2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inşallah kuzum yaa, bakalım senin doktor ne dicek. Ben de çok severim karpuzu ama karpuz yiyince çok fazla tuvalete kalkıyorum ben ya, ama bebiş için herşeye değer.
Gece kaç kez tuvalete kalktim hatırlamıyorum bile :) olsun sen ye herturlu faydalı. Doktordan gelince yazarım bakalım ise yaramismi yaramissa devam ederiz :)

berabermi yemek yiyiyorsunuz üzme kendini tabiki süt iceceksin kansizligin varsa yarım lt süt çok gelebilir belki ama hiç icmemekte nedir bide hamile kadına çok yemek yiyiyorsun denirmi çok ayıp
hiç üzme kendini canım bebeğini düşün

Hayır canım kilodu ideal çünkü benim 33 te 2400 dü öndeydi senin 33e göre tam eksik değil

Kızlar birşey soracağım. Bugün saçımı boyatmak istiyorum. Kuaföre gideceğim ama bitkisel boya kullanmıyorsa boyatmamam mı gerekir? Bilen aydınlatabilir mi?
evet canım bitkisel bir ürünle boyatabilirsin değilse kimyasali olduğu için onerilmiyor az daha sabret yada bitkisel ürünle boyayan kuaför tercih et

Kızlar birşey soracağım. Bugün saçımı boyatmak istiyorum. Kuaföre gideceğim ama bitkisel boya kullanmıyorsa boyatmamam mı gerekir? Bilen aydınlatabilir mi?
ben dün doktoruma sordum doğum yapmadan önce boyatabilir miyim diye oda bitkisel boya olsun ve lütfen tam dibine sürmesinler dedi...

Aman bırak canım hiç değmez kendini üzmene... aynen fenikse katılıyorum gitme sende, bir bardak süte bi ton laf etmiş.. merhamet yok böyle insanlarda, sinir oluyorum bende. Bırak sütü de yoğurdu da onun olsun.
Alttan alıp seni toparlayacağına bir de üste çıkmış dengesiz. Kendini üzme geçecek bu günler, anneler güçlü olur sen de güçlü ol canım benim.

Bebek için ve kendiniz için ayrı bir çanta mi yaptınız.
Diğer oda hazırlıkları için falan

Çantayı hem bebeğe hem kendime ayrı yaptım çünkü sığmadı canım.. 2 çanta daha iyi bebeğinin ve senin eşyaların ayrı olur kolay bulunur.

B Bugunneselibirgun canim kv de cok sinir oldum ama esine ayri sinir oldum dövdük mu ne demek ya ? Bir kadin sadece fiziksel siddet gorunce mi tepki vermeli ya da kirilmali rahatsiz olmali ? Ben olsam o sofraya bir daha oturamazdim boğazıma dizilirdi lokmalar .Cunku cok agir olmus .

İlk defa duydum karpuzun kilo aldırdığını işe yaradımı çok merak ettim ben çok severim karpuzu bıraksalar 1 karpuzu tek başıma bitirebilirim :)

Bende çok istiyordum. Ama bitkiselde olsa boyatmamaya karar verdim lohusalık bitimine yaptım tüm planımı. Sen bilirsin ama için nasıl rahat edecekse öyle yap.

Evet canım 5 temmuza kadar çalışmam lazım ama dayanabilir miyim bilmiyorum günler geçmez oldu sıcaklardan galiba bunalıyorum. Allah hepimize kolaylık versin. Cumartesi kontrolüm var doktoruma sorarım gerçi her şeye normal diyor bu da öyle olur muhtemelen.

evet canım bitkisel bir ürünle boyatabilirsin değilse kimyasali olduğu için onerilmiyor az daha sabret yada bitkisel ürünle boyayan kuaför tercih et

ben dün doktoruma sordum doğum yapmadan önce boyatabilir miyim diye oda bitkisel boya olsun ve lütfen tam dibine sürmesinler dedi...

Bende çok istiyordum. Ama bitkiselde olsa boyatmamaya karar verdim lohusalık bitimine yaptım tüm planımı. Sen bilirsin ama için nasıl rahat edecekse öyle yap.
Çok sağolun Kızlar. Başka ilçeye gidip boyatmayı düşünüyordum kuaförüm çok uzak bana. Gitmeden bi danışayım size dedim. O da nasıl boya kullanıyor hiç bilmiyorum ki.

ben iki çanta yaptım bebeğim ve benim için onlar hazır .
ikramliklar için 3. çanta olacak onu hazirlamadim henuz
Anladım canım bende öyle yapayım el tipi valizler oluyor ya ona yapayım sığar sanrm
Bende gitmek istemiyorum zaten. Kendi ailemle görüşünce böyle tersleniyor. O günde yarim saatten az görüştüm bebeğe biseyler baktık kendi ailemle. Ondan böyle tepkiler veriyor.
Beraber yememizi istiyorlar ben iyice ağırlaştım ondan son zamanlarda istememe rağmen tamam diyorum. Gidiyorum eşimde niyetli hem.
Kansızlığım var canım
Ama dikkat ediyorum kalsiyumu neyden önce neyle tüketmem gerektiğini biliyorum

Sutu de eşim almış. Ki kayinbabamda almış olsa laf etmeye hakkı yok. O mu çalışıp kazanıyor sanki. Kocamla işleri bir. Bir zamanlar ne alıp giydigime laf ederdi. Şimdide yemegime. Yüzüne bakasım yok zaten..
Bende gidemicem birde bunun için aramız bozulur eşimle.. yapcak bişey yok ama iki lokma yemek için ki sırf niyetliler diye iftara kadar bekliyorum ac acıma.
Gerek yok.

Eşim demedi canım onu. Kayinvalidem dedi.

Off off evimi görümcem temizlemeye yardım edecekti. Daha alışverişe bile gitmedik.
Eşim annemle halledersiniz dedi. Şimdi yüzüne bile bakmak istemedigim için gtmicem evine. Bu sefer kendi keyfine göre alacak.

:) Aman boşver ne kaldı şurda doğuma, kurtulcaz bu tuvalet olayından ama bu seferde bebişler uyutmicak .

Eşime söliym de gelirken bi karpuz alsın, dolaba koyayım. Sulu sulu tatlı tatlı yerim artık bol bol zaten canım tatlı sulu bileyler istiyo. Bende soğuk sütün içine cocopops katıp kaşıklıyorum

Geçen kontrole gittiğimde benimde kilosu önde çıkmıştı. Normalde hep aşağıdaki takvime yakın çıkar 1650 olması gerekirken 1900 çıkmıştı şaşırmıştım bende karpuzdan olabilir mi bende çok yemiştim. Bu sefer az yedim ama cumartesi kaç olmuş göreceğiz.

Hayır canım kilodu ideal çünkü benim 33 te 2400 dü öndeydi senin 33e göre tam eksik değil

Bana her kontrolümde 10 gün önden gidiyo deyince ben 3 kilo falan olmuştur diyodum, ama 2.5 deyince bi bozuldum sonra 2 deyince hepten yıkıldım. Artık Doğumda görmez gerçek kilosunu, sağlıklı olsunda kiloya çok takılmamaya çalışıcam artık doğuncaya kadar arkadaşların tavsiyelerine uyup kilo aldırmaya çalışıcam tabi bu arada.

İyiki varsınız kızlar sağolun yaa. Hem moral veriyosunuz hem tavsiye. Çok iyi geliyosunuz bana Antalya’dan hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum

Bende çok merak ediyorum canım onu ama bize sıcak gibi geliyor sanki
Kızlar sanırım bize aşırı sıcak geliyo çünkü bizim burası yüksekte kalıyo bide 4. Kattayım haliyle baya esiyo özellikle akşamları ama ben evde yanıyorum eşim uzun kollu oturuyo gecede yatarken uzun kollu yatıp üzerine bide pike örtüyo ama ben yanıyorum terliyorum sürekli

Boşver kimin ne dediğini günde 100 kere sen söyliceksin o ismi bence kimin ne dediği önemli değil hem kime ne benim çocuğum ben doğurdum ben seslenicem ömür boyu
Haklısın bir isim bulucam kımseye sormuycam kimliğinden okurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…