2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaklaşık 1 haftadır ailecek oksürüyoruz, en cokda ben, cok şidetli oksürüyorum, acaba bu erken doğum riski oluşdururmu? Bu konuda cok endişeleniyorum.

Eşin ailesi ile seviyeli ama samimi bir ilişki kurulması diye bir şey maalesef bizim ülkede mümkün değil bence eğitim veya kültür seviyesi ne olursa olsun hepsi aynı çünkü bizim ülkemiz sizin dediğiniz gibi bireysel alan nedir bilmeyen vıcık vıcık ilişkşlee seven oğullarına hastalıklı bi bağlılık besleyenlerle dolu. Böyle bir ortamda sinirleri korumanın en iyi yolu mesafe koymak. Size de eşinizin ailesi ile mesafe koymanızı tavsiye ederim. Bir de anladığım kadarıyla okuyorsunuz mutlaka okulunuzu bitirip maddi olarak kendi ayaklarınız üstünde durmaya çalışın. Gerekirse bebeğinizi kendi annenize emanet edin ama okulu aksatmayın sonra hepten zor olur. Maddi bağımsızlık önemli

kolay gelsin canım... tarih yakın heyecan tatlı telaşlar başlar artık sende...
hangi tetkikler istedi doktor ?
bende normal görünüyor şu an herşey ama merak işte
Teşekkürler cnm, aynen bi heyecan var şu ufak tefek şeyler var onlarida halledeyim kafam rahat olsun. Istenilen testler biyokimya hormon testleri hematoloji eliza testleri birde idrar tahlili cnm. Daha once yaptirmistim ama yine dogum zamani istiyorlarmis

aramızda bir gün var ya sanki sendeki heyecan bende de var garip bir duygu...

Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

ohhhh ne güzel sağlıklı sihatli ,analı babalı büyütmek nasip olsun canım , darısı başımıza

Malesef temel kültürümüz bu olduğu için insanlar aşırı zorluk yaşıyor benimde oğlum olacak ve bu tarz bir ilişki geliştirmk asla istemem

Annem malesef bu şehirde değil
Bakabilecek tek babannem var mirin kırın olursa o ben baaksrim dedi..

Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Gözün aydın, canım allah huzurla buyutmeyi nasıp etsin. Cok şükür sağlıkla kavuşdunuz bir birbirnize.

Kızlar doğum tarihi 21 haziran

Kızlar bende şimdi sağlık ocağından geldim doktor dün doğum onu tetkikler istedi onları yaptırdım bi sürü testler vardı sadece 2 tane kaldı onlarida ozelde yaptircam sağlık ocaginda yapılmiyormus

Canım hayırlısı olsun. Az kalmış artık sağlıcakla gelsin kuzucuklar...❤

Tebrik ederim güle güle büyütün evladınızı geçmiş olsun.

Ne kadar doğru bir yorum.. Kız evlendirilice ekmek dilimden ayrılıyor diye düşünülüyor. Erkek evlendirilince hep bize ihtiyacı var ve bağımlı olmalı olarak düşünülüyor çoğu kültürde.. Ne acı...

Göğüs ucu acıması yaşayan oldu mu bu haftalarda kızlar ? Dünden beri acıyo çatlıyo mu acaba bilemedim

Yaa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle inşallah çok sevindim kavuşmanıza ♡♡♡♡

canım senin ikizmiydi ay ne güzel bol bol kokla bebislerini :) Hayırlı olsun Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…