2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canim... bir avazda kurtul insallah saglicakla al kucagina bebisi

Kızlar bende şimdi sağlık ocağından geldim doktor dün doğum onu tetkikler istedi onları yaptırdım bi sürü testler vardı sadece 2 tane kaldı onlarida ozelde yaptircam sağlık ocaginda yapılmiyormus

Kızlar bende şimdi sağlık ocağından geldim doktor dün doğum onu tetkikler istedi onları yaptırdım bi sürü testler vardı sadece 2 tane kaldı onlarida ozelde yaptircam sağlık ocaginda yapılmiyormus
kolay gelsin canım... tarih yakın heyecan tatlı telaşlar başlar artık sende...
hangi tetkikler istedi doktor ?
bende normal görünüyor şu an herşey ama merak işte

İlk defa bebek kıyafetlerini yıkayıp hastane çantası işine girişeceğim bugun. Anormal bir mutluluk hakim şu an Kimbilir doğunca ne güzel hisler tadacağız...
Kiyafetler yikaninca evin icine bebek kokusu yayiliyor ya sanki uyutup besigine yatirmissin da uyanmasini bekliyormussun gibi hissediyorsun.

Kardeşinin Gönlünden geçeni hayırla nasip etsin Rabbim ♡♡♡ dualarım onunla canım

Canım tek çocuğun değil çevresindeki kişilerinde çocuğunun ismini seçme şansı oluyor
bence isim seçilecek veya tercih edilecek bir durumda olmamalı

Bende ilkte iki isim istiyordum
Sonra herkes kendine kolay geleni söyleyeceği için bunları onların tercihine bırakmak istemedim...

Teşekkür ederim canım sorunumla ilgili düşüncelerini paylastigin için şuan için farklı bir şehirde yaşama imkanımız yok
Eşimin işi benim okulum burda

Dediğin gibi ailesel ilişkiler evliliği çok etkiliyor hele ki bu kulturdeki ailelerde.( yani iç-içe geçmiş)
Sabir çekiyorum ama susmanin bana bir fayda getirmedigini gördüm malesef
Bu sefer ben demisim gibi herşey çarpıtılıyor.
Kendimi ifade etmem gerektiğinde etmezsem yanlış anlaşılmalara sebep oluyor budurum.
Benim tek ögrendigim ailesiyle ilgili sorunları eşe anltmamak. Yeri gelince kendini korursan eşe yansimayinca birşekilde hallediliyor. Ben ilk zamanlar bunun tam tersini yaptım bişey söylemedim.
Eşime anlattım onun tepki koymasını istedim . O da arada kaldı yapamadı.
Suçlu ben oldum.

Aklimizda bulunsun bizde saglk ocagnda yaptiralm yaptrdklari testleri

Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Sağlicakla buyutmek nasip olur insallah vanm normalmi dogurdun. Kac kilolar bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…