2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay okuyunca bile heyecanlandım :) bende önlemimi alayım ozaman yiyeyim bende canım :)nefeside unutmayayım heyecandan yatakta sessiz sedasız kalmayayım :) kıpır kıpır napsın yerinde duramamış :) ay ne güzel o da ne heyecanlıdır kimbilir :)

Herkesi temizlik telaşı sarmış :) bende çekmecelerimi, bazanın altını falan düzeltiyorum sabahtan beri. Bende birisini tutmayı düşünüyordum. Arkadaşlarım temizlik yapıcaz dediler ısrarla. Ben arada onların çocuklarına bakıyorum diye bu kadarını yapalım dediler. O yüzden pek kimseyi araştırmadım. Ama yine de elimde bez orayı burayı siliyorum nedense. Çok kirli gözükmek istemem

12}8 de kotu degil canim cok sevindim tansiyonla alakali olmadigina... cati muayenesi isi kolay ama mide bulandirici bi is mecbur yapiliyor ama iste hayirlisi olsun hakkinda

Benim oksurukde inatcı ama kuru değil bütün boğazım yara gibi sesin giti resmen konuşamıyorum bazen, en azında minik kızıma bunun bir zararı olmadığnı oğrendim cok sağol bu bilgiyi benimle paylaşıp beni rahatlatdığın için.

Nereleri temizliyolar mesela ne iş yapıyolar ücreti ne kadar ?

Canım 3+1 ev bütün camları siliyor kapıları ve halıları siliyor süpürüp toz alıyor banyo ve tuvalet yıkıyor balkonları düzenleyip yıkıyor hepsine 150 veriyorum tertemizde yapıyor yaklaşık 2 senedir her ay gelir arrık evin bi üyesi gibi oldu rahatlıkla anahtarı verip evden çıkıyorum akşam geldiğimde mis gibi olmuş oluyor

Ben nst ye girmedim ama tansiyon ölçümü ayni odada .6 7 tane yatak vardi .Tv vardi emzirme egitimi videosu acikti

Evet 40 haftaya kadar beklemek istemiyorum açıkçası 37-38 arası gelsin , haklısın canım 40 hafta doğarsa 4kg olur muhtemelen

Evet mutlaka tatlı atıştırmalık ye ve tatlı meyve suyu iç canım :) ya dmi bir kaç haftaya onun yerinde biz ola biliriz :)

Tam benlik ya bakalım bende bulabilirim inşallah çok faydalı olur

12}8 de kotu degil canim cok sevindim tansiyonla alakali olmadigina... cati muayenesi isi kolay ama mide bulandirici bi is mecbur yapiliyor ama iste hayirlisi olsun hakkinda
Evet ben de korktum kötü bir şey diyecek diye ama çok şükür gerek kalmadı , ya normal doğumda çok bakmislardi alttan ama bir müddet sonra alışmıştım ama yıllar sonra ilk defa alttan elle muayene olcak aynı ilki gibi heyecanlıyım

Bencede fiyat iyi istanbulda tüm gün 100e giden vardı. Hergün bi eve gitse ayda 3bin tertemiz para valla :) ama insanın canı çıkar o ayrı. Allah kolaylık versin her işin zorluğu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…