- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.281
Eşin ailesi ile seviyeli ama samimi bir ilişki kurulması diye bir şey maalesef bizim ülkede mümkün değil bence eğitim veya kültür seviyesi ne olursa olsun hepsi aynı çünkü bizim ülkemiz sizin dediğiniz gibi bireysel alan nedir bilmeyen vıcık vıcık ilişkşlee seven oğullarına hastalıklı bi bağlılık besleyenlerle dolu. Böyle bir ortamda sinirleri korumanın en iyi yolu mesafe koymak. Size de eşinizin ailesi ile mesafe koymanızı tavsiye ederim. Bir de anladığım kadarıyla okuyorsunuz mutlaka okulunuzu bitirip maddi olarak kendi ayaklarınız üstünde durmaya çalışın. Gerekirse bebeğinizi kendi annenize emanet edin ama okulu aksatmayın sonra hepten zor olur. Maddi bağımsızlık önemliCanım tek çocuğun değil çevresindeki kişilerinde çocuğunun ismini seçme şansı oluyor
bence isim seçilecek veya tercih edilecek bir durumda olmamalı
Bende ilkte iki isim istiyordum
Sonra herkes kendine kolay geleni söyleyeceği için bunları onların tercihine bırakmak istemedim...
Teşekkür ederim canım sorunumla ilgili düşüncelerini paylastigin için şuan için farklı bir şehirde yaşama imkanımız yok
Eşimin işi benim okulum burda
Dediğin gibi ailesel ilişkiler evliliği çok etkiliyor hele ki bu kulturdeki ailelerde.( yani iç-içe geçmiş)
Sabir çekiyorum ama susmanin bana bir fayda getirmedigini gördüm malesef
Bu sefer ben demisim gibi herşey çarpıtılıyor.
Kendimi ifade etmem gerektiğinde etmezsem yanlış anlaşılmalara sebep oluyor budurum.
Benim tek ögrendigim ailesiyle ilgili sorunları eşe anltmamak. Yeri gelince kendini korursan eşe yansimayinca birşekilde hallediliyor. Ben ilk zamanlar bunun tam tersini yaptım bişey söylemedim.
Eşime anlattım onun tepki koymasını istedim . O da arada kaldı yapamadı.
Suçlu ben oldum.
Teşekkürler cnm, aynen bi heyecan var şu ufak tefek şeyler var onlarida halledeyim kafam rahat olsun. Istenilen testler biyokimya hormon testleri hematoloji eliza testleri birde idrar tahlili cnm. Daha once yaptirmistim ama yine dogum zamani istiyorlarmiskolay gelsin canım... tarih yakın heyecan tatlı telaşlar başlar artık sende...
hangi tetkikler istedi doktor ?
bende normal görünüyor şu an herşey ama merak işte
Gozun aydin cnm rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bize artık.Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
aramızda bir gün var ya sanki sendeki heyecan bende de var garip bir duygu...Teşekkürler cnm, aynen bi heyecan var şu ufak tefek şeyler var onlarida halledeyim kafam rahat olsun. Istenilen testler biyokimya hormon testleri hematoloji eliza testleri birde idrar tahlili cnm. Daha once yaptirmistim ama yine dogum zamani istiyorlarmis
Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Aklimizda bulunsun bizde saglk ocagnda yaptiralm yaptrdklari testleri
Sağlicakla buyutmek nasip olur insallah vanm normalmi
Hiç belli olmaz bi bakmışsın aynı gün doğurmuşuz senin sezeryanmiydi cnmaramızda bir gün var ya sanki sendeki heyecan bende de var garip bir duygu...
yok canım ben normal bekliyorum bakalım bebiş bizi şaşırtmaz iseHiç belli olmaz bi bakmışsın aynı gün doğurmuşuz senin sezeryanmiydi cnm
Eşin ailesi ile seviyeli ama samimi bir ilişki kurulması diye bir şey maalesef bizim ülkede mümkün değil bence eğitim veya kültür seviyesi ne olursa olsun hepsi aynı çünkü bizim ülkemiz sizin dediğiniz gibi bireysel alan nedir bilmeyen vıcık vıcık ilişkşlee seven oğullarına hastalıklı bi bağlılık besleyenlerle dolu. Böyle bir ortamda sinirleri korumanın en iyi yolu mesafe koymak. Size de eşinizin ailesi ile mesafe koymanızı tavsiye ederim. Bir de anladığım kadarıyla okuyorsunuz mutlaka okulunuzu bitirip maddi olarak kendi ayaklarınız üstünde durmaya çalışın. Gerekirse bebeğinizi kendi annenize emanet edin ama okulu aksatmayın sonra hepten zor olur. Maddi bağımsızlık önemli
Hayırlısı olsun cnm ins normal yaparsın.yok canım ben normal bekliyorum bakalım bebiş bizi şaşırtmaz ise
Gözün aydın, canım allah huzurla buyutmeyi nasıp etsin. Cok şükür sağlıkla kavuşdunuz bir birbirnize.Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Kızlar doğum tarihi 21 haziran
Kızlar bende şimdi sağlık ocağından geldim doktor dün doğum onu tetkikler istedi onları yaptırdım bi sürü testler vardı sadece 2 tane kaldı onlarida ozelde yaptircam sağlık ocaginda yapılmiyormus
Tebrik ederim güle güle büyütün evladınızı geçmiş olsun.Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Eşin ailesi ile seviyeli ama samimi bir ilişki kurulması diye bir şey maalesef bizim ülkede mümkün değil bence eğitim veya kültür seviyesi ne olursa olsun hepsi aynı çünkü bizim ülkemiz sizin dediğiniz gibi bireysel alan nedir bilmeyen vıcık vıcık ilişkşlee seven oğullarına hastalıklı bi bağlılık besleyenlerle dolu. Böyle bir ortamda sinirleri korumanın en iyi yolu mesafe koymak. Size de eşinizin ailesi ile mesafe koymanızı tavsiye ederim. Bir de anladığım kadarıyla okuyorsunuz mutlaka okulunuzu bitirip maddi olarak kendi ayaklarınız üstünde durmaya çalışın. Gerekirse bebeğinizi kendi annenize emanet edin ama okulu aksatmayın sonra hepten zor olur. Maddi bağımsızlık önemli
Yaa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle inşallah çok sevindim kavuşmanıza ♡♡♡♡Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Gözünaydin canım sağlıkla büyüsün inşallah çok sevindim iyi olmanıza ♡♡♡Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın saglıkla büyütün inşallahArkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Benim arada acıyor canım. Hassasiyet var bazen ama nedenini bende anlamadım hormonlardan olabilir.Göğüs ucu acıması yaşayan oldu mu bu haftalarda kızlar ? Dünden beri acıyo çatlıyo mu acaba bilemedim
canım senin ikizmiydi ay ne güzel bol bol kokla bebislerini :) Hayırlı olsun Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin inşallah darısı başımızaArkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Çok teşekkürler canım hepimizin gönlünden geçen nasip olur inş.Kardeşinin Gönlünden geçeni hayırla nasip etsin Rabbim ♡♡♡ dualarım onunla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?