2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Bebegin hayırlı olsun :) ALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyütmegi nasip etsin.

hadess Hayırlı doğumlar sende sağ salim bebeklerine kavuşacaksın inşallah sıra artik bize geliyor :) doğumlar başlayınca heyecan basıyor:)

Cok şükür bunu duymak beni rahatlatdı, ilac falan banada kar etmiyor gece gündüz sürekli oksuruyorum yinede insanın kendisini mahf ediyor.
İnatçı öksürüğe hiç bir şey fayda etmedi bende de ben çok çektim ama şükür ki doktor da bebekler anne öksürüğünden etkilenmez suyun içinde onlar dedi. İnatçı kuru Öksürüğün sanırım bir süresi var o dolunca geçiyor

Bende bir bayanla görüştm bayramdan sonra 1 hafta memlekette olacakmş ondan sonraki hafta gelirim dedi benm doğum 7 temmuz gibi gözüküyor inşallahh erken gelmez bebeğim. Daha odası gelmedi halılarıda bayramdan sonra vereceğim kadın gelince temizce sersin diye. Umarım herşey planladığımz gibi gider süpriz yapmaz bebişler:)

işyerinde oturasım yok izin alıp eve mi gitsem napsam yaaaa
iş yok boş boş oturuyorum üstelik ayaklarım şişiyor işyerindeyken

bi akıl verin napiim sizce
Ay acaba banda yine yaparlarmi bebek tombik olursa benimde ilk kızım 2850 gramdi, gerci iri olsun isdiyorum 4 kiloda olsa doğururum diyordum ama şimdi korkdum iri olmasından.

Aksam senle yazistik sonra direk uyudum ya ruyamda doğum yapıyordum. Bebegim kuvozdeydi .Uyaninca şükrettim.

Öyle canım Allah'a şükürler olsun bu zamana kadar geldik. Hayırlısınla az kaldı. Benim de duygu durumlarım değişmeye başladı. Sabah doktor randevum iptal oldu ameliyatı varmış, ona bir canım sıkıldı taa haftaya randevu alabildim. Sonra annem aramamıştı bir haftadır ,ben onu aramıştım geçen hafta, evde yoktu babamla konuşmuştum. Bugün annem arayınca bu seferde can sıkıntısı bir ağlama geldi annem farketmedi de azıcık serzendim. Geçti çok şükür..ben Balık burcu hassasım zaten iyice hassaslaştım bu ara....doğum stresi mi sardı ne

Ayy hem balık hem hamilelik duygular karman çorman seni çok iyi anlıyorum bi balık olaraktan :))

Kızlar evi temizlettim her şey yetişmedi ama en azından camlar tüller bitti artık uykularim kaçmadan dogurabilirim
Ben de nevrwsimleri kolay yere çıkarmayı düşünüyorum en ufak şeyler film şeridi gibi gözümden geçiyor. Şimdi temizlik deyince senin adına sevindim. Zira camları temiz görüp evde mis kokuları duymayalı çok oldu yerler rutin siliniyor ama bi saate geçiyo kokusu... Geçmiş olsun canım sana bi daha odaların üstünden geçilir artık doğuma kadar..

Ohh miss ne güzel ne çok özendim şuan sana :) bayramda annem gelecek artik eşimle ikisi yapacak bizdede şuan heryer kirli gibi görünüyor gözüme
Azcik daha yaklassin doğumun yoksa yine kirlenir.. ne güzel eşin yapacak demek bizimkine 10 gün ısrar etmem lazım bazı şeyler icin

Aman sakın ol canim az kaldı bebisler doğunca her işimizi yaparız rahat rahat
İnşallah ya burda doğum yaptım yazısınıda okumaya başladık sıra bizede gelecek korku mutluluk heyecan hepsi birbrine karışıyo Allah yardımcımız olsun ♡♡♡♡ adı güya temmuz anneleri ama haziranda dökülmeye başladık :)))

Nst odasında hemşirede duruyor mu yoksa tek başımıza mı oluyoruz daha hiç girmedim de merak ediyorum :)

Nereleri temizliyolar mesela ne iş yapıyolar ücreti ne kadar ?
Canım ben ortalama ayda 1 alıyorum düzenli ablam gibidir artık temizliğimi yapan kadın. Ben çalışıyorken anahtar bırakıyordum o gelip temizleyip gider. Her şehirde fiyatlar farklı ben 130 liraya alıyorum. Aklına gelen herşeyi yapar. Perdeleri yıkar kirlendiyse halı koltuk siler nevresimlerimi değiştirir. Ütü hariç hepsini yapar sağolsun. Ben de bayramdan sonra halıları verip çağıracağım inş.

Aynen canım benim de cook uzun zaman olmuş resmen utandım temizleyen kadınlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…