2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu hafta pazar günü babalar günü.. Evin babalarına veya taze baba adaylarına hediye almayı düşünüyor musunuz?

Ben sipariş verdim yarın gelecek bakalım.
Babamız bana almadı anneler gününde. 9 aydır taşıyorum halbuki:) Ben ona hiç düşünmüyorum. Oğluşum doğsun bakalım uykusuz kalsın biraz öğrensin fedakarlık yapmayı düşünürüm.

Günaydın kızlar.bugün 37+1 deyim ve çatı muayenesine geldim.ama önce nstye aldılar..bu çatı muayenesi acıtıyomu ve çekiniyorumda temizlendim falan ama
Kendini sıkmazsan acımıyor canım. Normal muayene gibi. Hatta ben korkuyorum diyince doktor güldü. Birbirinizi şişirip şişirip geliyorsunuz buraya. Birşey yok ki dedi

kızlar bir eş ailesi sorunsalı hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.. neymiş eşimin babası benim yanımda çocuğu sevemezmiş gelenekleri gereği ben de bu sebeple bebeği sevmesi için odadan çıkmalıymışım bunu duyunca çok sinirleniyorum. eşim de ne olacak canım bir 10 dakka ayrı dursan bebekten diyor. tabi ki gerekirse anne bebek ayrı durabilir sağlık söz konusu olur acil durum olur vs. ama böyle bir sebepten dolayı bana sen git bebeğin yanından dedesi biraz sevsin gibi bir talep aşırı derecede sinirlerimi zıplatıyor. hem ilk baştan müsade edersem sonradan işler daha da saçmalaşır gibime geliyor. kavga etmek istemiyorum ama sinirlenmeden asabileşmeden nasıl tepki verebilirim ? fikirlenirizi bekliyorum.

Büyüklerin yanında anne baba bebeğini sevemez bitti şimdi de dede annenin yanında sevemez mi çıktı ilginçmiş

Nereli canım kayınpederlerin? Böyle bir kültür hiç duymadım ben. Hani kayınpederin yanında anne baba sevemez genelde anadoluda. Bence yorum yapma. Bebek doğunca sürekli görmezsin belki dedikleri gibi olmayabilir duruma göre davran o zaman. Şimdi sessiz kal baktın bebek doğunca saçmalıyorlar o zaman tepkini koy.

Günaydın kızlar

bugun bebişleriyle randevusu olanlardan güzel haberlerini bekliyoruz :)

bu doğum sonrası korse için ne düşünüyorsunuz nasıl birşey almak lazım hastane çantasına koyup hemen takmak mı gerekir tecrğbeli anneler bilgi verirse sevinirim

Günaydın kızlar.bugün 37+1 deyim ve çatı muayenesine geldim.ama önce nstye aldılar..bu çatı muayenesi acıtıyomu ve çekiniyorumda temizlendim falan ama
Ben neredeyse her kasilmamda alttan muayene oluyorum :) kendini rahat bırakır kasmazsan hic birşey hissetmiyorsun canim
Neden anne yanında bebek sevmeye utaniyormuymus? Daha ne saçma seyler duyacağız.. eskiden anne baba büyük yanında sevemezdi sizde tersi olmuş. Insan ne yorum yapacaginida bilemiyor

aynen aynen :) benim eşimde küçük de olsa bir şey almadı :) alsa güzel olurdu aslında , sen daha anne olmadın hamilesin dedi , o zaman o da henüz baba olmadı , olunca alırım

nstde sancı çıktımı

eve çıkınca takabilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…