- 12 Ocak 2018
- 68
- 113
- 13
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.141
Benim de bugün muayene vardı. Her şey çok şükür iyi, ama kilo olayı korkuttu. Dr.Tatlıyı çok yeme doğumun zor olur böyle giderse dedi bebek çok hızlı kilo almıışş... 2.900 dedi. Tabi üst sınır yanılma payı var. Hayırlısı. Tatlı da yedim, kirazı çok abartmıştım ondan sanırımŞimdiden heyecan yaptım kafamda deli sorular :) 37 hafta da çatı muayenesi var orda kesinleşir artık
Anladm canm. Bende zaten 10 ml almayı düşünüyorumBen 10 ml küçük boyu 25 tl aldim netten. Bilerek küçük aldim bana yaramazsa başka kreme geceyim diye. Ilkte çok çekmiştim göğüs catlagindan çok krem denemek zorunda kalmıştım. Ama kıyaslama yaparsak büyük boyu küçüğe göre daha uyguna geliyor fiyat olarak. Yararsa bana büyüğünü alicam
Bende aynen bu tarz bi terlik aldm canm.lohusa terligi almadm.Kizlar lohusa terlikleri bana tuhaf geliyor. Hastane icin bu tarz bisey düşündüm .Siz ne giyceksiniz ?
Eki Görüntüle 2154915
Eki Görüntüle 2154916
2 parmakla yapılan bir muayıne, utanmak dışında insanı hiç rahatsız etmiyor korkma, acılma oldukdan sonra normal olur. Ben suni sanci için gitmişdim 2 cm acıklık varmiş meger hastaneden kalicakdim o gün yarına doğum başlar diye, gece 00:00 da uyandım aslında sancı falan his etmedim doğru dürüst bi islaklıkla dr cağırtdim ve 4cm artik doğum salonuna gitme zamanıydı lavman yapıldı cantami aldim ve gitdik, hala fazla sancım yoktu, dr suyumu patlatmak için geldi patlatdı (his etmedim bile) 6 cm ve epudural isdedim ondan sonra uyudumEvet arkadasım çatı muayenesinden sonra doğumu başlamış 37.haftasında. artk nasıl yaptysa. O muayene nasıl yapılıyo onuda net bilmiyorum en iyisi onuda araştırıp okusam iyi olur... sancı olup açılma olduktan sonra normal doğum olmasında bir sakınca yok o zaman dimi. Tabi birde bebeğin baş geliş olması...
Çok sancı çekmiş miydin ? Suni sancı almadın dimi ?
Allah yardimcin olsun canim .Afilim92 canm ben gitmicem
Herşey olacağına varır.
azcık dusunsunler.
Akşam görümcemi gormek isterse gidelim dicem yok istemezse kendisi bilir
canım kaç haftalik oluyor ozaman hadi hayirli olsun :)Kızlar doğum tarihi 21 haziran
canım yuvanin huzurunu bozma git serin dur esinle aran bozulmasın hemen tepkini koyma gitmeyerek zamanla kV ile arana mesafe koy şimdi hamilesin esin gelip seni üzecek ne gerek var boşver büyüklük sende kalsın kp seni korumus kV ile gidince konuşma gerekirseAfilim92 canm ben gitmicem
Herşey olacağına varır.
azcık dusunsunler.
Akşam görümcemi gormek isterse gidelim dicem yok istemezse kendisi bilir
Canım siz karı koca birlikde bir birnizi başkasnın önünde kotulemiyorsunuz maşallah cok güzel bulmuşsunuz bir birnizi, keşke bizde oyle ola bilsek ama her insan ayni değil, misal senin meşajından sonra eşin anne ne bakıp hemen eve gel anneme nasıl boyle bişey dersin deseydi anesne sen haklısın dese senin elinden ne gelir, berki bunun sucu bende berki onda berki başkasında ama umarım bizimde güzel günlerimiz gelir daha ikimizde genciz. Umudum var hala.söyleme koyucan ismi belli değil de biz sölemioz kaynanam herkes ısrar etsede.erken dioz o zaman karat vercez dioz.sölesek herk kafadan bi yorum.onlara neyse.ikimizin bebeği ben taşıdım aylardır bi kapımızo çalan naptınız dien yok.annemelere ablamlara gidip 1 hafta 1 hafta dinleniyorum vs.kv onada laf edio.eşime ne beklio orayı yazmış.sanane uyuz kadın.bana yazmış evde ocagı falan açık unutur ne zaman döncen.bende kocaman adam.onu düşünemicem bunara kendimi vw bebeğimi düşünmem gerek yazdım.lafını aldı sustu.eşimdende almış lafını benim karım ben git dedim ne zaman gel dersem gelir sizene benim evimden karımdan.bunu diyen ladın oğlunu çok düşüniosa senede bir izne gelio 1 hafta oğlunda kalsında yemek yedirsin oğluna.adam en son ne zaöan yedim yemeğini hatırlamıom dedi.eşime annenin böle yapması ne düşündürüo dedim pislik yapıo başka bişi değil dedikimseye bişeyimize karışma şansı vermioz.en rahatı böyle bizim hayatımız kimene
Hayırlı olsun kuzum .Benim de o gun randevum var.O gun dogum icin gitseydim ben de dedim ayy nasil heyecan sardi .Kızlar doğum tarihi 21 haziran
Evet canm nekadarlk oluo ogun bende merak ettm. Bide kilosu nasldi bugun.Kızlar doğum tarihi 21 haziran
Ben de pembegomlek icin senle ayni seyleri düşünüyordum canim .Ama cok eziyet ediyorlar zaman zaman cikardiklari huzursuzlukları anlatiyor .Kendi kiz kardesim gibi üzülüyorum .Ama bunlar sustukça alttan aldikca üstüne gelen kişiliğine saygi duymayan tipler.canım yuvanin huzurunu bozma git serin dur esinle aran bozulmasın hemen tepkini koyma gitmeyerek zamanla kV ile arana mesafe koy şimdi hamilesin esin gelip seni üzecek ne gerek var boşver büyüklük sende kalsın kp seni korumus kV ile gidince konuşma gerekirse
canım yuvanin huzurunu bozma git serin dur esinle aran bozulmasın hemen tepkini koyma gitmeyerek zamanla kV ile arana mesafe koy şimdi hamilesin esin gelip seni üzecek ne gerek var boşver büyüklük sende kalsın kp seni korumus kV ile gidince konuşma gerekirse
Eşinin tehditleri hoş değil ama sonuçta mecburen bu ailede gelinsin. Gitsen bir dert gitmesen uzanıp büyüyecek. En iyisi yemeğini ye öyle git bırak Allah'a havale et. Allah sabır versin sanaKızlar ya esm aradı git diyor. Zaten babam söylenilmesi gerekeni söylemiş sende huzursuzlugu devam ettirme Ramazan bitinceye kadar falan dedi. Görümcede dun sahurda geldi şimdi ama hiç gidesim yok bu seferde huzursuzluk buyur mu diye koekuyorm.
Gitsem bile bir lokma yemem falan dedm olsun diyor. Sana laf etmicekler bana edicekler insanlar şuan olmasi gerekeni maddi acidan yapamadiklari icin gerginler falan diyor.
Gitmezsem bayramda bile ailemle gorusturmeyecekmis.
Bende aynen böyle açık terlik aldim pijamamin rengine uygun. Kapali süslü seyler bana göre değil rahatta edemem zatenKizlar lohusa terlikleri bana tuhaf geliyor. Hastane icin bu tarz bisey düşündüm .Siz ne giyceksiniz ?
Eki Görüntüle 2154915
Eki Görüntüle 2154916
Spinal tek seferlik iğne. Epidural kateter şeklinde takılıp kalıyor doğum sonrası agrin olursa kendin düğmesine basip ağrı kesici alıyorsun canim.Spinal ile epidural arasındaki fark nedir cnm
Iyi gelirse zaten eczaneler de falan çok alırsın buyugunuAnladm canm. Bende zaten 10 ml almayı düşünüyorum
Ben mecbur yeni aldım ama yinede yıkadım hepsini.öncekinide komple kılıfları çıkarıp makineye atıyordum bebek arabasını puseti hep çıkarıp yıkadımSıcaklık 30 derece falansa biz 60 hissediyoruz bencebizde de öyle eşim bazen üşüyor örtünüyor o örtündükçe beni daha çok sıcak basıyor gecelik bile fazla geliyor bazen üstüme benim
Aldır aldır canım soğuk soğuk harika valla :)
Ay o da vardı dimi ben onu tamamen unuttum ya çıkartayımda elde yıkayayım onu da
Aynen canım. Zaten şimdiden doğumu düşündükce çok korkuyorum. Kolay doğumlarimiz olur inşallahDirek genel anestezi olursun. Eger paniklerim diyorsan zaten uyuturlar canim.
Doğum doğanın kanunu oyle dusunerek rahatlıyorum ben biraz .Tek başına doğum yapan eski insanları düşünüyorum mesela .Zor da olsa dogurabildilerse ďemek ki bebek icimde kalmayacak ve herkes benim dogurmam icin cabaliyacak yalniz degilim diyorum .Aynen canım. Zaten şimdiden doğumu düşündükce çok korkuyorum. Kolay doğumlarimiz olur inşallah
Tabi canim öyle düşününce bende biraz rahatliyorum ama hamilelik psikolojisi işte günüm günümü tutmuyorDoğum doğanın kanunu oyle dusunerek rahatlıyorum ben biraz .Tek başına doğum yapan eski insanları düşünüyorum mesela .Zor da olsa dogurabildilerse ďemek ki bebek icimde kalmayacak ve herkes benim dogurmam icin cabaliyacak yalniz degilim diyorum .
Bende aynı şekilde komşumuzun köyde bahçesi var poşet poşet kiraz toplamış getirdi geçen hafta çoğunu ben yedim karpuzu da çok severim onlardan olabilir bu hızlı büyümeBenim de bugün muayene vardı. Her şey çok şükür iyi, ama kilo olayı korkuttu. Dr.Tatlıyı çok yeme doğumun zor olur böyle giderse dedi bebek çok hızlı kilo almıışş... 2.900 dedi. Tabi üst sınır yanılma payı var. Hayırlısı. Tatlı da yedim, kirazı çok abartmıştım ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?