2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah be canım herkes farklı işte, seninki söylemeden halden anlamadığı oluyor demekki:) benim annemde zaman zaman aksatır ama söylersem de yapar asla suistimal etmez.
Fakat KV çok farklı , söylediğinde de bahane bulup yapmıyor. Bi iki ister de yaparsa da 3.gün yok ortada :) isteksiz ve mağdur sürekli ama gezmeye canavar :)
Evet canım ya çok az kaldı 2.olmasina ragmen çok heyecanlıyım
Bir yandan da korkuyorum

Dün arkadaşımı görmeye gittim yeni doğum yaptı bebeği görünce daha bir sabirsizlandim

Hayırlısı olsun :)

Tam anlattıkların gibi oluyor canım aynısı
Evde yalnız kalmaya korkar oldum
Bende de sadece sabah oluor

oyy maşallah canım. nst rahat mıydı, artık her hafta çağırıyor değil mi ben de cumartesi gideceğim

Evet cnm nst odaları başak hocanın odasının yanında tek kişilik odalarda :) her hafta nst için çağırdı, iki haftada bir usg için çağırdı hoca. Nst çok heyecanlıydı:)) bebek hareket ettikçe kalp atışı artıyo, sancı artıyo falan güzeldi :)

bilmemki döner belki die düşündüm inşallah dediğin gibidir göbüştür.göbüşünü yediğim:)
Akşam eve gittim benim kızıda hıçkırık tuttu canım bende normalde altta hissederdim yukarda hissettim ya kendimede göbüştir göbüştir dedim bakalım dönmemiştir inşallah :)
Şanslısın o konuda demekki. Benimkide ısrarla gel de gel der... En sonunda aman yok evde yaymayı tercih ederim dedim :) zaten ayaklarım şişiyor sıcaktan..

Maşallah. Kaçıncı haftadasınız canım?
Evlendiğimizden beri hiç ısrar etmedi canım bana ben soğuk durdum belkide ondandır ama iyi oldu pek gezmeyi sevmem zaten öyle insan içine karışmayı. Valla benimde sıcaktan davul gibi oluyor ayaklarım 3 3.5 lt su içiyorum etkisi yok heralde
Çatlayacağın varsa çatlıyon canım ne sürsende etki etmiyor :)

Benim en çok yiğit, bulut, ateş, ege, yamaç isimleri hoşuma gidiyor canım
Maalesef sezeryan ikinci dogum allah izin verirse ...ilkinde manuel kullandim perisan oldum... simdi otomatik almak istiyorum (çalışıyorum sut biriktirmem şart) marka arastirmasi yaptim ama iyice kafam karıştı??
Lansinoh önerdi canım bana arkadaşlarım elektrikli olanını. Bende almadım kararsızım alsam mı diye
Kızlar kahvaltıdan sonra kalbim inanılmaz şekilde hızlı atıyor ve birden halsizlesiyorum nedeni ne olabilir yaşayan var mi
Kan şekerin birden yükseldiği için olabilir canım

Mila-milana cok yakın, of ne zor iş bu isim bulmak, siz nasıl karar veriyorsunuz? Benmi cok kararsızım.
Esinizle begendiginiz ismi kimseye soylemeseniz bilmiyoruz dusunuyoruz fln deseniz sonra bebis gelince direk koysaniz aslinda. Kimse bisey diyemez o zaman ben daha bebek ortada yokken kizim olursa bu oglum olursa bu diye iki isim belirlemistim. Bebek olunca esimle paylastim o da begendi. Direk isimi belirledik. Begenmeyen laf eden oldu ama hiiiiiiiiç umrumda degil

ayy ne guzel yaa. Bakalim daha kac sefer gidecegiz bir de dönseler

Ne yapabilirim ki bunun için canım çözümü var mı çok kötüyüm

Bence acele etme canım lazım olursa alırsın. görümceme lazım oldu doğumdan sonra bebek emmediği için sütü sağıp veriyolardı. hemen gittik aldık ama kesin lazım olcak diye bişey yok bence.

Hangi hastaneye gidiyosun. Basak hoca diyince benim doktorun adıda basak ta

Doktorum bunu verdi bana ilk defa kullanıcam nasıl etkilimi
Bendede evde carbosol var denk geldi öyle göğüs ucu kremi yazıyor bende yana yakıla krem arıyordum meğer evde varmış sürüyorum bakalım inşallah faydasını görürüm ama iki oğlumu da emzirdim ikisindede krem kullandım banamısın demedi yine acıyo ve yara oluyo malesef belki benim yapımdan dolayıdır bilemiyorum ama hiç kremler etki etmemişti

bidahaki kontrolde görecz bakalm göbüşmü :)

Bende hiç sevmem mesafe iyidir Allah sabır versin dibinde olanlara
iice şişmişim eşim çalışıuor gece 1 de eve geliyor.kendi eşi evde ben nasıl rahat edim bana gel dio saçma saçma.eşin gelince alır dio gece 1 e kadar napacam acaba ben

Sol köşedeki üç çizgiye tıkladığında da çıkmıyor mu?
ilk yüklediğimde üç çizgi çıktı ama üstüne tıkladığımda ekranı büyütüyordu. bir süre sonra düzeldi. dediğin gibi oldu çizelgede izine ayrılman gerek uyarısı verdi. birşey daha sorucam. her giriş yaptığımda son adet tarihimi, boyumu kilomu tekrardan soruyor neden olabilir

Gerçekten mi çok moralim bozuldu bu duruma ben genel anestezi almak istemyrm.. doktorla bi konuşayım bakalım o ne diyecek..

Benim insallah 2. Bebegim bu canim :) ilkinde de cok lazim oldu hatta 2tane manuel aldim evde hala duruyor ama cok kullanissiz.. arastirdim elektrikliler daha iyi imis... marka ariyorim simdi... sezeryansa dogumun veya calisan bir anneysen şart canim cok lazim oluyor ... ama normal planin varsa ve uzun sure bebisinle kalabileceksen acele etme derim... ben calisiyorum ve evde oldugun sure icinde sut biriktirmem gerekiyor. Ve maalesef sezeryan olacagim ilk dogumumda ilk gun geldi şükür sütüm (33 haftalik olmasina ragmen) ama bunda gelmeyebilir endisesi oluyor cunku hic belli olmuyor bu isler :)

Dün gece nstye girdim girmeden dr bide ultrasona bakalım dedi bebek yine aşağı dönmüş. Hani bu haftalarda sabit kalıyordu geçen pazartesiden 3. Dönüşü bu. Bebeği dönmeyen anneler heran done bilir bebeklerimiz demekki yerleri rahat hala.

Kalça ağrısı yasayan varmi kizlar sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum sol tarafa yatmaktan özellikle sol kalcam çok ağrıyor. Birde nefes almak işkence yetmiyor aldığım hava sanki

Ne yapabilirim ki bunun için canım çözümü var mı çok kötüyüm
Hiç bilmiyorum ki canım belki dediğimle bir ilgisi bile yoktur bir doktoruna danış istersen canım
Bence acele etme canım lazım olursa alırsın. görümceme lazım oldu doğumdan sonra bebek emmediği için sütü sağıp veriyolardı. hemen gittik aldık ama kesin lazım olcak diye bişey yok bence.
Öyle düşündüm canım bende varsa hastaneden kiralarım yada eczane var yakın ordan alırız daha sonra sütüm gelirse bol bol alır sağarım çalışıcam çünkü yedeklemem lazım

bidahaki kontrolde görecz bakalm göbüşmü :)
İnşallah göbüştür canım :) ne zaman senin randevun

kuyruk sokumu ağrım uzun zamandr var ortopedik yastkta oturuyorum diğer türlü daha çok ağrıo. kalçamın sağ tarafı bir ara çok ağrıdı sonra geçti Allahtan. ama sonlarda daha çok ağrıomuş doğuma yakın arkadaşm 38.haftada öyle dedi

inşallah:) 12 haziranda gitcem canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…