2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benm peluş battaniyemde var ama çantasına koymadım gerek olmaz diye düşündüm sonuçta yaz mevsimi diye ama bilemedm şimdi
Seninde kafan karışmaya müsait benim gibi :))

yaz günü pelüş battaniyeye gerek olmaz sanırım
Bende öyle düşündüm benimle aynı haftada olan arkadaşımla karşılaştık o almışta onun 3.çocuğu tecrubeli acaba gerekli mi diye size sorayım dedim. Yazın o sıcağında çocuğu öyle battaniye içine koyarsam ben pişerim valla.

Kizlar coraspin kullananlar ne zaman kesti doktorlariniz coraspini benim doktor 38 e kadar ic dedi bana onceki doktorumsa 32 de kesecegiz demisti ben doktor degistirince kafam karıştı ne yapsam acaba

Kizlar coraspin kullananlar ne zaman kesti doktorlariniz coraspini benim doktor 38 e kadar ic dedi bana onceki doktorumsa 32 de kesecegiz demisti ben doktor degistirince kafam karıştı ne yapsam acaba
Ben ecopirin kullaniyorum ayni ise yarıyor sanirim :) 34.hafta bırakacağız dedi dr um

Benim doktorum da 37 de kes demişti doktor değiştirdim 34 de kescez dedi. Ne zaman bırakcam bilmiyorum Kan sulandırıcı iğne de doğuma kadar devam dedi.

Bende kullanyrm coraspin clexane da kullanyrm bu hafta sonu coraspini bırak dedi iğneye devam..

ben onun reçetesinde bile 6 aya kadarmı ney bişey yazıo diye hatrlıyorum

hiç tecrübesiz olunca böyle oluyo dimek

tesekkur ederim insallah sorun yasamadan emzirebiliriz
İnşallah canım ya çok istiyorum inşallah sütümde gelir bebeğimde emer
Zaten ondan sonra doğum var hiç dinlenemeyeceksin sanırım. Olsun, Allah yardım eder :)
Aynen canım ama olsun sonrasında da bebeğimle daha çok zaman geçirmiş olcam onun için şimdi yorulayım :)
Kızlar iki tane hastane çıkışı aldığm için 2tane battaniye var. ayrıyeten peluş battaniye almak lazım mı ? Hastane çantası için ?
Bulunduğun yer çok sıcaksa gerekyok canım penye olanlar yeter. Ben sarsam isilik olur çocuk sıcaktan

bende dün ilk kez sürdüm aynen krem gibi sanmştım vazelin gibi katıydı şaşrdm
Aynen canım ilk gününüm azizliğine uğradım biraz fazla gitti krem artık az az sıkarız :)

Kızlar tahlil sonuçlarımı aldım TSH 5.37
5.33en yüksek değer.
Yüksek dedi aile hekimi. Kendi doktoruna da bi göster dedi. Canım sıkıldı ya neden yükseldi ki şimdi?? 1 ay önceki sonuçlarda tsh 3.18 di.

Var mı TSH yüksek çıkan aranızda??

canım hakkınızda hayırlısı Allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

Benim basından beri 4lerde cıkıyodu. Hamilelikte 2.5 civarında tutmaya calısıyolar. İlac kullanıyorum her sabah normale dondu.endişe edicek bişey yok bnce buyuk ihtimalle euthyrox verir

nevesta81 canımm gözğn aydın Allah anala babalı büyütmek nasip etsin zor kısmı atlattın şükür görüo elin tutuo ne güzell bi duygudurr artık daha rahat büyütebilcen yavrularını İnşallah öp benim için o melekleri Darısı bize İnşallah

Benimde 32+0da 1915 g 34+3 de 2211 g çıktı. Doktor hep gününe göre büyüyo gayet sağlıklı diyor bana. Hem son ayda bebeklerin kilosu ikiye katlar diyorlar bekleyip görelim bakalım bence bu kadar stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…