- 24 Kasım 2011
- 277
- 359
- 303
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.921
benim demek istediğim çalışabilir raporu almak değil. izne ayrılırken çalışamaz raporunu almam gerekiyor mu diyegulverenp canım zaten 5 haftanı almışsın çalışabilir. Son 3 haftayı çalışabilir vermezler. Yönetmelikte olanda budur
Ben Cleaxane kullanıyorum canım. Hemotolojideki doktor planlı doğum olmalı iğneden sonra 12-24 saat geçmesi gerekiyor dedi. Kendi doktorumda normal de yapabilirsin doğum bir anda olmuyor zaten dedi.Clexane kullanan arkadaşlar bir sorum var. Bir tanıdığım gebeliğinde clexane kullanıyordu doktoru genel anestezi olman gerekiyor demiş ve genel anestezi ile olmuş doğumu. Ben hep spinal istyrdm ve sakıncası olduğunu bilmyrdm siz doktorlarınzla görüştnz mü hiç
Bir tane kist var boyutu 3 cm kadardi gebelikte hormonlar sayesinde 6.5 cm olmus maalesef ama Dr sıkıntı yok doğum sonrası küçülür dedi eğer kesi alanına yakınsa alırız demişti çünkü fazla kanamaya yol açar riske giremem eğer farkli bir yerde olursa dedi bende zaten kansikans mevcut tirstim açıkçası aldırmak istiyorum ama cesaret edemiyorumKızlar selam. Bende baya büyük çikolata kistleri vardı yumurtalıklarda dün aniden aşırı derecede bu kistler ağrımaya sancı yapmaya başladı. Dün devlet hastanesine gittiğimde nst ye bağladılar çok yüksek ve düzenli sancı çıkınca erken doğum sancısı deyip yatırmak istediler ama ben istemedim imza atıp çıktım. Kendi doktoruma gittim o da doğum başlamadığını ama benim de hissettiğim gibi kistlerin ağrıdığında hatta biraz daha büyüdüğünü söyledi dayanabildiği yere kader dayanacağım ama muhtemelen kistlere müdahale etmek zorunda kalacaklar böyle olunca ben de sezeryan olacağım gibi gözüküyor. Hiç sezaryen esnasında kistleri de alınan vakalar duydunuz mu ? Genel anestezi mi olur bu durumda ? Normal doğumu sonuna kadar zorlarım diyordum ama bu kist sancısı beni mahvetti zaten hamilelikten önce de çok ağrırdı doktorum o yüzden sezeryan ve kistlerin alınmasını öneriyor zaten boyut olarak da çok büyükler. Acaba ameliyat süresi çok uzar mı genel belden uyulmayla alabilirler mi yoksa genel anestezi mi yaparlar kafamda deli sorular. Bu arada kist ağrıları yüzünden yürüyemiyorum yatamıyorum doktor bi kaç hafta daha sabret diyor şu an 35. Haftaya girmek üzereyim. Şifa dualarnız olursa çok sevinirim en azından 2-3 hafta daha dayanabilmek için
Bir tane kist var boyutu 3 cm kadardi gebelikte hormonlar sayesinde 6.5 cm olmus maalesef ama Dr sıkıntı yok doğum sonrası küçülür dedi eğer kesi alanına yakınsa alırız demişti çünkü fazla kanamaya yol açar riske giremem eğer farkli bir yerde olursa dedi bende zaten kansizliks mevcut tirstim açıkçası aldırmak istiyorum ama cesaret edemiyorumKızlar selam. Bende baya büyük çikolata kistleri vardı yumurtalıklarda dün aniden aşırı derecede bu kistler ağrımaya sancı yapmaya başladı. Dün devlet hastanesine gittiğimde nst ye bağladılar çok yüksek ve düzenli sancı çıkınca erken doğum sancısı deyip yatırmak istediler ama ben istemedim imza atıp çıktım. Kendi doktoruma gittim o da doğum başlamadığını ama benim de hissettiğim gibi kistlerin ağrıdığında hatta biraz daha büyüdüğünü söyledi dayanabildiği yere kader dayanacağım ama muhtemelen kistlere müdahale etmek zorunda kalacaklar böyle olunca ben de sezeryan olacağım gibi gözüküyor. Hiç sezaryen esnasında kistleri de alınan vakalar duydunuz mu ? Genel anestezi mi olur bu durumda ? Normal doğumu sonuna kadar zorlarım diyordum ama bu kist sancısı beni mahvetti zaten hamilelikten önce de çok ağrırdı doktorum o yüzden sezeryan ve kistlerin alınmasını öneriyor zaten boyut olarak da çok büyükler. Acaba ameliyat süresi çok uzar mı genel belden uyulmayla alabilirler mi yoksa genel anestezi mi yaparlar kafamda deli sorular. Bu arada kist ağrıları yüzünden yürüyemiyorum yatamıyorum doktor bi kaç hafta daha sabret diyor şu an 35. Haftaya girmek üzereyim. Şifa dualarnız olursa çok sevinirim en azından 2-3 hafta daha dayanabilmek için
Evet almanız gerekiyor. Bende 32. Haftam da çalışamaz raporu aldım. Okuluma götürdüm raporumu. Geriye kaç haftan kaldıysa sisteme giriyorlar. Mesela benim 8 haftam kaldığı için 7*8 den 56 gün yazdılarbenim demek istediğim çalışabilir raporu almak değil. izne ayrılırken çalışamaz raporunu almam gerekiyor mu diye
ayyy tarih verilince daha bir heyecanlı oluyor sanırım...Kızlar gunaydin nasılsınız? Hastaneye gidecek olanlar güzel haberlerle gelin ins. Bugün bizimde kontrolümüz var doktorum doğum için bugün gün vericekti bakalim tarih ne zaman, yalnız artık biz temmuz annelerinden çıktık bildiğiniz haziran anneleri olduk. :))
Ben şu 1 haftayı zor atlattım o kadar sabirsizlaniyorum ki doğum gününü öğrenmek için normalde de çok sabırsız bir insanım. Yavaş yavaş şafağı bitiriyoruz artık.ayyy tarih verilince daha bir heyecanlı oluyor sanırım...
güzel haberler gel canım benim... gün geçtikçe daha çok yaklaşıyoruz vuslata :)))
Benim eşimde ailesini ve benim ailemi ayrı zamanlarda iftara davet etmek niyetinde fakat erken gelip bütün işleri üstleneceklerse buyursunlar dedim yoksa yapamam gücüm yetmez karnım burnumda kendime bakmaktan acizken olmaz dedim .annem de diyo çağırma kimseyi sen yapamazsın.canımızı yerde bulmadık ya
Ben şu 1 haftayı zor atlattım o kadar sabirsizlaniyorum ki doğum gününü öğrenmek için normalde de çok sabırsız bir insanım. Yavaş yavaş şafağı bitiriyoruz artık.
Güzel haberlerle dön canım :) evet çok heyecanlı bende haziranda doğsa diyorum ama günüm temmuzun 3üKızlar gunaydin nasılsınız? Hastaneye gidecek olanlar güzel haberlerle gelin ins. Bugün bizimde kontrolümüz var doktorum doğum için bugün gün vericekti bakalim tarih ne zaman, yalnız artık biz temmuz annelerinden çıktık bildiğiniz haziran anneleri olduk. :))
bende kahvaltı değilde akşam yemeğinden sonra oluyor genelde canım... ama nedenini bende bilmiyorum maalesef bi süre oturup bir soda içiyorum sonra normale dönüyorKızlar kahvaltıdan sonra kalbim inanılmaz şekilde hızlı atıyor ve birden halsizlesiyorum nedeni ne olabilir yaşayan var mi
Hayirlisiyla gel peşimden cnm :) bende 5. Ayima kadar çalıştım ama evimi anadolu yakasindan avrupa yakasina tasiyinca ise maalesef devam edemedim 10 gun zor dayanabildim. Evde zaman gecmek bilmiyor rutin ayni seyler bebek hazirliklarida bitti ugrasacak bisey yok bekliyorum artık. Ins sende bir an önce iznine çıkarsın cnm.hakikaten son haftalar zor geçiyor nedense... ben evde olmak için gün sayıyorum... sen bebeğine kavuşmak için... hakkımızda hayırlısı olsun peşindeyim unutma :)
ya bu haftayı bitirsem haftaya 3 gün çalışıcam ki son haftam olduğu için esnek davranırım diyorum ama bu hafta bitmiyo resmen sündü de sündüHayirlisiyla gel peşimden cnm :) bende 5. Ayima kadar çalıştım ama evimi anadolu yakasindan avrupa yakasina tasiyinca ise maalesef devam edemedim 10 gun zor dayanabildim. Evde zaman gecmek bilmiyor rutin ayni seyler bebek hazirliklarida bitti ugrasacak bisey yok bekliyorum artık. Ins sende bir an önce iznine çıkarsın cnm.
Normal şartlarda 6 temmuz benimde ama sezeryan olacağı için haziran ayı oldu. :))Güzel haberlerle dön canım :) evet çok heyecanlı bende haziranda doğsa diyorum ama günüm temmuzun 3ü
Genelde öyle olur cnm izne çıkacaksan yada işi bırakacaksan o son günler geçmek bilmiyor. Birde havalarda iyice ısındı insan çok bunalıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm.ya bu haftayı bitirsem haftaya 3 gün çalışıcam ki son haftam olduğu için esnek davranırım diyorum ama bu hafta bitmiyo resmen sündü de sündü
Allah allah çok ilginç şu an yerimden kalkacak halim yokbende kahvaltı değilde akşam yemeğinden sonra oluyor genelde canım... ama nedenini bende bilmiyorum maalesef bi süre oturup bir soda içiyorum sonra normale dönüyor
Aynen cnm bende senin gibiyim sabah kahvaltısından sonra bende ipler köpüyorKızlar kahvaltıdan sonra kalbim inanılmaz şekilde hızlı atıyor ve birden halsizlesiyorum nedeni ne olabilir yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?