2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo alımı çok yavaşladı çünkü mesela senin iki haftada 500 gram almış maşallah 32den 34 e kadar. Benimki 34-36 arasında sadece 200 gram almış. Ac geriliği gittikçe artıyor üç haftaya çıkacak nerdeyse. Yani gelişme geriliğine giriyor artık sanırım.

Arkadaşlar, hastanede ikramlıklarınızı, hediyelerınızı vb. nereye koyacaksınız standı mı kıralarsınız

Kızlar aventin biberonu almıştım netten ben cam sanıyordum ama plastikmiş. Nasıl sterilize edilecek biberon. Plastik ya kaynatabilir miyim bilemedim?
Canim ben daha bugün kaynattim aventin 2 biberonunu benimki de cam degil. Kagidinfa ve netten araştırdım. Sadece 5 dakika kaynattim hic bişey olmadi

Anladim cnm bende bilmiyorum sefakoyde yeni dogan yogun bakim unitesi varmi kuvez varsa kac tane vs hepsini sorucaz, soru isareti kalmassa orda devam ederim..

Anladım canım. Peki diğer kontrolün ne zaman?37ye kadar mı zaman verdi doktorun ona göre mi karar verecek erken doğuma? Direk Sezeryan olacak o zaman öyle mi? Hakkımızda hayırlısı olsun tehlikeli zamanları geçtik çok şükür. Eğer bebek için sıkıntı olacaksa alınsın tabi ki. Dert etme kendine hiç 37de doğsa sorun olmaz inş. Arkadaşım 37de normal doğum yaptı 2700doğdu bebeği. Şimdi gayet sağlıklı maşallahı var :)

Nisada kıme gtmıstın cnm bn oraya bıkac kere gttım odaları kucukdu acıl bsy oldgunda oraya gdıorm bnd
Ben murvet hn ve alev hn a gittim ama dogumuma ikiside nasib olmadi nobetci dr yaptrdi adini bile suan hatrlamiyorum, dr lardan memnumdum fakat hastane hakkinda cok sorunlar yasadim, gece dr dahil hic kimse yok hastanede bu yuzden medipole gidiyorum suan

Canim ben daha bugün kaynattim aventin 2 biberonunu benimki de cam degil. Kagidinfa ve netten araştırdım. Sadece 5 dakika kaynattim hic bişey olmadi
Sağol canım ya geri de gönderemem faturasını falan atmıştım
Afilim92 cam olan hangi markayı canım ondan da alayım. Netten alırken hiç dikkat etmemişim.

bir hafta sonra yani 37+0 da kontrol var. rutin kontrol mu bu yoksa gerilik var diye mi bir hafta sonra çağırdı bilmiyorum. o zaman soyleyecek doğum olup olmayacağını. 2500ü geçince problem olmuyor dedi arkadaşınınki gibi inşallah bizim de öyle olur. sağol canım.

Sağol canım ya geri de gönderemem faturasını falan atmıştım
Afilim92 cam olan hangi markayı canım ondan da alayım. Netten alırken hiç dikkat etmemişim.
Bişey değil canım ama bana magazada ki kadın camla plastik olanin arasında hiç fark yok hatta plastik te değil onlarin adi natural deniyo galiba. İçin rahat olsun yani

Benim de haftaya Çarşamba randevum canım aynı senin gibi 37+0 da çağırdı ama benimhem kontrol hem çalışamaz raporu verecek. İnş güzel haberlerle geliriz ikimiz de. Bebişler şişmanlamış olurlar inş. Bu arada doğum zamanlarımız arasında da 1gün varmış :)

benim ablalarım yapmazken kv hiç yapmaz anca öle saçmalarlar kötğ olmuş yakınına taşınması benim görümcem 1 2 mahalle uzağa taşındı ben yaklaştı die stres oluom şahsen.hiç sevmem içli dışlı gel git falan

Kızlar sevdiğiniz erkek isimlerini sayar mısınız artk isim konusunu halletmem lazım sizden de fikir almak istedim, bu son :)) oğluşların isimleri yada beğendiğiniz isimler olursa makbule geçer, lütfen♡♡♡

Bende hiç sevmem mesafe iyidir Allah sabır versin dibinde olanlara

Clexane kullanan arkadaşlar bir sorum var. Bir tanıdığım gebeliğinde clexane kullanıyordu doktoru genel anestezi olman gerekiyor demiş ve genel anestezi ile olmuş doğumu. Ben hep spinal istyrdm ve sakıncası olduğunu bilmyrdm siz doktorlarınzla görüştnz mü hiç

Benim oğlumun ismi Göktuğ olacak inşallahh.. Alptuğ, Çağan,Arel bunlarda beğendklerim arasında..

amin inşallah. nasıl çalıştın bu zamana kadar tebrik ediyorum gerçektennn

Kizlar süt sağım makinesi oneriniz var mi? Hazirligim arasinda bir o kaldi marka konusunda cok kararsizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…