- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.181
Al benden de o kadar . Durmadan fotoğraflara bakıyorum keşke şurda olsaydım diye diye içim gidiyor. Aslında yüzme çok faydalı ama eşime anlatamıyorum mikrop kaparım diye korkuyor. Lohusayken de enfeksiyon ihtimali yüksek olduğundan bu sene hasret kalacağız anlaşılan.Kızlar hiç yemek falan aşermedim ama o kadar denize gidesim var ki. Bööyle marmaris, fethiye tekneyle koylara gitsem yüzsem buz gibinasıl burnumda tütüyor.
Denizin sakıncası yok canım hatta çok faydalı yüzmek ama havuzlarda kirlilik veya klır oranı fazla olabilir diye pek tavsiye etmiyor doktorlar. Buralarda deniz yok ki dopru düzgün marmara pis karadeniz de soğuk dalgalı. Ege gibisi yok aydında olsam haftasonu mis gibi yüzerdim doğuma kadar.
Benimde ilk doğumum olacak canım sen bir hafta öncesin bendeninşallah bi sorun çıkmazsa normal doğum istiyorum. normal doğumu da kesisiz yırtıksız istiyorum. mümkünse kesilip biçilmeden tabi benim istememle olmuyo malesefbi de ilk doğumum bu yüzden büyük ihtimalle kesi olur galiba normal doğum olursa tabi
Biz izin konusunda cok sanssiziz yaa .Neyse bebisler saglikla gelsin de .Ben ucretsiz izin alcam canim sen de düşünüyor musun ?Sınıf öğretmeniyim canım. Çocukları bırakmak istemedim hem, hem de doğum öncesi 5haftamı doğum sonrasına atmak istedim. Yaz tatili sebebiyle doğum sonrası 8haftalık iznim gidiyor malesef canım. Eylülde okula başlamam gerekiyorşimdi en azından eylülde bari izinli olucam inş. Ama artık son haftalar çok yoruldum ve gerildim. Tahammülüm kalmadı çocuklara resmen. Çok geriliyordum okulda. Neyse ki bitirdik okulu yarın karne vericez haftaya da iki gün seminer. Sonra izin başlıyor :)
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tahlilerin güzel çıkar su azalinca 3 günde bir takip eder suyunun bittiği noktada doğuma alır albumin varsa yemeklerini tuzsuz Yemen lazım yüksek tansiyon olunca vucutta ödem varsa albumin oluyor takip gerektiriyor 35. hafta da artık riskli haftaları atlatmis oluyorsun dogsada yogunbakim gerekmiyorSelam kizlar simdi 35+1iz kizimla. 2 gun once doktor randevum vardi ve suyun azalmis dedi renkli doopler midir nedir ondan cektirdi birde albumin olmussun dedi. Boyle devam ederse almamiz gerekebilir diyip ilac verdi yarin tahlillerim var ve nst ye baglanicam bunla ilgili bilgisi olan var midir acaba ?
Benim ayakkabilar oluyo ama bu sicakta en rahat parmak arasi terlikle cikiyorum sipidik sipidik geziniyorum. Ayakkabi fazla geliyo sanki agirlik yapiyo gibiKızlar oturup ağlıcam şimdi resmen ya!!!
Ayakkabılarım olmuyor ayağıma,dün şişmeye başladı ayak bileklerim şaşırdım hatta ilk defa oluyor böyle. Bu gün de öğleden sonra ayaklarım şişti tombul tombul oldu resmen ve hiç bir ayakkabım olmuyor ayağıma. Spor ayakkabılarımı giydim zorlayarak patlayacak gibi oluyor ayaklarımsandaletlerim var iki tane onları denedim biri bilekten fermuarlı kapanmadı fermuar zaten,diğeri üstten ince 4,5 bantlı o da üstten yapıştı ayağıma 2dk izi çıktı bantların!!.
Siz ne giyiyorsunuz ayağınıza yaaa? Terlik mi alayım nasıl terlik giyilir ki dışarda hiç alışık değilim terlik giymedim hiç dışarıda
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tahlilerin güzel çıkar su azalinca 3 günde bir takip eder suyunun bittiği noktada doğuma alır albumin varsa yemeklerini tuzsuz Yemen lazım yüksek tansiyon olunca vucutta ödem varsa albumin oluyor takip gerektiriyor 35. hafta da artık riskli haftaları atlatmis oluyorsun dogsada yogunbakim gerekmiyor
suyun azalması varsa bol su icmelisin ve günde 1-2 şu bardağı havuç suyu
Gecmis olsun canim.. birden mi sismeye basladi ayaklarin? Gebeligin sonunda olur boyle seyler ama bence bir tansiyonuna baktir... ve dr una haber ver...birden bire sistiyse tansiyonla alakali olabilir ... insallah bisey yoktur ama tedbir amacli bi baktir... bende hala sisme olayi yok ama sanirim terlikle rahat edersin gibi ...tekrardan gecmis olsunKızlar oturup ağlıcam şimdi resmen ya!!!
Ayakkabılarım olmuyor ayağıma,dün şişmeye başladı ayak bileklerim şaşırdım hatta ilk defa oluyor böyle. Bu gün de öğleden sonra ayaklarım şişti tombul tombul oldu resmen ve hiç bir ayakkabım olmuyor ayağıma. Spor ayakkabılarımı giydim zorlayarak patlayacak gibi oluyor ayaklarımsandaletlerim var iki tane onları denedim biri bilekten fermuarlı kapanmadı fermuar zaten,diğeri üstten ince 4,5 bantlı o da üstten yapıştı ayağıma 2dk izi çıktı bantların!!.
Siz ne giyiyorsunuz ayağınıza yaaa? Terlik mi alayım nasıl terlik giyilir ki dışarda hiç alışık değilim terlik giymedim hiç dışarıda
Canım o kalkıp da kardeşini görmeye gidiyor madem sen de kendi ailene gidebilirsin. Allah yardımcın olsun. Eşine de ailesini de ıslah etsin.Yok canım olmuyor inan
Mesafeli duruyorum. Bu sefer beni insanlara eşime kaynbabama kotuluyor.
Ben yakın olayım diyorum burnu hava da davranıyor konuşmuyor bile.
Nasıl davranayım şaşırdım.
Ya biliyomusun sırf bu yüzden bunların yüzünü daha fazla görmememek icin okulumu dondurmak istemiyorum...
Bu sefer bebeğime haksızlık olacak.
Arkadasimla paylaştım o da strese girme yiğenim anne karnında stresten kakasini yedi ve ciğerlerine doldu. Doğduğunda kaç gün ablam kucağına alamadı herşeye hazırlıklı olun demiş doktor diye anlatınca boğazım düğüm düğüm oldu .
Ay kızlar yemeği yedik hadi gidelim dedim eşime . Yok sen gelmiceksin ben tek gidicem burayada(kendi ailesi) oraya da (benim ailem) gitmiceksin. Ben kardeşimi görmeye gidicem çok istesen sende giderdin dedi. Tatlıda yapmıştım. Beni evde bırakıp gitti.
Böyle daha çok ayıp oldi
Ben yemek istemiyordm yoksa gidp görmemek değil.
Ben espadril tarzı ayakkabı aldım 30 TL ye :) 40 numara.. normalde 37 giyiyorum aynısı benimd e başıma geldi ne spor aykkabım ne sandaletlerim hiç biri olmamaya başladı.Kızlar oturup ağlıcam şimdi resmen ya!!!
çoğalır canım bol bol su iç havuç suyu yapamazsan havuç rendele ye oda suyu arttiriyormus ama albuminin varsa çok bekletmeyebilir sanırım kaç kilo bebeğinYemekleri tuzsuz yapiyorm canm birde protein kacagi dedi doktor et sut yumurta yasakladi. Yarin bakicaz artk ne cikicak korkuyorum bebegime birsey olur mu diye. Su icince su cogalir mi ?
Yemekleri tuzsuz yapiyorm canm birde protein kacagi dedi doktor et sut yumurta yasakladi. Yarin bakicaz artk ne cikicak korkuyorum bebegime birsey olur mu diye. Su icince su cogalir mi ?
Preeklamsi diye bisey var canim esittiri yuksek tansiyonYemekleri tuzsuz yapiyorm canm birde protein kacagi dedi doktor et sut yumurta yasakladi. Yarin bakicaz artk ne cikicak korkuyorum bebegime birsey olur mu diye. Su icince su cogalir mi ?
Arkadasimin da suyu azalmisti .Bol su ,maden suyu ve havuc suyuyla biraz daha ertelemişti dogumu.Yemekleri tuzsuz yapiyorm canm birde protein kacagi dedi doktor et sut yumurta yasakladi. Yarin bakicaz artk ne cikicak korkuyorum bebegime birsey olur mu diye. Su icince su cogalir mi ?
çoğalır canım bol bol su iç havuç suyu yapamazsan havuç rendele ye oda suyu arttiriyormus ama albuminin varsa çok bekletmeyebilir sanırım kaç kilo bebeğin
Arkadasimin da suyu azalmisti .Bol su ,maden suyu ve havuc suyuyla biraz daha ertelemişti dogumu.
Preeklamsi diye bisey var canim esittiri yuksek tansiyonbenim ilk dogumum bu yuzden erken oldu...protein kacagi ile teshis koyulmustu bana... tamamen tuzsuz yemen gerekiyor hamur isi ve tatli da yememelisin... bol su ic... yorma kendini ve balik yagi bebgin suyunu arttiriyor bi dr una sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?