- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.841
Hmmm gece bi bakim ya o zamanprofil ayarlarından yapıyorsun canım orada doğum zamanı olan yere tarihini yazıyorsun sonraki mesajında cikiyor
Canım yanlış hatırlamıyorsam sende ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorsun. Bende izne ayrılmayı düşündüğümden manuel Philipsin göğüs pompasını aldım . Hem lazım olursa işimi görsün hemde uygun olsun dedim .Kizlar sut icin pompa aldiniz mi ,alcak misiniz ?Haziran topigine goz attim bazilari sut gelmedigi icin bazilari da bebege fazla geldigi icin sagim yapmışlar ilk gunden itibaren .Kafam karıştı. %100 kullanilcaksa alayim ama 200 300 tl yi verip bir kosede bekleyecekse ne bileyim
Canım ihtiyaç olduğunda alabilirsin bence, eczanelerde var zaten. Eğer ihtiyaç olmazsa boşuna almamış olursun.
Zaten karşı taraf sormadan şunda yardımcı olur musun diye sormak çok zor oluyor ne yazık ki canım. Yardım etmeye niyeti yok muhtemelen, çünkü oram ağrıyor buram sızlıyor deyip gezebiliyorsa hali var demektir. Böylesi kolayına da geliyor olabilir.Canım kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz bir kaç ay oldu taşınalı sözde bana yardımcı olmak için geldi. Ama inan hiç yardımlık bir şey sormuyor, benimde gücüme gidiyor. Bir kaç kez bir tabak yemek getirdi o kadar. Gezmeye adam arıyor ama bu halde nasıl gezebilirim
Ben de bana yardımı dokunsun isterdim, oysa o sosyal hayatımı yaşamadığım için psikolojimin bozulduğunu düşünüyor.
Halden anlamıyor anlayacağın.. Günde 3 kez zili çalıp napıyoruz diye gelip koltuğa yayılıyordu. "Belim ağrıyor bacağım ağrıyor" her geldiğinde bir rahatsızlığını söylüyor bende nasıl diyim ki bana bunda yardımcı olur musun anne diye. E bebek olunca da bunları yapacak muhtemelen. ben de senin gibi düşünsem de sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum.
Senin şu an takvimin olmuş zaten 4 temmuz olarak gözüküyor :)Hmmm gece bi bakim ya o zaman
@symmm
36+0 da yine kilosu düşük çıktı. ac ölçüsü 2 buçuk hafta geride, diğer değerler normal.kilo 2480. dr haftaya tekrar kontrol edelim eğer gelişmezse erken doğurtucaz dedii yediğim şeylerin en ufak faydası yok
Afilim92 kirazı sordum, hayır öyle bir bilgim yok abartmadığın sürece her şeyi yiyebiilirsin dedi canım
Sefakoye oğlumun Dr u orda onun için gidiyorum kadın doğuma bir kere gittim esmer bir kadındı hic hoslanmadim dağa da gitmedim. Takibi şuan medicana avcılarda yavuz bey yapıyor ama doğumu hastane çok iyi ve tam teşekküllü olduğu için medipol megada yapacağım cnm.Yok cnm medipol sefakoy e gidiyorum ben oraya giden hic yok burda sanirim, nisaya gittim oglumda, simdi burasi daha yakin geliyor, sen bagcilardakine mi gidiyorsun cnm
Takıldıgım bir nokta da simdiden süt geliyor gogsumden .Ama dogumdan hemen sonra gelir gelmez bilemiyoruz .Cok olur da bebek tamamini emmezse o da problem .Ben biraz garanticiyim .Sanirim alayim kafam rahat olsun diycem :)Evet orda yazılan her şeyi yapmak zorunda değilsin. Ama şu konuda gelenekselciyim eğer çalışmıyorsam pompaya ihtiyacım elzem olmayabilir. Neticede işyerinde süt sağmak için gerekiyor pompa. Ama evde olunca sık sık emzirmek daha mantıklı.
Evet oyle dusununce mantikli .Mesela sen ilk bebekte elektrikli alsan simdi de isine yarayacaktı.Evet canım almişkan iyisini alırken acıp bakmama izin vermiyolardı, alıp getiriyordum bi yeri eksik pompası bozuk vs iadede almiyordular ne kadar sinirleniyordum, ama elekdiriklilerde baya pahalı yanlız ama 1 kere alıyorsun.
Sagol canim amin insallah .Afilim92 canım geçmiş olsun yiğenine çok üzüldüm, allah dayanma gücü versin inşallah.
Arzu_Azra canım geçmiş olsun, hastanede kalıcaksın değil mi? Durumundan bizi de haberdar et.
@Kizilcik123 inşallah bebeğin kilo alır canım yaa haftan doğuma uygun aslında toparlar diye düşünüyorum. Sancı bende de çıktı ama pek ciddiye almadılar yüksek ve düzenli olmadığı için muhtemelen.
Evet canim ayrilcam. Biraz arastirayim .Onu da begenen cok kisi var.Canım yanlış hatırlamıyorsam sende ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorsun. Bende izne ayrılmayı düşündüğümden manuel Philipsin göğüs pompasını aldım . Hem lazım olursa işimi görsün hemde uygun olsun dedim .
Ilk gun sut gelmezse bebisim sarilik olmasin Allah korusun .Pofff iyice karisti kafam en iyisi ya lazim olursa diye hayiflanmayim alayim benCanım ihtiyaç olduğunda alabilirsin bence, eczanelerde var zaten. Eğer ihtiyaç olmazsa boşuna almamış olursun.
Ya onun degisik bir ismi var .Bana da onermisti magazadaki adam ama ben cam olcak dedim .O da isiya dayanıklıydı galiba. Ama emin olamadim .Kizlar biliyordur belki ismini.Kızlar aventin biberonu almıştım netten ben cam sanıyordum ama plastikmiş. Nasıl sterilize edilecek biberon. Plastik ya kaynatabilir miyim bilemedim?
Canım kilot olarak geçiyor gorseldekinden alacaksın.Whiteandblue canım dün depend baktım da
Mesane pedi olanı mı alacaz üstünde beden yazmıyordu ben de kararsız kaldım almadım sorayım önce dedim ?
evet ankaraya gelmeyeceğim. kalp atışları zikzaklı ama 100-140 aralığında normali nedir bilemiyorum pek. sancı için de bol su iç çok sancın olursa buraya gel beni ara falan dedi. beslenmesi için de damarlara falan baktı normal gorunuyordu bir yorumu olmadı 2500ü geçtiğinde bizim için yeterli. o kiloda bebeğin yeterli emme gücü olur stres yapıp üzülme dedi o kadar. beslenmenle hiçbir ilgisi yok dedi bir de. iyi ki her şeyi önceden hazırlayıp bitirmişim panik olurdum vallaa
Nisada kıme gtmıstın cnm bn oraya bıkac kere gttım odaları kucukdu acıl bsy oldgunda oraya gdıorm bndYok cnm medipol sefakoy e gidiyorum ben oraya giden hic yok burda sanirim, nisaya gittim oglumda, simdi burasi daha yakin geliyor, sen bagcilardakine mi gidiyorsun cnm
37ye kadar yolu var canm bekle bakalm doner insallah
Evet canım hastanedehastanedeyım suan sabah yatısım yapıldı.. Sızlerı haberdar etmeye çalışırım canımAfilim92 canım geçmiş olsun yiğenine çok üzüldüm, allah dayanma gücü versin inşallah.
Arzu_Azra canım geçmiş olsun, hastanede kalıcaksın değil mi? Durumundan bizi de haberdar et.
@Kizilcik123 inşallah bebeğin kilo alır canım yaa haftan doğuma uygun aslında toparlar diye düşünüyorum. Sancı bende de çıktı ama pek ciddiye almadılar yüksek ve düzenli olmadığı için muhtemelen.
Zaten karşı taraf sormadan şunda yardımcı olur musun diye sormak çok zor oluyor ne yazık ki canım. Yardım etmeye niyeti yok muhtemelen, çünkü oram ağrıyor buram sızlıyor deyip gezebiliyorsa hali var demektir. Böylesi kolayına da geliyor olabilir.
Takıldıgım bir nokta da simdiden süt geliyor gogsumden .Ama dogumdan hemen sonra gelir gelmez bilemiyoruz .Cok olur da bebek tamamini emmezse o da problem .Ben biraz garanticiyim .Sanirim alayim kafam rahat olsun diycem :)
Evet oyle dusununce mantikli .Mesela sen ilk bebekte elektrikli alsan simdi de isine yarayacaktı.
Sagol canim amin insallah .
Evet canim ayrilcam. Biraz arastirayim .Onu da begenen cok kisi var.
Ilk gun sut gelmezse bebisim sarilik olmasin Allah korusun .Pofff iyice karisti kafam en iyisi ya lazim olursa diye hayiflanmayim alayim ben
Bebedor marka. Emziği biberonu hepsi bebedor almıştık. Memnun kalınca yine bebedor aldim bitek pompa almadim onuda ikizler erken doğduğu için emme refleksleri yoktu bu normal doğarsa gerek kalmaz belki diyorumHmm hangi markaydi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?