2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendimi yormuyorum. Bayramdan sonra kadın ayarladım gelecek camlarımı kapılarımı silip süpürme halletti mi iş bitti. Perdeleri eşim çıkarıp takacak zaten. Halılarda yıkamaya yollanacak temizlik yapıldığı gün.
Kendim günlük mutfak yemek işlerini yapıyorum sadece. Kendimizi yorup sonra kendi adıma söylüyorum pişman olacağıma rahat dururum daha iyi :)

Günaydın kızlar, acilde idrar kültürü bakılıyor mu acaba? Bilgisi olan var mı?

Ay ne güzel az kalmış canım senin geçsin günler diye diye bitirdin darısı başıma artık :) benimde bu haftayı saymazsam son 15 günüm
sorma canım ya valla çok sıkıldım artık...
ve perşembe gününü izin istedim son günüm birde yarım gün gelmeyim diye ona bile söylendiler ve net birşey söylemediler belki yarım günü bile gel diyecekler amaannnn

seninde umarım çabucak geçer

Günaydın kızlar nasilsiniz,bende doktordan geliyorum azıcık azarı işittim moralim bozuldu cok hızlı kilo almaya başladım geçen hafta 10 gunde 2 kilo almıştım,şimdi yine 1 kilo almışım ama bişey yemiyorum hep aç geziyorum doktor inanmiyo geçen hafta çok aldım diye bu hafta hep aç kaldım çocuğum haftada 150 gram felan almış çöl üzüldüm gecem hafta 500 almıştı cok siskinligim var toplam 14 kilo aldm tokluk şekerim 130 doktor cok fazla dedi,nette normal yazıyor ama

Kizlar spinalde belli bir sure aclik gerekmiyor demi ? .Ben genel anestezi aldigim ameliyatimda dayanamayip yarim bardak su icmistim 2 saat daha bekletmislerdi .

Bende iştah tamamen gitdi yemek yerken cok yoruluyorum ama toplam 11 kilo aldım nasıl oldu anlamıyorum, hiç bişey yiyemiyorum artik, boyle giderse 18 kilo ile bitiricem sanirim her hafta 1 kilo. Bebekde ne kadar bilmiyorum, ya zayıfsa diye cok korkuyorum.

Kizlar spinalde belli bir sure aclik gerekmiyor demi ? .Ben genel anestezi aldigim ameliyatimda dayanamayip yarim bardak su icmistim 2 saat daha bekletmislerdi .
evet canım yenilmiyor ama icme konusunda emin değilim son gece yeme işini bitiriyorsun lavman yapıyorlar ama yinede bekletiyorlar

kızlar nstye girerken kagit verdiler doğuma hazırlık için normal doğum yapacaklar perine masajı yapsın deniliyordu ben sezeryan yapıcam ama merak ettim bilginiz varmı

Kızlar bu depend büyük boy olan kaç beden oluyo acaba benim kalçalar 42-44 olmuştur, orta boy mu alsam

Günaydın kızlar

Birazdan randevum var kuzumu göreceğim inşallah. Sanırım ilk nst deneyimimi yaşayacağım heyecanlıyım ve biraz tırsıyorum açıkçası çatı muayenesi yapar mı acaba
Güzel haberlerle gel inşallah bu haftalarda çatı muayenesi yapmaz heralde

Canim sezeryan ameliyat oldugu icin her turlu 8 saat aclik lazim midenin bos olmasi lazim diye biliyorum.

bende bayramın bittiği gün halıları vericem bikaç gün sonrasına kadın çağırcam cam kapı vs her işi yaptırcam o güne halılarda gelmiş olur kadın halılarıda serer gider zaten. okadar işi yapamam ben

evet canım yenilmiyor ama icme konusunda emin değilim son gece yeme işini bitiriyorsun lavman yapıyorlar ama yinede bekletiyorlar

Canim sezeryan ameliyat oldugu icin her turlu 8 saat aclik lazim midenin bos olmasi lazim diye biliyorum.

Ben de oyle biliyordum ama kafami karistiran sey arkadasimi normal dogum diye aldilar acilma olmayinca sezeryan a aldilar .O genel anestezi istemis ama o bir iki saat once yemek yedigi icin spinal e almislar .

Bende yemiyorum cnm ama inandiraniyorum kimseye hele bu hafta hep akşam ogununde süt meyve felan gecistirdim 6 gibi yiyorum en geç ama anlamadım neden bu kilo artışı

kızlar nstye girerken kagit verdiler doğuma hazırlık için normal doğum yapacaklar perine masajı yapsın deniliyordu ben sezeryan yapıcam ama merak ettim bilginiz varmı
Canim normal dogum istedigim icin ben cok arastirdim. Youtubeda ingilizce videolarda animasyon uzerinde cok guzel anlatimlar var. Sen yapsan nasil yapiyosun esin yapsa nasil yapio fln fln. Benim hinzir henuz bas asagi donmedigi icin muhtemelen sezeryan olcam o yuzden ugrasip denemedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…