- 10 Kasım 2017
- 220
- 249
- 103
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.881
Ben ebeye sordum ilk dogumsa ve normal dogumsa gerek yok gelir sutun dedi.bi de hastabe cantasina kesinlikle biberon mamma ve emzik koyma dedi seni emmez yoksa onlara alisirsa dediKizlar süt sağım makinesi oneriniz var mi? Hazirligim arasinda bir o kaldi marka konusunda cok kararsizim...
ayprensesii nerelerdesin canım ????
Merhaba nerelerdesin mayısta girmissin en son. Bas sayfaya bakınca merak ettim herşey yolundadır inşallah.
Olmuş muSenin şu an takvimin olmuş zaten 4 temmuz olarak gözüküyor :)
Olmuş demekyapmışsın :)
Oğlum olsaydı özgür ozan koyacaktım ama onur yada kuzey de güzelKızlar sevdiğiniz erkek isimlerini sayar mısınız artk isim konusunu halletmem lazım sizden de fikir almak istedim, bu son :)) oğluşların isimleri yada beğendiğiniz isimler olursa makbule geçer, lütfen♡♡♡
Burdaki arkadasımda Göktuğ koyacak bizmle aynı haftada :) nasip olur inşallah canım ♡♡ tesekkürlerBenim oğlumun ismi Göktuğ olacak inşallahh.. Alptuğ, Çağan,Arel bunlarda beğendklerim arasında..
bende uyumaktan kendime gelemiyoru. 3 gundur havadanmidir nedir anlamadim devamli uyumak istiyorm ayikamiyormYarım saattir dön dön uyuyamıyorum. Uyunmuyor. Yerim rahat, hava serin. Zorum ne anlamadım ya
Günaydın hepinizeuykuya doyduğunuz bi gün olsun
KeşkeeeeYarım saattir dön dön uyuyamıyorum. Uyunmuyor. Yerim rahat, hava serin. Zorum ne anlamadım ya
Günaydın hepinizeuykuya doyduğunuz bi gün olsun
Kizlar sut icin pompa aldiniz mi ,alcak misiniz ?Haziran topigine goz attim bazilari sut gelmedigi icin bazilari da bebege fazla geldigi icin sagim yapmışlar ilk gunden itibaren .Kafam karıştı. %100 kullanilcaksa alayim ama 200 300 tl yi verip bir kosede bekleyecekse ne bileyim
Canım empati yapamıyor belli ki. Benim de annem bende geçen hafta hastalandığımdan beri. Hastanede tonla ağrı çekerken yanıma oturup eşime kendi çarpıntısını, aslında kendisinin benden daha kötü durumda olduğunu söylüyorduCanım kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz bir kaç ay oldu taşınalı sözde bana yardımcı olmak için geldi. Ama inan hiç yardımlık bir şey sormuyor, benimde gücüme gidiyor. Bir kaç kez bir tabak yemek getirdi o kadar. Gezmeye adam arıyor ama bu halde nasıl gezebilirim
Ben de bana yardımı dokunsun isterdim, oysa o sosyal hayatımı yaşamadığım için psikolojimin bozulduğunu düşünüyor.
Halden anlamıyor anlayacağın.. Günde 3 kez zili çalıp napıyoruz diye gelip koltuğa yayılıyordu. "Belim ağrıyor bacağım ağrıyor" her geldiğinde bir rahatsızlığını söylüyor bende nasıl diyim ki bana bunda yardımcı olur musun anne diye. E bebek olunca da bunları yapacak muhtemelen. ben de senin gibi düşünsem de sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum.
Rabbim şifa versin canım bu konuda hiç bilgim yok 38 i bekleme ama 36-37 gibi ol ağrı çekmek çok zor dualarimdasin canımKızlar selam. Bende baya büyük çikolata kistleri vardı yumurtalıklarda dün aniden aşırı derecede bu kistler ağrımaya sancı yapmaya başladı. Dün devlet hastanesine gittiğimde nst ye bağladılar çok yüksek ve düzenli sancı çıkınca erken doğum sancısı deyip yatırmak istediler ama ben istemedim imza atıp çıktım. Kendi doktoruma gittim o da doğum başlamadığını ama benim de hissettiğim gibi kistlerin ağrıdığında hatta biraz daha büyüdüğünü söyledi dayanabildiği yere kader dayanacağım ama muhtemelen kistlere müdahale etmek zorunda kalacaklar böyle olunca ben de sezeryan olacağım gibi gözüküyor. Hiç sezaryen esnasında kistleri de alınan vakalar duydunuz mu ? Genel anestezi mi olur bu durumda ? Normal doğumu sonuna kadar zorlarım diyordum ama bu kist sancısı beni mahvetti zaten hamilelikten önce de çok ağrırdı doktorum o yüzden sezeryan ve kistlerin alınmasını öneriyor zaten boyut olarak da çok büyükler. Acaba ameliyat süresi çok uzar mı genel belden uyulmayla alabilirler mi yoksa genel anestezi mi yaparlar kafamda deli sorular. Bu arada kist ağrıları yüzünden yürüyemiyorum yatamıyorum doktor bi kaç hafta daha sabret diyor şu an 35. Haftaya girmek üzereyim. Şifa dualarnız olursa çok sevinirim en azından 2-3 hafta daha dayanabilmek için
Maalesef sezeryanBen ebeye sordum ilk dogumsa ve normal dogumsa gerek yok gelir sutun dedi.bi de hastabe cantasina kesinlikle biberon mamma ve emzik koyma dedi seni emmez yoksa onlara alisirsa dedi
Benim gibi isim bulmamışsın daha tenbelmiyiz neyiz, milay, melisa,mehir, nehir, melina, isimleri hoşuma gidiyor ama hepsinde bi kusur var en son milay koyucakdım, oda gürgüce yazılmiyor "y" harfı yok diye milai olucakdı. (მილაი) cok kararsızım artık kızımın ismi ....... demek isdiyorum.Kızlar sevdiğiniz erkek isimlerini sayar mısınız artk isim konusunu halletmem lazım sizden de fikir almak istedim, bu son :)) oğluşların isimleri yada beğendiğiniz isimler olursa makbule geçer, lütfen♡♡♡
Avent aldim iki tane .Sirf bulunsun diye direk kullanmayi düşünmüyorum.Sağol canım yageri de gönderemem faturasını falan atmıştım
Afilim92 cam olan hangi markayı canım ondan da alayım. Netten alırken hiç dikkat etmemişim.
Oglum olsa çınar-özgür-yagiz-alper yada uras koyardim :)Kızlar sevdiğiniz erkek isimlerini sayar mısınız artk isim konusunu halletmem lazım sizden de fikir almak istedim, bu son :)) oğluşların isimleri yada beğendiğiniz isimler olursa makbule geçer, lütfen♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?