2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben biraz sonra evime dogru yola çıkıyorum. Gece ki sanci atagindan sonra cesaret edemedim .Hastaneye yakin olayım dedim .Ama bayramda yine sehir dışında olcaz .Ben hic istemiyorum. Ama esim anlamıyor.
Nasil anlamaz bu esler yaa. Empati kurmaları gerek. Belki ilk olduğu içindir diycem ama yinede bana tuhaf geliyor. Esim şuan bile annesi iki sokak altimda eğer o yokken gideyim araba suremiyorum diye taksiyle git yorulma diyor. Kaldı ki şehir dışı karsiya bile götürmez. Belki de pimpirik olduğu için belki düşündüğü için bilmiyorum.

Kv ile ayni yerdeyiz .Anneme gelmek için bayrama yakin götür git gel olmasin dedim .Cunku ablami senede 2 kez görebiliyorum. Yani sadece bayramlarda.Kabul etse tek seferde hic yorulmayacaktim.Bayrami yapip gitcektim.Ama esim dedesini de ziyaret etmek gerektigini ayip olcagini söylüyor Niye ayip olcak ki .Bizim evden 2 saat uzak annemlere 2 saat uzak toplamda 6 saat filan yol gitcem gelcem

Oy canım çok uzakmis ya 6 saat. Saat başı muhtemel yarim saatte bir dinlenmek isteyeceksin.
Şöyle yapabilirsin. Arka koltuğa ayağını uzatıp arada uzanıp yat cnm. Yastık felan al bolca yanina. Dikkat et Allah yardimcin olsu

Ahh canim keske keske...Kvler de bizim arabayla geliyolar önde gitcem

Hamilelikte normal diye okumuştum ama bende olmadı daha

Ahh canim keske keske...Kvler de bizim arabayla geliyolar önde gitcem
Oyy diyorum. Çok risk bence evet yaşlılarımızın ziyaret etmeyi bende çok severim ama bu halde büyük risk olur esinle Dr kontrolünde bunu dile getir bence. Eşini ikna edebilecek tek kişi Dr un gibi görünüyor.

Kizlar ben biraz sonra evime dogru yola çıkıyorum. Gece ki sanci atagindan sonra cesaret edemedim .Hastaneye yakin olayım dedim .Ama bayramda yine sehir dışında olcaz .Ben hic istemiyorum. Ama esim anlamıyor.
Bizi de bayramda sehir disina cagirdilar ama gelemeyiz nolur nolmaz dedik. Hele bu sabahki sanci ve panik halimden sonra dogurana kadar cikmam istanbuldan. Bayramda biz bize otururuz.

Benim ilk hamileliğimin çoğu yaz aylarına denk geldi o zaman sıcaktan kaniyordu bende de böyle akmıyordu ama ne zaman peceteyle silmeye çalışsam hep kanlı oluyordu doktor o zaman burun kilcar damarları patlıyor sıcaktan diyordu merhem yazmıştı bana küçücük bir tüp onu kullanır kullanmaz hemen geçmişti istersen doktoruna söyle canim belki bir şey yazar

Miss Ness @oinone27 sağolun kızlar tansiyonum yüksek ama çok şükür protein kaçağı çıkmadı Dr tansiyonun böyle giderse ilaç baslatiriz dedi dikkat etmem lazım sanırım
Cnm gunn icinde olctur tansiyonunu ve tuzuda yememeye calis, bol su ic, sade soda da tansiyonu cikartiyor bilgin olsun ins sonlara geldik oluyor tansiyon yukselmesi oglumda da olmustu benim hayirlisiyla saglikla bi doguralimda..

Herkese iyi akşamlar bıkac gundur nasıl bir sıcak nasıl bir nem hayatımda terlediğimi hatırlamıyorum ama şu bıkac gun resmen durduğum yerde su akıyor
Bıde ayaklarım şiş bugun allah yardımcımız olsun hepimizın de bu aylar bıraz zorlayacak belli

Ya bnm goguslerde hıc buyumedı sutum mu olmıcak acaba
Benmkide buyumedi gerci cokta kucuk degiller ama sadece karardilar
Doktora sordunmu bunu canm

Iyi aksamlar canm bende bunalms durumdaym dursugum yerde terliyorum ensem cok terlio sıcak basioo

Arkadaşa gittim yeni geldim eve. Galiba sürekli oturmaktan ayaklarım azıcık şişti ilk defa. Hemen uzattım ayaklarımı altına da minder koydum yüksek olsun diye.

Iyi aksamlar canm bende bunalms durumdaym dursugum yerde terliyorum ensem cok terlio sıcak basioo
Hangi sehırdesın ben bursa dayım buranın nemi mahvediyor insanı kızımda Temmuz doğumlu onda hiç böyle değildim doktor her doğum aynı olmaz vucut her gebelikte ağırlaşıyor dedı allah yardım etsin saglıkla zamanında olsunlar da bi şekilde geciyo zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…