- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 53
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.121
canım bence karar vermek için erken. son haftalarda bebeğin kilosu değişebilir. ona göre doktorunla beraber karar verirsiniz.Kızlar merhaba her zaman yazamıyorum ama takip ediyorum sizi benim şöyle bir durumum var şuan 34+2 hafta günlük hamileyim 33 haftalıkken muayne olduğumda bebegin 3 hafta önden gittiğini söyledi doktor kilosu şimdiden 2650 olmuş temmuza kadar 4 kiloyu geçer dedi bebek baş geliş olduğu için normal doğum görünüyor şimdilik baş çevresinin büyüklüğü de 91 mm olmuş şimdiden bildiğim kadarıyla 100mm olunca sezeryan oluyomus ama doktor sen rahat normal doğum yaparsın dedi korkuyorum daha önce iri bebek dogumu yapan oldumu aranızda hiç riske atmayıp sezeryan da ısrar etsemmi
Canım o hiç belli olmaz dönmez diye düşünme dönebilir de. Benim de 30+6 da tersti 35+6 da dönmüştü çok şükür.. daha hareket edebilir merak etmeMerhaba arkadaşlar ben 32+ 3 de doktora gittim bebek ters duruyor dedi. Döner mi ne yapayım dedim bol su iç dedi. Ama artık bu hafta dan sonra dönmez gibi geliyor bana
söyleme koyucan ismi belli değil de biz sölemioz kaynanam herkes ısrar etsede.erken dioz o zaman karat vercez dioz.sölesek herk kafadan bi yorum.onlara neyse.ikimizin bebeği ben taşıdım aylardır bi kapımızo çalan naptınız dien yok.annemelere ablamlara gidip 1 hafta 1 hafta dinleniyorum vs.kv onada laf edio.eşime ne beklio orayı yazmış.sanane uyuz kadın.bana yazmış evde ocagı falan açık unutur ne zaman döncen.bende kocaman adam.onu düşünemicem bunara kendimi vw bebeğimi düşünmem gerek yazdım.lafını aldı sustu.eşimdende almış lafını benim karım ben git dedim ne zaman gel dersem gelir sizene benim evimden karımdan.bunu diyen ladın oğlunu çok düşüniosa senede bir izne gelio 1 hafta oğlunda kalsında yemek yedirsin oğluna.adam en son ne zaöan yedim yemeğini hatırlamıom dedi.eşime annenin böle yapması ne düşündürüo dedim pislik yapıo başka bişi değil dediBen kardeşlerin isim uyumnu cok seviyorum o yuzden, hele kızım doğmadan önce kızımı nehir ikinci bebeğmi deniz koyucam demişdim ama kimse beğenmemişdi izin vernediler, şimdi herkes nehir cok güzel isim diyor nasıl sınırleniyorum boyle dediklerinde ben soyleyince kotu başkası söyleyince güzel geliyor kulağa.
Anladim canim. Ben bu çarpıntıyla sezeryan olursam genel anestezi olurum heralde. Spinal olamam heyecan yaparım çarpıntım artarKardiyoloji kalbimi muayene ederken ne normal doğuma ne de sezaryene engel bir durum yok dedi iki türlü de doğum yapabilirsin dedi ama sezaryen olmadan önce anestezistle görüşüyoruz ya, orda da bunu söylemeyi düşünüyorum holter sonucunu falan da gostercem.
ben de bebek arabasını ikinci el aldım ama en son kullandıklarında arabada bi arıza olmuş servise göndermişler serrviste komple bakım yapılmış tekerlekleri bile tertemiz. ondan sonra da bi daha kullanmamışlar. kumaşında hiç bi leke yırtık yok chicco marka. bi de 80 tlye almıştım o fiyata sıfır gibi chicco marka baya iyi denk geldiBenimkiler ikinci el hepsinin yıkanan kısımlarını makineye attım ama ne yazıktır çok eski oldukları için yıpranan sökülen yerleri oldu. Şimdi oturdum dikiyorum. Pusetleri anakucaginin plastik kısımlarını da arapsabunu ve çamaşır suyu seyreltip sildim sonra küvette yikadim. Bir de taşıma pusetine puset örtüsü diye bişey diktirdim onu da atayım belki hoşunuza gider
Ben dr a spinalde heyecan yapar paniklersem nolcak dedim. Guldu kisa bir sure seni uyuturuz diye .Sanirim sakinlestiriciyi kastetti .Anladim canim. Ben bu çarpıntıyla sezeryan olursam genel anestezi olurum heralde. Spinal olamam heyecan yaparım çarpıntım artar
Ben 10 ml küçük boyu 25 tl aldim netten. Bilerek küçük aldim bana yaramazsa başka kreme geceyim diye. Ilkte çok çekmiştim göğüs catlagindan çok krem denemek zorunda kalmıştım. Ama kıyaslama yaparsak büyük boyu küçüğe göre daha uyguna geliyor fiyat olarak. Yararsa bana büyüğünü alicamKizlar bisey sorcam size lansinoh kremi kaça aldiniz
inşallah bi sorun çıkmazsa normal doğum istiyorum. normal doğumu da kesisiz yırtıksız istiyorum. mümkünse kesilip biçilmeden tabi benim istememle olmuyo malesefİnşaAllah canım hayırlısı normal doğum istiyorsun galiba
İnşallah sezeryan olmamda. Olursamda banada bi sakinleştirici lazım. Çok panik ve heyecanlı biriyim malesefBen dr a spinalde heyecan yapar paniklersem nolcak dedim. Guldu kisa bir sure seni uyuturuz diye .Sanirim sakinlestiriciyi kastetti .
Direk genel anestezi olursun. Eger paniklerim diyorsan zaten uyuturlar canim.İnşallah sezeryan olmamda. Olursamda banada bi sakinleştirici lazım. Çok panik ve heyecanlı biriyim malesef
Bu nasil bi tehdit yaa ne demek ailenle gorusturmemek? Senin esin simdiye kadar her istedigini tehditle de olsa yaptirmis sana sanirim. Simdi de oyle yapmak istiyor .Senin kişiliğine hic saygi duymuyorlar. Allah kolaylik versin. Ama simdi gidersen çizdiğin imaj aynen şu : Biz bu geline eziyet de etsek dövsek de sövsek de her sekilde hakliyiz .Surat asamaz ,gelmemezlik yapamaz, oğlumuz haddini bildirir bize boyun eger .Kızlar ya esm aradı git diyor. Zaten babam söylenilmesi gerekeni söylemiş sende huzursuzlugu devam ettirme Ramazan bitinceye kadar falan dedi. Görümcede dun sahurda geldi şimdi ama hiç gidesim yok bu seferde huzursuzluk buyur mu diye koekuyorm.
Gitsem bile bir lokma yemem falan dedm olsun diyor. Sana laf etmicekler bana edicekler insanlar şuan olmasi gerekeni maddi acidan yapamadiklari icin gerginler falan diyor.
Gitmezsem bayramda bile ailemle gorusturmeyecekmis.
Şimdiden heyecan yaptım kafamda deli sorular :) 37 hafta da çatı muayenesi var orda kesinleşir artıkcanım bence karar vermek için erken. son haftalarda bebeğin kilosu değişebilir. ona göre doktorunla beraber karar verirsiniz.
Spinal ile epidural arasındaki fark nedir cnmAnladim canim. Ben bu çarpıntıyla sezeryan olursam genel anestezi olurum heralde. Spinal olamam heyecan yaparım çarpıntım artar
Bu nasil bi tehdit yaa ne demek ailenle gorusturmemek? Senin esin simdiye kadar her istedigini tehditle de olsa yaptirmis sana sanirim. Simdi de oyle yapmak istiyor .Senin kişiliğine hic saygi duymuyorlar. Allah kolaylik versin. Ama simdi gidersen çizdiğin imaj aynen şu : Biz bu geline eziyet de etsek dövsek de sövsek de her sekilde hakliyiz .Surat asamaz ,gelmemezlik yapamaz, oğlumuz haddini bildirir bize boyun eger .
Ben bu soruyu bir yerden hatirliyorumSpinal ile epidural arasındaki fark nedir cnm
B Bugunneselibirgun illa gideceksen cantana kutu süt koy millet cay icerken onu ic .En guzel tepki kendi bildigin dogruyu gozlerine sokarak yapmakEvet yemegini de ye oyle git .Bisey derlerse lokmalarimi saymayin diye gizli yedim de .Ne sinir bozucu yaa .Hemen maddiyatin arkasina sığınmasınlar. Bunun adi görgü ve hoşgörü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?