2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen çoğu kişiden çok destek oldu bana evlenirkende bebegim olurkende...

Benim hamile destek minderim yok canm

Daha besigi almadık bu hafta alcaz sanirim
Bakalım yatağına göre olması daha iyi olur sanirim dediğin giibi

Her vicut farkli elbetde bende 36 tamamladım, başladım yemeye, 37+0 da artik yıye bildiğim kadar yemeye başladım cok sıkılmışdım, artik doğurmak isdiyordum ama hurmada yemek isdemiyordum cok zorladım kendimi.
Ben de yürüyüş yerde emeklemek merdiven inip çıkmak hurma yemek ve eşinle beraber olmak doğumu başlatır diye duymuştum şimdilik sadece hurmayı yiye biliyorum bir de akşamları biraz yürümek hava sıcak diye hiç bir şeye halim yok bir an önce zaman geçsin hızla diye bekliyorum anca

Bugun herkes o sanciyla mesgul .Benimki de 3 4 saat sürdü. Evimde olsam nst çektirmeye gitcektim.Cok korktum.Bence imkanin varsa hastaneye git icin rahatlar .Cunku biz de ne oldugunu bilmiyoruz .
Bende evimde degilim anneme geldim. Herkesin de denk gelmiş gercekten bugune. Gaz sancısı falan sandım once o da degil olsa gecerdi herhalde

Hepsini yapdım ben canım 37+0 da sende başlarsın hepsini yapmaya.

Canim olcusunu bilmem nevresimin nasil bir besigin varona gore degisir ama emzirme minderi rahatlik bilgin olsun...ben ilk kizimda iyiki almisim dedigim ürünlerden :)

Bende evimde degilim anneme geldim. Herkesin de denk gelmiş gercekten bugune. Gaz sancısı falan sandım once o da degil olsa gecerdi herhalde
Kızlar sıcaklarda tetikliyor. Bol su magnezyum soda ihmal etmeyin. Sıcakta dolasmayin. Dışarı mümkün olduğunca çıkmayın akşamları yürüyüş yapın. Ben ilk oğlumu ağustos onucte dogurdum ve sıcaklarda her hafta nst te giriyordum sıcaklar çok tetikliyor.

Miss Ness oinone27 sağolun kızlar tansiyonum yüksek ama çok şükür protein kaçağı çıkmadı Dr tansiyonun böyle giderse ilaç baslatiriz dedi dikkat etmem lazım sanırım

iyi akşamlar kızlar bugün giremedim umarım herkes iyidir :) bebeğimi hıçkırık tuttu yine hıçkırıklarını tam göbek deliğimin hizasında sol tarafta hissediyorum nasıl oluyo ki bu iki gün önce doktor baş geliş demişti kasıkta hissetmem gerekmiyo mu? göbüşünü mü hissediyorum acaba

Hickirinca suyun içinde ya kendiside hareket ediyordur göbüşüde.

Ben de gobek hizamda hissediyorum ama bas gelis .Alan dar olunca oyle oluyor bence .Dalga dalga yayiliyor karnimiza .

canım en iyisi doktoruna sor

Aynı sancıyı 3 gündür çekiyorum bi de üstüne çikolata kistleri sızlıyor bildiğin adet olmuşum gibi ağrılar ben de ilk başta korktum çünkü iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum nst de gösteriyor ama dr yapacak bişi yok bi kaç hafta daha böyle parolla falan idare edeceğiz dedi. Araştırmalarıma göre yalancı sancı denilebilirmiş buna vücudun kendini asıl sancıya hazırlaması için Doğuma kadar 2-3 hafta çekenler olmuş.

Doğumu hızlandırmak ve kolaylaştırmak için squat denilen hareket de öneriliyor Kızlar aklınızda olsun YouTube da var bakmak isteyenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…