2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel Bi hikaye gözlerim doldu okurken Rabbim bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah ...

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah Ausencia

kızlar bebek arabasını puseti falan nasıl temizlediniz? ikinci el bebek arabasını kuru temizlemeciler temizler mi acaba bütün aksamlarını?
ben çıkarılan yerlerini çıkarıp makineye attım yıkadm ama herşeyini değil takmak sorun olur die yada bozulur korkusuyla içlerinin minderlerini fln yıkadm

Merhaba arkadaşlar ben 32+ 3 de doktora gittim bebek ters duruyor dedi. Döner mi ne yapayım dedim bol su iç dedi. Ama artık bu hafta dan sonra dönmez gibi geliyor bana

ay ne güzel Bi hikaye gözlerim doldu okurken Rabbim bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah ...

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah Ausencia
Çok duygulandım yaa Rabbim acılarını göstermesin sağlıkla huzurlu güzel günler görün inşallah Ausencia

Darısı başımıza S Shezofren88 normal doğum istiyorum hep böyle kolay doğumlar güzel hikayeler olsa keşke bizi motive edecek..

Merhaba arkadaşlar ben 32+ 3 de doktora gittim bebek ters duruyor dedi. Döner mi ne yapayım dedim bol su iç dedi. Ama artık bu hafta dan sonra dönmez gibi geliyor bana
canım 32+2 de gittiğimde benimde bebişte makat gelişti... dün gittim 35+4 te başgeliş olmuştu döner daha merak etme yeri geniş henüz

Neden öyle geliyor son haftada hatta doğum anında sancı çekerken dönen bile varmış . İyi düşün iyi olsun .

canım ben 30 haftalıkken bebek makat gelişti. bugün kontrole gittim 33+3 baş geliş olmuş. doktora bu haftadan sonra tekrar dönmez galiba dedim belli olmaz dedi. iki hafta daha böyle durursa sonra dönmez dedi. anladığım kadarıyla 35 haftaya kadar dönebiliyor o zaman. benimki şuan baş geliş umarım tekrar dönmez

Ben hic kimseye sormadım ilk kızımda da esimle karar verdik ikincidede kimseye sormadık. Isim dusundunuzmu diye sorduklarında evet ela oyku koyucaz dedik.ne annemletin ne de kv ne koyalım diye sohbete girmedik girsek cıkamazdık.kesin alınırlardı.bizim dedigimiz ismi koymadılar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…