2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Perine masajını ben de duydum ve araştırdıö normal Doğumda yırtık olmasın diye tavsiye ediliyor hatta bi tane de görsel var çizim olarak ama buraya koyarsam sakıncalı olur mu bilmiyorum. Şahsen bana biraz zor geldi çünkü şu an zaten göbekten dolayı aşağıyı göremiyorum kolum nasıl yetişecek de o uygulamayı yapılacak. Bazıları da eşinize yaptırın diyor bilemiyorum bu işe hevesli eş ve bol vakit varsa olabilir nedense bana bi zor geldi bu iş

bende duydum araştırdım banada çok zor geldi eşimde hayatta yapmaz zaten

Acil sezeryan durumlarında açlık tokluk bakmadan direkt alıyorlar diye biliyorum ama planlı olanlar da açlık susuzluk istiyorlar
Ben de oyle biliyordum ama kafami karistiran sey arkadasimi normal dogum diye aldilar acilma olmayinca sezeryan a aldilar .O genel anestezi istemis ama o bir iki saat once yemek yedigi icin spinal e almislar .

Ben de oyle biliyordum ama kafami karistiran sey arkadasimi normal dogum diye aldilar acilma olmayinca sezeryan a aldilar .O genel anestezi istemis ama o bir iki saat once yemek yedigi icin spinal e almislar .
onun ki zaruri olmuş belki oyüzden bekleyememislerdir normal diye girip sezeryan olmuş ya ben ikisinide spinal oldum gece yediğim çikolata için bile beklettiler

sezeryan içinde ameliyat bölgesi bakımını yapın diyor heralde temizliktenmi bahsediyor

arkadaşlar avent'in göğüs ucu kalkanıyla kelebek göğüs ucu arasındaki fark nedir biliyor musunuz, kullandınız mı

Sizi rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok bu konuyu onlarla konuşamazmısın
Konuşacaz canım eşim söyleyecek bugün sözde
O söylemezsen en direk kavga edip şikayet edecem hem benim uykum bölündü hem kızımın yarın da bebek geliyor
Köpek saatlerce havladı ya sahibi bir çıkıp da ne istiyor diye bakmadı
Günaydın kızlar

Birazdan randevum var kuzumu göreceğim inşallah. Sanırım ilk nst deneyimimi yaşayacağım heyecanlıyım ve biraz tırsıyorum açıkçası çatı muayenesi yapar mı acaba
Güzel haberlerle gel canım yapmaz daha erken 37 de yapıyorlar genelde
Yasak değil mi canım ??

Bende dön dön 3te uyudum 7de uyandm uzanıyorum öyle. Uykumuz kaçmaya hemen müsait top patlasa umrumda olmazdı benim.
Öyle bir ses geliyor ki canım uyanmamak elde değil saatlerce havladı bi de..
Eşim halledecek sözde bakalım
Kizlar spinalde belli bir sure aclik gerekmiyor demi ? .Ben genel anestezi aldigim ameliyatimda dayanamayip yarim bardak su icmistim 2 saat daha bekletmislerdi .
Gerekiyor canım ne yazık ki.
Acil durum gittiğin zaman da lavman yapılıyor

Bende yemiyorum cnm ama inandiraniyorum kimseye hele bu hafta hep akşam ogununde süt meyve felan gecistirdim 6 gibi yiyorum en geç ama anlamadım neden bu kilo artışı
Odem ola bilir canım kv bile bana cok fazla yediğmi soylerdi, şindi denen yemiyorsun diyor.

Perine masajı şimdi baktım resme yaa hayır ben kendime böyle bişeyi yapamam beceremem eşimede yaptırtmam o bölgelerde zaten çok hassasım psikolojik artık doğumda başımıza ne gelirse kısmet

kızlar içinizde bebeğine özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünen varmı ben bakınıyorumda sgk lıya tamamlayıcı sağlık sigortasını önermişler onu araştırıcam şimdide sizlerden araştıran yada bilgisi olan varmı. malum bebekler çok hasta oluo izmirdede sağlık pahalı en azından sağlık sigortası yaptıralm dedk ama bilemedm

Yarım günün lafınımı yapıyorlar yani yarım gün için yorulma diyeceklerine. Bazen bu işverenleri anlamak çok zor gerçekten. İnşallah çok çabuk geçer

sezeryan içinde ameliyat bölgesi bakımını yapın diyor heralde temizliktenmi bahsediyor
Perine masajı dedikleri şey vakina girişine yağ ile Esneterek masaj yapma olayı görseli de ekliyorum bence sakıncalı bir görsel değil tıbbi bir şey faydalanmak isteyenler olursa bakabilirler ama bana nedense pratik gelmedi

Eklentiler

• DF33E2D1-DB0C-4C81-8214-8EA17F5DC2E2.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar eve gelecek misafirler için ikramlık yapan var mı aranızda? Neler koyabiliriz buzdolabına? Evde benimle bir anneler olacak ama bebeğimle ilgilenmek varken mutfağa girmek istemiyorum.

hadess canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Size vatanına hayırlı evlat olsunlar. Sende de talesemi vardı kolay toparlanman için doğumdan sonra kan verdiler mi ?

Perine masajı şimdi baktım resme yaa hayır ben kendime böyle bişeyi yapamam beceremem eşimede yaptırtmam o bölgelerde zaten çok hassasım psikolojik artık doğumda başımıza ne gelirse kısmet
Kesilere Faydalı olduğu kesin de bana da çok zor geldi bi kere doğru dürüst eğilip kalkamıyoruz bile göbekten dolayı tüy temizliği yapmak bile zor yani yapanlar vardır Eminim ama bana bu perine masajı işi pratik gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…