2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@Zehra ungrms fatma_sibel gittim geldim kızlar çok şükür bebeğin durumu iyi 2960 Gr kilosu doktor bebek iri dedi doğuma kadar 4 kg olur dedi 2 hafta sonraya gitcem çatı muayenesi yapacak ondan sonra karar verecek normal mi olsun sezeryan mi diye ilk çocuğum 2800 normal doğmuştu ben de çatı muayenesi olmaz diyordum ama bebek iri olcak diye emin olmak istedi galiba , nst de iyi çıktı sancı en büyüğü 40di bebek ha bire kipirdadigi için nst kemeri kaydı çıktı en sonunda hemşire elinle kemerin üstünden bastır dedi öyle çeke bildik çok şükür :))

Masallah minik bir tosuncuk geliyor .
Ayy hadi insallah hamileliğinin son günü tadini cikar.
Yarin bebeklerinin kokusunu icine cekeceksin .Muhtesem bir duygu seni bekliyor.

Hayir ya daha dun sordum .Dogum yapcam hala gondermediniz dedim .Dukkana gidince bakcam dedi kadin atlatti .Bugun tekrar sorcam .Hem 10 gun diyor 1 aya ancak gelcek .Tamam el emegi de yetistiremeyeceksen ona gore tarih ver .
banada hazır dedi bekliyorum dedim ne sayfada paylaştı ne bana attı sinir oldum

Ay ne güzel canım bir günün kaldı bu gece seni uyku tutmaz boşver sancı çekmeden doğuma girmek en güzeli
Aayyy doğumlar çoğaldı heyecan sardi

maşallah kuzuna canım :)

canım senin ikizmiydi ay ne güzel bol bol kokla bebislerini :) Hayırlı olsun Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza
Yok canım ikiz değil 4 yaşında bir kızım daha o da yanımda onun için kızlarım dedim Amin Allah razı olsun darısı sizin başınıza inşallah

Yok canım ikiz değil 4 yaşında bir kızım daha var oda yanımda onun için kızlarım dedim Amin Allah razı olsun darısı sizin başınıza inşallah
Maşallah canım ne güzel iki kızın oldu benim de iki kızım var Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Ayy hadi hayırlı olsun canım çok heyecanlı ❤❤
Sağ salim kucağına alırsın bebişleri inşallah:)
Ağrı eşiğin yüksekmis demek ki hissetmiyosun sancilari

Ayy ne güzel yaa yarın inşallah hayırlısınla kucağına alacaksın bebişlerini Allah'ım sağlıcakla nasip etsin.

Artık sırayla gelmeye başladılar bebişler, bizde de heyecanlar artıyor.

Ayy ne güzel yaa yarın inşallah hayırlısınla kucağına alacaksın bebişlerini Allah'ım sağlıcakla nasip etsin.

Artık sırayla gelmeye başladılar bebişler, bizde de heyecanlar artıyor.
Aksam senle yazistik sonra direk uyudum ya ruyamda doğum yapıyordum. Bebegim kuvozdeydi .Uyaninca şükrettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…