- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.161
Tabi canim öyle düşününce bende biraz rahatliyorum ama hamilelik psikolojisi işte günüm günümü tutmuyor
Allah yardımcısı olsun canım işi çok zor eşinin arayı güzel ayarlaması lazım ama eşler yüzünden ezilen kadın oluyorBen de pembegomlek icin senle ayni seyleri düşünüyordum canim .Ama cok eziyet ediyorlar zaman zaman cikardiklari huzursuzlukları anlatiyor .Kendi kiz kardesim gibi üzülüyorum .Ama bunlar sustukça alttan aldikca üstüne gelen kişiliğine saygi duymayan tipler.
Evet canim maalesef oyle.Arada ezilen gelin oluyor .Insallah B Bugunneselibirgun okulunu bitirince daha guzel olcak her sey .Ayaklari daha saglam basacak .Ezemeyecekler .Yaştan dolayi da biraz cocuk muamelesi görüyor sanirim.Dusunuyorum da unide evlensem esimle kv m ayni boyle olurdu gelin kucuk bilmiyor ayagina uzerimde kendi cumhuriyetini kurmaya calisirdi.Allah yardımcısı olsun canım işi çok zor eşinin arayı güzel ayarlaması lazım ama eşler yüzünden ezilen kadın oluyor
ben iş uzamasin diye dedim çünkü eşle olan huzursuzluk insanı çok etkiliyor karşındaki sana nasıl gelirse sende ona öyle gidersin zamanla mesafesini koyarsa kv belki daha iyi olur gidince el gibi dursun
Yok canım olmuyor inanAllah yardımcısı olsun canım işi çok zor eşinin arayı güzel ayarlaması lazım ama eşler yüzünden ezilen kadın oluyor
ben iş uzamasin diye dedim çünkü eşle olan huzursuzluk insanı çok etkiliyor karşındaki sana nasıl gelirse sende ona öyle gidersin zamanla mesafesini koyarsa kv belki daha iyi olur gidince el gibi dursun
Ya biliyomusun sırf bu yüzden bunların yüzünü daha fazla görmememek icin okulumu dondurmak istemiyorum...Evet canim maalesef oyle.Arada ezilen gelin oluyor .Insallah B Bugunneselibirgun okulunu bitirince daha guzel olcak her sey .Ayaklari daha saglam basacak .Ezemeyecekler .Yaştan dolayi da biraz cocuk muamelesi görüyor sanirim.Dusunuyorum da unide evlensem esimle kv m ayni boyle olurdu gelin kucuk bilmiyor ayagina uzerimde kendi cumhuriyetini kurmaya calisirdi.
Hayır benim anlamadığım şu bizim karnımızda taşıdığımız varlık onların torunu daha çok bu yönden düşünmeleri gerek pes valla kıskançlık başka bi şey değil eşinin falan kayınpederin falan ilgisi senşn üstündeyse kıskanıyordur muhtemelenDün öyle dedim zaten ne yiyip ne içtiğini mi sayiyosun dedim
Kocamın aldığı şeyi yiyip içerken ona soe mi sorcam.
Birde allah çocuğuma yardım etsin diyor
Sabir diyorum da duyan yok...
Boşver canım üzme kendini çayını demle ayaklarini uzat tv ni izle tatliyida sen ye boşver sana ve bebeğine afiyet olsun kendini çokta ezdirme karşındaki kim olursa olsun saygısızlık yapma ama kendinide düşün seni ezmelerine izin vermeYok canım olmuyor inan
Mesafeli duruyorum. Bu sefer beni insanlara eşime kaynbabama kotuluyor.
Ben yakın olayım diyorum burnu hava da davranıyor konuşmuyor bile.
Nasıl davranayım şaşırdım.
Ya biliyomusun sırf bu yüzden bunların yüzünü daha fazla görmememek icin okulumu dondurmak istemiyorum...
Bu sefer bebeğime haksızlık olacak.
Arkadasimla paylaştım o da strese girme yiğenim anne karnında stresten kakasini yedi ve ciğerlerine doldu. Doğduğunda kaç gün ablam kucağına alamadı herşeye hazırlıklı olun demiş doktor diye anlatınca boğazım düğüm düğüm oldu .
Ay kızlar yemeği yedik hadi gidelim dedim eşime . Yok sen gelmiceksin ben tek gidicem burayada(kendi ailesi) oraya da (benim ailem) gitmiceksin. Ben kardeşimi görmeye gidicem çok istesen sende giderdin dedi. Tatlıda yapmıştım. Beni evde bırakıp gitti.
Böyle daha çok ayıp oldi
Ben yemek istemiyordm yoksa gidp görmemek değil.
Sağol cnm 38 bitmiş oluyor.canım kaç haftalik oluyor ozaman hadi hayirli olsun :)
Ünide alıyorlar mı eşleri doğuma bilgin varöı canımYa benim dr da eski hastanede esleri aliyordu sezeryan doguma .Gecen sefer sordum yok alamayiz dedi .Haydeee dedim icimden .Gidince yeniden sorcam almasi icin israr etcem . hastane prosedürunde aliniyor da bizimki almiyorsa biraz israr edeyimya kocisim elimi tutsun .
Inşallah cnm bakalim hayirlisi kaldı 2 haftamız:)Hayırlı olsun kuzum .Benim de o gun randevum var.O gun dogum icin gitseydim ben de dedim ayy nasil heyecan sardi .
Yegenim de 21 Haziran doğumlu inatci ve dik basli bir yengec kiz .Insallah senin bebe huysuz olmaz .
38 bitmiş oluyor cnm 39 'dan gün almış oluyorum ciğerleri fln gelişmiş kilosu 3040 gr boyu 48 cmEvet canm nekadarlk oluo ogun bende merak ettm. Bide kilosu nasldi bugun.
Yok canım olmuyor inan
Mesafeli duruyorum. Bu sefer beni insanlara eşime kaynbabama kotuluyor.
Ben yakın olayım diyorum burnu hava da davranıyor konuşmuyor bile.
Nasıl davranayım şaşırdım.
Ya biliyomusun sırf bu yüzden bunların yüzünü daha fazla görmememek icin okulumu dondurmak istemiyorum...
Bu sefer bebeğime haksızlık olacak.
Arkadasimla paylaştım o da strese girme yiğenim anne karnında stresten kakasini yedi ve ciğerlerine doldu. Doğduğunda kaç gün ablam kucağına alamadı herşeye hazırlıklı olun demiş doktor diye anlatınca boğazım düğüm düğüm oldu .
Ay kızlar yemeği yedik hadi gidelim dedim eşime . Yok sen gelmiceksin ben tek gidicem burayada(kendi ailesi) oraya da (benim ailem) gitmiceksin. Ben kardeşimi görmeye gidicem çok istesen sende giderdin dedi. Tatlıda yapmıştım. Beni evde bırakıp gitti.
Böyle daha çok ayıp oldi
Ben yemek istemiyordm yoksa gidp görmemek değil.
Ünide alıyorlar mı eşleri doğuma bilgin varöı canım
Anladım canım sağolasın pek alacaklarını düşünmüyorum ama sorucam bende yinede yarın kontrolüm bakalım gün vereceklermiBilmiyorum canim.Ben farkli dr a giderken simdiki dr um eski dr la ayni hastanedeydi .Orda arkadaşlarım dogum yapti esleri girmisti.Ama simdi almiyoruz dedi ben şok oldum o anda rapor telasi vardi detayli da konusamadim .
Esim de heyecanlanirim sana destek olamazsam üzülürüm filan diyor .Elimi tutsan yeter ilk fotomuzu cekersin diyordum ama olmayacak gibi .Ayy aglarim artik ben yapayalniz kaldim diye .Neyse ki doktorumu cok seviyorum ve guveniyorum.Oyy tarih verince daha bir artiyor heyecan .Bana 15 temmuz gibi demisti 30.haftada ama bu tahmini tamamen değişebilir kiloya vs gore .Ve esimin 14 temmuzda Ankara'da alanda uzmanlik sinavi var .Dogurmamis olursam o gun stresten doğurabilirim. Esim uzakta gelemez diyeAnladım canım sağolasın pek alacaklarını düşünmüyorum ama sorucam bende yinede yarın kontrolüm bakalım gün vereceklermi
Ilgi falan yok canım üzerimde hiç laga gelince torun torun derler.. hersryinn en uydurugu olsun isterler. Birde ilk torun.Hayır benim anlamadığım şu bizim karnımızda taşıdığımız varlık onların torunu daha çok bu yönden düşünmeleri gerek pes valla kıskançlık başka bi şey değil eşinin falan kayınpederin falan ilgisi senşn üstündeyse kıskanıyordur muhtemelen
Boşver canım üzme kendini çayını demle ayaklarini uzat tv ni izle tatliyida sen ye boşver sana ve bebeğine afiyet olsun kendini çokta ezdirme karşındaki kim olursa olsun saygısızlık yapma ama kendinide düşün seni ezmelerine izin verme
Senin esin de anasi gibi .Kör herhalde pardon nankör sen ne yaparsan yap iyilikten anlamıyor. Elle bir olup seni kötülüyor,senin burnundan getiriyor .Birak ne halleri varsa görsünler. Gitsen de bi bahanesini bulup senin burnundan getireceklerdi.Sen kendin icin iyi olani yaptın. Hic takilma ac tv yi kendine meyve hazirla .Bir guzel dinlen evinde .Bebegini stresten uzak tut .Orda stres topu olcaktin .Oyle düşün su an kimse yok seni huzursuz eden.
B Bugunneselibirgun bebegin soz konusu olunca isler degisiyor .Ilerde keske daha cok zaman ayirsaydim diye pismanlik duymak yerine belki de okulu askiya alman daha iyi olur .En azindan çocuğunun en guzel donemlerini görmüş olur onla büyürsün. Simdi sen okula gitcek olsan bebegin kv de de kalır demi oyle tahmin ediyorum .Bu da yeni sorunlar dogurur .Cocuguna baktigi icin normalden kat kat fazla minnet etmen gerekebilir .
Hadi gözünaydin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah:)Kızlar doğum tarihi 21 haziran
amin inşallah. nasıl çalıştın bu zamana kadartebrik ediyorum gerçektennn
Teşekkürler cnm hepimiz sağ salim alalım.Hadi gözünaydin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah:)
Amin canım inşallahTeşekkürler cnm hepimiz sağ salim alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?