2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afilim92 canım geçmiş olsun yiğenine çok üzüldüm, allah dayanma gücü versin inşallah.

Arzu_Azra canım geçmiş olsun, hastanede kalıcaksın değil mi? Durumundan bizi de haberdar et.

@Kizilcik123 inşallah bebeğin kilo alır canım yaa haftan doğuma uygun aslında toparlar diye düşünüyorum. Sancı bende de çıktı ama pek ciddiye almadılar yüksek ve düzenli olmadığı için muhtemelen.

Canım yanlış hatırlamıyorsam sende ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorsun. Bende izne ayrılmayı düşündüğümden manuel Philipsin göğüs pompasını aldım . Hem lazım olursa işimi görsün hemde uygun olsun dedim .

Zaten karşı taraf sormadan şunda yardımcı olur musun diye sormak çok zor oluyor ne yazık ki canım. Yardım etmeye niyeti yok muhtemelen, çünkü oram ağrıyor buram sızlıyor deyip gezebiliyorsa hali var demektir. Böylesi kolayına da geliyor olabilir.

Canım benim Bebişin de kilo boy geriden geliyor 2hafta. 32de gittiğimizde 1500gr çıktı. 34+3te 2kg olmuştu. Yine de az dedi doktor. Ama gelişim geriliği olarak görmüyorum dedi. Haftaya randevum var. 37+0 da. İnş o zaman kilo almış olur. Neden direk erken doğum yaptırmaktan bahsetti doktorun? Son haftalarda kilo alımı daha çok olur bebeklerin diyorlar?

Kızlar aventin biberonu almıştım netten ben cam sanıyordum ama plastikmiş. Nasıl sterilize edilecek biberon. Plastik ya kaynatabilir miyim bilemedim?

Yok cnm medipol sefakoy e gidiyorum ben oraya giden hic yok burda sanirim, nisaya gittim oglumda, simdi burasi daha yakin geliyor, sen bagcilardakine mi gidiyorsun cnm
Sefakoye oğlumun Dr u orda onun için gidiyorum kadın doğuma bir kere gittim esmer bir kadındı hic hoslanmadim dağa da gitmedim. Takibi şuan medicana avcılarda yavuz bey yapıyor ama doğumu hastane çok iyi ve tam teşekküllü olduğu için medipol megada yapacağım cnm.

Takıldıgım bir nokta da simdiden süt geliyor gogsumden .Ama dogumdan hemen sonra gelir gelmez bilemiyoruz .Cok olur da bebek tamamini emmezse o da problem .Ben biraz garanticiyim .Sanirim alayim kafam rahat olsun diycem :)
Evet oyle dusununce mantikli .Mesela sen ilk bebekte elektrikli alsan simdi de isine yarayacaktı.
Sagol canim amin insallah .
Evet canim ayrilcam. Biraz arastirayim .Onu da begenen cok kisi var.
Canım ihtiyaç olduğunda alabilirsin bence, eczanelerde var zaten. Eğer ihtiyaç olmazsa boşuna almamış olursun.
Ilk gun sut gelmezse bebisim sarilik olmasin Allah korusun .Pofff iyice karisti kafam en iyisi ya lazim olursa diye hayiflanmayim alayim ben

Kızlar aventin biberonu almıştım netten ben cam sanıyordum ama plastikmiş. Nasıl sterilize edilecek biberon. Plastik ya kaynatabilir miyim bilemedim?
Ya onun degisik bir ismi var .Bana da onermisti magazadaki adam ama ben cam olcak dedim .O da isiya dayanıklıydı galiba. Ama emin olamadim .Kizlar biliyordur belki ismini.

Kalp atışı normalmiş, güzel, stressiz demekki bebeğin. Hayırlısı olsun canım sağsalim kavuşacağız inşallah..

Yok cnm medipol sefakoy e gidiyorum ben oraya giden hic yok burda sanirim, nisaya gittim oglumda, simdi burasi daha yakin geliyor, sen bagcilardakine mi gidiyorsun cnm
Nisada kıme gtmıstın cnm bn oraya bıkac kere gttım odaları kucukdu acıl bsy oldgunda oraya gdıorm bnd

Evet canım hastanedehastanedeyım suan sabah yatısım yapıldı.. Sızlerı haberdar etmeye çalışırım canım

Evet canım ben onu olduğu gibi de kabulüm. Fakat istediği zaman onun gibi düşünmediğim için tavır koyuyor. Çünkü isteklerine karşılık vermiyorum geri çeviriyorum, bana uygun şeyler olmuyor genelde ve üstelik hamileyim. Allah'a şükür eşimde ev temizliğini idare ediyor ayrıca ben de elimden geleni yapıyorum.

Sen bilirsin canım, ihtiyacın olacağını düşünüyorsan al derim.

Hmm hangi markaydi peki?
Bebedor marka. Emziği biberonu hepsi bebedor almıştık. Memnun kalınca yine bebedor aldim bitek pompa almadim onuda ikizler erken doğduğu için emme refleksleri yoktu bu normal doğarsa gerek kalmaz belki diyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180606-225557.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…