- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.561
Evrimlerini tamamlayamaz onlar canım hiç.bizaman :) hepsi aynı bakma sen, kimisi bi tık daha ilgili olabilir ama özünde erkek işte aldırmamak lazım.Şimdi daha iyiyim canım sadece baş ağrısı geçince bi sersemliği kalıyor ya öyleyim. Ama eşime çok kızdım yatarken halimi gördü gece boyu acile götüreyim bile demedi uyudu resmen. Acile falan gitmeyecektin ama sorabilirdi endişelenip. Bu erkekler ne zaman evrimini tamamlayacak bilmiyorum.
Canım belki ölçümsel bi hata olmuştur başka bi doktora daha gidebilsen keşke için rahatlar31+4 te 1710gr di canim ... tam iki hafta once 1680cok korktuk o yuzden bu haftada kilo almazsa erken dogum olacak maalesef iki hafta önce "iri" olacak demislerdi... sonra "gelismiyor" dediler(kilo olarak diger olcumleri hep haftasiyla uyumluydu) basimizdan asagi kaynar sular döküldü. . Telasim hep bu yuzden dua edin neolur gelissin bebek... pazaryesiye randevum
Benim hala devam ediyo 15dkya 6 saniye gibi olctum ama sertlik ve siddetli agri ayni anda oluyo bende sonra gevsiyo. Biseyler yedim bi soda ictim dus aldim uzandim. Dru aradim hastanedeyim gel dedi. Devam ederse artik yalandan bi hastane cantasi yapip gitmeyi dusunuyorum.Başta yemek hazırlarken bir ağrım oldu ama yalancı sancı ağrısı gibiydi o kapattım hemen ocakları gittim yattım dediğin gibi karnımı okşadım sakin kızım yok bir şey diye sonra geçti devam ettim akşam uykumdan uyandım ağrıya sol tarafımdı acaba üstünede mi yattım dedim korktum kalktım gezindim oturdum hafifledi şimdi yok Allahtan çok yorma canım kendini havalarda sıcak bana artık bir yerden bir yere gitmek eziyet gibi geliyor
Benim başta yalancı sancı ağrısı gibiydi canım o yatınca geçti ama akşam uykumdan uyandıran ağrı çok tuhaftı üstüne mi yattım acaba diye korktum kalktım gezindim sertlik falanda yoktu sadece ağrı doğurucam galiba dedim sık sık tuvalete gittim gelen bir şey var mı diye. Şuan bende yok canım geçti senin nasıl durum sertlik falan yoktu bende sende oldu mu
Sonra gerçekten suyun gelince inanmazsa bideOnu bende merak ediyorum canım. Uykudan vazgeçemiyorlar. Benim eşimde aynı geçenlerde tuvalete kalktım kasılmam oldu bağırdım aniden bende açtı gözlerini kasılmam var su ver dedim suyu verdi döndü arkasını yattı. Bir akşam şakasına suyum geldi kalk kalk diye uyandırcam onu görcek ozaman
Bizde ayni umitle gittik baska dr a o da ayni kiloyu soyledi maalesefCanım belki ölçümsel bi hata olmuştur başka bi doktora daha gidebilsen keşke için rahatlar
Doktora gidileceğini duyunca da benden önce gelir hastaneye oğluşum diye :) Ben araç falan kullanıyorum her işini de kendi halledebilen baskın bi karakterim. Bazen keşke biraz saf görünseydim diyorum. Böyle olunca da kimse sana derdin mi var demiyor halleder o diyorlar. Ama şu durumda bende yoruldum artık.Evrimlerini tamamlayamaz onlar canım hiç.bizaman :) hepsi aynı bakma sen, kimisi bi tık daha ilgili olabilir ama özünde erkek işte aldırmamak lazım.
Sen yine dikkat et, bişey olursa o ilgilenmese de sen mutlaka dokto git.
Dakka tutmayı bıraktım canim. Drun dediği 1 saatte 4 ve üzeri olmasindi ama ne 4u 7-8 kez oluyor. 35 bitse en azından ciğerleri falan gelişmiş oluyor Allah bilir yinede tabi hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.35ten sonrası rahat dimi canım ? Ya inşallah sağlıkla gelsinler kollarımıza. Şaka maka zorlanmaya başladık hepimiz. Kasılmalar kaç dk da bir ?
Benim de soldu canım acaba çok mu uzun süre sola yattım dedim sağa dönersem geçer dedim ama dönemedim çok acıdı kalktım tuvalete gittim biraz gezindim sonra geçti , sabah ikinci defa olduğunda akşamkinden hafifti ama yine sol tarafti bu defa sağa döne bildim ve kısa süre sonra geçti , yok üstüne yatamayiz ki onlar içeride rahatsız olduklarında hızlı tekmeler atarlar hemen pozisyon değişiriz ama.bebek sakindi sanki içeriden etim acıyordu mu ne panikten tam da anlayamadım nasıl ağrı olduğunu değişik ağrı olduğu için acaba doğum mu başlayacak ki dedim hemen aklımdan bin tane fikir geçti duş alsam mı alt bölgem temiz mi çantam nerde ne giysem falan eğer ağrı geçmezse neyse ki çok uzun sürmedi Allah'tanOh hepsi kilo olarak dönsün bebeğind inşallah. Ölçülüden bir şey olmaz bence canım ya dengelediğin sürece. Kaç kg ki canım bebişin
Bende zorla ytaktan kalktım canım oturdum baktım geçmiyor yürüdüm bende çok merak ediyorum ne ağrısıydı diye kasılma yaşadım daha önce öyle bir şey değildi gaz ağrısı da değildi kasıktanda gelen bir ağrı yoktu çok tuhaftı. Sol tarafımdı canım benim senin ne tarfta oldu ağrı ben acaba üstüne mi yattım diye korktum ama hissederdim heralde onu da
Kahvaltımı ettim büyük koltuğa uzattım ayaklarımı, bir yandan müzik dinliyorum oğluşumla bir yandan çayımı yudumluyorum.Günaydın cnm. Kesinlikle katılıyorum artik uzanma dinlenme zamanı. Bende dun karneydi yemektir hastaneydi ilk defa sistik gece ayaklarım. Simdi daha iyi. Sende ayak altin@ yastık koy
Günaydın canım bugun senin yan gel yat osman günün olsun boşver bi iş yapmada zaten dünün acısı anca çıkar kendini şımart haketmişsin :) bende uzun zamandır bi ilk yapıp sağı solu toplycam şuanki aklım o bakalım yapacak mıyım.. ben hergün osmanım zaten :))
Çok teşekkür ederim canım benim ❤
Allah izin verirse öyle olacak inşallah ☺
Magnezyum verdi doktor canım hap şeklinde onu iç rahatlatır dedi birazdan alıp icecem
Soda içemiyorum günde 1 taneyi bitirmeyi çalışacam ama çok çok teşekkür ederm cnm
Evet canim 28 haziran amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalim
Teşekkür ederim canım ❤
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kuzularimizi❤
Kavunu da duymuştum ben canım bu hafta denedim 2 gün e 1 kavun u tek başıma yedim 1 haftada 350 gram almış ❤ doğuma kadar 1 kg daha alır dedi böyle devam ederse bir de her gün kahvaltıda 500 ml e yakın süt içtim onun etkisi de olabilir
Amin canım inşallah erken gelmek istemezse doğum pozisyonunu da almış kızım uyarıyorum hep atraksiyon yaratma kızım zamanını bekle diye insallah sözümü dinler
Aaa öyle mi canim ne güzel senin doğum gününde ben dogum yapacam
Sana erken olur biraz daha beklesin kuzucuk canm kg alsın
Çok geçmiş olsun canım son zamanlar diye vücut kendini doğuma hazırlıyor sanırım
Günaydınnnn kızlar
Sonlara yaklaştıkça herkeste aynı durumlar beliriyo sanırım
Bende bugün oturma odasında uyudum sabaha kadar yine çok uyandım ama sanki daha rahat yattım gibi
Ayni seyleri dusunmusuz .Yikanik en azindan diye kendimi teselli ettim durdum .Insallah tekrarlamaz.Benimde gece yarısıydı canım kalktım gezindim hep duşa mı girsem diye düşündüm ama korktum duşta düşer kalırım diye çok tuhaf bir ağrıydı benim ki ilk defa böyle bir ağrı yaşadım kasıklarıma falan hiç vurmadı sertlikte yoktu sadece sol tarafımda içten bir ağrı serinlikte uyumuşum Allahtan sabah kalktım bende de bir şey yoktu. Senin daha zormuş canım evde olmayınca insan daha çok panikler. Bende eşyaları yıkadım ama ütülemedim en azınndan temiz kırışık giyer diye düşündüm hep kendi geceliklerimi yıkamadım neyse ben kirli giyerim diye düşündüm ağrı belki az sürdü ama bana sene gibi geldi bütün planları yaptım
Bize tatbikat yaptiriyor bu bebeler ben anladim.Aynen benim de gece saat 1de ağrıya uyandım ama sancı değildi değişik ağrıydı soldan sağa dönemedim resmen bir de sabah 8de oldu ilk defa öyle ağrı gördüm bebeğim hareket ediyor çok şükür ama yine de merak ettim o ne ağrısıydi acaba
Canim bilgim yok hic en azindan basima gelebilecek seyleri bileyim diye okuyorum .Ilacim var ama agri tuhafti gercekten.Nette fazla şeyler okuma cnm en azından doguma kadar, kendini korkutma. Doktorun kasılma ve ağrı için ilaç vermedi mi sana ?
Geçmiş olsun, inşallah daha toparlar daha baya hafta var biraz yağ bakımından zengin gıdalar yiyin. Kaşar peyniri, kaymak, sert olgunlaşmış peynirler. İyi gelir ve düzelir inşallah..31+4 te 1710gr di canim ... tam iki hafta once 1680cok korktuk o yuzden bu haftada kilo almazsa erken dogum olacak maalesef iki hafta önce "iri" olacak demislerdi... sonra "gelismiyor" dediler(kilo olarak diger olcumleri hep haftasiyla uyumluydu) basimizdan asagi kaynar sular döküldü. . Telasim hep bu yuzden dua edin neolur gelissin bebek... pazaryesiye randevum
Doktora gidileceğini duyunca da benden önce gelir hastaneye oğluşum diye :) Ben araç falan kullanıyorum her işini de kendi halledebilen baskın bi karakterim. Bazen keşke biraz saf görünseydim diyorum. Böyle olunca da kimse sana derdin mi var demiyor halleder o diyorlar. Ama şu durumda bende yoruldum artık.
Canım anne karnında hiç bir zaman dünyada hiç bir bebek zayıflamadi bugüne kadar yüksek olasılıkla Dr yanlış ölçüm yaptı ki çoğu kadına yapılmış bebeğin pozisyonu değişince yapılan ölçümlerde de değişiklik farklılık olurmuş ayrıca zayıflamak değil de daha yavaş kilo alımı ola bilir anca bu da ya anne iyi beslenmiyor ya da anne sigara içiyor ya da çok ağır grip geçirince oluyor o da bu saydıklarım ortadan kalkarsa bebek normal gelişimine kaldığı yerden devam eder eğer çok endişe ediyorsan farklı doktora gidip ikinci bir göz görsün diye muayene ola bilirsin31+4 te 1710gr di canim ... tam iki hafta once 1680cok korktuk o yuzden bu haftada kilo almazsa erken dogum olacak maalesef iki hafta önce "iri" olacak demislerdi... sonra "gelismiyor" dediler(kilo olarak diger olcumleri hep haftasiyla uyumluydu) basimizdan asagi kaynar sular döküldü. . Telasim hep bu yuzden dua edin neolur gelissin bebek... pazaryesiye randevum
İnşallah almıştır kilo canım gelişmiştir olumsuz düşünme gör bak pazartesi mutlu haberlerle gelceksin buraya31+4 te 1710gr di canim ... tam iki hafta once 1680cok korktuk o yuzden bu haftada kilo almazsa erken dogum olacak maalesef iki hafta önce "iri" olacak demislerdi... sonra "gelismiyor" dediler(kilo olarak diger olcumleri hep haftasiyla uyumluydu) basimizdan asagi kaynar sular döküldü. . Telasim hep bu yuzden dua edin neolur gelissin bebek... pazaryesiye randevum
Benim geçti canım Allahtan iyiyim şuan inşallah seninde geçer. Yalancı sancı olarak kalır senin kaçıncı haftandı canımBenim hala devam ediyo 15dkya 6 saniye gibi olctum ama sertlik ve siddetli agri ayni anda oluyo bende sonra gevsiyo. Biseyler yedim bi soda ictim dus aldim uzandim. Dru aradim hastanedeyim gel dedi. Devam ederse artik yalandan bi hastane cantasi yapip gitmeyi dusunuyorum.
Evet ondan korkuyorum bende yapmıyorum :) yoksa çok çektircektim ona benSonra gerçekten suyun gelince inanmazsa bide
Ozaman solumuza yattığımız için olmuş olabilir canım belki artık ağırlaştık solada yatınca bütün yük sola biniyor sola yattığımızda yatağa dayanan kısımdaydı çünkü benim ağrım benimde etim acıyordu içerden ben ağrı çekerken kızımda tekmeler atıyordu bana. Bende duşa gircektim ama sonra bayılıp kalırım diye vazgeçtim azcık gezindim sonra uzandım yine dalmışım sabah kalktığımda da bir şey yoktuBenim de soldu canım acaba çok mu uzun süre sola yattım dedim sağa dönersem geçer dedim ama dönemedim çok acıdı kalktım tuvalete gittim biraz gezindim sonra geçti , sabah ikinci defa olduğunda akşamkinden hafifti ama yine sol tarafti bu defa sağa döne bildim ve kısa süre sonra geçti , yok üstüne yatamayiz ki onlar içeride rahatsız olduklarında hızlı tekmeler atarlar hemen pozisyon değişiriz ama.bebek sakindi sanki içeriden etim acıyordu mu ne panikten tam da anlayamadım nasıl ağrı olduğunu değişik ağrı olduğu için acaba doğum mu başlayacak ki dedim hemen aklımdan bin tane fikir geçti duş alsam mı alt bölgem temiz mi çantam nerde ne giysem falan eğer ağrı geçmezse neyse ki çok uzun sürmedi Allah'tan
Evet birde benimkiler karışık dedim hepsini alırız artık hastanede seçeriz içinden ne giyceğini. İnşallah canım Erken başladı bizimkiler tatbikata 37ye 1 hafta kala falan başlasalardı ya :)Ayni seyleri dusunmusuz .Yikanik en azindan diye kendimi teselli ettim durdum .Insallah tekrarlamaz.
Bize tatbikat yaptiriyor bu bebeler ben anladim.
Canim bilgim yok hic en azindan basima gelebilecek seyleri bileyim diye okuyorum .Ilacim var ama agri tuhafti gercekten.
Bu gece de burdaydim normalde esim yarin götürecekti. Dedim gel beni al evimde yatayim .Gece yine oyle olursam diye stres yapiyorum. Gitcem aksam insallah.
30.haftadan beri yiyorum günde 5-6tane 1 hafta sonra miktarı çoğaltcam inşallah :))36 hafttada hurmaya başla, hareketi artir berki doğumu tetiklemez ama doğumu kolaylaşdırır.
Aynen canım. 9 aydır her işimi her hazırlığımı kendim yaptım. Evimi falan kimse bilmez temizlik yemek gelen de gezmeye gelir. Eşim de işkolik sürekli çalışıyor haftasonu haftaiçi. Market pazar hesap kitap ama hamilelik insanı yoruyor. Artık eskisi gibi yapamıyorum onlar hala beni eskisi gibi zannediyorlar. Zaten yaşadığımız şehirde kimsemiz yok. Eşimin daha düşünceli olması lazım ama onda yoruluyor işi stresli yine de bu bahane olamaz şu durumda diye düşünüyorum. Napalım biz de kendi işimizi yapmaya alıştırdık herkesi artık çare yok.Geçmiş olsun, inşallah daha toparlar daha baya hafta var biraz yağ bakımından zengin gıdalar yiyin. Kaşar peyniri, kaymak, sert olgunlaşmış peynirler. İyi gelir ve düzelir inşallah..
Aynı yorumu dün ben yaptım. Kendi işini yapmaya her zaman müsaitim bilirler..ayrıca ben sızlanmayı sevmem.
Eh yakınlarda her şeyi halleder o gözünle bakınca, ayrıca yardım da istemeyince sonuç bu oluyor. Kimse var mı yapılabilecek bişey demiyor.
Yani yıllardır öyle yapmışlar bize değişik gelse de onlar öyle alışmışlar bir sorun olsaydı önlem alır farklı yollar denerlerdiYani bebek icin saglik sorunu olmazsa erken farkedilmesi gereken sanirim daha saglikli hareket ettigi surece sıkıntı yok bir saat içinde hareket etmezse acilden gir diyolar sadece o kadar
Bence de sonuçta hiç bir şeyi abartmamamiz lazım tmm sola yatmak iyi ola bilir ama herşeyin fazlası zarar yorgunluktan sızıp çok uzun süre o şekilde uyumuş ola biliriz vücut da alarma geçmiştir napsinİnşallah almıştır kilo canım gelişmiştir olumsuz düşünme gör bak pazartesi mutlu haberlerle gelceksin buraya
Benim geçti canım Allahtan iyiyim şuan inşallah seninde geçer. Yalancı sancı olarak kalır senin kaçıncı haftandı canım
Evet ondan korkuyorum bende yapmıyorum :) yoksa çok çektircektim ona benama hata bende hiç hamileyim diye naz yapmadım ki her işimi kendimi gördüm adamda rahatladı tabi
Ozaman solumuza yattığımız için olmuş olabilir canım belki artık ağırlaştık solada yatınca bütün yük sola biniyor sola yattığımızda yatağa dayanan kısımdaydı çünkü benim ağrım benimde etim acıyordu içerden ben ağrı çekerken kızımda tekmeler atıyordu bana. Bende duşa gircektim ama sonra bayılıp kalırım diye vazgeçtim azcık gezindim sonra uzandım yine dalmışım sabah kalktığımda da bir şey yoktu
Evet birde benimkiler karışık dedim hepsini alırız artık hastanede seçeriz içinden ne giyceğini. İnşallah canım Erken başladı bizimkiler tatbikata 37ye 1 hafta kala falan başlasalardı ya :)
Benim bebeğim artık çok aşağıda alaturka lavaboya alışkın olan ben artık kullanamıyorum alafrangaya geçtim çok afedersiniz..bebek eğilip oturamayacağım kadar aşağıda artıkBaşta yemek hazırlarken bir ağrım oldu ama yalancı sancı ağrısı gibiydi o kapattım hemen ocakları gittim yattım dediğin gibi karnımı okşadım sakin kızım yok bir şey diye sonra geçti devam ettim akşam uykumdan uyandım ağrıya sol tarafımdı acaba üstünede mi yattım dedim korktum kalktım gezindim oturdum hafifledi şimdi yok Allahtan çok yorma canım kendini havalarda sıcak bana artık bir yerden bir yere gitmek eziyet gibi geliyor
Benim başta yalancı sancı ağrısı gibiydi canım o yatınca geçti ama akşam uykumdan uyandıran ağrı çok tuhaftı üstüne mi yattım acaba diye korktum kalktım gezindim sertlik falanda yoktu sadece ağrı doğurucam galiba dedim sık sık tuvalete gittim gelen bir şey var mı diye. Şuan bende yok canım geçti senin nasıl durum sertlik falan yoktu bende sende oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?