2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ikinci doğumumu Hande hnm yaptırmıştı tesadüfen, sezeryan. Çok memnun kalmıştım, o zaman Pergedeydi kadın doğum. İlk kızım Topçular Andevada doğdu , normal doğum olacakken son anda sezeryana girmek zorunda kalmıştım. Ama ikincisi kadar rahat değildim ameliyat sonrası. O yüzden tekrar Hande hanıma gitmek istedim. Çok memnunum kendisinden. Umarım hastane için yenidoğan yoğun bakımına ihtiyaç kalmaz

Orda mı doğum yapcaksn cnm yenidoğn yoğunbakımı yok oranın aklında olsun.. ben doktrn özel muayenehanesine gidyrm opera yaşamda olcak muhtemelen doğum

Meyvedeki şeker farklı canım gönül rahatlığıyla tüketebilirsin.kötü olan tatlılardaki

35+3teyim. Artik sodadan mi dustan mi baya bi hafifledi agrim cok sukur. Aksama iftara bi tomar insan gelcek onu dusunup dertleniyorum.

3.gebeliginiz mi :) cinsiyeti nedir

Geçmiş olsun, inşallah daha toparlar daha baya hafta var biraz yağ bakımından zengin gıdalar yiyin. Kaşar peyniri, kaymak, sert olgunlaşmış peynirler. İyi gelir ve düzelir inşallah..

Cok dikkar ediyorum insallah duzelir

Yok canim zayiflamadi zaten ... 2haftada 30gr aldi... boyu uzadi gelisimi iyi ama kilo almadi maalesef dr da boyle giderse erkenolabilir dogum diyince panikledik baska dr a gittik o hafta digeride ayni kiloyu soyledi

İnşallah almıştır kilo canım gelişmiştir olumsuz düşünme gör bak pazartesi mutlu haberlerle gelceksin buraya

Insallahhhhh canimmm

Meyvedeki şeker farklı canım gönül rahatlığıyla tüketebilirsin.kötü olan tatlılardaki

Bende oyle düşünüyorum aslinda ama istw bebisler pek kiymetli zarar vermeyelim endisesi var hep en guzeli en yararlisi olsun istiyoruz ya ondan hep bu telas

dediğin gibi her şeye biz koşturunca onlar bizi normal biri görüyor ,nasılsa iyi ,nasılsa yapıyor diye düşünüyorlar. biz kötü alıştırmışız dedğin gibi,bazen ay uy demek lazım:)

Günaydın kızlar. Ya şimdi ablam kasım annelerinde okudu bi kadının bebeği 13 kromozomlu, 6 parmaklı ve beyninin yarısı oluşmamış dr alınması gerek demiş çok üzüldüm valla ne kadar şükretsek az sağlıklı sıhhatli kavuşuruz inşş yavrularımıza en önemli şey sağlık

chatlax yok yok kesinlikle durmuyorlar .Gideyim ilk isim hastane cantamin 1 2 eksiğini tamamlamak olcak.
Bende hepsini ütüleyim yerleştirsem bavulu kapatsam süper olacak canım akşamdan sonra korktum valla.

Bence de sonuçta hiç bir şeyi abartmamamiz lazım tmm sola yatmak iyi ola bilir ama herşeyin fazlası zarar yorgunluktan sızıp çok uzun süre o şekilde uyumuş ola biliriz vücut da alarma geçmiştir napsin
Ben sağa doğru hiç yatamıyorum canım çok rahatsız oluyorum ondan hep sola yatıyorum ama biraz kendimi zorlamam gerekiyor sanırım
Benim bebeğim artık çok aşağıda alaturka lavaboya alışkın olan ben artık kullanamıyorum alafrangaya geçtim çok afedersiniz..bebek eğilip oturamayacağım kadar aşağıda artık
Göbekten zor oluyor artık birde 37nin içindeymiş canım sen senin artık gelsede korkma normal artık ben daha 34ün içindeyim
35+3teyim. Artik sodadan mi dustan mi baya bi hafifledi agrim cok sukur. Aksama iftara bi tomar insan gelcek onu dusunup dertleniyorum.
Az kalmış canım senin 37yi tamamlamaya 33+5 im bende. Sana mı gelicekler birde yardım etcek kimse yok mu canım ya masıl ağırlıcan okdar insanı. Geçen arkadaşlar geldi banada öldüm bittim birde tek tatlı yapmıştım ama misafir ağırlamak çok zor artık

Amin inşallah canım beni sıcaklar maffetti sanırım ondan böyleyim ben işe gel git yoruluyorumda fazla zorladım bu ara kendimi ondan oldum heralde
Maşallah sen yine işe iyi gidip geliyosun ben evde bulaşığı makinaya yerleştirene kadar o işe kendimi psikolojik olarak hazırlamam saatlerimi alıyo :) Rabbim güç kuvvet versin canım♡

Benmde bir düşüğüm var bir gece perge hastanesinde kalmıştm orası güzeldi taşınmasaydı iyiydi.. ordayken yenidoğan yoğunbakımıda vardı. İnşallah doğumun yine güzel geçer cnm yoğunbakıma ihtiyacı olmasn miniklerimzin

Maşallah sen yine işe iyi gidip geliyosun ben evde bulaşığı makinaya yerleştirene kadar o işe kendimi psikolojik olarak hazırlamam saatlerimi alıyo :) Rabbim güç kuvvet versin canım♡
Belki bende evde olsam öyle olurum canım akşamları evde bir şey yapmıyorum mesela bazen yemek bile yapamıyorum ne bulursak yiyoruz. İştede oturduğum yerde kalıyorum bütün gün oturuyorum :) amin canım hepimize 18 günüm kaldı geçecek inşallah

Yok canım
Ayaklarım
Vücudum
Ellerim
Çok fena ağrıyor..
Yerimden kalkmak istemiyorum ki hafif dogrulsamda ağrım artıyor

Rüyamda nisan geliyordu.
Bebeğim doğacaktı..
Dıger mesajınız geride kaldıgı ıcın ona yazamadım. Benımde bır defa sızın dedıgınız gıbı olmustu . Evde tansıyonumu olctum dusuk cıkmıstı doktora gıttım bebek gayet ıyı demıstı . Bıde sızde mıgren varmıydı daha once cunku o belırtıler mıgrendeden oluyor . Benım hamılelıkten once cokta nadır olsa oyle oluyordu mıgren dıyordu doktorlar hamılelıkte sadece 1 defa oldu.

Evet yaa, bende keşke Perge’den eski yerine taşınmasaydı diyorum. Özel hastane gibiydi. Tek kötü tarafı yeri uzaktı bana göre.

Amin canım inşallah yoğun bakıma ihtiyaç olmaz , bu arada geçmiş olsun canım, benimde 2 düşüğüm var

Kızlar benim bebek hareketleri son 3 gündür inansınlar azaldı. Dün değil ondan önceki gün korktuğum için devlet hastanesi kadın aciline gittim nst ultrason normal çıktı dr bi sebebi Yok oynamıştır ama sen farketmemişsin gibi şeylerle geçiştirdi. Benzer bi durum yaşayan var mı ? Artık büyüdüğü için azalma gibi Bir şey söz konusu olabilir mi ? Siz neler düşünüyorsunuz ?

Biri 8 biri 3 yasında cnm bugün eşim evde uzandim bende

Şuan kaç haftalık ve kilosu ne kdr cnm? Genelde irilesince hareketler azalıyor ve gerinme tarzı oluyor artik. Çünkü oyun yeri kalmıyor maalesef

Merhaba kızlar benimde bugün Dr randevum vardı 35+0 olduk bebeğim 2450 gr olmuş suyun iyi dedi temmuzu bekler dedi nst temiz çıktı yalnız tansiyonum 16 çıktı gebelik zehirlenmesi şüphesi ile idrar tahlili istedi onu bekliyoruz inşallah temiz çıkar

Canım şeker olan bebeklerde irilik görünüyor bildiğim kadarıyla, hem meyvede doğal şeker var zararı olmaz, sen kavun karpuz vs ye o zaman. Belki faydası olur hem doktorda yasakları kaldırdım demiş. Beslenmene çok dikkat et. Gelişim geriliği olsa sen yesendw verir muhtemelen sen yemediğin için vermiştir bebek.
Bende öyleyim, bide ailelerden uzakta yaşıyoruz öyle olunca bugüne kadar hep ben yaparım hallederim modundaydım. Şimdi bişeyi yapamayınca eşim şaşırıyor :)
Işte her işi kendin yapmaman lazım bazen, derler ya bazen cahillik en büyük erdemdir diye :) azıcık naz yapıp ben yapamıyorum demek lazımmış yoksa anlamıyorlar :)
Canım benimde azaldı, daha doğrusu otururken hareketlerini hissediyorum ama göbeğimin üstünden gözüküyor öylelikle farkediyorum oynadığını, eskisi gibi vurma şeklinde ani hareketler hissetmiyorum yeri daraldığı içindir diye düşündüm artık elini kolunu oynatırken zorlanıyordur oda heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…