2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy temizlik deynce hayattan soğuyorum. Bu resimdeki gibi olsak yeter aslında Benm galeri kafamdan da karışık malum :))

Oyyy demek yeni bebekler geliyo ne güzel ya

Sorma canım, yükselenim akrep ama hiç bir işe yaramıyor şu sıralar hormonların baskısı daha çok :)

Bir ağlıyosam bir saat sonra hiçbir şey yok bende..sende de öyle mi
Sorma valla çok güler pozitif enerji saçarım ama hep yalnızlığı sever melankolik takılırım denge sıfır ama merhamet ve başkalarını düşünme duygumuz çok yoğun olmasa keşke :/

Nasıl alıştınız birbirinize ilk zamanlar nasıldınız canım ? Ben hiç almadım ilk gün çok çekinirim kesin

Azcik daha yaklassin doğumun yoksa yine kirlenir.. ne güzel eşin yapacak demek bizimkine 10 gün ısrar etmem lazım bazı şeyler icin
Canim eşim sağolsun yapıyor ama cam kapı ve mutfak dolap içini tek beceremez annemde malesef sadece 1 haftalık geliyor doğumda bende olmama ihtimali yüksek. Sonradan yine gelecek ama bana şuan lazım cunki cidden battı annem yokken bebek gelirse temiz eve gelsin istiyorum. Dolaplarım bebek eşyaları kiyafetleri tamam sadece kapı cam birde mutfak var. Günlük sil supuru bende yapıyorum zaten. Ayrıca benim bebeğime güven yok dün yine 5e kadar serum yedim geldim sahur sonrası sanci kasılma had safadaydi alıştım artik
Haziran anneleri mayısta doğum yapmaya başlayınca ben anlamıştım bizimkiler temmuza kalamayacak :) sağlıkla riskli haftaları atlatalimda zaten temmuzu bekleyesim yok yaniyorum sicaktan kasilmalarda cabasi

Yaa neresi iri turkiyedeki doktorlarin bu dogumdan kacmaya calisma hallerine sinir oluyorum kilosu gayet guzel haftasina gore bence sen normal dogumda diret.Burda bebege kordon dolanmadiysa yada bebek makat gelis degilse son ana kadar sezeryana hayir diyorlar yapmiyorlar

35ten sonrası rahat dimi canım ? Ya inşallah sağlıkla gelsinler kollarımıza. Şaka maka zorlanmaya başladık hepimiz. Kasılmalar kaç dk da bir ?

Kızlar bugün ünide kontrolüm vardı oğlum 2550 gr olmuş maşallah.sezaryen günü belli olur dedim ama olmadı henüz bugün iyi doktorlardan biri vardı barış bey daha önceki ismini bilmediğim doktor plasenta previa totalis demişti kesin tanı barış bey ise plasenta previya parsiyel dedi yani risk var yinede ama totalis gibi değil dedi hatta ben. Parsiyal bile olduğunu düşünmüyorum dedi o kadar sevindim ki ağladım ultrason odasında herkes bana bakıyo üzülme diyenler oldu mutluluktan diyorum bende.
Yani rahmim alınmayabilir kanamam aşırı olmayabilir en önemlisi de oğlum zamanında doğabilir erken doğacak diye çok üzülüyordum içim okadar rahatladı ki gittim bu haberin üstüne oğluma yine ciciler aldım

He yaa bende istiyorum artk ama 36+3 üm daha.nede olsa anne karnı bebekler için önemli..hem sonuna kadar kalsın istiyorum hem hemen kokusunu içime çekeyim istiyorum
Kocaa haftalar aylar geride kaldı bile. Şurda bikaç hafta belkide sayılı gün var :) hep dibinde gece gündüz yanında olacak kokusunu bolll boll çekersin inşallah oksijen niyetine :)) karnımızdaki kıpırtılarını özlycez bide o var :)

Kıyamam ben sana :) iyi etmişsin sağlıklı günlerde güle güle şarkılar soyleyerek giydir inşallah ♡♡♡ şuan için bi risk olmamasına ayrıca çok sevindim Allah yardım edecektir inşallah bak güzel haberler almaya başladın bile Allahın izniyle devamıda gelecektir sen gönlünü ferah tut yeterki bol dua ♡♡♡

selam kızlar benımde karnım çok sertleşiyor bugunlerde
hatta dün bu yuzden doktora gıttım nst de sancı cıkmadı zaten doktorda sertlıkte kalmadı :)
ama suan yıne karnım taş gibi ne yapsam bilemedim sizde de oluyor mu bu sertlik ?
bu arada bebekte cok fazla hareketli

Buraya yazmadığımı şimdi hatırladım, kusura bakmayın . Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Bebislerim 2950 ve 2680gr. Olarak dünyaya geldiler. Bugün 4 günlük oldular ve evdeyiz. Arada siteye bakıyorum ama tam birşey yazacam derken telefonu bırakmam gerekiyor. Onun dışında iyiyiz çok şükür .

Merhaba çalışan arkadaşlar ben 32. Hafta çalışabilir raporu almıştım 21/06/2018 tarihine kadar çalışabilir yazıyor yani o gün dahil değil sanırım demi
Bir de 37. Haftada çalışamaz raporu almak gerekiyor mu

İnşallah canım ben de normal çok istiyorum ilkini normal dogurdum ikincisi sorun yokken sezeryan olursa komik olur ama yine de doktor muayene etsin bakalım ne diyecek hakkimizda hayırlısı inşallah , sen neredesin ki canım

Çok sevindim canım iyi olmanıza. Güle güle büyütün bebişlerinizi. Şimdi zordur tabii iki tane tatliş bebeklerinizi koklarken buraya yazmak..
Allah'a emanet olun. Sevgiler

Çok şükür canım çok sevindim , sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt bebişlerini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…