- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.701
Haftasıyla uyumlu canım. Gayet normal.Kızlar bugün komtrolım vardı.35+3 deyim bugün bebek kilosu 2900 gram dedi.bana fazla geldi.sizinkiler nasıl. Sizce normal mi bu kilo?
ben ilaç kullanıyorum 1 ayı geçmiştir baktıralı değerime bende baktırıyım ozaman ne durumda diye benmde aklıma takıldı şimdi bakKızlar tahlil sonuçlarımı aldım TSH 5.37
5.33en yüksek değer.
Yüksek dedi aile hekimi. Kendi doktoruna da bi göster dedi. Canım sıkıldı ya neden yükseldi ki şimdi?? 1 ay önceki sonuçlarda tsh 3.18 di.
Var mı TSH yüksek çıkan aranızda??
en iyisi kadın tutup yaptırmak bayramdan sonra ben öyle yaptırıcamkızlarr ufak bi memleket gezisinden sonra evdeyim.gezdim mi hayır uyudum yattım buldugum yereoturtmuo bile benim kızım illa yat dio :) neyse yapılacak çok işim var alışveriş yıka ütüle asıl olay temizlikkk halılar yıkandı geldi heryer silinip süpürülecek ve halılar serilecek.peki bunlar kim yapıcakkk eşimle izin gününde halletmeye çalışıcaz.Allah ım kimseye muhtaç etmesin,yapanı bırak soran bile yok.Sormasınlar.şimdi sesleri çıkmıo doğumdada lohusalıktada kimseyi istemiom bunuda sölicem.40 çıkınca gelsin görmek isteyen.kimseyle uğraşam eşim bana o zamanda yeter.bugün kaynanamla konuştum o yurtdışında aynı böle söledim.ayy bendemi dio.ben de dedim yok anne burdakiler gelmio siz nasıl gelceniz yardıma.o yüzden sizin için geçerli değil görmeye gelebilirsiniz dedim gerisine tepkim çok güsel olacak
Benim basından beri 4lerde cıkıyodu. Hamilelikte 2.5 civarında tutmaya calısıyolar. İlac kullanıyorum her sabah normale dondu.endişe edicek bişey yok bnce buyuk ihtimalle euthyrox verir
ben ilaç kullanıyorum 1 ayı geçmiştir baktıralı değerime bende baktırıyım ozaman ne durumda diye benmde aklıma takıldı şimdi bak
o kadar bacı görümce var hepsi yalannn.elin karısına para vercez elden beterler işte.eşim ben yaparım dedi boya cila işi yok Allah dan pencere kapı silincek yerleride süpürüp silip yerleştircez.dolaplarımı güncel siliyorum kirli değil o yüzden.. Allah kimsye muhtaç etmesin.bayrama kadar bekleyemicem bi süpriz olur falan çocuk kirin tozun içine gelmesin istiom canım Allah yardımcımız olsunen iyisi kadın tutup yaptırmak bayramdan sonra ben öyle yaptırıcam
Aa elimi yaktigimda kullanmistim onu. Goguse de mi suruluyomus???Kremin adı madecassol cnm, doktor reçeteye yazıp vermişti çatlaklar içinde iyimis bu krem içeriğini fln okudum.
Doktorum bunu verdi bana ilk defa kullanıcam nasıl etkilimiAa elimi yaktigimda kullanmistim onu. Goguse de mi suruluyomus???
Bende dışardan geliyorum kontrolüm vardı.neyseki eşim vardıda arabayla gittik çünkü dediğin gibi heryer yanıyorKızlar çok sıcak yaa... İki dakika hava alayım dedim dışarı çıktım 10 dakika sonra girdim apartmana buz gibi ohh. Ev de sıcak ama dışarısı yanıyor mübarek.
Napıcaz biz doğum sonrası?
Aman diyim sakın peluş battaniye değil muslin örtüler var battaniye diye geçiyor büyükcene..
Onlara sararız yavruları bu sıcakta pişerler vallahi.
Coraspini dr banada 32de bırak dedi. içmiyorum 2 gündürD dehaaa @Orkidem07 ben sadece coraspin kullaniyorum ama doktorlardan biri 32 biri 38 dedi anlam veremedim 2 gun içmedim bu seferde icim rahat etmedi bugun ictim yine
Bende dışardan geliyorum kontrolüm vardı.neyseki eşim vardıda arabayla gittik çünkü dediğin gibi heryer yanıyor
Ay 35e kadar içmişsin ben 2 gündür içmiyorum coraspini iğneye devam ama arada coraspin içsem mi kafam çok karıştı şuanBende kullanyrm coraspin clexane da kullanyrm bu hafta sonu coraspini bırak dedi iğneye devam..
Ben coraspini 3. Ayda bıraktım clexane 4000 kullanıyorum sürekliAy 35e kadar içmişsin ben 2 gündür içmiyorum coraspini iğneye devam ama arada coraspin içsem mi kafam çok karıştı şuan
Kardeşime cildiyeci vermişti bu kremden sivilce lekeleri için çatlaklarada mı iyi geliyormuşKremin adı madecassol cnm, doktor reçeteye yazıp vermişti çatlaklar içinde iyimis bu krem içeriğini fln okudum.
Kötü zamanda kimin ne olduğu ortaya çıkıyor canım valla en çok yardıma ihtiyacın olduğu zaman ama yoklar bebek olunca koşa koşa sevmeye gelirler ama. Allahtan bnim annemle kv temizlicek evimi bayramdan sonra.o kadar bacı görümce var hepsi yalannn.elin karısına para vercez elden beterler işte.eşim ben yaparım dedi boya cila işi yok Allah dan pencere kapı silincek yerleride süpürüp silip yerleştircez.dolaplarımı güncel siliyorum kirli değil o yüzden.. Allah kimsye muhtaç etmesin.bayrama kadar bekleyemicem bi süpriz olur falan çocuk kirin tozun içine gelmesin istiom canım Allah yardımcımız olsun
Hiç hava alıncak bir hava değil canım yanıyor her yer. Benimde hiç fikrim yok doğumdan sonra napcaz acaba şimdiden çok gelen giden olmasa diye dua ediyorum rahat rahat gezeyim evin içinde diye zaman buldukça duşa gircez artıkKızlar çok sıcak yaa... İki dakika hava alayım dedim dışarı çıktım 10 dakika sonra girdim apartmana buz gibi ohh. Ev de sıcak ama dışarısı yanıyor mübarek.
Napıcaz biz doğum sonrası?
Aman diyim sakın peluş battaniye değil muslin örtüler var battaniye diye geçiyor büyükcene..
Onlara sararız yavruları bu sıcakta pişerler vallahi.
Kızlar idrar tahlilinde
4-5 lökosit
2-3 eritrosit
5-6 epitel hücresi görüldü yazıyor. Sizce nasl sonuç enfeksyon yoktur demi
Kardeşime cildiyeci vermişti bu kremden sivilce lekeleri için çatlaklarada mı iyi geliyormuş
Kötü zamanda kimin ne olduğu ortaya çıkıyor canım valla en çok yardıma ihtiyacın olduğu zaman ama yoklar bebek olunca koşa koşa sevmeye gelirler ama. Allahtan bnim annemle kv temizlicek evimi bayramdan sonra.
Hiç hava alıncak bir hava değil canım yanıyor her yer. Benimde hiç fikrim yok doğumdan sonra napcaz acaba şimdiden çok gelen giden olmasa diye dua ediyorum rahat rahat gezeyim evin içinde diye zaman buldukça duşa gircez artık
benm tüp bebeğe başlamadan yapılan testlerde çıkmıştı yüksek olduğu 6 flndı sanm. düzenli ilaç kullandm. ilk hamilelk testi pozitif çıkınca doktor yaptırtmıştı biraz yüksek çıkmıştı 4küsürdü sanrm. sonra ben düzenli baktrtdım normaldi hep ama en son baktrtmamın üzerinden 1 aydan fazla geçti.Bu zamana kadar hep normaldi canım geçen ay yine bakıldı. 3.18çıktı. Şimdi niye durduk yere son ayımda böyle arttı anlamadım? Tsh neden yükselir ki acaba..
Senin kaçtı değerin canım?hep mi yüksek çıkıyordu ? Benim ilk defa oldu böyle şaşırdım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?