2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bugün doktora sorcaktım denize girmenin bi sakıncası var mı diye unuttum uff
Denizin sakıncası yok canım hatta çok faydalı yüzmek ama havuzlarda kirlilik veya klır oranı fazla olabilir diye pek tavsiye etmiyor doktorlar. Buralarda deniz yok ki dopru düzgün marmara pis karadeniz de soğuk dalgalı. Ege gibisi yok aydında olsam haftasonu mis gibi yüzerdim doğuma kadar.

Çok mümkün ama epeydir bu sene var bu nedense . Hatta bayrama otel ayarlıyordum eşim delirdin dedi bana doğuma yakın diye vazgeçirdi beni. Sitemizde var yüzme havuzu açtılar bu hafta ama havuza günememiyorum ki
Havuza girme bence ne olur ne olmaz. Allah korusun. Gecen sene kızımı kv sitede havuzuna goturdum el ayak agiz hastaligi oldu bende bundan sonra havuz yok artık dedim.

kızlar bebek arabasını puseti falan nasıl temizlediniz? ikinci el bebek arabasını kuru temizlemeciler temizler mi acaba bütün aksamlarını?
ben de bunu merak ediyorum. hem araba hem de anakucağının üst örtülerini yıkamak istiyorumama sanırım bu mümkün değil. en azından hafif sabunlu bezle silmek geliyor içimden çünkü yenidoğmuş bebeği direk koymak içime sinmiyor. sıfır da olsa fabrika tozları vardır diye. bir de mamscotton mu ne öyle bi sitede pamuk ürünler vardı arabaya veya anakucağına koyacak delikleri olan ama çok pahalıydı uygun fiyat bulursam onlardan da almak istiyoum

Havuza girme bence ne olur ne olmaz. Allah korusun. Gecen sene kızımı kv sitede havuzuna goturdum el ayak agiz hastaligi oldu bende bundan sonra havuz yok artık dedim.
Yok canım havuza girmem zaten. Çok temizliğine de güvenmiyorum bizim site havuzunun. İdrar yolu enfeksiyonu falan olur neme lazım. Ben zaten hep denizciyimdir. Havuzları otelde de tercih etmem. Ama kocaeliye geldiğimizden beri uzak kaldık egeye insan çok özlüyor.

evet hatta tam tersi tavsiye ediyolar yüzmeyi ama benim esşim biraz pimpirikli bu konuda onun yanında doktora sorayım da içi rahat etsin demiştim bi de belki 38den sonra falan önermiyo olabilirler onu bi tam öğrensem iyi olur zaten izmirdeyim ve her hafta sonu denize giriyorum normalde. doğurana kadar denizde durmak istiyorum yine doktordan da izin aldık mı tamamdır

Kızlar pusetin falan bütün parçaları kumaş kısımları çıkıyor genelde bebeğe değen onları makinada yıkayacapım ben. Zaten altına da bi penye battaniye kesin koyarız. Sıkıntı olmaz bence. Bi inceleyin muhakkak sökülğyordur kumaş kısımlar. Birde videoları oluyor youtube da arabaların orada da gösteriyor sökülmesini falan.

bende izmirdeyim cnm hangi hastaneye gidiodun sen sormuşmuydum

Sanırım hiç bulaşdırmamak lazım, sorduklarımda soyluycem ismi bu diye, ama kv aynı catı altındayız diye biraz yakın olalım iyi gecinelim isdiyorum her şeyi ona sorup oyle yapıyorum ama sormamida sormamamıda kotu algılıyor ne yapsam kotu oluyorum. Senin kararı olmanda cok iyi olmuş canım boyle dediysen kimse birsey diyemez, ama nasıl diye sorduğunda bazıları beğeniyor bazılarıda hemen dalga geciyor herkes bulduğum isimle.

Kızlar göğsümün kahverengi bölgesinde et beni gbi bşey çkmştı sonradan siyah oldu ucu. Bugün ellerken elime geldi o siyah olan yeri koptu normal bşey mi bu sizce bu yüzden cildiyeye giden var,mı

Puset icin örtü ve kilif dikiyorlar cok guzel oluyor isteyince de yıkayabilirsin

yok canim donmedi ama donse de bu sefer ya geri donerse diye dusunurum. Cunku 32de falan bas asagiydi, karar degistirdi. Hastane cantasini da sezaryen olacak gibi 2 gecelik hazirladim zaten kafasi da buyuk diyordu.

:) bende sezaryen hazırlanıyorum artık cnm, dönmez bizim bu afacanlar artık

Kızlar göğsümün kahverengi bölgesinde et beni gbi bşey çkmştı sonradan siyah oldu ucu. Bugün ellerken elime geldi o siyah olan yeri koptu normal bşey mi bu sizce bu yüzden cildiyeye giden var,mı
Et benidir .Hamilelikte çıkıyormuş. Bende mantar gibi bir anda türedi. Boynum göğsüm ve karnimda .En son dr a sordum cildiyeye gitmek icin .Bence simdi gitme doğuma kadar cogalir her türlü. Doğumdan sonra toplu aldir dedi.

Sıcaklık 30 derece falansa biz 60 hissediyoruz bence bizde de öyle eşim bazen üşüyor örtünüyor o örtündükçe beni daha çok sıcak basıyor gecelik bile fazla geliyor bazen üstüme benim
Aynen bende çok yiyorum. Ohhh ne güzel eşime aldrym bari yine :)))
Aldır aldır canım soğuk soğuk harika valla :)
kızlar bebek arabasını puseti falan nasıl temizlediniz? ikinci el bebek arabasını kuru temizlemeciler temizler mi acaba bütün aksamlarını?
Ay o da vardı dimi ben onu tamamen unuttum ya çıkartayımda elde yıkayayım onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…