2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz bu aralar Deniz isminde yoğunlaştık. Ben çift isim istiyorum, eşime kabul ettirebilirsem Deniz Alp veya Deniz Efe olacak.

Bundan önce de Çağan ismini ciddi ciddi düşünmüştüm, bizimki kabul etmedi.
Yekta, Bulut, Utku, Arel, Feza, Umut, Güneş, Berk, Kayra da beğendiğim isimler.

Y siz koyabilirsin mila diye isim var canim bence milay dan daha guzel söylenişi

Maalesef sezeryan ikinci dogum allah izin verirse ...ilkinde manuel kullandim perisan oldum... simdi otomatik almak istiyorum (çalışıyorum sut biriktirmem şart) marka arastirmasi yaptim ama iyice kafam karıştı??
Hangisi iyidir bilemiyorum ama arkadaşımda aventin yara yaptığını biliyorum. Herkeste aynı etkiyi yapmaz tabi.

günaydın kızlar. Benim yarın 5 haftalık çalışabilir raporum bitiyor. İzne ayrılıyorum çok şükür. 3 hafta evde olucam. dün nstye girdim. doktora gitmişken raporum bitince tekrardan çalışamaz raporu alacakmıyım diye sordum. doktor yoktu sekreteri vardı. bizim ilk verdiğimiz raporda ne zaman ayrılacağın yazıyor. ona göre çık dedi. öğleden sonra işe geldim dosyama baktım sadece 5 hafta çalışabilir yazıyor şu tarihte izne ayrılır demiyor. Gerçi emin olamadığım için yarın tekrar gidip bu sefer doktora sorucam ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.

Y siz koyabilirsin mila diye isim var canim bence milay dan daha guzel söylenişi
Anlamı ne canım biliyormusun? Bide bir isim bulduğumda işine karışmadıklarım sakon koyma koyamazsın diyor, ismi kotuluyor sürekli sinirim bozuluyor, bi isim bulsam eşim ve ben beğensem kimse karışmasa cok güzel olur şimdiye bir şey bulumuşduk.

canm benmde 2 hafta sonra doluo 5haftam. benm rapordada ayrılıcağm tarih yazmıo bana gelirsin çalışamaz raporu alırsın demişlerdi hastaneden.

Rusca kokenli diye biliyorum .Degerli ,kiymetli diye ...Sen yine se arastir .

canm benmde 2 hafta sonra doluo 5haftam. benm rapordada ayrılıcağm tarih yazmıo bana gelirsin çalışamaz raporu alırsın demişlerdi hastaneden.
bende öyle birşeyler hatırlıyorum. raporun üstüne 5 hafta hesapla öyle gel dedi. her zaman çok yoğun ve kalabalık olduğu için nst için gittiğimde teyit edeyim dedim. ya beni anlamadılar yada demek istediğimi anlamadılar. az öncede müdürüm neye göre ayırıcaz seni bir rapor lazım dedi. yarın gidip isteyecem çalışamaz raporunu.

Günaydın kızlar...
Uykusuz bir geceden merhaba...
sabah 5 te kasık ağrısı ile uyandım geçmek bilmedi şu an iyiyim çok şükür...
umarım herkes iyidir.

canım ne güzel yaaa bende 18 ini bekliyorum o gün gidip çalışamaz raporu alıcam... yani hastaneden tekrar rapor alman şart.. bana verdikleri kağıtta o raporun hangi tarihte bittiği yazıyor ama bana yine de o gün gel tekrar rapor vericez dediler

Banu çiftçi nin programını indir canım, orada gebelik çizelgem var, her türlü bilgi tarih tarih yazıoyor SAT tarihini girdiğin zaman

gece uyku bölünmelerine alışmamız gerekecek artık. benimde gece uyanıp su içme alışkanlığım var ilk defa 5 e kadar deliksiz uyumuşum sabah oldu diye uyandım su içtim yattım bu sefer fazla içmişim galiba tekrar uyuyunca su ağzıma geri geldi öksürterek uyandırdı.
seninde raporunun bitmesine az kalmış. arada bayram var dinlenmiş olursun daha kolay geçer inşallah kalan zamanın.

oyy maşallah canım. nst rahat mıydı, artık her hafta çağırıyor değil mi ben de cumartesi gideceğim

walla sabırsızlıkla bekliyorum artık ya zaman geçmiyor resmen son günlerde

Banu çiftçi nin programını indir canım, orada gebelik çizelgem var, her türlü bilgi tarih tarih yazıoyor SAT tarihini girdiğin zaman
banu çiftçi nin haftalık geleik videolarını izliyorum. ama programını kullanmadım ben sadece ana sayfa ekranı mevcut başka bir işlem yaptırmıyor.

Ya milana demi ilk çocuğun o zaman olmaz .Senin bulduklarını kabul etmedikleri icin belki de boyle zorlaniyorsun.

Ayyy o kadarcik mi kalmis .Ne guzel kavuscaksiniz

Evet canım ya çok az kaldı 2.olmasina ragmen çok heyecanlıyım
Bir yandan da korkuyorum

Dün arkadaşımı görmeye gittim yeni doğum yaptı bebeği görünce daha bir sabirsizlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…