2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayır doktor olabilir böyle bir hafta gerilik önemli değil dedi ben de çok şey yapmadım o anda. ama bugüün de geri çıkarsa üzüldüğümü belli edip sorarım neden olabilir diye. kordondaki kan akışına da bakıyo her seferinde orda da bir sorun yokmuş hani orda sorun olsa evet bebeğe az besin akışı gidiyor diyebilir ama öyle bişey de yokmuş. bir yerden sonra genetik kader kısmet napalım canım elimizden geldiğince beslenelim faydalı şeyler yiyelim de gerisi Allaha kalmış

Kismet tabi ama bende ikinci gebelik ilkinde sorun yasamayinca bunda endise ettim dr dan insallah guzel haberlerle dönersin ... guzel haberlerini bize de ver insallah merak ederim..

Bende akşam sürmeye başladım daha yeni canım sadece günde 1 sürüyorsun değil mi? Aynen bakalım inşallah gelir süt güzel güzel:)
Arkadaslar göğüs icin kremleri ne zaman kullanmaya basladiniz? 32+4 teyim bugün ne zaman baslamali aceba?
33 + 2 de sürdüm canım ben ideali nedir bilmiyorum ama

Bende akşam sürmeye başladım daha yeni canım sadece günde 1 sürüyorsun değil mi? Aynen bakalım inşallah gelir süt güzel güzel:)

Peki onerilen bi urun var mi? Ben hic arastirmadim ...

Hayırlısı olsun canım :) Bağcılar ve esenlerdekinin odaları büyük ama sefaköyü hiç bilmiyorum ben
Benim iki kez çekildi nst ikisinde de 3 er defa çıktı bir kezde 70 civarı çıktı cuma tekrar nst için çağırdı sanırım 70 olan yüzünden dogum 10 15 gün içinde olur dedi
Hadi hayırlısı o halde :) benim az çıktığı için herhalde olur böyle normal dedi sadece
Hayırlısıyla gelsin bebişler canım :) Allah yardımcınız olsun

evet gece yatmadan sürüyorum bir de duş aldıktan sonra cildim kuruyor o zaman da ekstradan sürüyorum. zaten mercimek tanesi kadar yetiyo. haziran annelerinde her sabah kolonya ile silip kurutup her akşam lansinoh ile nemlendirin diye konuşmuşlardı ama bunu düzenli deneyip sonuç alan var mı bilmiyorum

Bende akşam duştan sonra süreyim dedim. Ben akşam fazla kaçırdım ilk sürdüğüm için krem gibi bekliyordum koyu bir şey beklemiyordum değişikmiş yapısı.

Zaten ondan sonra doğum var hiç dinlenemeyeceksin sanırım. Olsun, Allah yardım eder :)

Kızlar iki tane hastane çıkışı aldığm için 2tane battaniye var. ayrıyeten peluş battaniye almak lazım mı ? Hastane çantası için ?

bende hissetmiştim gibi ama pekde emin olamamıştım meğerse dönmüş seninkide belkide dönmüştür canm bellimi olur. biraz araştırmıştımda hissedenlerde olmuş hissetmeyenlerde ama şurdan anlayabilirsin diye düşünüyorum bebeği hıçkırık tutunca aşağılarda hissediosan hıçkırığı dönmüştür.

Kızlar iki tane hastane çıkışı aldığm için 2tane battaniye var. ayrıyeten peluş battaniye almak lazım mı ? Hastane çantası için ?
benm peluş battaniyemde var ama çantasına koymadım gerek olmaz diye düşündüm sonuçta yaz mevsimi diye ama bilemedm şimdi

Bende akşam duştan sonra süreyim dedim. Ben akşam fazla kaçırdım ilk sürdüğüm için krem gibi bekliyordum koyu bir şey beklemiyordum değişikmiş yapısı.
bende dün ilk kez sürdüm aynen krem gibi sanmştım vazelin gibi katıydı şaşrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…