2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kac tane farkli markete baktim yoktu can bebenin vardi sanirim .Ama iyi mi degil mi bilmedigim icin almadim .Son olarak eczaneye bakcam .Bulamazsam internetten alcam.
Aynen ben de marketlere baktım bulamadım. Dediğin gibi eczaneye de bakmak lazım sanırım. Yarın doktor kontrolüm var oradan çıkınca bakayım olmadı. Vakit daralıyor artık eksikleri halledip beklemek istiyorum. Her geçen gün insan ağırlaşıyor.

İyi geceler kızlar. Ya dizinde kaburga agriniz varmı? İtiyor mu anlamadım arada oluyor arada geçiyor. Evde sutyen takmiyorum daraliyorum acaba göğüsleri mi agir geliyor? Nefes kesilmesi de başladı iyice. Ay geçer mi bu zmnlarya halimiz çok kotu valla..

Bende bugün kontrolüm vardi gittim şükür herşey yolunda ayın 11 i veya 12 si gibi doğum dedi Dr.Bekledig8m tarihti ama yinede bi heyecan yaptım oğluşum da gayet iyiymiş çok şükür....
Tarih netlesince heyecan iki kat artıyor dimi bende de ayni oldu 24 temmuza gün verdi gerçi ben öncesi gelir kanısındayım ama bakalim

Kızlar ben sok marketten aldım. Ainizda olsun bakin bir

Hesapladim canim bendeki multivitaminde 400 mcg var folik asit... diger vitaminimde 350mcg var .... 150mcg fazla alacagim eger ikisini bir kullanirsam gun asiri kullanmaya karar verdim :) borgun biri diger gun öbürü boyle daha iyi olacak sanirim :)

:) tebrik ederim en guzeli bence. Bende boyle kendimin doktoruyum. Simdi bir tavsiyem de FOLAT seviyene baktir kanda. Bakalim belki de düşük cikarsa bir hafta tam diger hafta gun asiri icersin

Ben hamileligimin bi ilk 5 ayinda duzenli kullandim vitamin takviseyi sonra biraktim suan son bir haftadir kutunun icinde 15 tane filan kalmis onlari kullaniyorum bitsin diye bide son zamanlar ama degerlerim normal kullaniyor musun diyorlar evet diyorum sadece kan degerim biraz dusuk o da annem kronik anemi hastasi o yuzden kardesler olarak hepimizin kan degerleri normaldede dusuk yani vitamin kullanmaktan cok saglikli seyler yemek daha iyi her sabah iki kasik ac karnina uzum pekmezi iciyorum

Insallah canim .Evet kurdele ve pleksiler yapışacak. Ben de hic sevmem ama bayramdan sonraki boslukta canim sıkılacak diye is çıkardım kendime .
Bitince bizimle de paylaşır mısın canım merak ettim kuzunun ikramlık cicilerini :)

Alya ismide cok hoşuma giderdi, onuda düşündüm, ama eşim beğenmez diye düşündüm.
Hep söyleyeceğim unutuyorum.. Senin ne kadar tatlı bir kızın var maşallah Allah nazarlardan saklasın.. Profil resmindeki tatliş hallerini görüyorum hep :)

Kapı süsümüzü sonunda tamamladım kızlar nasıl olmuş sizce? birleşme yerine kurdele yapıcam sadece asmak için :)

Çok şeker olmuş canım ellerine sağlık. Evde de kullanırsın..
Yalnız ben evde kapıya nasıl asıcam onu düşünüyorum. İlkin tüllerle sarıcam kapıyı.. tüllere iğnelerim uçak figürü yaptığım keçe süsünü.. sonra da tülü çıkarır, çift taraflı bant aldım onunla tuttururum diye düşündüm ama onunla da olmaz gibi geldi. Nasıl yapmak lazım evde bilemedim. Hastane kapısı kolay.. askı var kurdele ile asıcam bende diğer süsü.

Canım şimdi grdüm bu mesajını...kaburga değilde diyaframı sıkıştırdığından bazen nefes darlığı yapıyor bende de.
geçecek tabii ama bebiş iyice aşağı indiğinde sanırım. Gerçi indiler baya artık, tuvalete girmekten bazen uyuyamıyorum bile gece sürekli kalkmaktan..

Ya kızlar size bişey sorcam göğsümün altı ve sirtimin bi yani çok ağrıyor batıyor sanki içine bişey girmiş bu sancı belirtisi olabilir mi birde kasikta ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…