- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.001
Hiç çekilmez uzak durmakla iyi ediyorsun :))sevmiyorum çünkü kendinden kaynaklı.kardeşini kıskanıo herkesten şöylr kıskanıo o ii onu seviolsr beni sevmiolar.fesat bi kişiliği var yani.mutfak dolaplarımızı kıyaslıo sen hesap et.napim ben onla gece 1 e kadar sinirlerimi alt üst eder
Bende çok merak ediyorum canım onu ama bize sıcak gibi geliyor sankiEvet bende öyleyim canım , hava bu kadar sıcakmı yoksa benmi çok sıcaklıyorum bazen merak ediyorum
Deniz benim de etrafımda var çok aslında. Mesela üniversitedeki 6 kişilik odadan arkadaşlarımın oluşturduğu grupta bir kız bir erkek Deniz var, hatta biri yeni doğdu. Kardeşim (her ne kadar henüz evli olmasa da) Deniz koyacakmış, koy dedim farketmez hiç takılmıyorum :) Soyisimleri farklı, hayatları farklı olacak.
Çağan isminin içindeki ç'yi de sevmiştim ben, farklı bir enerjisi var o harfin. Hem ses hem anlam önemli bence. Meriç kulağa güzel geliyor. Siraç'ı ilk kez duydum, anlamı nedir?
Benim beğendiğim butun isimlerden beni soğutmak için elinden geleni yapdılar sağolsunlar, şimdi beğendiğim isimde kalmadı artık sırf yine kv kızı kendisi koysun diye bir isim söylediğinde yüzünü buruşdurup bilmiyorum diyor, ona olan saygımı kulanıyor.Sen başkalarının ne düşündüğüne niye bu kadar önem veriyorsn cnm.. kendi beğendiğin eşininde onay verdiği bi ismi kimseye beğendrmek zorunda değilsin..ilk kızının ismini herkes beğeniyormu illa beğenmeyenler vardr. Takılma bukadar
Aynen canım beni aileden görmüyorlar, hep bana karşı bir ön yargı.Çünkü sen gelinsin canım
Resmen 3 hafta :) yerim yaaaa maşallah sizeeee ♡♡♡Şafak 21 den herkese günaydın
33+4 te 2 buçuk çok iyi bence eksik değil kilosu
Sıcaklar geleli ayrı bir halsizlik ve nefes darlığı bendede var ama dediğim gibi genelde kahvaltı sonrası çöküyorum. Doktora desem birsürü tahlil yok kardiyolojiye yollicak hic bulaşmadım. Az kaldı idare ediyorum. Allah kolaylık versin sen birde çalışıyorsunKızlar sıcaktan mıdır bilmiyorum dünden beri nefes darlığı sıkışma gibi bişey yaşıyorum. O an hafif bulanık oluyor etraf ya da bana mı öyle geliyor kestiremiyorum. Sıcak basıyor halsizleşiyorum. Bunlar normal mi acaba gerçi buna benzer şeyler yazmışşsınız son sayfalarda ama benim yemek sonrası değil gün içinde ara ara böyle doktoruna soran var mı?
Sanki ilk aylara dönmüşüm gibi hissediyorum uykusuzluk hali yorgunluk işe gitmek çok zor izne de çok var.
Biz toprak arden koyacağız canım ama benimde aslan uras atlas çınar ali efe kemal uras baran boran hoşuma gitmişti. Eleye eleye buna karar verdik.Çok güzel ayy bazıları hep aklımda olan kararsız kaldığım isimlerdi iyiki sormuşum öğrenmiş oluyorum teşekkürler :)
Ben de onu sorcaktim .Ama kilo tek kriter degildir .Boyu,bas buyuklugu,vucut oranlari vs de vardir isin icinde .
Karpuzun çok kilo aldırdığını duydum kesinliligini çarşamba kontrolde öğrenicem bende. Cunki duyduğumdan beri çok yiyorum kilo aldırma özelliği varsa extra yansır diye düşünüyorum. Ultrasonda büyük çıkıyorsa sıkma canını zaten haftasından boy kilo olarak önde gittiği için büyük cikiyordurMerhabalar, dün doktor kontrolüm vardı. NST ye girdim falan rutinler işte. Ultrasonla baktı, herşey normal dedi, 10 gün kadar önden gidiyo diyo her seferinde. 33 artı 4 te ama 35 artı gözüküyomuş. Kilosunu sordum önce 2.5 dedi sonra 2 dedi. Çok düşük geldi bana moralim bozuldu, dünden beri kafama taktım bunu. Bi arkadaş bebeklerin kilo alımı için birkaç şey önermişti, ? Bide sizcede çok düşük değil mi kilosu?
Biz toprak arden koyacağız canım ama benimde aslan uras atlas çınar ali efe kemal uras baran boran hoşuma gitmişti. Eleye eleye buna karar verdik.
Yok canim normalKızlar idrar tahlilinde
4-5 lökosit
2-3 eritrosit
5-6 epitel hücresi görüldü yazıyor. Sizce nasl sonuç enfeksyon yoktur demi
al bendende okadarr yanıyorum sıcak basıoOturduğum yerde boncuk boncuk terliyorum kızlarr çok sıcak
Karpuzun çok kilo aldırdığını duydum kesinliligini çarşamba kontrolde öğrenicem bende. Cunki duyduğumdan beri çok yiyorum kilo aldırma özelliği varsa extra yansır diye düşünüyorum. Ultrasonda büyük çıkıyorsa sıkma canını zaten haftasından boy kilo olarak önde gittiği için büyük cikiyordur
ben iki çanta yaptım bebeğim ve benim için onlar hazır .Bebek için ve kendiniz için ayrı bir çanta mi yaptınız.
Diğer oda hazırlıkları için falan
Hic değmez o kaynana icin ağlayıp bebeğini üzmeye. Drlar birsey bilmiyor ozaman hergun sut yogurt tuketin diye diretiyorlar. Senin yerine olsam adim atmam o kadinin evine Allah ıslah etsin hamile bir kadın bırak ne yerse yesin ne çok takılmışKızlar pzt kontrole gittim bebegim 2500 kiloymuş.
Alttan muayene oldum cikintin çok iyi dikişsiz bile olma ihtimalin var bebeğe kilo aldırmaya uğraşma dedi..
Dün gece de hiç uyuyamadım
Dün kayinvalidemdeydim mukabeleyi okumuşlar bagislicaklar diye erken gittim sabah 9. Buçukta kahvaltı yaptım
6 ya kadar bişey yemedim. Açlıktan başım dönünce çorba vardı iki kasr ondan içtim.
Sonra iftarda yemek yedim bi tabak.
Yemekten bi saat sonra
Eşim süt almış. Kaynanam onu kaynatmıştı. Ama kendisine maayalayacaktı. Ben kendim için istememe rağmen sütü.
Neyse bi bardak içeyim dedim bana sen çok aşırı yedin. Iki çorba bir tabak yemek yedin. Bu kadar yemek iyi değil.
Basım dönüyor süt kansızlık yapar dedi.
Bende aşırı yemedim günde zaten yarim litre süt içiyorum. Bugün hiç içmedim başımın dönmeside acliktandi. Kan yapacak bişey yemedigim için süt kansızlık yapmaz dedim.
Yok ben üç tane cocuk dogurdum sen bitane doguruyoesun her seyi ters anlama ben sana öneri veremicem mi. Uç tane hamilelik geçirdim bi bardak süt içmedim dedi.
Bende icseydin ben beslenme dersi aldım dedim.
Iste bağırmaya çağırmaya devam etti. Kayinbabam araya girdi. Bende yediğimi sayıyor ki bana bu lafı kullanıyor dedim.
Yok çocukta bogulurmus içerde. Saçma saçma konuştu. Yok burasıda senin evin yiceksin dedi kayinbabam. Bende evim ama laf oluyor iste dedim. Ben babannemlerde de yiyorum. Kimse bana çok yedin demiyor.
Ki yediğim şeyde ortada.
Sinir oldum gece gece ağlamaktan. Eşime yemek koyacağım naptikta bu kadar ağladın. Dövdük mu. Dengesiz bilmem ne dedi.
Bende bıraktım mutfakta çıktım.
Bugünde gitmeyeceğim. Yaptıgı bir yemek sanki dünyaları yapıyormuş gibi muamele edip bana orucluyum ayagina sessiz suratsız konuşur. Başkasına gelince tam tersi. Orucu bana tutuyor.
Eşmde karışmadı. Bende anlatmadım. Kaynanam gelir gelmez kendine gorre anlatmaya başladı zaten.
Ben bu saatten sonra ne yapayım.
Biktim artik burnumdan getirdi.
Ben ayrı hazırladım çok sıkış sıkış oldu o an ayıramam bulamam diye kendime ayrı bebeğe ayrı yaptimBebek için ve kendiniz için ayrı bir çanta mi yaptınız.
Diğer oda hazırlıkları için falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?