- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.621
Kuzum benim ne olduysa şu 2 hafta sonra oldu 2 hafta önce suyun çok iyi demişti bugün rutin kontrole gittim ve şok oldum. 20 gün deyince uzun geldi doktorunuz daha iyi bilir tabii canım.Canim stres yapma
Stres de erken doğuma sebep oluyorsun biliyorsun..
Kavun peynir muz ceviz karpuz bunları bol bol tüket bebeğe çok kg aldırıyor
Ben geçen hafta kavunu denedim bayağı ise yaradı şimdi evden eksik etmiyorum
Canim her kontrolde bakıyor doktor
Yaptım canım 10 gün önce bunlar doğum öncesi tahliller gerekli canım ne eksik ona bakılıyor gerekirse takviye yapmak için
İnşallah canım benim ❤❤tesekkur ederim canim bakalim bende deneyeyim kavunu inşallahise yarar
Yok kuzum benimki 10 gün sonra çağırdı 20 değil:) 20 dayanamam zaten 10 bile çok geliyor artik son zamanlar diye korkuyorum bayram araya giriyor diye o kadar uzattı herhalde.Kuzum benim ne olduysa şu 2 hafta sonra oldu 2 hafta önce suyun çok iyi demişti bugün rutin kontrole gittim ve şok oldum. 20 gün deyince uzun geldi doktorunuz daha iyi bilir tabii canım.
Canim daha çok erken ağrıların da gececek o göbek de gidecek hiç merak etmeBende hemen takarım diyordum henüz almadım ama almayı bile düşünemiyorum, ağrılar bir yandan, bir yandan da içeride sanki bir bebek daha varmış gibi bir göbeğim kaldı. Bir de bugün dikkat ettimde fazla miktarda çatlak sahibi olmuşum.
Farklı bi tulum ver bence canım riske atma odada kendine gelince değiştirir çekersinizKızlar birşey soracaktım doğum çantası hazırlıyorum da ben hastanede fotoğraf çekimi falan yapmak için melek kanatlı tulum yaptırdım bunu doğumhane de hemşirelere mi vermem gerekiyor ? Kirlenme durumu olabilir mi? Nasıl yapsam bilemedim
Ben hiç böyle bi uyarıyla karşılaşmadım canım ama ismi adresi yazarken falan tamamen ingilizce karakter kullandın değil mi ondan olabilir diye düşündüm.Eki Görüntüle 2156685
kızlaar aliexpressten siz baya birşeyler alıyordunuz ben hiç alışveriş yapmadım. Şimdi abajur alayım dedim ama ödemeyi yapamıyorum. Yardım eder misiniz? Böyle bir uyarı geliyor.
Evet kredi kartındaki ismi türkçe yazmışım ondanmış canımBen hiç böyle bi uyarıyla karşılaşmadım canım ama ismi adresi yazarken falan tamamen ingilizce karakter kullandın değil mi ondan olabilir diye düşündüm.
Güle güle kullanın canım gelir muhtemelen benim aldığım şeyler hep geldi :)Evet kredi kartındaki ismi türkçe yazmışım ondanmış canımteşekkür ederim.aldım şimdi ilk alışverişim bakalım inş gelir.
Yuvarlanip gidiyorum sahsen :)) sen nasilsin canim?Iyi akşamlar hepinize güzel anneler, nasılsınız
Ben de ayni durumdayim .Bayram bi gecseydi .Off bende doguma gidicem bayramda uzun bi sure memleketteyim simdiden sıkntı basti nasil geçicek gunler
Ellerine saglik.Kapı süsümüzü sonunda tamamladım kızlar nasıl olmuş sizce? birleşme yerine kurdele yapıcam sadece asmak için :)
Odaya gelince giydircem ben papyonlu setimizi .Dogumhanede kirleniyoKızlar birşey soracaktım doğum çantası hazırlıyorum da ben hastanede fotoğraf çekimi falan yapmak için melek kanatlı tulum yaptırdım bunu doğumhane de hemşirelere mi vermem gerekiyor ? Kirlenme durumu olabilir mi? Nasıl yapsam bilemedim
Teşekkür ederim canimmm ... ama burdaki yazan miktarlar cok fazla degil mi? Bizim kullandigimiz vitaminlerde bu kadar yok sanirim ama tabi tedbirli olmakta fayda var gun asiri tuketmekte fayda var gibi duruyor
Canım n11 veya dekorazon dan evim içim ben bakmıştım daha önce. Ama koyacak alanım olmadığından vazgeçmiştim. Bebeğin odası için de ben led ışıklı bulut aldım. Gece lambası niyetine kullanırım diye düşündüm.Kızlar bebek odasına gece lambası abajur istiyorum ama bir tÜrlü uygun fiyatlı bulamadım siz aldınız mı?
Canım ben de e bebeğe gittim depend için sırf. Yoktu dediğin gibi. Ve kasada çılgın bir sıra vardı dedim birşey beğensem de bu Sırayı bekleyemem, çıktımKizlar eksiklerimi tamamlamak icin iftardan sonra dışarı çıktık. Depent ve sut artirici cay icin e bebek e baktim yoktu .Neyse hastane icin terlik falan filan alcaktım o kalabalikta istedigimi bulamadım .Insanlar cildirmis gibi alisveris yapiyor. Bir kac kisi karnima carpti biri alisveris sepetini degdirdi .Hemen cikmak zorunda kaldim
Kizlar bayram planlariniz neler memlekete gidenler var mi
Kac tane farkli markete baktim yoktu can bebenin vardi sanirim .Ama iyi mi degil mi bilmedigim icin almadim .Son olarak eczaneye bakcam .Bulamazsam internetten alcam.Canım ben de e bebeğe gittim depend için sırf. Yoktu dediğin gibi. Ve kasada çılgın bir sıra vardı dedim birşey beğensem de bu Sırayı bekleyemem, çıktım
Folik asitin fazlası bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor canımCanim fazla folik asitin zarari var mi ki? Neden korkuyorsun yani? Ben bu vitamini aldim ama folik asit iceren baska vitaminim de var senin mesaji gorunce tedirgin oldum?
Kızlar bu arada benim de siparişlerim bugün geldi. Satıcının maşallahı var 1 haftada siparişi alıp eve kargoladı.. Bebeğimin Kral tacı kolonyaları nasıl teyzeleri? :)
Burda kipada vardı canım, orda varsa bi bak istersen.Kizlar eksiklerimi tamamlamak icin iftardan sonra dışarı çıktık. Depent ve sut artirici cay icin e bebek e baktim yoktu .Neyse hastane icin terlik falan filan alcaktım o kalabalikta istedigimi bulamadım .Insanlar cildirmis gibi alisveris yapiyor. Bir kac kisi karnima carpti biri alisveris sepetini degdirdi .Hemen cikmak zorunda kaldim
saçmalamış :)Sorma canım gözlerini bir büyüttü kinoluyor dedim aaa şimdiden çatlamış fa dedi bir de halbuki ne zamandır krem sürüyorum beni rahatsız eden bir şey yok
Bence bebek yanına gelince sen giydirebilirsin :)Kızlar birşey soracaktım doğum çantası hazırlıyorum da ben hastanede fotoğraf çekimi falan yapmak için melek kanatlı tulum yaptırdım bunu doğumhane de hemşirelere mi vermem gerekiyor ? Kirlenme durumu olabilir mi? Nasıl yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?