- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.081
Ay şu halinle yaramaz sana havuz hele ki herkes giriyosa .. soğuk bi duş al için sıkışıp nefesin bi titresin kendine gelirsin ondan sonra :))Çok mümkünama epeydir bu sene var bu nedense . Hatta bayrama otel ayarlıyordum eşim delirdin dedi bana doğuma yakın diye vazgeçirdi beni. Sitemizde var yüzme havuzu açtılar bu hafta ama havuza günememiyorum ki
Kendini cok yormadan hirpalamadan yuzmek coook faydali. Tabi onemli olan suyun temiz olmasi.yaa bugün doktora sorcaktım denize girmenin bi sakıncası var mı diye unuttum uff
Bende istiyorum ama doğum normal olursa nasıl çıkacak diye düşünüyorunYa benim eşim almiyor ilacli diye, mevsımınde sağlıklı diyor, ama şimdi kilo aldırdığnı duyunca bi takdım biraz tombik olsun isdiyorum.
Bizm topik canlı maşallah :)Ne kadar cabuk degisiyo sayfalar yetisemiyorum konulara
Güzel haberlerle gel canım ♡♡♡Kızlar hastaneye geldim dua edin bize.
En fazla bir hafta erken olur dedi dr um yani 39 doluncakızlar ilk gebeliği olup da planlı sezeryan olacaklar için doktorlarınız tahmini hafta verdi mi? bir yerlerde bebeğğin 35. haftası ve 379. haftası arasında ciddi bir beyin gelişimi farkı vardır yazıyordu ne kadar doğru bilmem. benim arkadaşlarım hem 37. haftada planlı sezeryan oldular ama şimdi bakıyorum da aslında ne kadar erken olmuşlar.
37 haftayı doldurduktan sonra erken doğum sayılmıyodu değil mi?
Canim benimki de ayni senin gibi yüksek 110 u görsem düşük diyorum. Genelde 120 lerdebazen çok daha yüksek. Kafama takilan şu. Bu durum doğumda sıkıntı yaratır mı. Sezeryan olursak narkozdan daha da hızlı çarpar mi korkuyorum açıkçası. Doktora sordun mu bunuyaşıyorum canım kendim ölçüyorum da 120-140 arası çıkıyor nabzım sırf bunun için kardiyolojiye de gittim. holter falan taktı. kansızlık hamilelik tam bir nedeni yok taşikardi varmış ama önemli değilmiş. çok rahatsızsan ilaç verebilirim dedi istemedim idare edebiliyorum. sen de ölç nabzını aşırı yüksek değilse sabretcez
40 haftadan 10 gün önce verilir yani 38. .haftanın içinde yapilirkızlar ilk gebeliği olup da planlı sezeryan olacaklar için doktorlarınız tahmini hafta verdi mi? bir yerlerde bebeğğin 35. haftası ve 379. haftası arasında ciddi bir beyin gelişimi farkı vardır yazıyordu ne kadar doğru bilmem. benim arkadaşlarım hem 37. haftada planlı sezeryan oldular ama şimdi bakıyorum da aslında ne kadar erken olmuşlar.
4000 gecmesin doğururuz merak etme bide benim catım cok geniş cok rahatım bu konuda 37 den sonra dr bu konuda bilgi verir sana, catın konusunda muayıne sonrası, boyun 155 cm uzunsa hamileliğinde kalcan genişlediyse vs seninkide genişdir büyük ihtimal, ama bu kesin bir bilgi değil herkes aynı değil sonucda kısa boylularda bile bazen catısı geniş olanlar oluyor, en kesinini dr catı muayınesinde söyler. Benim kızımda 37 haftadan sonra yapdı kontrolu.Bende istiyorum ama doğum normal olursa nasıl çıkacak diye düşünüyorun
Kızlar hiç yemek falan aşermedim ama o kadar denize gidesim var ki. Bööyle marmaris, fethiye tekneyle koylara gitsem yüzsem buz gibinasıl burnumda tütüyor.
Canım benim ilk bebeğim ve planlı sezeryan olma ihtimalim yüksek anal fissür ve hemoroid ameliyatlarımdan ötürü. Ben doğum kasılmalarım artınca ya da gün olarak 39+0 da en erken alınmasını istiyorum. Anne karnında gelişim önemli son ana kadar bence. Doktorumla daha konuşmadık ama o da normali bile düşünüyor ameliyatıma rağmen ve sezeryana her durumda dönebiliriz zaten diyor son seçenek olarak.kızlar ilk gebeliği olup da planlı sezeryan olacaklar için doktorlarınız tahmini hafta verdi mi? bir yerlerde bebeğğin 35. haftası ve 379. haftası arasında ciddi bir beyin gelişimi farkı vardır yazıyordu ne kadar doğru bilmem. benim arkadaşlarım hem 37. haftada planlı sezeryan oldular ama şimdi bakıyorum da aslında ne kadar erken olmuşlar.
Merhaba canim 100mm gecmez gecsede dr bir bildiği vardır seni riske atıcak bir şeyi asla yapmaz, dr güvenmen önemli bu konuda, eyer normal şansın varsa cokda ısrarcı olmuyarak denemelisin.Kızlar merhaba her zaman yazamıyorum ama takip ediyorum sizi benim şöyle bir durumum var şuan 34+2 hafta günlük hamileyim 33 haftalıkken muayne olduğumda bebegin 3 hafta önden gittiğini söyledi doktor kilosu şimdiden 2650 olmuş temmuza kadar 4 kiloyu geçer dedi bebek baş geliş olduğu için normal doğum görünüyor şimdilik baş çevresinin büyüklüğü de 91 mm olmuş şimdiden bildiğim kadarıyla 100mm olunca sezeryan oluyomus ama doktor sen rahat normal doğum yaparsın dedi korkuyorum daha önce iri bebek dogumu yapan oldumu aranızda hiç riske atmayıp sezeryan da ısrar etsemmi
Canim benim bebis makat gelis. 37ye kadar donmezse 38/39 gibi planli sezeryan olcak. Herhalde bebegin iriligine gelisimine gore bakcak.kızlar ilk gebeliği olup da planlı sezeryan olacaklar için doktorlarınız tahmini hafta verdi mi? bir yerlerde bebeğğin 35. haftası ve 379. haftası arasında ciddi bir beyin gelişimi farkı vardır yazıyordu ne kadar doğru bilmem. benim arkadaşlarım hem 37. haftada planlı sezeryan oldular ama şimdi bakıyorum da aslında ne kadar erken olmuşlar.
Aslında normal çok istiyorum ama doğum sırasında başı sıkışır nefessiz kalır diye korktum inş daha fazla büyümez kafasıMerhaba canim 100mm gecmez gecsede dr bir bildiği vardır seni riske atıcak bir şeyi asla yapmaz, dr güvenmen önemli bu konuda, eyer normal şansın varsa cokda ısrarcı olmuyarak denemelisin.
İnstada hamilelik ve annelik süreciyle ilgili bi sayfa şey yazmıştı hatırlayabildiğim kadarını soylycem. Planlı sezaryene kesinlikle karşı çıkıyordu sezaryen olacaksa bile bebek kendini doğuma ne zaman hazır hissederse o zaman olsun diyordu gelişimini tamamlayıp ben gelmek istiyorum dediğnde gelsin vs. Ama sezaryen olacaksa yapılan işlem ve testler normal doğumdan farklı sanırım. Sezaryen olacak kişideki testlerin yanı sıra doğuma girmeden önce belirli bir süre yemek içmek yasak oluyor. Bebek gelmek istediği zaman nasıl olacak mesela.. heleki benm gbi kan sulandırıcı iğne kullananlar için.. Temkinli olmakta fayda var elbette. Arkadasım normal doğum için bekledi suyu vs geldiğnde hastanede nst de sancı çıktı ama kendi sancıyı hissetmediği için suni verdiler onu yapmalarıyla korkudan mı neden bilmiyorum bayılmış apar topar sezaryene alıp bebeğide yoğun bakıma almışlardı. Neden öyle oldu bilmiyorum. Sorduğum zamanda "ayyy çok kötüydü" "ayyyy gözlerim kararmıştı" başka birley demiyor belirli bir nedeni var mı, varsa da ne bilmiyorum. Şükür bi sorun olmadı Oğlu 1 yaşında yarın doğum günü hatta :) 39.haftasındaydı suyu geldiğnde..kızlar ilk gebeliği olup da planlı sezeryan olacaklar için doktorlarınız tahmini hafta verdi mi? bir yerlerde bebeğğin 35. haftası ve 379. haftası arasında ciddi bir beyin gelişimi farkı vardır yazıyordu ne kadar doğru bilmem. benim arkadaşlarım hem 37. haftada planlı sezeryan oldular ama şimdi bakıyorum da aslında ne kadar erken olmuşlar.
O zaman 95 gecdikden sonra sezaryan isdiyorum dersin belki başı daha fazla buyumez vicut büyür.Aslında normal çok istiyorum ama doğum sırasında başı sıkışır nefessiz kalır diye korktum inş daha fazla büyümez kafası
Bana da öyle dedi doktorum. 37.haftanda bakarız dedi de erken gelirse napcaz bide o var ilk doğumum olacak vucudumu bilmiyorum ki boyum 1.68 kalçalarda genişleme yok hatta hamile değilken daha genişti belkide karnım büyüdüğü için orası küçük geliyodur bilemem :) benim etim çok çok çok sıkı vucudum gergin. Çok fazla çatladım. Bilemiyorum acaba bu gerginlik alt taraftada varmı olabilirmi diye düşünüyorum. Çünkü yıllardır evli olmama, 2 kez kürtaj olmama rağmen ilişki kolay olmuyor. Bebek nasıl çıkacak düşündükçe beynim dönüyo Allah yardım eder inşallah. Siz tecrübelisiniz sonuçta ama ben4000 gecmesin doğururuz merak etme bide benim catım cok geniş cok rahatım bu konuda 37 den sonra dr bu konuda bilgi verir sana, catın konusunda muayıne sonrası, boyun 155 cm uzunsa hamileliğinde kalcan genişlediyse vs seninkide genişdir büyük ihtimal, ama bu kesin bir bilgi değil herkes aynı değil sonucda kısa boylularda bile bazen catısı geniş olanlar oluyor, en kesinini dr catı muayınesinde söyler. Benim kızımda 37 haftadan sonra yapdı kontrolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?