane çıkışı ne giycem onu unutmuşum koymayı rahat eşofman falan istiyorum ama tesettürlü olduğum için alt üst uyduramadim doğru düzgün acaba elbise mi giysem ama elbise de penye değil yeni doğum yapmış ve de hava sıcaklığını da düşünürsem artı lohusa sıcak basması terlemesi de var diye çok hafif bir şey giymek istiyorum ama karar veremedim galiba bir tur daha alış verise cikcam ama hiç hevesim yok yolda yürüyemiyorum doğru düzgün resmen 5 dk.lik yol için stres yaptım hastane evimize yakın artı hastane kapısının ağzından arabaya binip evimizin kapısında 5dk sonra incem
Kaynanamdan beklemediğim tavırlar çünkü birbirimize baya bi uzağız bende sasirdim açıkçası bu tepkisine, ne kadar uzak olursak o kadar iyidir cnm. Artık şu son haftalarımızı hayirlisiyla gecirelimde başka bişey istemiyorum. Rabbim yavrularımızı bize bagislasin.Günaydın cnm hic deli olma hatta hic takma bosver. Kaynananın taktir ettim lafı gediğine yerleştirmiş. Kiskananin isi hayra gitmez. Benim gorumcem de hep kıskanır beni hic de umursamiyorum hatta alt katimdaoturur oldukça mesafeliyizdir. İki oğlu var benimde 3.oğlum yolda onu kıskanıyor düşün. Normal bunlar aslında takılma hic keyfine bak.
Maşallah canım sana ben evi bile supuremiyorum nerde dolap silicem. Benimde kayınvalide gelecek aksama cagirdim birlikte iftar yaparız diye. Oruç tutamıyorum çok mutsuzum bu yüzden bari sevabın olur kadincagiz tutuyor.öğleden sonra izin aldım...
akşam için kalan yemeklerimi yapıp mutfak dolabını silicem
bugünü atlatsaydım hayırlısıyla
Amin cnm uzaklık mesafe saygıyı sevgiyi korur bence. Bu zamanlarimiz çok hassas herşeyi kafaya takiyoruz bazen. Relax olmak lazim basarabilirsek.Kaynanamdan beklemediğim tavırlar çünkü birbirimize baya bi uzağız bende sasirdim açıkçası bu tepkisine, ne kadar uzak olursak o kadar iyidir cnm. Artık şu son haftalarımızı hayirlisiyla gecirelimde başka bişey istemiyorum. Rabbim yavrularımızı bize bagislasin.
walla benimde gücüm yokta eşimin iş arkadaşları gelecek...Maşallah canım sana ben evi bile supuremiyorum nerde dolap silicem. Benimde kayınvalide gelecek aksama cagirdim birlikte iftar yaparız diye. Oruç tutamıyorum çok mutsuzum bu yüzden bari sevabın olur kadincagiz tutuyor.
o görümceyi de tebrik etmek lazım...
maşallah valla hemen mi işe koyulmuş töbe yarabbim
Zaten hormonlar almış başını gitmiş en ufak şeyleri kafaya takmaya müsaitiz. Bencede relax olmak lazım.Amin cnm uzaklık mesafe saygıyı sevgiyi korur bence. Bu zamanlarimiz çok hassas herşeyi kafaya takiyoruz bazen. Relax olmak lazim basarabilirsek.
Şampuan bübchen alcam canım daha almadım almanyadan gelecek pişik kremi de sudocream aldımKızlar bebeklerinize hangi şampuan,pişik kremi ve banyo köpüğü aldınız
Güzel isim anlamı da güzel2 gündür, hesna ismi cok hoşuma gidiyor, güzel, güzel kadın demek, kızımın isminin yanındada güzel durduğnu düşünüyorum, sence nasıl? Birinde duysan ne düşünürdün? Anlamıda karışık değil milana ninki zarıf, hesna nınki güzel, ben beğendim ama kararsızım. Ve daha evde kimsenin fikrini almadım.
Hazır sayılır her şey canım bayram zamanına denk gelmesin de :)))Öyle diyorsan öyle olur cnm çünkü bende 36 dan sonra suyum gelse bi sancı ceksem derdim dediğim de oldu. O yüzden herşeyin hazır dursun. Ağlama konusu bende de var hatta sinir var dun eşime bile sinirlenip ağladım. Aslında kolay sinirlenen bir yapım da yoktur. Doğum stresi basladi
Hayret şaşılacak şey doğrusu ne insanlar var Allah mKızlar size bişey sormak istiyorum gerçekten gece artık sinirden uyuyamadim, şimdi benim gorumcem var 2 kızı var bütün ilgi onun çocuklarının üzerinde, benimde doguma malum az kaldı ama anlam veremedigim bir sekilde daha dogmamis cocugu kiskaniyor. Kv dogumdan sonra bende kalicak kadina bizde kal cocuklar seni ozluyor diyor. Kv de ben buraya dogum icin geldim sibelin bana ihtiyacı olur kiz ameliyatlı olucak bu durumda nasıl sende kalayım diye cevap vermiş. Birde çocukları sibelin evine getirme demis bebeğe zarar verirler demis gorumcem de baya bir bozulmuş. Yani aklım almıyor insan anne karnında daha dünyaya gözünü açmamış bebeği bu derece kıskanabilir mi ? Allahım deli olcam.
Söyledikleri şeylere kızıyorum sinsilikte tavan yaptı pislikHayret şaşılacak şey doğrusu ne insanlar var Allah mama canım neden sinirleniyosunki mutlu ol seni kıskanıyo bence güzel bişi birazda onlar kızsın dimi
Tüm ürünleri dalin aldım ama bi heyecanla almştm şimdi olsa sebamed yada unibaby alırdım kesinlikle..daha doğal sanki..gerçi dalinide hiç kullanmadım daha ama bilmem kiKızlar bebeklerinize hangi şampuan,pişik kremi ve banyo köpüğü aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?