2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar süt sağım makinesi oneriniz var mi? Hazirligim arasinda bir o kaldi marka konusunda cok kararsizim...
Ben ebeye sordum ilk dogumsa ve normal dogumsa gerek yok gelir sutun dedi.bi de hastabe cantasina kesinlikle biberon mamma ve emzik koyma dedi seni emmez yoksa onlara alisirsa dedi

Oğlum olsaydı özgür ozan koyacaktım ama onur yada kuzey de güzel

Günaydınnnn
Gece yandım çok sıcaktı. Şimdi serin şu saatler biraz daha uyusam ben de hiç fena olmayacak.

Herkese güzel bir gün diliyorumm

nevesta81 canımcım inşallah iyisindir. Bebişlerine ve sana kocaman sevgiler

Benim de kafam karışık bu konuda.
Kimisi diyor ki evde olacaksan gerek yok, kimisi diyor sütün fazla olursa yine de sağarsın. Bir arkadaşım biraz erken doğurmuş, çocuk hemen emmediği için göğüsleri şişmiş onun ağrısından kurtulmak için hemen pompa alıp sağmış falan. Çok farklı deneyimler var. Bir de pompanın ne kadar iyi olduğu önemli, bazısı yara yapıyormuş bazı kadınlarda. Bana bir arkadaşım hemen alma, mümkünse hastaneden kirala hem satın almamış olursun hem de daha iyi sağım yapıyor demişti. Şimdi aklımda hastaneye sormak var ilk olarak. Oradan bulamazsam ve illa ki lazım ederse de doğum sonrası alıveririz diye düşünüyorum. Herşeyi tam ve mükemmel yapmaya çalışırken saçmalamaya başladığımı farkettim, o yüzden bekleyeceğim ben.

Kızlar selam. Bende baya büyük çikolata kistleri vardı yumurtalıklarda dün aniden aşırı derecede bu kistler ağrımaya sancı yapmaya başladı. Dün devlet hastanesine gittiğimde nst ye bağladılar çok yüksek ve düzenli sancı çıkınca erken doğum sancısı deyip yatırmak istediler ama ben istemedim imza atıp çıktım. Kendi doktoruma gittim o da doğum başlamadığını ama benim de hissettiğim gibi kistlerin ağrıdığında hatta biraz daha büyüdüğünü söyledi dayanabildiği yere kader dayanacağım ama muhtemelen kistlere müdahale etmek zorunda kalacaklar böyle olunca ben de sezeryan olacağım gibi gözüküyor. Hiç sezaryen esnasında kistleri de alınan vakalar duydunuz mu ? Genel anestezi mi olur bu durumda ? Normal doğumu sonuna kadar zorlarım diyordum ama bu kist sancısı beni mahvetti zaten hamilelikten önce de çok ağrırdı doktorum o yüzden sezeryan ve kistlerin alınmasını öneriyor zaten boyut olarak da çok büyükler. Acaba ameliyat süresi çok uzar mı genel belden uyulmayla alabilirler mi yoksa genel anestezi mi yaparlar kafamda deli sorular. Bu arada kist ağrıları yüzünden yürüyemiyorum yatamıyorum doktor bi kaç hafta daha sabret diyor şu an 35. Haftaya girmek üzereyim. Şifa dualarnız olursa çok sevinirim en azından 2-3 hafta daha dayanabilmek için

Canım empati yapamıyor belli ki. Benim de annem bende geçen hafta hastalandığımdan beri. Hastanede tonla ağrı çekerken yanıma oturup eşime kendi çarpıntısını, aslında kendisinin benden daha kötü durumda olduğunu söylüyordu Eve gelince de Allah kabul etsin oruç tutuyor , bir de uyku ilacı alıyor diye öğleden sonraya kadar uyudu falan. O sırada ben ağrımdan bi lokma birşey yiyemiyorum, hareket edemiyorum vs. Neyse.. Önce bozuldum kırıldım ama ondan sonra açık açık söylemeye başladım, şöyle yapma böyle yapma, bana şunu hazırla vs diye. Hiç itiraz etmeden ve memnuniyetle yaptı sağolsun istediklerimi. Sadece bazı insanlara çok direkt konuşmak gerekiyor, kendileri algılamıyorlar durumu. Bence sıkıntı çekeceğine birşeyler talep et, eminim severek yapacaktır.

Rabbim şifa versin canım bu konuda hiç bilgim yok 38 i bekleme ama 36-37 gibi ol ağrı çekmek çok zor dualarimdasin canım

Ben ebeye sordum ilk dogumsa ve normal dogumsa gerek yok gelir sutun dedi.bi de hastabe cantasina kesinlikle biberon mamma ve emzik koyma dedi seni emmez yoksa onlara alisirsa dedi
Maalesef sezeryan ikinci dogum allah izin verirse ...ilkinde manuel kullandim perisan oldum... simdi otomatik almak istiyorum (çalışıyorum sut biriktirmem şart) marka arastirmasi yaptim ama iyice kafam karıştı??

Günaydın kızlar
Bende bu ara uykuya doyamiyorum sanırım dogumdan sonra uyuyamiycam acisini cikariyorum

Benim gibi isim bulmamışsın daha tenbelmiyiz neyiz, milay, melisa,mehir, nehir, melina, isimleri hoşuma gidiyor ama hepsinde bi kusur var en son milay koyucakdım, oda gürgüce yazılmiyor "y" harfı yok diye milai olucakdı. (მილაი) cok kararsızım artık kızımın ismi ....... demek isdiyorum.

Oglum olsa çınar-özgür-yagiz-alper yada uras koyardim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…