2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benm bebişimi biraz fazla hıçkırık tutuo sankiii şimdi yine tuttuu sizlerinkinide okadar çok tutuomu

Evet cnm propektusunde oyle yaziyor.

kızlarrrr çok kötü bişey farkettimmm bebeişim hıçkırıooya hıçkırıkları yukarıda hissediyorumm aşağıya dönmüştü en son geri yukarımı döndü yoksaaaa sanrm döndüüü. böyle olmuyodu önceki hıçkırıklar

belki dönmemiştir dur bakalım...

Evet gezsin herkes hiç sıcaklarda misafirliğe gerek yok bizim yerimizede gezsinler
Benim kv bir o yönden iyi sanırım canım şükür biri çağırırsa yorgunsan gitmeyelim der temizlik içinde 1 kere temizledi şimdi doğum içinde temizlicekler o yönden hakkını yiyemem kadıncağızın :)
Tekrar dönerler mi ki ya belki göbüşüdür o canım

bilmemki döner belki die düşündüm inşallah dediğin gibidir göbüştür.göbüşünü yediğim:)

kızlar benm bebişimi biraz fazla hıçkırık tutuo sankiii şimdi yine tuttuu sizlerinkinide okadar çok tutuomu
Ben sordum dr a cok hıçkırıyor üzülüyorum bir sey yapamayınca dedim .Hickirmasi da cok iyi onun icin hareket etmesi de rahat ol dedi .

Canim benim bebisimde çok hickiriyo özellikle aksamlari. Benimkide baş asagi duruyo ama bi kac gündür sag kasigimin biraz üstünde hissediyorum capraz mi duruyo napiyosa

Bugun toplamda 2 saat yol gittim .Yeğenim icin katlandim .Sonuclarimiz iyi çıkmadı moral ve destek için gittim gördüm geldim canim cıktı ama hem sicak hem yol

Şanslısın o konuda demekki. Benimkide ısrarla gel de gel der... En sonunda aman yok evde yaymayı tercih ederim dedim :) zaten ayaklarım şişiyor sıcaktan..
Evet herşey gayet iyi dedi doktorum suyu duruşu falan.kilosu 3 olmuş 200 gram almış

Maşallah. Kaçıncı haftadasınız canım?

Bende göbekte hissediyodum ama endişelenmedim hiç zaten bugün kontroldede baktık başı tam oturmuştu. Baş gelişti yine değişmemişti yani endişe etme canım eminim seninde oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…