2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de arada oluyor. Göğsüm daralıyor, nefesim kesiliyor. Özellikle bebek ayaklarını o tarafa ittiriyorsa, sütyen varsa veya çok yediysem oluyor. Genelde uzanıp o kısmın rahat kalmasını sağlıyorum o şekilde biraz ferahlıyorum.

Bende çok düşündüm canım eşim minik bi çivi çakarız sonra macunla kapatırım ben onu dedi, öyle asıcaz sanırım
Utanmak nedir ya? Utanıcak bişey yok al sev dedesi der kucağına uzatırsın canım çıkma odadan alışmasınlar. Hem her geldiğinde bu böyle mi olacakmış tek seferlik değildir ki sevgi

Canim ben dogumdan bi sure sonra taktim sezeryanli oldugum icin ama doktorlar takmayin diolar kaslari gucsuzlestiriormus bilemiorum nasil olur

Allah allah iseee bak ya neler duyucagiz nie birakiormussun bebegini anneye ihtiyac duydugu zamanda sevsin die nie o senden ayri kalsin gelin olarak deil kizi olarak gorsun seni cok sevmek istiosa ..

İlk hamileliğimde baştan sona izledim, cok yardımcı olduğnu düşünüyorum. Güzel bir video.

Biraz sacma geldi bana, benim kp cok sert görünür her konuya hemen sınırlenen biridir, kendi cocuklarnı bile doğru dürüst kucağna almamış, ama torun oyle değil dede olunca pamuk gibi adam oldu resmen, şimdilik burak konuşsunlar, bebek doğdukdan sonra sadice 10 dakikanın yetmiyceğni kendisi anliycak saatlerce sevmek isdiycek bu surede annesinden ayrı kalmasınada dayanamaz bence.

Hastane için ben cok fazla sıkmayan nefesimi kesmeyecek bişey aldım sadıce beli sariyor, ondan sonra berki biraz daha ayarana bilir dar alırım.

Canim hadi ilk zamanlar 10 dk ee bu bebek buyuyecek emekleyecek ,yuruyecek .Sen git mi diyecek her seferinde .Cok sacma .Cikma çocuğunun yanından .Ben ondan 1 dk bile kopamam yanımda rahat rahat sevin de .Hayir sen odadan cikinca çocuğa bisey mi yapcak.Yanaklarini mi sıkcak ,hoplatcak mi niye cekiniyor ?

benim de çatı muayenem var bugun bakalım bşz de ne olacak.senin için de hayırlısı olsun cnm:)

Deepend şoktan aldım ben canım varmış bilmiyodum gorunce aldım. Süt arttırıcı çaylarıda aktardan alırım ben. Bol kahve almakta lazımdır sanırım hastane vermiyor

Onun doğumu temmuz ortası, normalı bekliyorsan benimle bekle günümüz cok yakın en son ben doğurucam ama 1-2 gün benden önce doğurmaya calış, şimdiye kadar 40 kez soylemişimdir her halde.
Ben kendimden hiç umutlu değilim ilk oğlanı 41+4*ikinciyi 42+0 da doğurmuş biri olarak ağustos annesi bile olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…