- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.061
Dua ederiz canım inş bir sıkıntın yoktur.Kızlar hastaneye geldim dua edin bize.
Denizin sakıncası yok canım hatta çok faydalı yüzmek ama havuzlarda kirlilik veya klır oranı fazla olabilir diye pek tavsiye etmiyor doktorlar. Buralarda deniz yok ki dopru düzgün marmara pis karadeniz de soğuk dalgalı. Ege gibisi yok aydında olsam haftasonu mis gibi yüzerdim doğuma kadar.yaa bugün doktora sorcaktım denize girmenin bi sakıncası var mı diye unuttum uff
temiz bi koysa sorun yokmuş sanrm doktora sormadm ama duyduğum buyaa bugün doktora sorcaktım denize girmenin bi sakıncası var mı diye unuttum uff
Havuza girme bence ne olur ne olmaz. Allah korusun. Gecen sene kızımı kv sitede havuzuna goturdum el ayak agiz hastaligi oldu bende bundan sonra havuz yok artık dedim.Çok mümkünama epeydir bu sene var bu nedense . Hatta bayrama otel ayarlıyordum eşim delirdin dedi bana doğuma yakın diye vazgeçirdi beni. Sitemizde var yüzme havuzu açtılar bu hafta ama havuza günememiyorum ki
ben de bunu merak ediyorum. hem araba hem de anakucağının üst örtülerini yıkamak istiyorumama sanırım bu mümkün değil. en azından hafif sabunlu bezle silmek geliyor içimden çünkü yenidoğmuş bebeği direk koymak içime sinmiyor. sıfır da olsa fabrika tozları vardır diye. bir de mamscotton mu ne öyle bi sitede pamuk ürünler vardı arabaya veya anakucağına koyacak delikleri olan ama çok pahalıydı uygun fiyat bulursam onlardan da almak istiyoumkızlar bebek arabasını puseti falan nasıl temizlediniz? ikinci el bebek arabasını kuru temizlemeciler temizler mi acaba bütün aksamlarını?
Yok canım havuza girmem zaten. Çok temizliğine de güvenmiyorum bizim site havuzunun. İdrar yolu enfeksiyonu falan olur neme lazım. Ben zaten hep denizciyimdir. Havuzları otelde de tercih etmem. Ama kocaeliye geldiğimizden beri uzak kaldık egeye insan çok özlüyor.Havuza girme bence ne olur ne olmaz. Allah korusun. Gecen sene kızımı kv sitede havuzuna goturdum el ayak agiz hastaligi oldu bende bundan sonra havuz yok artık dedim.
evet hatta tam tersi tavsiye ediyolar yüzmeyi ama benim esşim biraz pimpirikli bu konuda onun yanında doktora sorayım da içi rahat etsin demiştimDenizin sakıncası yok canım hatta çok faydalı yüzmek ama havuzlarda kirlilik veya klır oranı fazla olabilir diye pek tavsiye etmiyor doktorlar. Buralarda deniz yok ki dopru düzgün marmara pis karadeniz de soğuk dalgalı. Ege gibisi yok aydında olsam haftasonu mis gibi yüzerdim doğuma kadar.
Kızlar pusetin falan bütün parçaları kumaş kısımları çıkıyor genelde bebeğe değen onları makinada yıkayacapım ben. Zaten altına da bi penye battaniye kesin koyarız. Sıkıntı olmaz bence. Bi inceleyin muhakkak sökülğyordur kumaş kısımlar. Birde videoları oluyor youtube da arabaların orada da gösteriyor sökülmesini falan.ben de bunu merak ediyorum. hem araba hem de anakucağının üst örtülerini yıkamak istiyorumama sanırım bu mümkün değil. en azından hafif sabunlu bezle silmek geliyor içimden çünkü yenidoğmuş bebeği direk koymak içime sinmiyor. sıfır da olsa fabrika tozları vardır diye. bir de mamscotton mu ne öyle bi sitede pamuk ürünler vardı arabaya veya anakucağına koyacak delikleri olan ama çok pahalıydı uygun fiyat bulursam onlardan da almak istiyoum
bende izmirdeyim cnm hangi hastaneye gidiodun sen sormuşmuydumevet hatta tam tersi tavsiye ediyolar yüzmeyi ama benim esşim biraz pimpirikli bu konuda onun yanında doktora sorayım da içi rahat etsin demiştimbi de belki 38den sonra falan önermiyo olabilirler onu bi tam öğrensem iyi olur zaten izmirdeyim ve her hafta sonu denize giriyorum normalde. doğurana kadar denizde durmak istiyorum yine doktordan da izin aldık mı tamamdır
Sanırım hiç bulaşdırmamak lazım, sorduklarımda soyluycem ismi bu diye, ama kv aynı catı altındayız diye biraz yakın olalım iyi gecinelim isdiyorum her şeyi ona sorup oyle yapıyorum ama sormamida sormamamıda kotu algılıyor ne yapsam kotu oluyorum. Senin kararı olmanda cok iyi olmuş canım boyle dediysen kimse birsey diyemez, ama nasıl diye sorduğunda bazıları beğeniyor bazılarıda hemen dalga geciyor herkes bulduğum isimle.Ben hic kimseye sormadım ilk kızımda da esimle karar verdik ikincidede kimseye sormadık. Isim dusundunuzmu diye sorduklarında evet ela oyku koyucaz dedik.ne annemletin ne de kv ne koyalım diye sohbete girmedik girsek cıkamazdık.kesin alınırlardı.bizim dedigimiz ismi koymadılar diye
evet daha önce konuşmuştuk sanırım :) yeşilyurt devlet hastanesine gidiyorum ama doğum 9 eylülde olacak galiba.bende izmirdeyim cnm hangi hastaneye gidiodun sen sormuşmuydum
Puset icin örtü ve kilif dikiyorlar cok guzel oluyor isteyince de yıkayabilirsinben de bunu merak ediyorum. hem araba hem de anakucağının üst örtülerini yıkamak istiyorumama sanırım bu mümkün değil. en azından hafif sabunlu bezle silmek geliyor içimden çünkü yenidoğmuş bebeği direk koymak içime sinmiyor. sıfır da olsa fabrika tozları vardır diye. bir de mamscotton mu ne öyle bi sitede pamuk ürünler vardı arabaya veya anakucağına koyacak delikleri olan ama çok pahalıydı uygun fiyat bulursam onlardan da almak istiyoum
Aynı bende öyle yemek aşermedim deniz aşeriyorum gezmek istiyorumKızlar hiç yemek falan aşermedim ama o kadar denize gidesim var ki. Bööyle marmaris, fethiye tekneyle koylara gitsem yüzsem buz gibinasıl burnumda tütüyor.
yok canim donmedi ama donse de bu sefer ya geri donerse diye dusunurum. Cunku 32de falan bas asagiydi, karar degistirdi. Hastane cantasini da sezaryen olacak gibi 2 gecelik hazirladim zaten kafasi da buyuk diyordu.
Et benidir .Hamilelikte çıkıyormuş. Bende mantar gibi bir anda türedi. Boynum göğsüm ve karnimda .En son dr a sordum cildiyeye gitmek icin .Bence simdi gitme doğuma kadar cogalir her türlü. Doğumdan sonra toplu aldir dedi.Kızlar göğsümün kahverengi bölgesinde et beni gbi bşey çkmştı sonradan siyah oldu ucu. Bugün ellerken elime geldi o siyah olan yeri koptu normal bşey mi bu sizce bu yüzden cildiyeye giden var,mı
canım biz suyun altında yıkadık köpürterek kumaş kısımları cikmiyordu baktıkkızlar bebek arabasını puseti falan nasıl temizlediniz? ikinci el bebek arabasını kuru temizlemeciler temizler mi acaba bütün aksamlarını?
Sıcaklık 30 derece falansa biz 60 hissediyoruz benceKızlar sanırım bize aşırı sıcak geliyo çünkü bizim burası yüksekte kalıyo bide 4. Kattayım haliyle baya esiyo özellikle akşamları ama ben evde yanıyorum eşim uzun kollu oturuyo gecede yatarken uzun kollu yatıp üzerine bide pike örtüyoama ben yanıyorum terliyorum sürekli
Aldır aldır canım soğuk soğuk harika valla :)Aynen bende çok yiyorum. Ohhh ne güzel eşime aldrym bari yine :)))
Ay o da vardı dimi ben onu tamamen unuttum ya çıkartayımda elde yıkayayım onu dakızlar bebek arabasını puseti falan nasıl temizlediniz? ikinci el bebek arabasını kuru temizlemeciler temizler mi acaba bütün aksamlarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?