2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüs ucu acıması yaşayan oldu mu bu haftalarda kızlar ? Dünden beri acıyo çatlıyo mu acaba bilemedim
Canım sen isdersen göğsünü cok uyarmadan göğus ucu kremni sürmeye başla şimdi catlamaz ama kurur, buda acıtır canını emzirirkende canının yanmasna neden ola bilir, ben bu haftalarda başlamışdım kremimi sürmeye, sen yazınca artık benimde başlama zamanımın geldiğini hatırladım, şimdi başlarsak hiç yara olmadan emziririz inşallah.

Aynı şey bende de oldu dün gece çok korktum resmen bıçak keser gibi acı oldu sonra geçti

Canım üşütmüş olabilir misin acaba? Gerçi havalar da sıcak ama, klima açıyosanız çarpmıştır belki. Benim eşim çok yanar terler, klima da açık sabaha kadar, oda buzhane gibi oluyo resmen. Ben de bu Antalya sıcağında üşütüyorum bazen o yüzden dedim. Arkadaşın dediği gibi özellikle ayaklarını sıcak tut kuzum. Geçmiş olsun, artık zamanlarımız yaklaşıyo, her an hazırlıklı olmak lazım. Rabbim sağ salim kavuştursun bebişlerimize

Bebeklerimiz büyüdü artık karnimin içinde iyice sıkıştı gibi geliyor hep ayaklarını hissediyordum midemde birkaç gündür ellerini kasiklarimda hissediyorum gündüz hiç durmuyor hep çok hareketli :)

canım bu testler dogumucretinin içinde olmuyormu benim hastanemde öyle

Kızlar yaklaşık 1 haftadır ailecek oksürüyoruz, en cokda ben, cok şidetli oksürüyorum, acaba bu erken doğum riski oluşdururmu? Bu konuda cok endişeleniyorum.
Öksürükten tam bir ay çektim artık öksürmekten kemiklerim kırılacak gibi oluyordu. ne yaptıysam fayda etmedi şimdilerde yavaş yavaş azalmaya başladı. Bebekler etkilenmiyormuş ama annenin öksürüğünden o yüzden rahat ol.

Tünaydın kızlar akşam hiç bakamadım sayfaya ütü yaptım yandım bittim :) gece zor uyudum kollarım ve ayaklarımın ağrısından ağladım resmen sonra dalmışım. Çok güzel bir sayfa buldum bilgi paylaşmak istedim sizinlede benim gibi tecrübesiz anneler için harika şeyler yazıyor

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 70
Tansiyonun ne zaman ne olacagi belli olmuyor ki? insallah tansiyonla alakasi yoktur surecte olan biseydir...
Hep her akşam düşük çıkan tansiyonum doktor baktığında 120/80 çıktı ben de anlamadım bu tansiyonu , dr şişmeler aşırı değil dedi bol bol su iç ve uzan dedi , geri kalan her şey normal dedi 2 hafta sonraya gel dedi çatı muayenesi yapacakmış hiç de istemiyorum

Afilim92 canım senin kapı susun geldimi benimki gelmedi 10 gün dedi 15 gün oldu
Hayir ya daha dun sordum .Dogum yapcam hala gondermediniz dedim .Dukkana gidince bakcam dedi kadin atlatti .Bugun tekrar sorcam .Hem 10 gun diyor 1 aya ancak gelcek .Tamam el emegi de yetistiremeyeceksen ona gore tarih ver .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…