- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.381
Ben de başlarda iri olsun aman zayıf olmasın dedim ama 3500 Gr yeterdi 4 deyince biraz korktum doğrusu, daha küçük bebekte kaç tane alttan dikiş oldu 4 kg olursa Allah bilir nasıl olur ama önemli olan çatı eğer çatı kafasının çıkacağı kadar genişse sorun olmaz bizimkinin biraz kafası da büyük yani kafası 1 hafta önden gidiyor yani tedirginim hem çatı muayenesi olcak diye hem de sezeryan ihtimalinden dolayı ben hep kendimi normal doğuma hazırladım ilki normal oldu diye zaten bebeğim 25.haftadan beri doğum pozisyonunda duruyordu hiç dönmedi bir daha hiç bir sorun yoktu şimdi bu irilik işleri bozacak galiba ama cidden şu çatı muayenesi biraz tedirgin ediyor beni hani alttan bakma şu kalem gibi şeyle baksa neyse de eliyle bakacak utanıyorum birazAy acaba banda yine yaparlarmi bebek tombik olursa benimde ilk kızım 2850 gramdi, gerci iri olsun isdiyorum 4 kiloda olsa doğururum diyordum ama şimdi korkdum iri olmasından.
Çok sevindim cnm bebeğin iyi olmasına, 2 hafta sonra bakalim ne diyecek doktor. Ins normal dogum olur cnm.@Zehra ungrmsfatma_sibel gittim geldim kızlar çok şükür bebeğin durumu iyi 2960 Gr kilosu doktor bebek iri dedi doğuma kadar 4 kg olur dedi 2 hafta sonraya gitcem çatı muayenesi yapacak ondan sonra karar verecek normal mi olsun sezeryan mi diye ilk çocuğum 2800 normal doğmuştu ben de çatı muayenesi olmaz diyordum ama bebek iri olcak diye emin olmak istedi galiba , nst de iyi çıktı sancı en büyüğü 40di bebek ha bire kipirdadigi için nst kemeri kaydı çıktı en sonunda hemşire elinle kemerin üstünden bastır dedi öyle çeke bildik çok şükür :))
Benim gittigim hastanede oyle bisey yok olsaydi doktor bunlari yaptir demezdi. Hastaneden sezeryan doğumla alakalı kağıt aldim onun içinde bunlar yazmıyor sadece bebek testleri yazıyor kâğıtta.canım bu testler dogumucretinin içinde olmuyormu benim hastanemde öyle
Ben de ayni durumdayim.Esim gun icinde aramayinca agliyorum.Aksam evimizi gostermek icin goruntulu aradi duygu karmaşası yasadim .Keske orda olsaydim diye .Orda olsam da annemi ozledim diye aglardim .Off of .Lohusalik sendromu da kaçınılmaz gibi su durumda.Öyle canım Allah'a şükürler olsun bu zamana kadar geldik. Hayırlısınla az kaldı. Benim de duygu durumlarım değişmeye başladı. Sabah doktor randevum iptal oldu ameliyatı varmış, ona bir canım sıkıldı taa haftaya randevu alabildim. Sonra annem aramamıştı bir haftadır ,ben onu aramıştım geçen hafta, evde yoktu babamla konuşmuştum. Bugün annem arayınca bu seferde can sıkıntısı bir ağlama geldi annem farketmedi de azıcık serzendim. Geçti çok şükür..ben Balık burcu hassasım zaten iyice hassaslaştım bu ara....doğum stresi mi sardı ne
Hemşire oluyor canım iki tane de yatak oluyor 2 kişi aynı anda aldılar ama önlerinde perde vardı bir birimizi görmedik hemşire hemen soruyor karnım tok mu tatlı bir şeyler yedin mi diye bebek uyumasın nst zamanı ben zaten kahvaltı yapmıştım hastane bahçesinde de 2 tane çikolata yeyip kayısı suyu içtim daha muayeneye girmeden kıpırdamaya başladı hatta kapı önünde kadınlar da görüp güldüler ne kadar elimi karnıma tutmaya çalışsam da herkes gördü üstten :)) neyse konuya gelelim yatağa uzaniyorsun karnına 2 tane kemer takıyor ve sola yat diyor kendinde sandalyesinde oturup bekliyor yalnız arada bir mutlaka derinden ciğer dolusu nefes almak lazım burundan al agizdan ver o zaman uyumuyor bebek uyursa da uyanıyor hemen :) ben içerdeyken sancısı tutmuş birisi geldi onun yerine ben heyecanlandım birazdan sezeryana girecekti çok tayliydi :)Nst odasında hemşirede duruyor mu yoksa tek başımıza mı oluyoruz daha hiç girmedim de merak ediyorum :)
İnşallah canım ben de normal isterimÇok sevindim cnm bebeğin iyi olmasına, 2 hafta sonra bakalim ne diyecek doktor. Ins normal dogum olur cnm.
Aynen canım benim de cook uzun zaman olmuş resmen utandım temizleyen kadınlardan
Ya bu kadarla kalsın ne olur o lohusalık daha fena. Kardeşimden biliyorum..hamileliği rahat geçti ama lohusalığı fenaydıBen de ayni durumdayim.Esim gun icinde aramayinca agliyorum.Aksam evimizi gostermek icin goruntulu aradi duygu karmaşası yasadim .Keske orda olsaydim diye .Orda olsam da annemi ozledim diye aglardim .Off of .Lohusalik sendromu da kaçınılmaz gibi su durumda.
Ara ara geliyor bana canım Allahtan çok sürmüyor sonra geçiyor çok şükür bugüne her gune..Günün belli sabret canım az kaldı
Canim sen istediğin şeyleri söylüyorsun onlar da yapıp yapamicagini söylüyorNereleri temizliyolar mesela ne iş yapıyolar ücreti ne kadar ?
Çok mantıklı geldi bana daNe zaman temiz gorundu ki bıktım valla hamileyken sıcakta hiç çekilmiyo sonum böyle olacakEki Görüntüle 2155174
Benim de lohusa lik kötü geçti canım ne yazık ki 9 ay hamilelik 40 gun lohusalik o 40 gun bana 9 aydan uzun gelmiştiYa bu kadarla kalsın ne olur o lohusalık daha fena. Kardeşimden biliyorum..hamileliği rahat geçti ama lohusalığı fenaydı
Biz de bunla sıramızı savsak..en azından şimdi biliyoruz yapılamıyor işte, istediğin gibi yetişemiyosun ev işine yemeğe vs.
Ev isi yemek filan takmam kafama da su bilmis kesimin bebek emzirme ,uyutma ,banyo ve alt degistirme konusunda ahkâm kesmelerine tahammulum olmaz.Simdi bile çıldırıyorum .Ya bu kadarla kalsın ne olur o lohusalık daha fena. Kardeşimden biliyorum..hamileliği rahat geçti ama lohusalığı fenaydı
Biz de bunla sıramızı savsak..en azından şimdi biliyoruz yapılamıyor işte, istediğin gibi yetişemiyosun ev işine yemeğe vs.
anlatıyım canım iki cam kapama balkon, 3+1 evin pencereleri silindi. balkonlar yıkandı. mutfak dolapları tezgahları ve yer fayansları silindi. 2 banyonun duvarları haric yıkandı. tüller yıkanıp asıldı. ev süpürüldü toz alındı. iki kişi 4 buçuk saate 150 tl verdim. bence biraz pahalı piyasayı bilmiyorum ama düzenli çalışsa memur maaşı olur resmenNereleri temizliyolar mesela ne iş yapıyolar ücreti ne kadar ?
Canım normal nevresim mi yoksa özel bir nevresim mi kullanmayı düşünüyorsun?Ben de nevrwsimleri kolay yere çıkarmayı düşünüyorum en ufak şeyler film şeridi gibi gözümden geçiyor. Şimdi temizlik deyince senin adına sevindim. Zira camları temiz görüp evde mis kokuları duymayalı çok olduyerler rutin siliniyor ama bi saate geçiyo kokusu... Geçmiş olsun canım sana bi daha odaların üstünden geçilir artık doğuma kadar..
Canım iki kişiye 150 çok iyi kesinlikle. Ben geçen yıl eve taşınırken iki kişiye 300 verdim. Bu yıl da Doğum için çağırmak istiyordum sordum tek kadın 180 di. Benim de evim 3+1anlatıyım canım iki cam kapama balkon, 3+1 evin pencereleri silindi. balkonlar yıkandı. mutfak dolapları tezgahları ve yer fayansları silindi. 2 banyonun duvarları haric yıkandı. tüller yıkanıp asıldı. ev süpürüldü toz alındı. iki kişi 4 buçuk saate 150 tl verdim. bence biraz pahalı piyasayı bilmiyorum ama düzenli çalışsa memur maaşı olur resmen
yarım gün 150 canım tüm gün olsa 300 diceklerCanım iki kişiye 150 çok iyi kesinlikle. Ben geçen yıl eve taşınırken iki kişiye 300 verdim. Bu yıl da Doğum için çağırmak istiyordum sordum tek kadın 180 di. Benim de evim 3+1
Benim de lohusa lik kötü geçti canım ne yazık ki 9 ay hamilelik 40 gun lohusalik o 40 gun bana 9 aydan uzun gelmişti
ama çevredekiler yüzünden oldu beni hep korkunç hikayelere boğdular
Şimdi kulagim tıkalı herkese
Zaten zor bir hamilelik geçirdim geçiriyorum da lohusa ligi sakın geçirmek istiyorum insallah
Ev isi yemek filan takmam kafama da su bilmis kesimin bebek emzirme ,uyutma ,banyo ve alt degistirme konusunda ahkâm kesmelerine tahammulum olmaz.Simdi bile çıldırıyorum .
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar ben doğum yaptım 1 saat önce şimdi kızlarım ve ben odamızda dinleniyorum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Cercekdim insana cok utanc verici geliyor, ama doğumda o kadar gelip gidip acıklığa bakıyolarkı alışıyorsun, bu arada 40 haftada doğsa 4 kilo olur demişdir muhtemel kim bilir berki 38-39 da doğar hiç beli olmaz. Berkide şimdilik seni korkutuyordur, kendine göre vebişin pilanı vardır, kimse bebeğin ne zaman doğacağna bilemiyor sonucda allah başka.Ben de başlarda iri olsun aman zayıf olmasın dedim ama 3500 Gr yeterdi 4 deyince biraz korktum doğrusu, daha küçük bebekte kaç tane alttan dikiş oldu 4 kg olursa Allah bilir nasıl olur ama önemli olan çatı eğer çatı kafasının çıkacağı kadar genişse sorun olmaz bizimkinin biraz kafası da büyük yani kafası 1 hafta önden gidiyor yani tedirginim hem çatı muayenesi olcak diye hem de sezeryan ihtimalinden dolayı ben hep kendimi normal doğuma hazırladım ilki normal oldu diye zaten bebeğim 25.haftadan beri doğum pozisyonunda duruyordu hiç dönmedi bir daha hiç bir sorun yoktu şimdi bu irilik işleri bozacak galiba ama cidden şu çatı muayenesi biraz tedirgin ediyor beni hani alttan bakma şu kalem gibi şeyle baksa neyse de eliyle bakacak utanıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?