2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evrimlerini tamamlayamaz onlar canım hiç.bizaman :) hepsi aynı bakma sen, kimisi bi tık daha ilgili olabilir ama özünde erkek işte aldırmamak lazım.
Sen yine dikkat et, bişey olursa o ilgilenmese de sen mutlaka dokto git.

Canım belki ölçümsel bi hata olmuştur başka bi doktora daha gidebilsen keşke için rahatlar

Benim hala devam ediyo 15dkya 6 saniye gibi olctum ama sertlik ve siddetli agri ayni anda oluyo bende sonra gevsiyo. Biseyler yedim bi soda ictim dus aldim uzandim. Dru aradim hastanedeyim gel dedi. Devam ederse artik yalandan bi hastane cantasi yapip gitmeyi dusunuyorum.

Sonra gerçekten suyun gelince inanmazsa bide

Canım belki ölçümsel bi hata olmuştur başka bi doktora daha gidebilsen keşke için rahatlar
Bizde ayni umitle gittik baska dr a o da ayni kiloyu soyledi maalesef ama hata bende oldu cok fazla kıstım yememden . . Çevredekiler hep annede varsa alir yemenle alakali büyümüyor falan dediler cocugu tehlikeye atma dikkat et dediler... ben o iki hafta 2.5kg verdim ve bebek gelismedi hatam büyük maalesef ama dusunemedim boyle olacagini.... bu hafta bakacak bakalim dr ne olmus kilosu

Doktora gidileceğini duyunca da benden önce gelir hastaneye oğluşum diye :) Ben araç falan kullanıyorum her işini de kendi halledebilen baskın bi karakterim. Bazen keşke biraz saf görünseydim diyorum. Böyle olunca da kimse sana derdin mi var demiyor halleder o diyorlar. Ama şu durumda bende yoruldum artık.

Herkese günaydın guzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Artık son zamanlar herkeste bi şekilde ağrılar oluyo sanırım ben de aynı seyler le hep tedirgin haldeyim halıları verdım daha temizlik adına hiçbir şey yapılmadı yiğenım bızde kalıyor onunla yapıcam inşallah

35ten sonrası rahat dimi canım ? Ya inşallah sağlıkla gelsinler kollarımıza. Şaka maka zorlanmaya başladık hepimiz. Kasılmalar kaç dk da bir ?
Dakka tutmayı bıraktım canim. Drun dediği 1 saatte 4 ve üzeri olmasindi ama ne 4u 7-8 kez oluyor. 35 bitse en azından ciğerleri falan gelişmiş oluyor Allah bilir yinede tabi hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Ağrısı olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize.

AdaisyLove canim sanada geçmiş olsun aynı zamanda gözün aydın gününüz belirlenmiş ne güzel sağlıkla gelsin bebişin:)

Benim de soldu canım acaba çok mu uzun süre sola yattım dedim sağa dönersem geçer dedim ama dönemedim çok acıdı kalktım tuvalete gittim biraz gezindim sonra geçti , sabah ikinci defa olduğunda akşamkinden hafifti ama yine sol tarafti bu defa sağa döne bildim ve kısa süre sonra geçti , yok üstüne yatamayiz ki onlar içeride rahatsız olduklarında hızlı tekmeler atarlar hemen pozisyon değişiriz ama.bebek sakindi sanki içeriden etim acıyordu mu ne panikten tam da anlayamadım nasıl ağrı olduğunu değişik ağrı olduğu için acaba doğum mu başlayacak ki dedim hemen aklımdan bin tane fikir geçti duş alsam mı alt bölgem temiz mi çantam nerde ne giysem falan eğer ağrı geçmezse neyse ki çok uzun sürmedi Allah'tan

Günaydın cnm. Kesinlikle katılıyorum artik uzanma dinlenme zamanı. Bende dun karneydi yemektir hastaneydi ilk defa sistik gece ayaklarım. Simdi daha iyi. Sende ayak altin@ yastık koy
Kahvaltımı ettim büyük koltuğa uzattım ayaklarımı, bir yandan müzik dinliyorum oğluşumla bir yandan çayımı yudumluyorum.
Valla böyle çok iyi şu an :) sen de dinlenmene bak canım.. çocukların büyük mü? İnşallah idare edebiliyorlardır.

Hahaha :))) evet ayşe hn da gelse evi temizlese süper süper iyi günler olur bana o zaman :)))

Senin içindeki Osman genç demekki :))) genç osman yaysın ohh

Amin canım benim inşallah sağlıkla.

Günaydınnnn kızlar

Sonlara yaklaştıkça herkeste aynı durumlar beliriyo sanırım
Bende bugün oturma odasında uyudum sabaha kadar yine çok uyandım ama sanki daha rahat yattım gibi

Arada değişiklik iyi gelebilir, ama şu bir gerçek: artık sonlara ve yeni güzel başlangıçlara çok yakınız :)

Ayni seyleri dusunmusuz .Yikanik en azindan diye kendimi teselli ettim durdum .Insallah tekrarlamaz.
Bize tatbikat yaptiriyor bu bebeler ben anladim.
Nette fazla şeyler okuma cnm en azından doguma kadar, kendini korkutma. Doktorun kasılma ve ağrı için ilaç vermedi mi sana ?
Canim bilgim yok hic en azindan basima gelebilecek seyleri bileyim diye okuyorum .Ilacim var ama agri tuhafti gercekten.
Bu gece de burdaydim normalde esim yarin götürecekti. Dedim gel beni al evimde yatayim .Gece yine oyle olursam diye stres yapiyorum. Gitcem aksam insallah.

Geçmiş olsun, inşallah daha toparlar daha baya hafta var biraz yağ bakımından zengin gıdalar yiyin. Kaşar peyniri, kaymak, sert olgunlaşmış peynirler. İyi gelir ve düzelir inşallah..

Aynı yorumu dün ben yaptım. Kendi işini yapmaya her zaman müsaitim bilirler..ayrıca ben sızlanmayı sevmem.
Eh yakınlarda her şeyi halleder o gözünle bakınca, ayrıca yardım da istemeyince sonuç bu oluyor. Kimse var mı yapılabilecek bişey demiyor.

Canım anne karnında hiç bir zaman dünyada hiç bir bebek zayıflamadi bugüne kadar yüksek olasılıkla Dr yanlış ölçüm yaptı ki çoğu kadına yapılmış bebeğin pozisyonu değişince yapılan ölçümlerde de değişiklik farklılık olurmuş ayrıca zayıflamak değil de daha yavaş kilo alımı ola bilir anca bu da ya anne iyi beslenmiyor ya da anne sigara içiyor ya da çok ağır grip geçirince oluyor o da bu saydıklarım ortadan kalkarsa bebek normal gelişimine kaldığı yerden devam eder eğer çok endişe ediyorsan farklı doktora gidip ikinci bir göz görsün diye muayene ola bilirsin

İnşallah almıştır kilo canım gelişmiştir olumsuz düşünme gör bak pazartesi mutlu haberlerle gelceksin buraya
Benim geçti canım Allahtan iyiyim şuan inşallah seninde geçer. Yalancı sancı olarak kalır senin kaçıncı haftandı canım
Sonra gerçekten suyun gelince inanmazsa bide
Evet ondan korkuyorum bende yapmıyorum :) yoksa çok çektircektim ona ben ama hata bende hiç hamileyim diye naz yapmadım ki her işimi kendimi gördüm adamda rahatladı tabi
Ozaman solumuza yattığımız için olmuş olabilir canım belki artık ağırlaştık solada yatınca bütün yük sola biniyor sola yattığımızda yatağa dayanan kısımdaydı çünkü benim ağrım benimde etim acıyordu içerden ben ağrı çekerken kızımda tekmeler atıyordu bana. Bende duşa gircektim ama sonra bayılıp kalırım diye vazgeçtim azcık gezindim sonra uzandım yine dalmışım sabah kalktığımda da bir şey yoktu
Evet birde benimkiler karışık dedim hepsini alırız artık hastanede seçeriz içinden ne giyceğini. İnşallah canım Erken başladı bizimkiler tatbikata 37ye 1 hafta kala falan başlasalardı ya :)

Aynen canım. 9 aydır her işimi her hazırlığımı kendim yaptım. Evimi falan kimse bilmez temizlik yemek gelen de gezmeye gelir. Eşim de işkolik sürekli çalışıyor haftasonu haftaiçi. Market pazar hesap kitap ama hamilelik insanı yoruyor. Artık eskisi gibi yapamıyorum onlar hala beni eskisi gibi zannediyorlar. Zaten yaşadığımız şehirde kimsemiz yok. Eşimin daha düşünceli olması lazım ama onda yoruluyor işi stresli yine de bu bahane olamaz şu durumda diye düşünüyorum. Napalım biz de kendi işimizi yapmaya alıştırdık herkesi artık çare yok.

Yani bebek icin saglik sorunu olmazsa erken farkedilmesi gereken sanirim daha saglikli hareket ettigi surece sıkıntı yok bir saat içinde hareket etmezse acilden gir diyolar sadece o kadar
Yani yıllardır öyle yapmışlar bize değişik gelse de onlar öyle alışmışlar bir sorun olsaydı önlem alır farklı yollar denerlerdi

Bence de sonuçta hiç bir şeyi abartmamamiz lazım tmm sola yatmak iyi ola bilir ama herşeyin fazlası zarar yorgunluktan sızıp çok uzun süre o şekilde uyumuş ola biliriz vücut da alarma geçmiştir napsin

Benim bebeğim artık çok aşağıda alaturka lavaboya alışkın olan ben artık kullanamıyorum alafrangaya geçtim çok afedersiniz..bebek eğilip oturamayacağım kadar aşağıda artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…