2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum benim ne olduysa şu 2 hafta sonra oldu 2 hafta önce suyun çok iyi demişti bugün rutin kontrole gittim ve şok oldum. 20 gün deyince uzun geldi doktorunuz daha iyi bilir tabii canım.

tesekkur ederim canim bakalim bende deneyeyim kavunu inşallahise yarar
İnşallah canım benim ❤❤
Kuzum benim ne olduysa şu 2 hafta sonra oldu 2 hafta önce suyun çok iyi demişti bugün rutin kontrole gittim ve şok oldum. 20 gün deyince uzun geldi doktorunuz daha iyi bilir tabii canım.
Yok kuzum benimki 10 gün sonra çağırdı 20 değil:) 20 dayanamam zaten 10 bile çok geliyor artik son zamanlar diye korkuyorum bayram araya giriyor diye o kadar uzattı herhalde.
Sen nasıl oldun canım geçmişe pek bakamadım iyi misin şu an doktor ne dedi ?

kızlaar aliexpressten siz baya birşeyler alıyordunuz ben hiç alışveriş yapmadım. Şimdi abajur alayım dedim ama ödemeyi yapamıyorum. Yardım eder misiniz? Böyle bir uyarı geliyor.

Canim daha çok erken ağrıların da gececek o göbek de gidecek hiç merak etme
20 günün sonunda hiç doğum yapmamış gibi rahat ve huzurlu hissediyorsun ağrı olarak
40 tan itibaren de göbeğin inecek vücut kendini yavaş yavaş toparlayacak

Farklı bi tulum ver bence canım riske atma odada kendine gelince değiştirir çekersiniz

Ben hiç böyle bi uyarıyla karşılaşmadım canım ama ismi adresi yazarken falan tamamen ingilizce karakter kullandın değil mi ondan olabilir diye düşündüm.

Ben hiç böyle bi uyarıyla karşılaşmadım canım ama ismi adresi yazarken falan tamamen ingilizce karakter kullandın değil mi ondan olabilir diye düşündüm.
Evet kredi kartındaki ismi türkçe yazmışım ondanmış canım teşekkür ederim.aldım şimdi ilk alışverişim bakalım inş gelir.

Iyi akşamlar hepinize güzel anneler, nasılsınız
Yuvarlanip gidiyorum sahsen :)) sen nasilsin canim?
Off bende doguma gidicem bayramda uzun bi sure memleketteyim simdiden sıkntı basti nasil geçicek gunler
Ben de ayni durumdayim .Bayram bi gecseydi .
Kapı süsümüzü sonunda tamamladım kızlar nasıl olmuş sizce? birleşme yerine kurdele yapıcam sadece asmak için :)
Ellerine saglik.
Odaya gelince giydircem ben papyonlu setimizi .Dogumhanede kirleniyo

Kizlar eksiklerimi tamamlamak icin iftardan sonra dışarı çıktık. Depent ve sut artirici cay icin e bebek e baktim yoktu .Neyse hastane icin terlik falan filan alcaktım o kalabalikta istedigimi bulamadım .Insanlar cildirmis gibi alisveris yapiyor. Bir kac kisi karnima carpti biri alisveris sepetini degdirdi .Hemen cikmak zorunda kaldim

Teşekkür ederim canimmm ... ama burdaki yazan miktarlar cok fazla degil mi? Bizim kullandigimiz vitaminlerde bu kadar yok sanirim ama tabi tedbirli olmakta fayda var gun asiri tuketmekte fayda var gibi duruyor

Rica ederim canim benim ne demek. Bir gebenin bir gunde alması gereken yankis hatirlamiyorsam 600 mcg. Imom mesela kullanılıyorsa yanindaki ilacta da 100 mcg bile olsa vucut ihtiyac fazlasini biriktiriyor. Doktor soylemez ama sen dersen ki bu folik asit fazla olmadi mi ? O zaman evet fazla ama zarari yokki der. Benimki fazla deyince kem küm etmisti sonra haklisin dedi. Bunu onlarca universite deneyimledi ve gördü inkar edemezler

Kızlar bebek odasına gece lambası abajur istiyorum ama bir tÜrlü uygun fiyatlı bulamadım siz aldınız mı?
Canım n11 veya dekorazon dan evim içim ben bakmıştım daha önce. Ama koyacak alanım olmadığından vazgeçmiştim. Bebeğin odası için de ben led ışıklı bulut aldım. Gece lambası niyetine kullanırım diye düşündüm.

Canım ben de e bebeğe gittim depend için sırf. Yoktu dediğin gibi. Ve kasada çılgın bir sıra vardı dedim birşey beğensem de bu Sırayı bekleyemem, çıktım

Canım ben de e bebeğe gittim depend için sırf. Yoktu dediğin gibi. Ve kasada çılgın bir sıra vardı dedim birşey beğensem de bu Sırayı bekleyemem, çıktım
Kac tane farkli markete baktim yoktu can bebenin vardi sanirim .Ama iyi mi degil mi bilmedigim icin almadim .Son olarak eczaneye bakcam .Bulamazsam internetten alcam.

Kızlar bu arada benim de siparişlerim bugün geldi. Satıcının maşallahı var 1 haftada siparişi alıp eve kargoladı.. Bebeğimin Kral tacı kolonyaları nasıl teyzeleri? :)

Ay çok şık, nerden ve ne kadara sipariş verdin canım? Ben daha bi karar veremedim bu konuda

Burda kipada vardı canım, orda varsa bi bak istersen.
Bende haftasonu çarşıya indiğimde göbeğime çarptılar, en son birisine kusura bakma bile demediği için bebeğime çarptınız dikkat edin diye atarlandım hatta

Bence bebek yanına gelince sen giydirebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…