2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilaç kullanıyorum 1 ayı geçmiştir baktıralı değerime bende baktırıyım ozaman ne durumda diye benmde aklıma takıldı şimdi bak

kızlarr ufak bi memleket gezisinden sonra evdeyim.gezdim mi hayır uyudum yattım buldugum yere oturtmuo bile benim kızım illa yat dio :) neyse yapılacak çok işim var alışveriş yıka ütüle asıl olay temizlikkk halılar yıkandı geldi heryer silinip süpürülecek ve halılar serilecek.peki bunlar kim yapıcakkk eşimle izin gününde halletmeye çalışıcaz.Allah ım kimseye muhtaç etmesin,yapanı bırak soran bile yok.Sormasınlar.şimdi sesleri çıkmıo doğumdada lohusalıktada kimseyi istemiom bunuda sölicem.40 çıkınca gelsin görmek isteyen.kimseyle uğraşam eşim bana o zamanda yeter.bugün kaynanamla konuştum o yurtdışında aynı böle söledim.ayy bendemi dio.ben de dedim yok anne burdakiler gelmio siz nasıl gelceniz yardıma.o yüzden sizin için geçerli değil görmeye gelebilirsiniz dedim gerisine tepkim çok güsel olacak

en iyisi kadın tutup yaptırmak bayramdan sonra ben öyle yaptırıcam

hametan pomad ya da krem kullanan var mı aranızda? bikaç sene önce akne tedavisi sırasında cildim çok hassaslaştığı için doktorum önermişti o zamandan beri sürekli evde bulunduruyorum. hafif yana yarık tahriş ve pişikler için. meme ucu çatlaklarında ve bebek pişiklerinde de kullanılabileceği yazıyor prospektüste. şuan elimde krem formunda olan var bir de pomad almayı düşünüyorum doğumdan önce. pomad olanda lanolin de varmış ama şimdiden kullanmayı düşünmüyorum ilaç olduğu için sadece doğumdan sonra kullanırım. bi de tabi doktoruma sorarak sonuçta lansinoh gibi bişey değil ilaç olduğu için sormadan kullanmamak lazım.

Benim basından beri 4lerde cıkıyodu. Hamilelikte 2.5 civarında tutmaya calısıyolar. İlac kullanıyorum her sabah normale dondu.endişe edicek bişey yok bnce buyuk ihtimalle euthyrox verir

Bu zamana kadar hep normaldi canım geçen ay yine bakıldı. 3.18çıktı. Şimdi niye durduk yere son ayımda böyle arttı anlamadım? Tsh neden yükselir ki acaba..

ben ilaç kullanıyorum 1 ayı geçmiştir baktıralı değerime bende baktırıyım ozaman ne durumda diye benmde aklıma takıldı şimdi bak

Senin kaçtı değerin canım?hep mi yüksek çıkıyordu ? Benim ilk defa oldu böyle şaşırdım resmen

en iyisi kadın tutup yaptırmak bayramdan sonra ben öyle yaptırıcam
o kadar bacı görümce var hepsi yalannn.elin karısına para vercez elden beterler işte.eşim ben yaparım dedi boya cila işi yok Allah dan pencere kapı silincek yerleride süpürüp silip yerleştircez.dolaplarımı güncel siliyorum kirli değil o yüzden.. Allah kimsye muhtaç etmesin.bayrama kadar bekleyemicem bi süpriz olur falan çocuk kirin tozun içine gelmesin istiom canım Allah yardımcımız olsun

Kızlar çok sıcak yaa... İki dakika hava alayım dedim dışarı çıktım 10 dakika sonra girdim apartmana buz gibi ohh. Ev de sıcak ama dışarısı yanıyor mübarek.

Napıcaz biz doğum sonrası?

Aman diyim sakın peluş battaniye değil muslin örtüler var battaniye diye geçiyor büyükcene..
Onlara sararız yavruları bu sıcakta pişerler vallahi.

Bende dışardan geliyorum kontrolüm vardı.neyseki eşim vardıda arabayla gittik çünkü dediğin gibi heryer yanıyor

Kızlar idrar tahlilinde
4-5 lökosit
2-3 eritrosit
5-6 epitel hücresi görüldü yazıyor. Sizce nasl sonuç enfeksyon yoktur demi

Kremin adı madecassol cnm, doktor reçeteye yazıp vermişti çatlaklar içinde iyimis bu krem içeriğini fln okudum.
Kardeşime cildiyeci vermişti bu kremden sivilce lekeleri için çatlaklarada mı iyi geliyormuş
Kötü zamanda kimin ne olduğu ortaya çıkıyor canım valla en çok yardıma ihtiyacın olduğu zaman ama yoklar bebek olunca koşa koşa sevmeye gelirler ama. Allahtan bnim annemle kv temizlicek evimi bayramdan sonra.
Hiç hava alıncak bir hava değil canım yanıyor her yer. Benimde hiç fikrim yok doğumdan sonra napcaz acaba şimdiden çok gelen giden olmasa diye dua ediyorum rahat rahat gezeyim evin içinde diye zaman buldukça duşa gircez artık

Kızlar idrar tahlilinde
4-5 lökosit
2-3 eritrosit
5-6 epitel hücresi görüldü yazıyor. Sizce nasl sonuç enfeksyon yoktur demi

Sanmıyorum, benim lökosit 25-28 civarı vr enfeksiyon çıktı. Sizinki çok az bunlar normal değerlerdir..yine de doktorunuz doğrusunu bilir

Evet canım inşallah bende fora gezmek istiyorum evde .Allahtan yaz ve sıcak herkes tatile gitsin keyfine baksın

Ya bu yardım konusunda bende muzdaribim. Kimsenin sorduğu ettiği yok zor yürüyorum görüyorlar bir de KV gezmeye iftar sonrası filanca akrabaya gidelim orda ayak uzatır dinlenirsin de diyor. Kabul etmedim akılları fikirleri gezmek. Yemeğin var mı bulaşığın çamaşırını halledeyim arada demek yok.

benm tüp bebeğe başlamadan yapılan testlerde çıkmıştı yüksek olduğu 6 flndı sanm. düzenli ilaç kullandm. ilk hamilelk testi pozitif çıkınca doktor yaptırtmıştı biraz yüksek çıkmıştı 4küsürdü sanrm. sonra ben düzenli baktrtdım normaldi hep ama en son baktrtmamın üzerinden 1 aydan fazla geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…