2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiden heyecan yaptım kafamda deli sorular :) 37 hafta da çatı muayenesi var orda kesinleşir artık
Benim de bugün muayene vardı. Her şey çok şükür iyi, ama kilo olayı korkuttu. Dr.Tatlıyı çok yeme doğumun zor olur böyle giderse dedi bebek çok hızlı kilo almıışş... 2.900 dedi. Tabi üst sınır yanılma payı var. Hayırlısı. Tatlı da yedim, kirazı çok abartmıştım ondan sanırım

Anladm canm. Bende zaten 10 ml almayı düşünüyorum

2 parmakla yapılan bir muayıne, utanmak dışında insanı hiç rahatsız etmiyor korkma, acılma oldukdan sonra normal olur. Ben suni sanci için gitmişdim 2 cm acıklık varmiş meger hastaneden kalicakdim o gün yarına doğum başlar diye, gece 00:00 da uyandım aslında sancı falan his etmedim doğru dürüst bi islaklıkla dr cağırtdim ve 4cm artik doğum salonuna gitme zamanıydı lavman yapıldı cantami aldim ve gitdik, hala fazla sancım yoktu, dr suyumu patlatmak için geldi patlatdı (his etmedim bile) 6 cm ve epudural isdedim ondan sonra uyudum sonra 6 gibi sancı his etdim hemşireyi cağırdim 2cı dozu yapdılar ben yine uyudum güc toplamak için, sonra uyandim acıklık tam ama epudural yüzünden ikinma hisi yok oksıtosin hormonu verdiler (sanırım suni sancı bu) ıkınma hisi geldi ( acısız bir hisdi) ve kızımı doğurdum, hemen karnımın üzerne koydular şimdi hatırlayınca dünyanın en güzel duygusu canım. Allah sanada kolay güzel bir kavuşma doğum yaşamanı nasıp etsin inşallah bütün hamişlere. Kısaca epudural yüzünden sancı ne doğru dürüst bilmedim benim için kolay bir doğumdu.

Afilim92 canm ben gitmicem

Herşey olacağına varır.
azcık dusunsunler.
Akşam görümcemi gormek isterse gidelim dicem yok istemezse kendisi bilir
canım yuvanin huzurunu bozma git serin dur esinle aran bozulmasın hemen tepkini koyma gitmeyerek zamanla kV ile arana mesafe koy şimdi hamilesin esin gelip seni üzecek ne gerek var boşver büyüklük sende kalsın kp seni korumus kV ile gidince konuşma gerekirse

Canım siz karı koca birlikde bir birnizi başkasnın önünde kotulemiyorsunuz maşallah cok güzel bulmuşsunuz bir birnizi, keşke bizde oyle ola bilsek ama her insan ayni değil, misal senin meşajından sonra eşin anne ne bakıp hemen eve gel anneme nasıl boyle bişey dersin deseydi anesne sen haklısın dese senin elinden ne gelir, berki bunun sucu bende berki onda berki başkasında ama umarım bizimde güzel günlerimiz gelir daha ikimizde genciz. Umudum var hala.

Ben de pembegomlek icin senle ayni seyleri düşünüyordum canim .Ama cok eziyet ediyorlar zaman zaman cikardiklari huzursuzlukları anlatiyor .Kendi kiz kardesim gibi üzülüyorum .Ama bunlar sustukça alttan aldikca üstüne gelen kişiliğine saygi duymayan tipler.

Canım gitmedim ben 10 dk sonra ezan okuncak zaten
Eşimide aradım açmadı..

Eşinin tehditleri hoş değil ama sonuçta mecburen bu ailede gelinsin. Gitsen bir dert gitmesen uzanıp büyüyecek. En iyisi yemeğini ye öyle git bırak Allah'a havale et. Allah sabır versin sana
Kizlar lohusa terlikleri bana tuhaf geliyor. Hastane icin bu tarz bisey düşündüm .Siz ne giyceksiniz ?
Eki Görüntüle 2154915
Eki Görüntüle 2154916
Bende aynen böyle açık terlik aldim pijamamin rengine uygun. Kapali süslü seyler bana göre değil rahatta edemem zaten
Spinal ile epidural arasındaki fark nedir cnm
Spinal tek seferlik iğne. Epidural kateter şeklinde takılıp kalıyor doğum sonrası agrin olursa kendin düğmesine basip ağrı kesici alıyorsun canim.
Anladm canm. Bende zaten 10 ml almayı düşünüyorum
Iyi gelirse zaten eczaneler de falan çok alırsın buyugunu

Ben mecbur yeni aldım ama yinede yıkadım hepsini.öncekinide komple kılıfları çıkarıp makineye atıyordum bebek arabasını puseti hep çıkarıp yıkadım

Aynen canım. Zaten şimdiden doğumu düşündükce çok korkuyorum. Kolay doğumlarimiz olur inşallah
Doğum doğanın kanunu oyle dusunerek rahatlıyorum ben biraz .Tek başına doğum yapan eski insanları düşünüyorum mesela .Zor da olsa dogurabildilerse ďemek ki bebek icimde kalmayacak ve herkes benim dogurmam icin cabaliyacak yalniz degilim diyorum .

Tabi canim öyle düşününce bende biraz rahatliyorum ama hamilelik psikolojisi işte günüm günümü tutmuyor

Bende aynı şekilde komşumuzun köyde bahçesi var poşet poşet kiraz toplamış getirdi geçen hafta çoğunu ben yedim karpuzu da çok severim onlardan olabilir bu hızlı büyüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…