- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.021
Gece kaç kez tuvalete kalktim hatırlamıyorum bile :) olsun sen ye herturlu faydalı. Doktordan gelince yazarım bakalım ise yaramismi yaramissa devam ederiz :)Ay inşallah kuzum yaa, bakalım senin doktor ne dicek. Ben de çok severim karpuzu ama karpuz yiyince çok fazla tuvalete kalkıyorum ben ya, ama bebiş için herşeye değer.
berabermi yemek yiyiyorsunuz üzme kendini tabiki süt iceceksin kansizligin varsa yarım lt süt çok gelebilir belki ama hiç icmemekte nedir bide hamile kadına çok yemek yiyiyorsun denirmi çok ayıpKızlar pzt kontrole gittim bebegim 2500 kiloymuş.
Alttan muayene oldum cikintin çok iyi dikişsiz bile olma ihtimalin var bebeğe kilo aldırmaya uğraşma dedi..
Dün gece de hiç uyuyamadım
Dün kayinvalidemdeydim mukabeleyi okumuşlar bagislicaklar diye erken gittim sabah 9. Buçukta kahvaltı yaptım
6 ya kadar bişey yemedim. Açlıktan başım dönünce çorba vardı iki kasr ondan içtim.
Sonra iftarda yemek yedim bi tabak.
Yemekten bi saat sonra
Eşim süt almış. Kaynanam onu kaynatmıştı. Ama kendisine maayalayacaktı. Ben kendim için istememe rağmen sütü.
Neyse bi bardak içeyim dedim bana sen çok aşırı yedin. Iki çorba bir tabak yemek yedin. Bu kadar yemek iyi değil.
Basım dönüyor süt kansızlık yapar dedi.
Bende aşırı yemedim günde zaten yarim litre süt içiyorum. Bugün hiç içmedim başımın dönmeside acliktandi. Kan yapacak bişey yemedigim için süt kansızlık yapmaz dedim.
Yok ben üç tane cocuk dogurdum sen bitane doguruyoesun her seyi ters anlama ben sana öneri veremicem mi. Uç tane hamilelik geçirdim bi bardak süt içmedim dedi.
Bende icseydin ben beslenme dersi aldım dedim.
Iste bağırmaya çağırmaya devam etti. Kayinbabam araya girdi. Bende yediğimi sayıyor ki bana bu lafı kullanıyor dedim.
Yok çocukta bogulurmus içerde. Saçma saçma konuştu. Yok burasıda senin evin yiceksin dedi kayinbabam. Bende evim ama laf oluyor iste dedim. Ben babannemlerde de yiyorum. Kimse bana çok yedin demiyor.
Ki yediğim şeyde ortada.
Sinir oldum gece gece ağlamaktan. Eşime yemek koyacağım naptikta bu kadar ağladın. Dövdük mu. Dengesiz bilmem ne dedi.
Bende bıraktım mutfakta çıktım.
Bugünde gitmeyeceğim. Yaptıgı bir yemek sanki dünyaları yapıyormuş gibi muamele edip bana orucluyum ayagina sessiz suratsız konuşur. Başkasına gelince tam tersi. Orucu bana tutuyor.
Eşmde karışmadı. Bende anlatmadım. Kaynanam gelir gelmez kendine gorre anlatmaya başladı zaten.
Ben bu saatten sonra ne yapayım.
Biktim artik burnumdan getirdi.
Hayır canım kilodu ideal çünkü benim 33 te 2400 dü öndeydi senin 33e göre tam eksik değilMerhabalar, dün doktor kontrolüm vardı. NST ye girdim falan rutinler işte. Ultrasonla baktı, herşey normal dedi, 10 gün kadar önden gidiyo diyo her seferinde. 33 artı 4 te ama 35 artı gözüküyomuş. Kilosunu sordum önce 2.5 dedi sonra 2 dedi. Çok düşük geldi bana moralim bozuldu, dünden beri kafama taktım bunu. Bi arkadaş bebeklerin kilo alımı için birkaç şey önermişti, ? Bide sizcede çok düşük değil mi kilosu?
evet canım bitkisel bir ürünle boyatabilirsin değilse kimyasali olduğu için onerilmiyor az daha sabret yada bitkisel ürünle boyayan kuaför tercih etKızlar birşey soracağım. Bugün saçımı boyatmak istiyorum. Kuaföre gideceğim ama bitkisel boya kullanmıyorsa boyatmamam mı gerekir?Bilen aydınlatabilir mi?
ben dün doktoruma sordum doğum yapmadan önce boyatabilir miyim diye oda bitkisel boya olsun ve lütfen tam dibine sürmesinler dedi...Kızlar birşey soracağım. Bugün saçımı boyatmak istiyorum. Kuaföre gideceğim ama bitkisel boya kullanmıyorsa boyatmamam mı gerekir?Bilen aydınlatabilir mi?
Kızlar pzt kontrole gittim bebegim 2500 kiloymuş.
Alttan muayene oldum cikintin çok iyi dikişsiz bile olma ihtimalin var bebeğe kilo aldırmaya uğraşma dedi..
Dün gece de hiç uyuyamadım
Dün kayinvalidemdeydim mukabeleyi okumuşlar bagislicaklar diye erken gittim sabah 9. Buçukta kahvaltı yaptım
6 ya kadar bişey yemedim. Açlıktan başım dönünce çorba vardı iki kasr ondan içtim.
Sonra iftarda yemek yedim bi tabak.
Yemekten bi saat sonra
Eşim süt almış. Kaynanam onu kaynatmıştı. Ama kendisine maayalayacaktı. Ben kendim için istememe rağmen sütü.
Neyse bi bardak içeyim dedim bana sen çok aşırı yedin. Iki çorba bir tabak yemek yedin. Bu kadar yemek iyi değil.
Basım dönüyor süt kansızlık yapar dedi.
Bende aşırı yemedim günde zaten yarim litre süt içiyorum. Bugün hiç içmedim başımın dönmeside acliktandi. Kan yapacak bişey yemedigim için süt kansızlık yapmaz dedim.
Yok ben üç tane cocuk dogurdum sen bitane doguruyoesun her seyi ters anlama ben sana öneri veremicem mi. Uç tane hamilelik geçirdim bi bardak süt içmedim dedi.
Bende icseydin ben beslenme dersi aldım dedim.
Iste bağırmaya çağırmaya devam etti. Kayinbabam araya girdi. Bende yediğimi sayıyor ki bana bu lafı kullanıyor dedim.
Yok çocukta bogulurmus içerde. Saçma saçma konuştu. Yok burasıda senin evin yiceksin dedi kayinbabam. Bende evim ama laf oluyor iste dedim. Ben babannemlerde de yiyorum. Kimse bana çok yedin demiyor.
Ki yediğim şeyde ortada.
Sinir oldum gece gece ağlamaktan. Eşime yemek koyacağım naptikta bu kadar ağladın. Dövdük mu. Dengesiz bilmem ne dedi.
Bende bıraktım mutfakta çıktım.
Bugünde gitmeyeceğim. Yaptıgı bir yemek sanki dünyaları yapıyormuş gibi muamele edip bana orucluyum ayagina sessiz suratsız konuşur. Başkasına gelince tam tersi. Orucu bana tutuyor.
Eşmde karışmadı. Bende anlatmadım. Kaynanam gelir gelmez kendine gorre anlatmaya başladı zaten.
Ben bu saatten sonra ne yapayım.
Biktim artik burnumdan getirdi.
Bebek için ve kendiniz için ayrı bir çanta mi yaptınız.
Diğer oda hazırlıkları için falan
İlk defa duydum karpuzun kilo aldırdığını işe yaradımı çok merak ettim ben çok severim karpuzu bıraksalar 1 karpuzu tek başıma bitirebilirim :)Karpuzun çok kilo aldırdığını duydum kesinliligini çarşamba kontrolde öğrenicem bende. Cunki duyduğumdan beri çok yiyorum kilo aldırma özelliği varsa extra yansır diye düşünüyorum. Ultrasonda büyük çıkıyorsa sıkma canını zaten haftasından boy kilo olarak önde gittiği için büyük cikiyordur
Bende çok istiyordum. Ama bitkiselde olsa boyatmamaya karar verdim lohusalık bitimine yaptım tüm planımı. Sen bilirsin ama için nasıl rahat edecekse öyle yap.Kızlar birşey soracağım. Bugün saçımı boyatmak istiyorum. Kuaföre gideceğim ama bitkisel boya kullanmıyorsa boyatmamam mı gerekir?Bilen aydınlatabilir mi?
Karpuz ne işe yarıyomuş ki bebişteGece kaç kez tuvalete kalktim hatırlamıyorum bile :) olsun sen ye herturlu faydalı. Doktordan gelince yazarım bakalım ise yaramismi yaramissa devam ederiz :)
Evet canım 5 temmuza kadar çalışmam lazım ama dayanabilir miyim bilmiyorum günler geçmez oldu sıcaklardan galiba bunalıyorum. Allah hepimize kolaylık versin.Sıcaklar geleli ayrı bir halsizlik ve nefes darlığı bendede var ama dediğim gibi genelde kahvaltı sonrası çöküyorum. Doktora desem birsürü tahlil yok kardiyolojiye yollicak hic bulaşmadım. Az kaldı idare ediyorum. Allah kolaylık versin sen birde çalışıyorsun
evet canım bitkisel bir ürünle boyatabilirsin değilse kimyasali olduğu için onerilmiyor az daha sabret yada bitkisel ürünle boyayan kuaför tercih et
ben dün doktoruma sordum doğum yapmadan önce boyatabilir miyim diye oda bitkisel boya olsun ve lütfen tam dibine sürmesinler dedi...
Çok sağolun Kızlar. Başka ilçeye gidip boyatmayı düşünüyordum kuaförüm çok uzak bana. Gitmeden bi danışayım size dedim. O da nasıl boya kullanıyor hiç bilmiyorum ki.Bende çok istiyordum. Ama bitkiselde olsa boyatmamaya karar verdim lohusalık bitimine yaptım tüm planımı. Sen bilirsin ama için nasıl rahat edecekse öyle yap.
Anladım canım bende öyle yapayım el tipi valizler oluyor ya ona yapayım sığar sanrmben iki çanta yaptım bebeğim ve benim için onlar hazır .
ikramliklar için 3. çanta olacak onu hazirlamadim henuz
Bende gitmek istemiyorum zaten. Kendi ailemle görüşünce böyle tersleniyor. O günde yarim saatten az görüştüm bebeğe biseyler baktık kendi ailemle. Ondan böyle tepkiler veriyor.Hic değmez o kaynana icin ağlayıp bebeğini üzmeye. Drlar birsey bilmiyor ozaman hergun sut yogurt tuketin diye diretiyorlar. Senin yerine olsam adim atmam o kadinin evine Allah ıslah etsin hamile bir kadın bırak ne yerse yesin ne çok takılmış
Ben ayrı hazırladım çok sıkış sıkış oldu o an ayıramam bulamam diye kendime ayrı bebeğe ayrı yaptim
Beraber yememizi istiyorlar ben iyice ağırlaştım ondan son zamanlarda istememe rağmen tamam diyorum. Gidiyorum eşimde niyetli hem.berabermi yemek yiyiyorsunuz üzme kendini tabiki süt iceceksin kansizligin varsa yarım lt süt çok gelebilir belki ama hiç icmemekte nedir bide hamile kadına çok yemek yiyiyorsun denirmi çok ayıp
hiç üzme kendini canım bebeğini düşün
Sutu de eşim almış. Ki kayinbabamda almış olsa laf etmeye hakkı yok. O mu çalışıp kazanıyor sanki. Kocamla işleri bir. Bir zamanlar ne alıp giydigime laf ederdi. Şimdide yemegime. Yüzüne bakasım yok zaten..Aman bırak canım hiç değmez kendini üzmene... aynen fenikse katılıyorum gitme sende, bir bardak süte bi ton laf etmiş.. merhamet yok böyle insanlarda, sinir oluyorum bende. Bırak sütü de yoğurdu da onun olsun.
Alttan alıp seni toparlayacağına bir de üste çıkmış dengesiz. Kendini üzme geçecek bu günler, anneler güçlü olur sen de güçlü ol canım benim.
Çantayı hem bebeğe hem kendime ayrı yaptım çünkü sığmadı canım.. 2 çanta daha iyi bebeğinin ve senin eşyaların ayrı olur kolay bulunur.
Bende gidemicem birde bunun için aramız bozulur eşimle.. yapcak bişey yok ama iki lokma yemek için ki sırf niyetliler diye iftara kadar bekliyorum ac acıma.B Bugunneselibirgun canim kv de cok sinir oldum ama esine ayri sinir oldum dövdük mu ne demek ya ? Bir kadin sadece fiziksel siddet gorunce mi tepki vermeli ya da kirilmali rahatsiz olmali ? Ben olsam o sofraya bir daha oturamazdim boğazıma dizilirdi lokmalar .Cunku cok agir olmus .
Boşver kimin ne dediğini günde 100 kere sen söyliceksin o ismi bence kimin ne dediği önemli değil hem kime ne benim çocuğum ben doğurdum ben seslenicem ömür boyuAynen böyle yapıcam, her insanın aynı ismi beğenmesi imkansız cünki kime bu isim hoşuma gidiyor desem, hayır bunu koy diyor.
Geçen kontrole gittiğimde benimde kilosu önde çıkmıştı. Normalde hep aşağıdaki takvime yakın çıkar 1650 olması gerekirken 1900 çıkmıştı şaşırmıştım bende karpuzdan olabilir mi bende çok yemiştim. Bu sefer az yedim ama cumartesi kaç olmuş göreceğiz.Karpuzun çok kilo aldırdığını duydum kesinliligini çarşamba kontrolde öğrenicem bende. Cunki duyduğumdan beri çok yiyorum kilo aldırma özelliği varsa extra yansır diye düşünüyorum. Ultrasonda büyük çıkıyorsa sıkma canını zaten haftasından boy kilo olarak önde gittiği için büyük cikiyordur
Hayır canım kilodu ideal çünkü benim 33 te 2400 dü öndeydi senin 33e göre tam eksik değil
Kızlar sanırım bize aşırı sıcak geliyo çünkü bizim burası yüksekte kalıyo bide 4. Kattayım haliyle baya esiyo özellikle akşamları ama ben evde yanıyorum eşim uzun kollu oturuyo gecede yatarken uzun kollu yatıp üzerine bide pike örtüyoBende çok merak ediyorum canım onu ama bize sıcak gibi geliyor sanki
Haklısın bir isim bulucam kımseye sormuycam kimliğinden okurlar.Boşver kimin ne dediğini günde 100 kere sen söyliceksin o ismi bence kimin ne dediği önemli değil hem kime ne benim çocuğum ben doğurdum ben seslenicem ömür boyu
Aynen bende çok yiyorum. Ohhh ne güzel eşime aldrym bari yine :)))İlk defa duydum karpuzun kilo aldırdığını işe yaradımı çok merak ettim ben çok severim karpuzu bıraksalar 1 karpuzu tek başıma bitirebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?