2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç çekilmez uzak durmakla iyi ediyorsun :))

Güneş, ay, ışık anlamında yani aydınlık demek.

Dimi haklısın o konuda ama benden gordu koydu der bazı mallar meriçte hem kıza hem erkeğe uygun Deniz gibi. Eski sevgilimin adı Denizdi tövbeler olsun inşallah kesinleştiririm canım çok tesekkurler :)

Benim beğendiğim butun isimlerden beni soğutmak için elinden geleni yapdılar sağolsunlar, şimdi beğendiğim isimde kalmadı artık sırf yine kv kızı kendisi koysun diye bir isim söylediğinde yüzünü buruşdurup bilmiyorum diyor, ona olan saygımı kulanıyor.

Sıcaklar geleli ayrı bir halsizlik ve nefes darlığı bendede var ama dediğim gibi genelde kahvaltı sonrası çöküyorum. Doktora desem birsürü tahlil yok kardiyolojiye yollicak hic bulaşmadım. Az kaldı idare ediyorum. Allah kolaylık versin sen birde çalışıyorsun

Çok güzel ayy bazıları hep aklımda olan kararsız kaldığım isimlerdi iyiki sormuşum öğrenmiş oluyorum teşekkürler :)
Biz toprak arden koyacağız canım ama benimde aslan uras atlas çınar ali efe kemal uras baran boran hoşuma gitmişti. Eleye eleye buna karar verdik.

Karpuzun çok kilo aldırdığını duydum kesinliligini çarşamba kontrolde öğrenicem bende. Cunki duyduğumdan beri çok yiyorum kilo aldırma özelliği varsa extra yansır diye düşünüyorum. Ultrasonda büyük çıkıyorsa sıkma canını zaten haftasından boy kilo olarak önde gittiği için büyük cikiyordur

Biz toprak arden koyacağız canım ama benimde aslan uras atlas çınar ali efe kemal uras baran boran hoşuma gitmişti. Eleye eleye buna karar verdik.

Ay hepside çok güzel isimler, imrendim valla. Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde erkek olursa kayınpederin ismini koyucam diye vaatte bulundumdu, bi hevesle, sonra da caymak olmaz dedi eşim. Rahmetli babamın ismiyle (Mehmet) kayınpederimin ismini koyucam. Mehmet Enis olucak yani. O yüzden burda böyle güzel isimleri gördükçe içim gidiyoda, kısmet. İsimleriyle yaşasınlar kuzucuklarımız , Rabbim hayırlı, razı olduğu uzuuun ömürler versin inşallah

Ay inşallah kuzum yaa, bakalım senin doktor ne dicek. Ben de çok severim karpuzu ama karpuz yiyince çok fazla tuvalete kalkıyorum ben ya, ama bebiş için herşeye değer.

Hic değmez o kaynana icin ağlayıp bebeğini üzmeye. Drlar birsey bilmiyor ozaman hergun sut yogurt tuketin diye diretiyorlar. Senin yerine olsam adim atmam o kadinin evine Allah ıslah etsin hamile bir kadın bırak ne yerse yesin ne çok takılmış
Bebek için ve kendiniz için ayrı bir çanta mi yaptınız.
Diğer oda hazırlıkları için falan
Ben ayrı hazırladım çok sıkış sıkış oldu o an ayıramam bulamam diye kendime ayrı bebeğe ayrı yaptim

Kızlar birşey soracağım. Bugün saçımı boyatmak istiyorum. Kuaföre gideceğim ama bitkisel boya kullanmıyorsa boyatmamam mı gerekir? Bilen aydınlatabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…