- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.661
hayır doktor olabilir böyle bir hafta gerilik önemli değil dedi ben de çok şey yapmadım o anda. ama bugüün de geri çıkarsa üzüldüğümü belli edip sorarım neden olabilir diye. kordondaki kan akışına da bakıyo her seferinde orda da bir sorun yokmuş hani orda sorun olsa evet bebeğe az besin akışı gidiyor diyebilir ama öyle bişey de yokmuş. bir yerden sonra genetik kader kısmet napalım canım elimizden geldiğince beslenelim faydalı şeyler yiyelim de gerisi Allaha kalmışMerhaba benim de 31+5 te 1710gr demisti dr simdi 32+4 teyiz ne oldu bilmiyorummoralim sıfır... bu ikinci bebegim ilki hep önde gitti kilo olarak... bunda digee ölçümler normal ama larin çevresi geriden geliyor... Dr sana bisey onersi mi? Catlayacagim yahu endişeden kucuk kalsin istemiyorum yavrum... sebepte bulamadilar
.. sende sebep neymis dr ne soyledi? Insallah doğana kadar ele avuca gelebilecek sekilde olur yavrularimiz... saglicakla gelsinler
Kismet tabi ama bende ikinci gebelik ilkinde sorun yasamayinca bunda endise ettim dr dan insallah guzel haberlerle dönersin ... guzel haberlerini bize de ver insallah merak ederim..hayır doktor olabilir böyle bir hafta gerilik önemli değil dedi ben de çok şey yapmadım o anda. ama bugüün de geri çıkarsa üzüldüğümü belli edip sorarım neden olabilir diye. kordondaki kan akışına da bakıyo her seferinde orda da bir sorun yokmuş hani orda sorun olsa evet bebeğe az besin akışı gidiyor diyebilir ama öyle bişey de yokmuş. bir yerden sonra genetik kader kısmet napalım canım elimizden geldiğince beslenelim faydalı şeyler yiyelim de gerisi Allaha kalmış
Bende akşam sürmeye başladım daha yeni canım sadece günde 1 sürüyorsun değil mi? Aynen bakalım inşallah gelir süt güzel güzel:)düzenli sürünce kuruluğu epey azalıyo ama iki gün sürmezsem yine aynı hale dönüyo. hiindistan cevizi yağı da çokk yumuşatıyor ama o da gözenekleri tıkar yağ sonuçta diye düşündüm. bakalım doğumda hepimiz göreceğiz memişlerimizin karakteri neymiş
33 + 2 de sürdüm canım ben ideali nedir bilmiyorum amaArkadaslar göğüs icin kremleri ne zaman kullanmaya basladiniz? 32+4 teyim bugün ne zaman baslamali aceba?
Peki onerilen bi urun var mi? Ben hic arastirmadim ...Bende akşam sürmeye başladım daha yeni canım sadece günde 1 sürüyorsun değil mi? Aynen bakalım inşallah gelir süt güzel güzel:)
33 + 2 de sürdüm canım ben ideali nedir bilmiyorum ama
80 ve üzeri 100 olduğu zaman doğum başlıyor diye biliyorumDoğum sancısı kaç oluyor acaba nst de kaç çıkması lazım ?
Lansinoh lanolin krem aldım canım genelde önerilen o hem emzirirkende silmek gerekmyormuşPeki onerilen bi urun var mi? Ben hic arastirmadim ...
Hayırlısı olsun canım :) Bağcılar ve esenlerdekinin odaları büyük ama sefaköyü hiç bilmiyorum benCnm aynen cok genis degildi odasi biz 4_5 kisi falandik yani anca sigdik daha genis odalari varmidir bilmiyorum sormak lazim, ama masa falanda yaparsan o odada tikis tikis olabilirsiniz sen yinede danismaya bir sor genis oda varmi diye.. Ben bu sene kismetse medipolde dusunuyorum dogumu oranin odalarinida hic bilmiyorum valla nasi olcak kismetimize..
Hadi hayırlısı o halde :) benim az çıktığı için herhalde olur böyle normal dedi sadeceBenim iki kez çekildi nst ikisinde de 3 er defa çıktı bir kezde 70 civarı çıktı cuma tekrar nst için çağırdı sanırım 70 olan yüzünden dogum 10 15 gün içinde olur dedi
Hayırlısıyla gelsin bebişler canım :) Allah yardımcınız olsunGüzel mesajlarınız için saolun kızlar. Hastanedeyim gene yatış verildi. Ciğer geliştirici oldum. Nişan değilmiş gene nedeni belli olmayan bir kanama. Ama bu sefer neyseki öyle çok olmadı. Haftamda ilerlediği için doktor doğuma hazırlayalım seni dedi. Haftasonu doğum olacak büyük ihtimal. Şimdilik ege üniversitesindeyim bir kaç gün burda kalıp asıl doğum yapacağım hastaneye geçeceğim. Yani planlar bu ama bebekler bir değişiklik yapmaya karar vermezse :)
evet gece yatmadan sürüyorum bir de duş aldıktan sonra cildim kuruyor o zaman da ekstradan sürüyorum. zaten mercimek tanesi kadar yetiyo. haziran annelerinde her sabah kolonya ile silip kurutup her akşam lansinoh ile nemlendirin diye konuşmuşlardı ama bunu düzenli deneyip sonuç alan var mı bilmiyorumBende akşam sürmeye başladım daha yeni canım sadece günde 1 sürüyorsun değil mi? Aynen bakalım inşallah gelir süt güzel güzel:)
33 + 2 de sürdüm canım ben ideali nedir bilmiyorum ama
Lansinoh lanolin krem aldım canım genelde önerilen o hem emzirirkende silmek gerekmyormuş
Bende akşam duştan sonra süreyim dedim. Ben akşam fazla kaçırdım ilk sürdüğüm için krem gibi bekliyordum koyu bir şey beklemiyordum değişikmiş yapısı.evet gece yatmadan sürüyorum bir de duş aldıktan sonra cildim kuruyor o zaman da ekstradan sürüyorum. zaten mercimek tanesi kadar yetiyo. haziran annelerinde her sabah kolonya ile silip kurutup her akşam lansinoh ile nemlendirin diye konuşmuşlardı ama bunu düzenli deneyip sonuç alan var mı bilmiyorum
nasıl yaptın o hareketleri biz yatakta dönemiyoruz
Tabi canim saglikli olsunlar daAynen benimde öyle. Benim doktorum dönmesi tamamen bebeğin keyfine bağlı dedi ama havuz falan söylememişti.. hayırlısı olsun artık, belkide bizim için hayırlısı böyledir canım.
Zaten ondan sonra doğum var hiç dinlenemeyeceksin sanırım. Olsun, Allah yardım eder :)Oh harika olur hem:) 6 temmuzda tam 1 ay var bayramla bu haftayı saymazsak 20 güncük kaldı :)
Aynen canım az da olsa etki eder 10ml bile gider baya bence çok az sürüyorsun yapısıda krem gibi değil katı bir şey ben krem gibi bir şey düşünmüştüm hep
Canim ben 34de basladim ama oyle cok duzenli degil aklima geldikceArkadaslar göğüs icin kremleri ne zaman kullanmaya basladiniz? 32+4 teyim bugün ne zaman baslamali aceba?
Bende alip yavas yavas baslayayim bakalim :) tesekkur ederimCanim ben 34de basladim ama oyle cok duzenli degil aklima geldikce
bende hissetmiştim gibi ama pekde emin olamamıştım meğerse dönmüş seninkide belkide dönmüştür canm bellimi olur. biraz araştırmıştımda hissedenlerde olmuş hissetmeyenlerde ama şurdan anlayabilirsin diye düşünüyorum bebeği hıçkırık tutunca aşağılarda hissediosan hıçkırığı dönmüştür.Aa öylemi gerçekten, çok sevindim. Benim doktorum bana dönerse hissedersin çok gürültülü dönüyorlar demişti o yüzden hissetmeyi bekliyordum. Hayırlısı olsun yinede hepimiz için, kendileri nasıl istiyorlarsa öyle doğsunlar, sağlıkla doğsunlarda..
benm peluş battaniyemde var ama çantasına koymadım gerek olmaz diye düşündüm sonuçta yaz mevsimi diye ama bilemedm şimdiKızlar iki tane hastane çıkışı aldığm için 2tane battaniye var. ayrıyeten peluş battaniye almak lazım mı ? Hastane çantası için ?
yaz günü pelüş battaniyeye gerek olmaz sanırımKızlar iki tane hastane çıkışı aldığm için 2tane battaniye var. ayrıyeten peluş battaniye almak lazım mı ? Hastane çantası için ?
bende dün ilk kez sürdüm aynen krem gibi sanmştım vazelin gibi katıydı şaşrdmBende akşam duştan sonra süreyim dedim. Ben akşam fazla kaçırdım ilk sürdüğüm için krem gibi bekliyordum koyu bir şey beklemiyordum değişikmiş yapısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?