2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar, dün doktor kontrolüm vardı. NST ye girdim falan rutinler işte. Ultrasonla baktı, herşey normal dedi, 10 gün kadar önden gidiyo diyo her seferinde. 33 artı 4 te ama 35 artı gözüküyomuş. Kilosunu sordum önce 2.5 dedi sonra 2 dedi. Çok düşük geldi bana moralim bozuldu, dünden beri kafama taktım bunu. Bi arkadaş bebeklerin kilo alımı için birkaç şey önermişti, ? Bide sizcede çok düşük değil mi kilosu?

Ben kuaföre gidiyorum. Saclarim haddinden fazla uzun .Bari rahatlayayım biraz tesettürlü olunca 2 kat yanıyorum dışarıda

Biraz düşük evet .Ama takilma toparlamasi icin uğraş. Ceviz,çiğ badem kaşar peynir ,süt ve muz tüket .

Seninkide dönmedi dimi hala :) nesrin hoca üzülüyo valla, bekliycem ben diyo
yok canim donmedi ama donse de bu sefer ya geri donerse diye dusunurum. Cunku 32de falan bas asagiydi, karar degistirdi. Hastane cantasini da sezaryen olacak gibi 2 gecelik hazirladim zaten kafasi da buyuk diyordu.

Ya milana demi ilk çocuğun o zaman olmaz .Senin bulduklarını kabul etmedikleri icin belki de boyle zorlaniyorsun.

Ayyy o kadarcik mi kalmis .Ne guzel kavuscaksiniz
Aynen canım bir isimi herkes beğeniyor 1 kişi beğenmiyince kotu oluyorum isimden soğuyorum, güzel içime sinen bi isim bulucam kımseye söylemiycem, zaten annesi benim ismini ben yazdırıcam. Eşimede ikna etsem yeter. En fazla 1-2 ay kızgınlıkları surer.

Biraz düşük evet .Ama takilma toparlamasi icin uğraş. Ceviz,çiğ badem kaşar peynir ,süt ve muz tüket .

Sağol kuzum tavsiyelerin için, umarım toparlar bide kafama takıldı, haftasına göre önde gidiyo dedi, madem kilosu düşük neye göre belirleniyoki bu hafta olayı. Devlet hastanesine gidiyorum ben , cihazlarında mı sorun var acaba diyorum.

inşallah:) 12 haziranda gitcem canm
Senin daha erkenmiş canım bakalım bekliyorum haberini benim 19 haziranda
Çok zorluk yaşamazsın canım ilkinde Rabbim sana bağışlamış şükür bu doğumun kolay geçer zamanında kucağına alırsın inşallah. Ozaman güveniyorum sütüme bol sütlü olcam ben

Aynen böyle yapıcam, her insanın aynı ismi beğenmesi imkansız cünki kime bu isim hoşuma gidiyor desem, hayır bunu koy diyor.

Tembel değilde bence çok kararsızız

Milay değilde Miray diye arkadasım vardı. Erva, Asel, Hira, Lina nasıl ? Sende M harfinden gidiyorsun Sizin oralara göre isimler neler bilemediğim için öneri yapamıyorum pek
Ben kardeşlerin isim uyumnu cok seviyorum o yuzden, hele kızım doğmadan önce kızımı nehir ikinci bebeğmi deniz koyucam demişdim ama kimse beğenmemişdi izin vernediler, şimdi herkes nehir cok güzel isim diyor nasıl sınırleniyorum boyle dediklerinde ben soyleyince kotu başkası söyleyince güzel geliyor kulağa.

Ben de onu sorcaktim .Ama kilo tek kriter degildir .Boyu,bas buyuklugu,vucut oranlari vs de vardir isin icinde .

33+4 te 2 buçuk çok iyi bence eksik değil kilosu

Ne güzel bir doğum hikayesi.. Allah analı babalı büyütsün.

Ben de haziran annelerine bakarken denk geldim kızlar doğum yapanları okuyorum... merak ediyorum neler yaşayacağız diye :)
Senin KV açıkgöz biraz o zaman :) Asıl böylesinden daha çok istemek lazım :)

Hahahaha:)) hıhı sen iste bir fazlası ile geri dönsün sana :) istemem kalsın :) gönlünden geçeni yapsın yeter.

ya bu haftayı bitirsem haftaya 3 gün çalışıcam ki son haftam olduğu için esnek davranırım diyorum ama bu hafta bitmiyo resmen sündü de sündü

aynıyız seninle :) bende bu haftayı bitirip bayrama kadar çaşıcam sonra TATİLLLLLL

Sen başkalarının ne düşündüğüne niye bu kadar önem veriyorsn cnm.. kendi beğendiğin eşininde onay verdiği bi ismi kimseye beğendrmek zorunda değilsin..ilk kızının ismini herkes beğeniyormu illa beğenmeyenler vardr. Takılma bukadar

Çünkü sen gelinsin canım

Kızlar pzt kontrole gittim bebegim 2500 kiloymuş.
Alttan muayene oldum cikintin çok iyi dikişsiz bile olma ihtimalin var bebeğe kilo aldırmaya uğraşma dedi..

Dün gece de hiç uyuyamadım
Dün kayinvalidemdeydim mukabeleyi okumuşlar bagislicaklar diye erken gittim sabah 9. Buçukta kahvaltı yaptım
6 ya kadar bişey yemedim. Açlıktan başım dönünce çorba vardı iki kasr ondan içtim.
Sonra iftarda yemek yedim bi tabak.
Yemekten bi saat sonra
Eşim süt almış. Kaynanam onu kaynatmıştı. Ama kendisine maayalayacaktı. Ben kendim için istememe rağmen sütü.
Neyse bi bardak içeyim dedim bana sen çok aşırı yedin. Iki çorba bir tabak yemek yedin. Bu kadar yemek iyi değil.
Basım dönüyor süt kansızlık yapar dedi.
Bende aşırı yemedim günde zaten yarim litre süt içiyorum. Bugün hiç içmedim başımın dönmeside acliktandi. Kan yapacak bişey yemedigim için süt kansızlık yapmaz dedim.
Yok ben üç tane cocuk dogurdum sen bitane doguruyoesun her seyi ters anlama ben sana öneri veremicem mi. Uç tane hamilelik geçirdim bi bardak süt içmedim dedi.
Bende icseydin ben beslenme dersi aldım dedim.
Iste bağırmaya çağırmaya devam etti. Kayinbabam araya girdi. Bende yediğimi sayıyor ki bana bu lafı kullanıyor dedim.
Yok çocukta bogulurmus içerde. Saçma saçma konuştu. Yok burasıda senin evin yiceksin dedi kayinbabam. Bende evim ama laf oluyor iste dedim. Ben babannemlerde de yiyorum. Kimse bana çok yedin demiyor.
Ki yediğim şeyde ortada.

Sinir oldum gece gece ağlamaktan. Eşime yemek koyacağım naptikta bu kadar ağladın. Dövdük mu. Dengesiz bilmem ne dedi.
Bende bıraktım mutfakta çıktım.
Bugünde gitmeyeceğim. Yaptıgı bir yemek sanki dünyaları yapıyormuş gibi muamele edip bana orucluyum ayagina sessiz suratsız konuşur. Başkasına gelince tam tersi. Orucu bana tutuyor.
Eşmde karışmadı. Bende anlatmadım. Kaynanam gelir gelmez kendine gorre anlatmaya başladı zaten.
Ben bu saatten sonra ne yapayım.
Biktim artik burnumdan getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…