2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

A 10 günse iyi canım :) ben yarın 11 de aç karnına hastaneye gidicem tekrar başka bir doktor bakıcak bu defa sezaryen derse sezaryene giricem canım. Bayram sonrasına kadar bebeğimi riske atamıyorum evet anne karnında 1 gün 1 gündür ama suyu o kadar azalmış yerde içim hiç rahat değil.

Kızlar bu hafta pazar günü babalar günü.. Evin babalarına veya taze baba adaylarına hediye almayı düşünüyor musunuz?

Ben sipariş verdim yarın gelecek bakalım.

Sayfa ne kadar ilerlemiş kızlar valla okuyamadım iniallah herkes iyidir.hafta sonu Ablam geldi yanıma yeğenimle birlikte beklemedeyiz pazartesi bi daha kontrolüm var bu sefer doktor gün veririz dedi.heyecan dorukta iyice.iş güç daldım öle pek giremiyorum

Haklısın cnm geçecek inşallah. Benimki hep aşağıdaydi. Bu hafta yeri daraldi sanırım ayaklar hep yukarda ve bir itme çabası ayağını hissediyorum resmen baskinyapiyor

İyiyiz cnm teker yuvar gidiyor. İnşallah sizde iyi olun cnm. Maşallah vakit daraldi. Ablam da gelmiş ne güzel. Gün belli olunca daha heyecan oluyor.

Kızlar bu hafta pazar günü babalar günü.. Evin babalarına veya taze baba adaylarına hediye almayı düşünüyor musunuz?

Ben sipariş verdim yarın gelecek bakalım.
Aslında yarın çocuklarla çıkıp birşey bakalım diyoruz ama gücüm olursa tabi. Eşim gömlek çok giyiyor resmi daire olduğu için. Gömlek düşünüyoruz almayı.

Canım havuç ye hatta sık suyunu iç suyunu çoğaltmaya yardım eder birde bol su iç.

Aslında yarın çocuklarla çıkıp birşey bakalım diyoruz ama gücüm olursa tabi. Eşim gömlek çok giyiyor resmi daire olduğu için. Gömlek düşünüyoruz almayı.

Evet gömlek güzel seçim.

Ya kızlar ben dün akşam zeytinyağlı iç bakla yedim çok az ama sonradan aklıma geldi bakla yenmemeli vücutta bir enzim düşüklüğü varsa zararlı olabiliyormuş diye okumuştum.
Ama dün aklıma bile gelmedi yaa zeytinyağlı enginara konmuştu, nerden yedim sabah sabah aklıma düştü. Bir daha son olsun
Emzirirken ve küçük çocuklara da bakla yedirilmezmiş diye okudum. Tabii fazla yemeyin deniyor ama fazlası eksiği yok işte. Sinir oldum kendime _nasıl unuttum diye şu an

Insallah ama en azından bacaklardaki ödem düzeldi.

Günaydın cnm senin adına çok sevindim günleri saya saya bitirdin nihayet :))

Benim de son günüm canım. Sen öğretmendin dimi

Canim senin ve bebeğin için en doğrusu neyse onu yap
Seni çok iyi anlıyorum bu durumda eve gidip sürekli korku içinde beklemek çok zor allah yardımcın olsun canim.haber vermeyi unutma inşallah güzel haberlerle dönersin
Daha önce sezeryan olmuş anneler sizce Doğumdan kaç gün sonra dişçiye gidilebilir hale gelir ?
Canim 1 hafta sonra gidebilirsin sıkıntı olmaz ama yine de senin kendini nasıl hissettiğine bağlı biraz da
Zaten 1.haftada kadın dogumcuya kontrol e gidiyosun ordan çıkar dişçiye uğrarsın
Insallah ama en azından bacaklardaki ödem düzeldi.
Ohhh çok şükür canım sevindim hepsi yavaş yavaş geçecek bir bakacaksın koşturuyorsn ordan oraya :)
Günaydın canimm hadi gözünaydin en az senin kadar rahatladım izne ayrılacak olmana :)
Bak zaman nasıl geçti hiç geçmez sanıyorduk su gibi aktı gitti şimdi dinlenme zamanı ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…