2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hiç yemek falan aşermedim ama o kadar denize gidesim var ki. Bööyle marmaris, fethiye tekneyle koylara gitsem yüzsem buz gibinasıl burnumda tütüyor.
Al benden de o kadar . Durmadan fotoğraflara bakıyorum keşke şurda olsaydım diye diye içim gidiyor. Aslında yüzme çok faydalı ama eşime anlatamıyorum mikrop kaparım diye korkuyor. Lohusayken de enfeksiyon ihtimali yüksek olduğundan bu sene hasret kalacağız anlaşılan.

Aynen canım denize girmenin bi sakıncası yok, ben 2 hamileliğimdede gittim denize yüzdüm, çok seviyorum denizi. Bu sene 2-3 kere gittik ama girmedim. Ramazandan sonra doğuma kadar gidicem nasip olursa. Deniz konusunda çok şanslıyım, Antalyalıyım ve Antalyadayım. Deniz ayağımızın altında ve Antalya’nın bütün sahilleri mavi bayraklı.

Benimde ilk doğumum olacak canım sen bir hafta öncesin benden

Kızlar oturup ağlıcam şimdi resmen ya!!!
Ayakkabılarım olmuyor ayağıma,dün şişmeye başladı ayak bileklerim şaşırdım hatta ilk defa oluyor böyle. Bu gün de öğleden sonra ayaklarım şişti tombul tombul oldu resmen ve hiç bir ayakkabım olmuyor ayağıma. Spor ayakkabılarımı giydim zorlayarak patlayacak gibi oluyor ayaklarım sandaletlerim var iki tane onları denedim biri bilekten fermuarlı kapanmadı fermuar zaten,diğeri üstten ince 4,5 bantlı o da üstten yapıştı ayağıma 2dk izi çıktı bantların!!.
Siz ne giyiyorsunuz ayağınıza yaaa? Terlik mi alayım nasıl terlik giyilir ki dışarda hiç alışık değilim terlik giymedim hiç dışarıda

Selam kizlar simdi 35+1iz kizimla. 2 gun once doktor randevum vardi ve suyun azalmis dedi renkli doopler midir nedir ondan cektirdi birde albumin olmussun dedi. Boyle devam ederse almamiz gerekebilir diyip ilac verdi yarin tahlillerim var ve nst ye baglanicam bunla ilgili bilgisi olan var midir acaba ?

Biz izin konusunda cok sanssiziz yaa .Neyse bebisler saglikla gelsin de .Ben ucretsiz izin alcam canim sen de düşünüyor musun ?

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tahlilerin güzel çıkar su azalinca 3 günde bir takip eder suyunun bittiği noktada doğuma alır albumin varsa yemeklerini tuzsuz Yemen lazım yüksek tansiyon olunca vucutta ödem varsa albumin oluyor takip gerektiriyor 35. hafta da artık riskli haftaları atlatmis oluyorsun dogsada yogunbakim gerekmiyor
suyun azalması varsa bol su icmelisin ve günde 1-2 şu bardağı havuç suyu

Benim ayakkabilar oluyo ama bu sicakta en rahat parmak arasi terlikle cikiyorum sipidik sipidik geziniyorum. Ayakkabi fazla geliyo sanki agirlik yapiyo gibi

Yemekleri tuzsuz yapiyorm canm birde protein kacagi dedi doktor et sut yumurta yasakladi. Yarin bakicaz artk ne cikicak korkuyorum bebegime birsey olur mu diye. Su icince su cogalir mi ?

Gecmis olsun canim.. birden mi sismeye basladi ayaklarin? Gebeligin sonunda olur boyle seyler ama bence bir tansiyonuna baktir... ve dr una haber ver...birden bire sistiyse tansiyonla alakali olabilir ... insallah bisey yoktur ama tedbir amacli bi baktir... bende hala sisme olayi yok ama sanirim terlikle rahat edersin gibi ...tekrardan gecmis olsun

Canım o kalkıp da kardeşini görmeye gidiyor madem sen de kendi ailene gidebilirsin. Allah yardımcın olsun. Eşine de ailesini de ıslah etsin.

Ben espadril tarzı ayakkabı aldım 30 TL ye :) 40 numara.. normalde 37 giyiyorum aynısı benimd e başıma geldi ne spor aykkabım ne sandaletlerim hiç biri olmamaya başladı.

Ayaklarım şişlikten 3 numara birden atmış yani farkında olmadan. şimdi 40 giyiyorum rahatım en azından.

Yemekleri tuzsuz yapiyorm canm birde protein kacagi dedi doktor et sut yumurta yasakladi. Yarin bakicaz artk ne cikicak korkuyorum bebegime birsey olur mu diye. Su icince su cogalir mi ?
çoğalır canım bol bol su iç havuç suyu yapamazsan havuç rendele ye oda suyu arttiriyormus ama albuminin varsa çok bekletmeyebilir sanırım kaç kilo bebeğin

Tansiyonunuzu sık sık ölçün, yüksek tansiyonla iniltili gidiyormuş albümin durumu. Erken doğum yapabilir doktorunuz söylemiştir size. Herhangi bir tansiyon yüksekliğinde muhakkak doktorunuza haber verin.

Preeklamsi diye bisey var canim esittiri yuksek tansiyon benim ilk dogumum bu yuzden erken oldu...protein kacagi ile teshis koyulmustu bana... tamamen tuzsuz yemen gerekiyor hamur isi ve tatli da yememelisin... bol su ic... yorma kendini ve balik yagi bebgin suyunu arttiriyor bi dr una sor istersen

Arkadasimin da suyu azalmisti .Bol su ,maden suyu ve havuc suyuyla biraz daha ertelemişti dogumu.

çoğalır canım bol bol su iç havuç suyu yapamazsan havuç rendele ye oda suyu arttiriyormus ama albuminin varsa çok bekletmeyebilir sanırım kaç kilo bebeğin

2700 gramdi 2 gun once canm valla arastirmalarimin sonucunda herkes erken dogum yapmis albuminde

Evet preeklamsi cikti protein kacagiymis yarin gidicem balik yagini sorarm cok tek ederm

Afilim92 seni rüyamda gördüm canım, akşam üstü yemekten sonra ufaktan uyudum, o ara gördüm kısa uykuda...

Gündüz niyetine anlatayım.

Bembeyaz kar dolu bir odadayız. Odanın bir üst katı var oraya çıkmamız gerekiyor ama sadece iki duvar boyu kadar bir yerde plastik bir tırmanma merdiveni var. Arkamızdan da düşman olmayan bir erkek sesi yapmalısınız diyor üst kata çıkmak için..
Ben de burası her yer kar buz nasıl çıkacağım dimdik.. kayar düşerim diyorum.
Sen önden önden atılıyorsun yaparız canım deyip çıkmaya başlıyorsun birer birer.
Ben de peşinden geliyorum ama ayakkabılarımı gösterip bunlar kaymasın, tırtıklı gibi de değil diyorum ya kayarsam bebeğim var karnımda diyorum o adama doğru arkamı dönüp.
O da korkma bak çıkacaksın diyor.
Sen de benim baya bir önümde dik düzlüğü tırmanmışsın, ben sana yardım ederim diyorsun elini uzatıyorsun.
Ben de bu gazla başlıyorum çıkmaya canım sonra hatta arada kopmuş plastik merdivenleri görüyorum ama yine azimle çıkıyorum.
Sen de elini uzattın o ara beni yukarı çektin.

Sonrasını bilmiyorum uyandım :) Böyle ilginç bir rüyaydı Allah hayırlara çıkarsın. :)

Herhalde burada doğumla ilgili arkadaşça konuşmalarımız, kaygılı durumlarda birbirimize destek olduğumuz için böyle bir rüya gördüm.

Anlattım rahatladım, bu da böyle bir anı olarak kalsın burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…