2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryen olacak arkadaşlar kesinlikle hamile külodu alın, depend almasanız bile hastane veriyor ama dikiş yerleri altta olduğu için ben hamile külodu dışında birşeyle rahat edemiyorum.
canım senin çok kanaman oldu ya kan sulandirici aldığın içinmi oldu hadesinde çok olmuştu sanırım benim çok olmamıştı sezeryandan sonra

Canim esim askeri personel tayin cikti doguya tm irtibat kesmeside dogumuma denk gelio o yuzden memlekette dogurcam yine off offff hep diodum bu sefer evmde dogurcm die yine nasip olmuycak
Umarım bunun hiç bir sorun olmuycağı, cok güzel bir doğumun olur, ilk doğumunda memleketdemi olmuşdu?

Catlaklar zaten karin boşaldıktan sonra belirginlesiyor canim... ilk kizimda hic catlagim yok ne guzel diye girdim doguma 1hafta sonra bi baktik heryerim kipkirmizi ama onemli degil bunlar sen ve bebislerin iyi olun gerisi hallolur sikma canini

Doğum sonrası da çatlıyormuş aslında o yuzden de istiyorum. Karnımın altı full çatladı ben tek bebekle ne hale geldim sen bence gayet iyisin maşallah. Gobek iner inşallah ya dikişin nasıl estetik dikiş mi yaptılar

10 dakkada bir kasılıyo karnım. Arefe gecesine kadar yalnızım. İnşallah kötü bişey olmaz. Yorulmadım da evi eşim sildi süpürdü uzanıyorum Allah yardım etsin hepimize

10 dakkada bir kasılıyo karnım. Arefe gecesine kadar yalnızım. İnşallah kötü bişey olmaz. Yorulmadım da evi eşim sildi süpürdü uzanıyorum Allah yardım etsin hepimize
Şuan aynı durumdayım artik alıştığım için takmiyorum bile yarın kontrolümüz var doktora desemde bir çaresi yon

Insallah baya takinti yaptim bu konuyu ya ilk kizim premature dogmustu be cok sikinti yasadik.... insallah bu kez normal olur derken bu seferde kilo sorunu oldu hayirlisi bakalim saglikli olsunlar da hersey yoluna girer elbet
Canim stres yapma
Stres de erken doğuma sebep oluyorsun biliyorsun..
Kavun peynir muz ceviz karpuz bunları bol bol tüket bebeğe çok kg aldırıyor
Ben geçen hafta kavunu denedim bayağı ise yaradı şimdi evden eksik etmiyorum
Kızlar suyunuza baktırmak için özellikle erken gidin bebeğinizin hareketlerinide takip edin mutlaka
Canim her kontrolde bakıyor doktor
Gittiğmde nst baslycak doktorum geçen ay 1 ay sonra kan tahlili yapar sekere vs bakarız demişti sende yaptılar mı ne için istedi acaba gerekli mi
Yaptım canım 10 gün önce bunlar doğum öncesi tahliller gerekli canım ne eksik ona bakılıyor gerekirse takviye yapmak için

tesekkur ederim canim bakalim bende deneyeyim kavunu inşallahise yarar

Dikişi eşim göremedi bile baya profosyonel dedi yani estetik dikiş ve ben bile göremiyorum.

Kızlar birşey soracaktım doğum çantası hazırlıyorum da ben hastanede fotoğraf çekimi falan yapmak için melek kanatlı tulum yaptırdım bunu doğumhane de hemşirelere mi vermem gerekiyor ? Kirlenme durumu olabilir mi? Nasıl yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…