2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk defa duydum karpuzun kilo aldırdığını işe yaradımı çok merak ettim ben çok severim karpuzu bıraksalar 1 karpuzu tek başıma bitirebilirim :)
Canim işe yaradimi anca çarşamba 10da öğrenicem:) bende çok merak ediyorum :) hele seviyorsan ohh ye serin serin etiketlerim seni dr dönüşü:)
Karpuz ne işe yarıyomuş ki bebişte
Kilo aldırıyormuş canim hatta geriden gelen bir arkadaşın bebeği öne bile geçmiş inşallah bizdede ise yarar
Özellikle karpuzcu arkadaşlar diye bizi etiketle bari sonucu öğrenelim :)) son aylarda zaten alirlarda işte biz anneler daha iyi alsin diye uğraşıyoruz. Benim erken doğum riskimde var ne kilo alırsa kar

Aslında normal çok istiyorum ama doğum sırasında başı sıkışır nefessiz kalır diye korktum inş daha fazla büyümez kafası
Arkadasim 4 kg dogurdu .Hem de dogumu başladığında dr u ayni gun hastaneden istifa etmişti .Baska hastanede bilmedigi bir dr a emanet etti kendini .Ama doguracagina inandi başardı da .

Karpuz bolca yemiştim geçen ay bebişin kilosu iyiydi şükür. bakalım bu ayın 20sine kadar yiyim bariz fark olacak mı hem dolapta serin serin ayyyy canım hep çekiyodu şimdi daha bi istedi :))

Kızlar bebegımın suyu fazlaymıs o yüzden sancılarım artmış şuan yatısımı verdiler nolur bana dua edin
Canim nasıl oldun ?

İnternette baktım senin dediğin yazıyordu canım sordum tahlil yaptı bişey çıkmadı çok şükür ama geçmedi de
Ahh ne zormuş şu son haftalar
Duş u ben de deneyim canım bakalım ise yarayacak mi
Benim nabız da normal çıkıyor canım
Aynen sanırım çözümü yok doğumdan sonra hepsi geçip gidiyor bıçak gibi kesiliyor tüm rahatsızlıklar
Gecmis olsun sana da canım dikkat et kendine çok yorma kendini
Resmen 3 hafta :) yerim yaaaa maşallah sizeeee ♡♡♡
Biz de seni yeriz ❤❤❤❤
Canim benim az kaldı çok şükür bugünleri gördük ya
Kalp çarpıntısı olunca ben öyle halsiz elim ayağım titrer gibi oluyorum ama bende banyodayken oluyor
Aman dikkat et canım banyoya evde yalnızken girme allah korusun
Bir de banyoda öyle olduğun zaman hemen soğuk suyu aç ayak bileklerine dök hemen rahatlıyorsn

Karpuz bolca yemiştim geçen ay bebişin kilosu iyiydi şükür. bakalım bu ayın 20sine kadar yiyim bariz fark olacak mı hem dolapta serin serin ayyyy canım hep çekiyodu şimdi daha bi istedi :))
Canim bence biraz beklet oyle ye .Gecenki kasilmalarimi dr usutmeme bagladi .Gunde yarim karpuz yiyorum tek basima .

Canim bence biraz beklet oyle ye .Gecenki kasilmalarimi dr usutmeme bagladi .Gunde yarim karpuz yiyorum tek basima .
Bu sıcakta çok zor olur beklemek. Özellikle kesip buzluğa atıp bi süre sonra ordan alıp yiyorum. Ama bu sefer sakin olmak zorundayım. Çünkü vucudumuzun gerçekten dengesi değişti. Sırtımı yasladım ayakları uzattım ama nefes almakta zorlanıyorum yatak odasına gidip yatakta yuvarlansam iyi olacak .

Kasılmaların geçti mi şuan nasıl?

Benimkiler ikinci el hepsinin yıkanan kısımlarını makineye attım ama ne yazıktır çok eski oldukları için yıpranan sökülen yerleri oldu. Şimdi oturdum dikiyorum. Pusetleri anakucaginin plastik kısımlarını da arapsabunu ve çamaşır suyu seyreltip sildim sonra küvette yikadim. Bir de taşıma pusetine puset örtüsü diye bişey diktirdim onu da atayım belki hoşunuza gider

Emzirirken lazere gidilebiliyor mu acaba? Hormonlardan dolayı yani

Ucu siyah mı yoksa tek renk mi

İlk hamileliğimde bu sorularım hepsi benim kafamda cırit atıyordu senin gibi. Ama dr biliyor gercekden işini catı kontrolu 3-4 sanıye sürüyor erken gelsede hastaneye gitdiğinde hemen yapar eyer uygun değilse sezaryana alır, daha önce yapmak doğumu tetikleye bilir o yüzden yapmiyor ama 37 den sonra sorun yok hata 40 haftayı gecince doğumu tetiklemek için catı kontrolnu acıklık varmi diye bakdığında daha sert yapdı ve o gün başladı sabahı 8 de kızım milana dünyaya geldi, şimdi anlıyorum aslında okadar endişelenmeyin bebişe ve bize zarardan başka hayrı yok hep güzel düşünelim güzel olsun ama tetbiride elden burakmamak lazım yine umarım hepimizin doğumu hayalımızdeki gibi olur.

Arkadasim 4 kg dogurdu .Hem de dogumu başladığında dr u ayni gun hastaneden istifa etmişti .Baska hastanede bilmedigi bir dr a emanet etti kendini .Ama doguracagina inandi başardı da .
Ya ne güzel o zaman bende dogururum diye kendimi gaza getireyim :)) doktor sorun yok normal olur derse bende normal istiyorum zaten kabul ederim yani

Kardiyoloji kalbimi muayene ederken ne normal doğuma ne de sezaryene engel bir durum yok dedi iki türlü de doğum yapabilirsin dedi ama sezaryen olmadan önce anestezistle görüşüyoruz ya, orda da bunu söylemeyi düşünüyorum holter sonucunu falan da gostercem.

Dolaptan bir sey yemeyi bıraktigimdan beri.daha az kasiliyorum sukur.
Emzirirken lazere gidilebiliyor mu acaba? Hormonlardan dolayı yani
Ben gitcem cunku hamilelikte onceki yaptirdigim seanslarin etkisi gecmedi yani tekrar yeniden tuylenme olmadi .Emzirirken de olmaz diyorum.

Dolaptan bir sey yemeyi bıraktigimdan beri.daha az kasiliyorum sukur.

Ben gitcem cunku hamilelikte onceki yaptirdigim seanslarin etkisi gecmedi yani tekrar yeniden tuylenme olmadi .Emzirirken de olmaz diyorum.
Tamda bdv de bu konuyu okuyodum lazere bende doğumdan sonra gideceğm inşallahhhhhh

İnşaAllah canım hayırlısı normal doğum istiyorsun galiba

kızlar bebek arabasını puseti falan nasıl temizlediniz? ikinci el bebek arabasını kuru temizlemeciler temizler mi acaba bütün aksamlarını?
canım kuru temizlemeciler de elle yıkıyor.en azından ben öyle gördüm.sök hepsini elde normal bi ilaçla yıka yada bezle sürterek yıka sıkmadan kurut hepsi bukadar

Evet arkadasım çatı muayenesinden sonra doğumu başlamış 37.haftasında. artk nasıl yaptysa. O muayene nasıl yapılıyo onuda net bilmiyorum en iyisi onuda araştırıp okusam iyi olur... sancı olup açılma olduktan sonra normal doğum olmasında bir sakınca yok o zaman dimi. Tabi birde bebeğin baş geliş olması...

Çok sancı çekmiş miydin ? Suni sancı almadın dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…