2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende en son bas gelisti bende artk hickirinca gobek izasnda hissediyorum bilemedm sali gunu kontrole gitcem bakalm

Ben aldigm herseyi helir gelmez kurdum valla. Hem netten aldklarmda vardi kirik eksik olmasin dedm kontrol etms oldum
Dgru bn gdıp e bebekden aldım kuralım dedıler tozdan korktum hersyı ıcınde almıstm ytak matak ama smdı bayramda kurayım bı degısıklık olsun

Bizde 29 da kurduk beşiği puseti hatta herşeyi yikattim pusrtin bütün iç dış yikadim chicco tria aldık araba onların bütün parcalarini yikadim. Bir güzel cars@fladim kaldirdim. Onlar hazır dacantalar hazır değil daha

Göğüs kremi sürmeye ne zaman başlamak gerek Kızlar?doğumdan önce sürün diyorlar ya. 37de başlasam erken mi olur?

bu iyi değil diyenleri hiç anlamıyorum cidden. insanın hevesini kursağında bırakmaktan başka bişey değil.

Ya bnm goguslerde hıc buyumedı sutum mu olmıcak acaba
Göğüs büyüklüğü ile sütun hic bir ilgisi yok rahat ol .90 olanlarin da sutu olmayabiliyor. Emzirme grubunda okuduğum kadari ile emzirdikce süt çoğalıyor. Bol su ve fırsat buldukca uyumak gerekiyor.

Göğüs büyüklüğü ile sütun hic bir ilgisi yok rahat ol .90 olanlarin da sutu olmayabiliyor. Emzirme grubunda okuduğum kadari ile emzirdikce süt çoğalıyor. Bol su ve fırsat buldukca uyumak gerekiyor.
Suyu tuketıprum smdıden uyumayada fırsat buluruz ınsallah

Göbeğime ağda yapmıştım geçen haftalarda kızlar, şimdi minik minik kabarmaya başlamış. Sivilce gibi de değil ama ağda sonrası tahriş olunca kabarırya öyle oldu ve deli gibi kaşınıyo hemde çatlakların üzerinde çıkmış hamilelik çzgimin üzerinde çıkmış kaşımazsam aklım kalıyo kaşıyınca pişman oluyorum yağ krem işe yaramıyo dayanamadım demin oturdum iyi bi kaşıdım napcam bilmiyorum off

Canm ağrı oluyomu kasıklatinda fln yoksa karninda bi yerde sisme sertlesme seklindemi oluyo. Karinda sisme sertlesmeyse bendede dun inanilmaz fazla oldu ve beni cok rahatsz etti
Canim sertleşme oluyor bir an nefesim kesiliyor hafif de ağrı oluyor
Beni de çok rahatsız ediyor
Amin canım çok teşekkür ederim ☺❤
Ohhh aminn normal doğum yaparsam doğurana kadar totişim çatlar :)))
Ehh biraz canım bir kaç haftacik sadcee ☺☺ :))))

@Miss Ness @oinone27 sağolun kızlar tansiyonum yüksek ama çok şükür protein kaçağı çıkmadı Dr tansiyonun böyle giderse ilaç baslatiriz dedi dikkat etmem lazım sanırım
Maşallah bebisine canım
Sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim
Dikkat et tansiyonuna canım geçmiş olsun

Suyu tuketıprum smdıden uyumayada fırsat buluruz ınsallah
Destek şart bir sure uyum sürecinde. Degilse uyumak zor .
Bir yerim kasininca soguk su tutuyorum bir sure idare ediyor .

Kizlar ben biraz sonra evime dogru yola çıkıyorum. Gece ki sanci atagindan sonra cesaret edemedim .Hastaneye yakin olayım dedim .Ama bayramda yine sehir dışında olcaz .Ben hic istemiyorum. Ama esim anlamıyor.

Kızlar HIc burnu kanayan oldu mu? Alerjim var normalde tabi ilaç kullanamiyorum. Arada afedersiniz sümük akar gibi azcik yani 7/8 damla diyom kan geliyor duruyor. Acaba alerjik rinitimden dolayı mi hormonlardan mi bilmiyorum. Tansiyon oniki/8 normal seker normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…