2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Cleaxane kullanıyorum canım. Hemotolojideki doktor planlı doğum olmalı iğneden sonra 12-24 saat geçmesi gerekiyor dedi. Kendi doktorumda normal de yapabilirsin doğum bir anda olmuyor zaten dedi.
Gebelik akademisine gittiğimde de anestezi doktoru epidural ve spinali anlatırken kan sulandırıcı kullananlara uygulanamaz dedi. İlla ki yapılması isteniyorsa da o anki kan değerlerine bakıp anestezi doktoru karar verebilirmiş. Ama benim o gün anladığım bizim doğum şekli ya normal yada genel sezeryan.

Bende
Bir tane kist var boyutu 3 cm kadardi gebelikte hormonlar sayesinde 6.5 cm olmus maalesef ama Dr sıkıntı yok doğum sonrası küçülür dedi eğer kesi alanına yakınsa alırız demişti çünkü fazla kanamaya yol açar riske giremem eğer farkli bir yerde olursa dedi bende zaten kansikans mevcut tirstim açıkçası aldırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum

Bende
Bir tane kist var boyutu 3 cm kadardi gebelikte hormonlar sayesinde 6.5 cm olmus maalesef ama Dr sıkıntı yok doğum sonrası küçülür dedi eğer kesi alanına yakınsa alırız demişti çünkü fazla kanamaya yol açar riske giremem eğer farkli bir yerde olursa dedi bende zaten kansizliks mevcut tirstim açıkçası aldırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum

benim demek istediğim çalışabilir raporu almak değil. izne ayrılırken çalışamaz raporunu almam gerekiyor mu diye
Evet almanız gerekiyor. Bende 32. Haftam da çalışamaz raporu aldım. Okuluma götürdüm raporumu. Geriye kaç haftan kaldıysa sisteme giriyorlar. Mesela benim 8 haftam kaldığı için 7*8 den 56 gün yazdılar

ayyy tarih verilince daha bir heyecanlı oluyor sanırım...
güzel haberler gel canım benim... gün geçtikçe daha çok yaklaşıyoruz vuslata :)))

ayyy tarih verilince daha bir heyecanlı oluyor sanırım...
güzel haberler gel canım benim... gün geçtikçe daha çok yaklaşıyoruz vuslata :)))
Ben şu 1 haftayı zor atlattım o kadar sabirsizlaniyorum ki doğum gününü öğrenmek için normalde de çok sabırsız bir insanım. Yavaş yavaş şafağı bitiriyoruz artık.

Canım sen 37. haftandasın doğumuna az kalmış ne misafiri artık onlar seni çağırsın....

Kızlar kahvaltıdan sonra kalbim inanılmaz şekilde hızlı atıyor ve birden halsizlesiyorum nedeni ne olabilir yaşayan var mi

Ben şu 1 haftayı zor atlattım o kadar sabirsizlaniyorum ki doğum gününü öğrenmek için normalde de çok sabırsız bir insanım. Yavaş yavaş şafağı bitiriyoruz artık.

hakikaten son haftalar zor geçiyor nedense... ben evde olmak için gün sayıyorum... sen bebeğine kavuşmak için... hakkımızda hayırlısı olsun peşindeyim unutma :)

Güzel haberlerle dön canım :) evet çok heyecanlı bende haziranda doğsa diyorum ama günüm temmuzun 3ü

Kızlar kahvaltıdan sonra kalbim inanılmaz şekilde hızlı atıyor ve birden halsizlesiyorum nedeni ne olabilir yaşayan var mi
bende kahvaltı değilde akşam yemeğinden sonra oluyor genelde canım... ama nedenini bende bilmiyorum maalesef bi süre oturup bir soda içiyorum sonra normale dönüyor

hakikaten son haftalar zor geçiyor nedense... ben evde olmak için gün sayıyorum... sen bebeğine kavuşmak için... hakkımızda hayırlısı olsun peşindeyim unutma :)
Hayirlisiyla gel peşimden cnm :) bende 5. Ayima kadar çalıştım ama evimi anadolu yakasindan avrupa yakasina tasiyinca ise maalesef devam edemedim 10 gun zor dayanabildim. Evde zaman gecmek bilmiyor rutin ayni seyler bebek hazirliklarida bitti ugrasacak bisey yok bekliyorum artık. Ins sende bir an önce iznine çıkarsın cnm.

ya bu haftayı bitirsem haftaya 3 gün çalışıcam ki son haftam olduğu için esnek davranırım diyorum ama bu hafta bitmiyo resmen sündü de sündü

ya bu haftayı bitirsem haftaya 3 gün çalışıcam ki son haftam olduğu için esnek davranırım diyorum ama bu hafta bitmiyo resmen sündü de sündü
Genelde öyle olur cnm izne çıkacaksan yada işi bırakacaksan o son günler geçmek bilmiyor. Birde havalarda iyice ısındı insan çok bunalıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm.

bende kahvaltı değilde akşam yemeğinden sonra oluyor genelde canım... ama nedenini bende bilmiyorum maalesef bi süre oturup bir soda içiyorum sonra normale dönüyor
Allah allah çok ilginç şu an yerimden kalkacak halim yok
Kolumu bile kaldıramıyorum kendimi yatağa attım
Doktoruma da sormuştum kan değerlerinden şüphelendi hepsi normal çıktı şükür

Aynen cnm bende senin gibiyim sabah kahvaltısından sonra bende ipler köpüyor baş ağrısı halsizlik çarpıntı bayılma durumu gibi şeyler oluyor 1 2 saat sürüyor bu durum,nedense sadece sabahları oluyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…