- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 44
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.581
Orda mı doğum yapcaksn cnm yenidoğn yoğunbakımı yok oranın aklında olsun.. ben doktrn özel muayenehanesine gidyrm opera yaşamda olcak muhtemelen doğum
Meyvedeki şeker farklı canım gönül rahatlığıyla tüketebilirsin.kötü olan tatlılardakiArkadaslar gunaydin :) agri ve kasilmalar icin hepinize gecmis olsun ... bisey soracagim bu karpuz-kavun bebegi besliyormus anladigim kadariyla degil mi? Ben ikisinide cok severim fakat gebelik sekerim var (sinirda ve sadece dikkat ediyorum ilac kullanmiyorum şükür) ... aranizda gebelik sekeri olan var mi? Biz yiyebiliyor muyuz bunlardan yahu? Bildigim kadariyla sekeri cok yuksek bu meyvelerin? Ama bebisimin kilosu cok düşük kilo aldirmam lazim
35+3teyim. Artik sodadan mi dustan mi baya bi hafifledi agrim cok sukur. Aksama iftara bi tomar insan gelcek onu dusunup dertleniyorum.İnşallah almıştır kilo canım gelişmiştir olumsuz düşünme gör bak pazartesi mutlu haberlerle gelceksin buraya
Benim geçti canım Allahtan iyiyim şuan inşallah seninde geçer. Yalancı sancı olarak kalır senin kaçıncı haftandı canım
Evet ondan korkuyorum bende yapmıyorum :) yoksa çok çektircektim ona benama hata bende hiç hamileyim diye naz yapmadım ki her işimi kendimi gördüm adamda rahatladı tabi
Ozaman solumuza yattığımız için olmuş olabilir canım belki artık ağırlaştık solada yatınca bütün yük sola biniyor sola yattığımızda yatağa dayanan kısımdaydı çünkü benim ağrım benimde etim acıyordu içerden ben ağrı çekerken kızımda tekmeler atıyordu bana. Bende duşa gircektim ama sonra bayılıp kalırım diye vazgeçtim azcık gezindim sonra uzandım yine dalmışım sabah kalktığımda da bir şey yoktu
Evet birde benimkiler karışık dedim hepsini alırız artık hastanede seçeriz içinden ne giyceğini. İnşallah canım Erken başladı bizimkiler tatbikata 37ye 1 hafta kala falan başlasalardı ya :)
3.gebeliginiz mi :) cinsiyeti nedirBenim ikinci doğumumu Hande hnm yaptırmıştı tesadüfen, sezeryan. Çok memnun kalmıştım, o zaman Pergedeydi kadın doğum. İlk kızım Topçular Andevada doğdu , normal doğum olacakken son anda sezeryana girmek zorunda kalmıştım. Ama ikincisi kadar rahat değildim ameliyat sonrası. O yüzden tekrar Hande hanıma gitmek istedim. Çok memnunum kendisinden. Umarım hastane için yenidoğan yoğun bakımına ihtiyaç kalmaz
Geçmiş olsun, inşallah daha toparlar daha baya hafta var biraz yağ bakımından zengin gıdalar yiyin. Kaşar peyniri, kaymak, sert olgunlaşmış peynirler. İyi gelir ve düzelir inşallah..
Canım anne karnında hiç bir zaman dünyada hiç bir bebek zayıflamadi bugüne kadar yüksek olasılıkla Dr yanlış ölçüm yaptı ki çoğu kadına yapılmış bebeğin pozisyonu değişince yapılan ölçümlerde de değişiklik farklılık olurmuş ayrıca zayıflamak değil de daha yavaş kilo alımı ola bilir anca bu da ya anne iyi beslenmiyor ya da anne sigara içiyor ya da çok ağır grip geçirince oluyor o da bu saydıklarım ortadan kalkarsa bebek normal gelişimine kaldığı yerden devam eder eğer çok endişe ediyorsan farklı doktora gidip ikinci bir göz görsün diye muayene ola bilirsin
İnşallah almıştır kilo canım gelişmiştir olumsuz düşünme gör bak pazartesi mutlu haberlerle gelceksin buraya
Meyvedeki şeker farklı canım gönül rahatlığıyla tüketebilirsin.kötü olan tatlılardaki
dediğin gibi her şeye biz koşturunca onlar bizi normal biri görüyor ,nasılsa iyi ,nasılsa yapıyor diye düşünüyorlar. biz kötü alıştırmışız dedğin gibi,bazen ay uy demek lazım:)Aynen canım. 9 aydır her işimi her hazırlığımı kendim yaptım. Evimi falan kimse bilmez temizlik yemek gelen de gezmeye gelir. Eşim de işkolik sürekli çalışıyor haftasonu haftaiçi. Market pazar hesap kitap ama hamilelik insanı yoruyor. Artık eskisi gibi yapamıyorum onlar hala beni eskisi gibi zannediyorlar. Zaten yaşadığımız şehirde kimsemiz yok. Eşimin daha düşünceli olması lazım ama onda yoruluyor işi stresli yine de bu bahane olamaz şu durumda diye düşünüyorum. Napalım biz de kendi işimizi yapmaya alıştırdık herkesi artık çare yok.
göbekle bana da zor geliyor:)Benim bebeğim artık çok aşağıda alaturka lavaboya alışkın olan ben artık kullanamıyorum alafrangaya geçtim çok afedersiniz..bebek eğilip oturamayacağım kadar aşağıda artık
Ohhh aminn normal doğum yaparsam doğurana kadar totişim çatlar :)))Teşekkür ederim canım evet insan rahatlıyor bir nebze de olsa
Korku heyecan mutluluk hepsi bi arada
Afiyet bal şeker olsun lop lop kg olsun bebişe inşallah ☺❤❤
Bende hepsini ütüleyim yerleştirsem bavulu kapatsam süper olacak canım akşamdan sonra korktum valla.chatlax yok yok kesinlikle durmuyorlar .Gideyim ilk isim hastane cantamin 1 2 eksiğini tamamlamak olcak.
Ben sağa doğru hiç yatamıyorum canım çok rahatsız oluyorum ondan hep sola yatıyorum ama biraz kendimi zorlamam gerekiyor sanırımBence de sonuçta hiç bir şeyi abartmamamiz lazım tmm sola yatmak iyi ola bilir ama herşeyin fazlası zarar yorgunluktan sızıp çok uzun süre o şekilde uyumuş ola biliriz vücut da alarma geçmiştir napsin
Göbekten zor oluyor artık birde 37nin içindeymiş canım sen senin artık gelsede korkma normal artık ben daha 34ün içindeyimBenim bebeğim artık çok aşağıda alaturka lavaboya alışkın olan ben artık kullanamıyorum alafrangaya geçtim çok afedersiniz..bebek eğilip oturamayacağım kadar aşağıda artık
Az kalmış canım senin 37yi tamamlamaya 33+5 im bende. Sana mı gelicekler birde yardım etcek kimse yok mu canım ya masıl ağırlıcan okdar insanı. Geçen arkadaşlar geldi banada öldüm bittim birde tek tatlı yapmıştım ama misafir ağırlamak çok zor artık35+3teyim. Artik sodadan mi dustan mi baya bi hafifledi agrim cok sukur. Aksama iftara bi tomar insan gelcek onu dusunup dertleniyorum.
Maşallah sen yine işe iyi gidip geliyosun ben evde bulaşığı makinaya yerleştirene kadar o işe kendimi psikolojik olarak hazırlamam saatlerimi alıyo :) Rabbim güç kuvvet versin canım♡Amin inşallah canım beni sıcaklar maffetti sanırım ondan böyleyim ben işe gel git yoruluyorumda fazla zorladım bu ara kendimi ondan oldum heralde
Benmde bir düşüğüm var bir gece perge hastanesinde kalmıştm orası güzeldi taşınmasaydı iyiydi.. ordayken yenidoğan yoğunbakımıda vardı. İnşallah doğumun yine güzel geçer cnm yoğunbakıma ihtiyacı olmasn miniklerimzinBenim ikinci doğumumu Hande hnm yaptırmıştı tesadüfen, sezeryan. Çok memnun kalmıştım, o zaman Pergedeydi kadın doğum. İlk kızım Topçular Andevada doğdu , normal doğum olacakken son anda sezeryana girmek zorunda kalmıştım. Ama ikincisi kadar rahat değildim ameliyat sonrası. O yüzden tekrar Hande hanıma gitmek istedim. Çok memnunum kendisinden. Umarım hastane için yenidoğan yoğun bakımına ihtiyaç kalmaz
Belki bende evde olsam öyle olurum canım akşamları evde bir şey yapmıyorum mesela bazen yemek bile yapamıyorum ne bulursak yiyoruz. İştede oturduğum yerde kalıyorum bütün gün oturuyorum :) amin canım hepimize 18 günüm kaldı geçecek inşallahMaşallah sen yine işe iyi gidip geliyosun ben evde bulaşığı makinaya yerleştirene kadar o işe kendimi psikolojik olarak hazırlamam saatlerimi alıyo :) Rabbim güç kuvvet versin canım♡
Dıger mesajınız geride kaldıgı ıcın ona yazamadım. Benımde bır defa sızın dedıgınız gıbı olmustu . Evde tansıyonumu olctum dusuk cıkmıstı doktora gıttım bebek gayet ıyı demıstı . Bıde sızde mıgren varmıydı daha once cunku o belırtıler mıgrendeden oluyor . Benım hamılelıkten once cokta nadır olsa oyle oluyordu mıgren dıyordu doktorlar hamılelıkte sadece 1 defa oldu.Yok canım
Ayaklarım
Vücudum
Ellerim
Çok fena ağrıyor..
Yerimden kalkmak istemiyorum ki hafif dogrulsamda ağrım artıyor
Rüyamda nisan geliyordu.
Bebeğim doğacaktı..
Benmde bir düşüğüm var bir gece perge hastanesinde kalmıştm orası güzeldi taşınmasaydı iyiydi.. ordayken yenidoğan yoğunbakımıda vardı. İnşallah doğumun yine güzel geçer cnm yoğunbakıma ihtiyacı olmasn miniklerimzin
Biri 8 biri 3 yasında cnm bugün eşim evde uzandim bendeKahvaltımı ettim büyük koltuğa uzattım ayaklarımı, bir yandan müzik dinliyorum oğluşumla bir yandan çayımı yudumluyorum.
Valla böyle çok iyi şu an :) sen de dinlenmene bak canım.. çocukların büyük mü? İnşallah idare edebiliyorlardır.
Hahaha :))) evet ayşe hn da gelse evi temizlese süper süper iyi günler olur bana o zaman :)))
Senin içindeki Osman genç demekki :))) genç osman yaysın ohh
Amin canım benim inşallah sağlıkla.
Arada değişiklik iyi gelebilir, ama şu bir gerçek: artık sonlara ve yeni güzel başlangıçlara çok yakınız :)
Şuan kaç haftalık ve kilosu ne kdr cnm? Genelde irilesince hareketler azalıyor ve gerinme tarzı oluyor artik. Çünkü oyun yeri kalmıyor maalesefKızlar benim bebek hareketleri son 3 gündür inansınlar azaldı. Dün değil ondan önceki gün korktuğum için devlet hastanesi kadın aciline gittim nst ultrason normal çıktı dr bi sebebi Yok oynamıştır ama sen farketmemişsin gibi şeylerle geçiştirdi. Benzer bi durum yaşayan var mı ? Artık büyüdüğü için azalma gibi Bir şey söz konusu olabilir mi ? Siz neler düşünüyorsunuz ?
Canım şeker olan bebeklerde irilik görünüyor bildiğim kadarıyla, hem meyvede doğal şeker var zararı olmaz, sen kavun karpuz vs ye o zaman. Belki faydası olur hem doktorda yasakları kaldırdım demiş. Beslenmene çok dikkat et. Gelişim geriliği olsa sen yesendw verir muhtemelen sen yemediğin için vermiştir bebek.Bizde ayni umitle gittik baska dr a o da ayni kiloyu soyledi maalesefama hata bende oldu cok fazla kıstım yememden . . Çevredekiler hep annede varsa alir yemenle alakali büyümüyor falan dediler cocugu tehlikeye atma dikkat et dediler... ben o iki hafta 2.5kg verdim ve bebek gelismedi hatam büyük maalesef ama dusunemedim boyle olacagini.... bu hafta bakacak bakalim dr ne olmus kilosu
Bende öyleyim, bide ailelerden uzakta yaşıyoruz öyle olunca bugüne kadar hep ben yaparım hallederim modundaydım. Şimdi bişeyi yapamayınca eşim şaşırıyor :)Doktora gidileceğini duyunca da benden önce gelir hastaneye oğluşum diye :) Ben araç falan kullanıyorum her işini de kendi halledebilen baskın bi karakterim. Bazen keşke biraz saf görünseydim diyorum. Böyle olunca da kimse sana derdin mi var demiyor halleder o diyorlar. Ama şu durumda bende yoruldum artık.
Işte her işi kendin yapmaman lazım bazen, derler ya bazen cahillik en büyük erdemdir diye :) azıcık naz yapıp ben yapamıyorum demek lazımmış yoksa anlamıyorlar :)İnşallah almıştır kilo canım gelişmiştir olumsuz düşünme gör bak pazartesi mutlu haberlerle gelceksin buraya
Benim geçti canım Allahtan iyiyim şuan inşallah seninde geçer. Yalancı sancı olarak kalır senin kaçıncı haftandı canım
Evet ondan korkuyorum bende yapmıyorum :) yoksa çok çektircektim ona benama hata bende hiç hamileyim diye naz yapmadım ki her işimi kendimi gördüm adamda rahatladı tabi
Ozaman solumuza yattığımız için olmuş olabilir canım belki artık ağırlaştık solada yatınca bütün yük sola biniyor sola yattığımızda yatağa dayanan kısımdaydı çünkü benim ağrım benimde etim acıyordu içerden ben ağrı çekerken kızımda tekmeler atıyordu bana. Bende duşa gircektim ama sonra bayılıp kalırım diye vazgeçtim azcık gezindim sonra uzandım yine dalmışım sabah kalktığımda da bir şey yoktu
Evet birde benimkiler karışık dedim hepsini alırız artık hastanede seçeriz içinden ne giyceğini. İnşallah canım Erken başladı bizimkiler tatbikata 37ye 1 hafta kala falan başlasalardı ya :)
Canım benimde azaldı, daha doğrusu otururken hareketlerini hissediyorum ama göbeğimin üstünden gözüküyor öylelikle farkediyorum oynadığını, eskisi gibi vurma şeklinde ani hareketler hissetmiyorum yeri daraldığı içindir diye düşündüm artık elini kolunu oynatırken zorlanıyordur oda heraldeKızlar benim bebek hareketleri son 3 gündür inansınlar azaldı. Dün değil ondan önceki gün korktuğum için devlet hastanesi kadın aciline gittim nst ultrason normal çıktı dr bi sebebi Yok oynamıştır ama sen farketmemişsin gibi şeylerle geçiştirdi. Benzer bi durum yaşayan var mı ? Artık büyüdüğü için azalma gibi Bir şey söz konusu olabilir mi ? Siz neler düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?