- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.421
Ayy temizlik deynce hayattan soğuyorum. Bu resimdeki gibi olsak yeter aslındaAra ara geliyor bana canım Allahtan çok sürmüyor sonra geçiyor çok şükür bugüne her gune..
Canim sen istediğin şeyleri söylüyorsun onlar da yapıp yapamicagini söylüyor
Burda genel temizlik oluyor mesele camlar mutfak dolabı banyo tuvalet toz alma süpürme silme balkon hepsi günlük 100 alıyor sabah 8 buçukta geliyor akşam 6 gibi gidiyor
Çok mantıklı geldi bana da
Beni yak kendini yak her şeyi yakkk
bir kıvılcım yeter hazırım bakkkk
Oyyy demek yeni bebekler geliyo ne güzel yaBenim de doğum saatim belli oldu. Yarın saat 16:00’ dabir gün daha dayanmaları lazım. Dün akşam nst ye bağlıyım, doktor ağrın var mı die soruyor yooo dedim. Değeri 100e yakın sancı gözüküyo ama. Anlamadım ben bu sancı olayını valla.
Sorma valla çok güler pozitif enerji saçarım ama hep yalnızlığı sever melankolik takılırım denge sıfırSorma canım, yükselenim akrep ama hiç bir işe yaramıyor şu sıralar hormonların baskısı daha çok :)
Bir ağlıyosam bir saat sonra hiçbir şey yok bende..sende de öyle mi
Nasıl alıştınız birbirinize ilk zamanlar nasıldınız canım ? Ben hiç almadım ilk gün çok çekinirim kesinCanım ben ortalama ayda 1 alıyorum düzenli ablam gibidir artık temizliğimi yapan kadın. Ben çalışıyorken anahtar bırakıyordum o gelip temizleyip gider. Her şehirde fiyatlar farklı ben 130 liraya alıyorum. Aklına gelen herşeyi yapar. Perdeleri yıkar kirlendiyse halı koltuk siler nevresimlerimi değiştirir. Ütü hariç hepsini yapar sağolsun. Ben de bayramdan sonra halıları verip çağıracağım inş.
Canim eşim sağolsun yapıyor ama cam kapı ve mutfak dolap içini tek beceremez annemde malesef sadece 1 haftalık geliyor doğumda bende olmama ihtimali yüksek. Sonradan yine gelecek ama bana şuan lazım cunki cidden battı annem yokken bebek gelirse temiz eve gelsin istiyorum. Dolaplarım bebek eşyaları kiyafetleri tamam sadece kapı cam birde mutfak var. Günlük sil supuru bende yapıyorum zaten. Ayrıca benim bebeğime güven yok dün yine 5e kadar serum yedim geldim sahur sonrasıAzcik daha yaklassin doğumun yoksa yine kirlenir.. ne güzel eşin yapacak demek bizimkine 10 gün ısrar etmem lazım bazı şeyler icin
Haziran anneleri mayısta doğum yapmaya başlayınca ben anlamıştım bizimkiler temmuza kalamayacak :) sağlıkla riskli haftaları atlatalimda zaten temmuzu bekleyesim yok yaniyorum sicaktan kasilmalarda cabasiİnşallah ya burda doğum yaptım yazısınıda okumaya başladık sıra bizede gelecek korku mutluluk heyecan hepsi birbrine karışıyo Allah yardımcımız olsun ♡♡♡♡ adı güya temmuz anneleri ama haziranda dökülmeye başladık :)))
Evett bu topikten bebişlerin ağlama sesleri yükselecek az kaldı :))Oyyy demek yeni bebekler geliyo ne güzel ya
Yaa neresi iri turkiyedeki doktorlarin bu dogumdan kacmaya calisma hallerine sinir oluyorum kilosu gayet guzel haftasina gore bence sen normal dogumda diret.Burda bebege kordon dolanmadiysa yada bebek makat gelis degilse son ana kadar sezeryana hayir diyorlar yapmiyorlarZK_ASK @fatma_sibel gittim geldim kızlar çok şükür bebeğin durumu iyi 2960 Gr kilosu doktor bebek iri dedi doğuma kadar 4 kg olur dedi 2 hafta sonraya gitcem çatı muayenesi yapacak ondan sonra karar verecek normal mi olsun sezeryan mi diye ilk çocuğum 2800 normal doğmuştu ben de çatı muayenesi olmaz diyordum ama bebek iri olcak diye emin olmak istedi galiba , nst de iyi çıktı sancı en büyüğü 40di bebek ha bire kipirdadigi için nst kemeri kaydı çıktı en sonunda hemşire elinle kemerin üstünden bastır dedi öyle çeke bildik çok şükür :))
35ten sonrası rahat dimi canım ? Ya inşallah sağlıkla gelsinler kollarımıza. Şaka maka zorlanmaya başladık hepimiz. Kasılmalar kaç dk da bir ?Canim eşim sağolsun yapıyor ama cam kapı ve mutfak dolap içini tek beceremez annemde malesef sadece 1 haftalık geliyor doğumda bende olmama ihtimali yüksek. Sonradan yine gelecek ama bana şuan lazım cunki cidden battı annem yokken bebek gelirse temiz eve gelsin istiyorum. Dolaplarım bebek eşyaları kiyafetleri tamam sadece kapı cam birde mutfak var. Günlük sil supuru bende yapıyorum zaten. Ayrıca benim bebeğime güven yok dün yine 5e kadar serum yedim geldim sahur sonrasısanci kasılma had safadaydi alıştım artik
Haziran anneleri mayısta doğum yapmaya başlayınca ben anlamıştım bizimkiler temmuza kalamayacak :) sağlıkla riskli haftaları atlatalimda zaten temmuzu bekleyesim yok yaniyorum sicaktan kasilmalarda cabasi
He yaa bende istiyorum artk ama 36+3 üm daha.nede olsa anne karnı bebekler için önemli..hem sonuna kadar kalsın istiyorum hem hemen kokusunu içime çekeyim istiyorumEvett bu topikten bebişlerin ağlama sesleri yükselecek az kaldı :))
Ay çok komik canım ya:)))))Ayy temizlik deynce hayattan soğuyorum. Bu resimdeki gibi olsak yeter aslındaBenm galeri kafamdan da karışık malum :))Eki Görüntüle 2155267
Kocaa haftalar aylar geride kaldı bile. Şurda bikaç hafta belkide sayılı gün var :) hep dibinde gece gündüz yanında olacak kokusunu bolll boll çekersin inşallah oksijen niyetine :)) karnımızdaki kıpırtılarını özlycez bide o var :)He yaa bende istiyorum artk ama 36+3 üm daha.nede olsa anne karnı bebekler için önemli..hem sonuna kadar kalsın istiyorum hem hemen kokusunu içime çekeyim istiyorum
Kıyamam ben sana :) iyi etmişsin sağlıklı günlerde güle güle şarkılar soyleyerek giydir inşallah ♡♡♡ şuan için bi risk olmamasına ayrıca çok sevindim Allah yardım edecektir inşallah bak güzel haberler almaya başladın bile Allahın izniyle devamıda gelecektir sen gönlünü ferah tut yeterki bol dua ♡♡♡Kızlar bugün ünide kontrolüm vardı oğlum 2550 gr olmuş maşallah.sezaryen günü belli olur dedim ama olmadı henüz bugün iyi doktorlardan biri vardı barış bey daha önceki ismini bilmediğim doktor plasenta previa totalis demişti kesin tanı barış bey ise plasenta previya parsiyel dedi yani risk var yinede ama totalis gibi değil dedi hatta ben. Parsiyal bile olduğunu düşünmüyorum dedi o kadar sevindim ki ağladım ultrason odasında herkes bana bakıyo üzülme diyenler oldu mutluluktan diyorum bende.
Yani rahmim alınmayabilir kanamam aşırı olmayabilir en önemlisi de oğlum zamanında doğabilir erken doğacak diye çok üzülüyordum içim okadar rahatladı ki gittim bu haberin üstüne oğluma yine ciciler aldım
Canım ben değilde @Balonum doğum yaptı:) buarada bende antalyadaym hangi hastneye gidiyrsn doktrn kim cnm
İnşallah canım ben de normal çok istiyorum ilkini normal dogurdum ikincisi sorun yokken sezeryan olursa komik olur ama yine de doktor muayene etsin bakalım ne diyecek hakkimizda hayırlısı inşallah , sen neredesin ki canımYaa neresi iri turkiyedeki doktorlarin bu dogumdan kacmaya calisma hallerine sinir oluyorum kilosu gayet guzel haftasina gore bence sen normal dogumda diret.Burda bebege kordon dolanmadiysa yada bebek makat gelis degilse son ana kadar sezeryana hayir diyorlar yapmiyorlar
Buraya yazmadığımı şimdi hatırladım, kusura bakmayın . Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Bebislerim 2950 ve 2680gr. Olarak dünyaya geldiler. Bugün 4 günlük oldular ve evdeyiz. Arada siteye bakıyorum ama tam birşey yazacam derken telefonu bırakmam gerekiyor. Onun dışında iyiyiz çok şükür .
Çok şükür canım çok sevindim , sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt bebişlerini inşallahBuraya yazmadığımı şimdi hatırladım, kusura bakmayın . Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Bebislerim 2950 ve 2680gr. Olarak dünyaya geldiler. Bugün 4 günlük oldular ve evdeyiz. Arada siteye bakıyorum ama tam birşey yazacam derken telefonu bırakmam gerekiyor. Onun dışında iyiyiz çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?