- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.601
Inşallah temiz çıkar canım sıcaklardan da yükselmiş olabilir, bizide haberdar et mutlakaMerhaba kızlar benimde bugün Dr randevum vardı 35+0 olduk bebeğim 2450 gr olmuş suyun iyi dedi temmuzu bekler dedi nst temiz çıktı yalnız tansiyonum 16 çıktı gebelik zehirlenmesi şüphesi ile idrar tahlili istedi onu bekliyoruz inşallah temiz çıkar
Aynisi gecenn hafta bana oldu cnm tansiyonum 16 cikti ama nst den kalkar kalkmaz olcmustu hemsire dr da preeklampsiden suphelendi hemen idrar ver dedi cok sukur protein vs bisi cikmadi, ertesi gun olcturdum tansiyonumu bu sefer buyuk 9 kucuk 5 cikti eczanede, anlamadik ama bilekten olcen elektronik tansiyon aletleri bence biraz oynatiyor en guzeli eczanede manuelle olcturmek, ins senn de idrar temizdir strees yapma..Merhaba kızlar benimde bugün Dr randevum vardı 35+0 olduk bebeğim 2450 gr olmuş suyun iyi dedi temmuzu bekler dedi nst temiz çıktı yalnız tansiyonum 16 çıktı gebelik zehirlenmesi şüphesi ile idrar tahlili istedi onu bekliyoruz inşallah temiz çıkar
Ben de haftaya ilk is hastane cantami yapicam korktum valla. Esim evde o yardim edicek iftar icin. Belki iptal eden gelmeyen olur diye telefonun basinda caresiz bekliyorumBende hepsini ütüleyim yerleştirsem bavulu kapatsam süper olacak canım akşamdan sonra korktum valla.
Ben sağa doğru hiç yatamıyorum canım çok rahatsız oluyorum ondan hep sola yatıyorum ama biraz kendimi zorlamam gerekiyor sanırım
Göbekten zor oluyor artık birde 37nin içindeymiş canım sen senin artık gelsede korkma normal artık ben daha 34ün içindeyim
Az kalmış canım senin 37yi tamamlamaya 33+5 im bende. Sana mı gelicekler birde yardım etcek kimse yok mu canım ya masıl ağırlıcan okdar insanı. Geçen arkadaşlar geldi banada öldüm bittim birde tek tatlı yapmıştım ama misafir ağırlamak çok zor artık
Demi yaaa onu sıkıştırıyorum garibim kıpır kıpır yer arıyor kendinegöbekle bana da zor geliyor:)
Bnm var cnm malesef yiyemyorm yediğim anda şeker fırlıyoArkadaslar gunaydin :) agri ve kasilmalar icin hepinize gecmis olsun ... bisey soracagim bu karpuz-kavun bebegi besliyormus anladigim kadariyla degil mi? Ben ikisinide cok severim fakat gebelik sekerim var (sinirda ve sadece dikkat ediyorum ilac kullanmiyorum şükür) ... aranizda gebelik sekeri olan var mi? Biz yiyebiliyor muyuz bunlardan yahu? Bildigim kadariyla sekeri cok yuksek bu meyvelerin? Ama bebisimin kilosu cok düşük kilo aldirmam lazim
Aynen canım valla ya salaklık bendekide işte artık geçti :) akşam eşime diyorum bir daha hamile kalırsam naz yapcam o da inanmam ki diyor bilerek kızdırıyor beni :)Işte her işi kendin yapmaman lazım bazen, derler ya bazen cahillik en büyük erdemdir diye :) azıcık naz yapıp ben yapamıyorum demek lazımmış yoksa anlamıyorlar :)
Bizim burda hissedilen 30 canım benim hissettiğim 60Oyyyy çok sıcak kızlar. Dayanılacak gibi değil
HaZırla canım aklında kalmaz bende bayram öncesi hallederim ben sadece kıyafetleri yıkadım bıraktım duruyorlar öyle. İnşallah çıkar bir iki kişi canım 1 kişi bir kişidir vallaBen de haftaya ilk is hastane cantami yapicam korktum valla. Esim evde o yardim edicek iftar icin. Belki iptal eden gelmeyen olur diye telefonun basinda caresiz bekliyorum
Evet aslinda daha cok kilo almasini bekledi dr sekerden dolayi ama ben iste diyeti abartinca zarar verdim yavruma ... bakalim yasaklar kalkti dediginden beri yiyorum herseyden pazartesi belli olur bebegin durumuCanım şeker olan bebeklerde irilik görünüyor bildiğim kadarıyla, hem meyvede doğal şeker var zararı olmaz, sen kavun karpuz vs ye o zaman. Belki faydası olur hem doktorda yasakları kaldırdım demiş. Beslenmene çok dikkat et. Gelişim geriliği olsa sen yesendw verir muhtemelen sen yemediğin için vermiştir bebek.
Bende öyleyim, bide ailelerden uzakta yaşıyoruz öyle olunca bugüne kadar hep ben yaparım hallederim modundaydım. Şimdi bişeyi yapamayınca eşim şaşırıyor :)
Işte her işi kendin yapmaman lazım bazen, derler ya bazen cahillik en büyük erdemdir diye :) azıcık naz yapıp ben yapamıyorum demek lazımmış yoksa anlamıyorlar :)
Canım benimde azaldı, daha doğrusu otururken hareketlerini hissediyorum ama göbeğimin üstünden gözüküyor öylelikle farkediyorum oynadığını, eskisi gibi vurma şeklinde ani hareketler hissetmiyorum yeri daraldığı içindir diye düşündüm artık elini kolunu oynatırken zorlanıyordur oda heralde
Sekerinn firladigini nerden anliyorsun canim? Ölçüyor musun surekli? Bebegin durumu gelisimi nasil peki? Benim bu 2.gebeligim ilkinde yoktu bu seker isi ama bunda az da olsa var sadece dikkat et dedi dr um .... hayirlisi bakalim... hamilelikte de kisitlanmak gercekten cok zzorBnm var cnm malesef yiyemyorm yediğim anda şeker fırlıyo
Ben kızım biran once gelsin diye son günlerde kendimi tiksindirecek kadar fazla yedim, ama kızım yine 40+6 da kafasna koyduğu günde geldi, acıkcası doğumu kolaylaşdırdığını düşünüyorum.30.haftadan beri yiyorum günde 5-6tane 1 hafta sonra miktarı çoğaltcam inşallah :))
Dıger mesajınız geride kaldıgı ıcın ona yazamadım. Benımde bır defa sızın dedıgınız gıbı olmustu . Evde tansıyonumu olctum dusuk cıkmıstı doktora gıttım bebek gayet ıyı demıstı . Bıde sızde mıgren varmıydı daha once cunku o belırtıler mıgrendeden oluyor . Benım hamılelıkten once cokta nadır olsa oyle oluyordu mıgren dıyordu doktorlar hamılelıkte sadece 1 defa oldu.
Bir kadın vardı diyordu ki günde 5-6 tane yediğim zaman tesir etmedi ne zaman ki günde 10 tane yemeye başladım o zaman bir iki gün sonra sancısı gelmiş ondan ben de 37 haftam dolsun ondan sonra çoğaltırım diyorum ama aynen ben de önceden çok severdim şimdi her gün yemekten iğrenme geldi biraz artık eskisi gibi iştahla yemiyorumBen kızım biran once gelsin diye son günlerde kendimi tiksindirecek kadar fazla yedim, ama kızım yine 40+6 da kafasna koyduğu günde geldi, acıkcası doğumu kolaylaşdırdığını düşünüyorum.
Benim kızda artık hareketleri cok azaldı buyuduğu için haraket ediyor ama az, bende gün içerisinde cok hareketliyim, hareket etsede ben his etmiyorum.Kızlar benim bebek hareketleri son 3 gündür inansınlar azaldı. Dün değil ondan önceki gün korktuğum için devlet hastanesi kadın aciline gittim nst ultrason normal çıktı dr bi sebebi Yok oynamıştır ama sen farketmemişsin gibi şeylerle geçiştirdi. Benzer bi durum yaşayan var mı ? Artık büyüdüğü için azalma gibi Bir şey söz konusu olabilir mi ? Siz neler düşünüyorsunuz ?
Allah razi olsun babaannenden .Nevresimin carsafini lastikli diktir rahat edersin bence.Ölcu de beşiğe gore olmali .Simdi biz ölçü soyleriz sen gider kucuk veya daha buyuk besik alirsin tutmaz .Eger terziye yatak ölçüsü verirseniz o ayarlar .Ben emzirme minderi almadim .Su an kullandigim hamile destek minderi emzirme minderi de oluyor .Bende migren yoktu canım tansiyonum genelde düşük
Ağrılarım biraz hafifledi gerçi
Kızlar buguun bebeğime babannem anadizi aldı. 100 tl. Bebek bakım çantası aldı.60 tl. Bir tane tam boy gecelik aldık. 45 tl
nevresimlik kumas aldik ama olcusunu nasil diktirelim bilemedim.
Bir öneriniz var mı bana olcu konusunda..
Birde emzirme minderi gerekli mi
Her vicut farkli elbetde bende 36 tamamladım, başladım yemeye, 37+0 da artik yıye bildiğim kadar yemeye başladım cok sıkılmışdım, artik doğurmak isdiyordum ama hurmada yemek isdemiyordum cok zorladım kendimi.Bir kadın vardı diyordu ki günde 5-6 tane yediğim zaman tesir etmedi ne zaman ki günde 10 tane yemeye başladım o zaman bir iki gün sonra sancısı gelmiş ondan ben de 37 haftam dolsun ondan sonra çoğaltırım diyorum ama aynen ben de önceden çok severdim şimdi her gün yemekten iğrenme geldi biraz artık eskisi gibi iştahla yemiyorum
Uzan dinlen biraz canım belki dinlenince geçer çok ayakta kaldın mı ? İlacı bilemedim canim zararsızdır bütün hamileler kullanıyor ama öneren ben olmak istemiyorum, bana Parol değil de Minoset iyi geliyorMerhaba kızlar. Sabahtan beri sol tarafımda inanılmaz bir agrı var. Regl agrısı gibi. Sanırım herkes yasamıs ama gecmiş bnm gecmiyo napcam bilemedim. Dus aldım su içiyorum sabahtan beri parol içsem işe yarar mı?
Bugun herkes o sanciyla mesgul .Benimki de 3 4 saat sürdü. Evimde olsam nst çektirmeye gitcektim.Cok korktum.Bence imkanin varsa hastaneye git icin rahatlar .Cunku biz de ne oldugunu bilmiyoruz .Merhaba kızlar. Sabahtan beri sol tarafımda inanılmaz bir agrı var. Regl agrısı gibi. Sanırım herkes yasamıs ama gecmiş bnm gecmiyo napcam bilemedim. Dus aldım su içiyorum sabahtan beri parol içsem işe yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?