- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.721
Bende de arada oluyor. Göğsüm daralıyor, nefesim kesiliyor. Özellikle bebek ayaklarını o tarafa ittiriyorsa, sütyen varsa veya çok yediysem oluyor. Genelde uzanıp o kısmın rahat kalmasını sağlıyorum o şekilde biraz ferahlıyorum.İyi geceler kızlar. Ya dizinde kaburga agriniz varmı? İtiyor mu anlamadım arada oluyor arada geçiyor. Evde sutyen takmiyorum daraliyorum acaba göğüsleri mi agir geliyor? Nefes kesilmesi de başladı iyice. Ay geçer mi bu zmnlarya halimiz çok kotu valla..
Güzel haberlerle gel canımkizlar gubaydin bugun dr kontrolumuz var bakalim sezryn gunu alabilecekmiyiz
Bende çok düşündüm canım eşim minik bi çivi çakarız sonra macunla kapatırım ben onu dedi, öyle asıcaz sanırımBitince bizimle de paylaşır mısın canım merak ettim kuzunun ikramlık cicilerini :)
Hep söyleyeceğim unutuyorum.. Senin ne kadar tatlı bir kızın var maşallah Allah nazarlardan saklasın.. Profil resmindeki tatliş hallerini görüyorum hep :)
Çok şeker olmuş canım ellerine sağlık. Evde de kullanırsın..
Yalnız ben evde kapıya nasıl asıcam onu düşünüyorum. İlkin tüllerle sarıcam kapıyı.. tüllere iğnelerim uçak figürü yaptığım keçe süsünü.. sonra da tülü çıkarır, çift taraflı bant aldım onunla tuttururum diye düşündüm ama onunla da olmaz gibi geldi. Nasıl yapmak lazım evde bilemedim. Hastane kapısı kolay.. askı var kurdele ile asıcam bende diğer süsü.
Canım şimdi grdüm bu mesajını...kaburga değilde diyaframı sıkıştırdığından bazen nefes darlığı yapıyor bende de.
geçecek tabii ama bebiş iyice aşağı indiğinde sanırım. Gerçi indiler baya artık, tuvalete girmekten bazen uyuyamıyorum bile gece sürekli kalkmaktan..
Utanmak nedir ya? Utanıcak bişey yok al sev dedesi der kucağına uzatırsın canım çıkma odadan alışmasınlar. Hem her geldiğinde bu böyle mi olacakmış tek seferlik değildir ki sevgikızlar bir eş ailesi sorunsalı hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.. neymiş eşimin babası benim yanımda çocuğu sevemezmiş gelenekleri gereği ben de bu sebeple bebeği sevmesi için odadan çıkmalıymışım bunu duyunca çok sinirleniyorum. eşim de ne olacak canım bir 10 dakka ayrı dursan bebekten diyor. tabi ki gerekirse anne bebek ayrı durabilir sağlık söz konusu olur acil durum olur vs. ama böyle bir sebepten dolayı bana sen git bebeğin yanından dedesi biraz sevsin gibi bir talep aşırı derecede sinirlerimi zıplatıyor. hem ilk baştan müsade edersem sonradan işler daha da saçmalaşır gibime geliyor. kavga etmek istemiyorum ama sinirlenmeden asabileşmeden nasıl tepki verebilirim ? fikirlenirizi bekliyorum.
Canim ben dogumdan bi sure sonra taktim sezeryanli oldugum icin ama doktorlar takmayin diolar kaslari gucsuzlestiriormus bilemiorum nasil olurGünaydın kızlar
bugun bebişleriyle randevusu olanlardan güzel haberlerini bekliyoruz :)
bu doğum sonrası korse için ne düşünüyorsunuz nasıl birşey almak lazım hastane çantasına koyup hemen takmak mı gerekir tecrğbeli anneler bilgi verirse sevinirim
Allah allah iseee bak ya neler duyucagiz nie birakiormussun bebegini anneye ihtiyac duydugu zamanda sevsin die nie o senden ayri kalsin gelin olarak deil kizi olarak gorsun seni cok sevmek istiosa ..kızlar bir eş ailesi sorunsalı hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.. neymiş eşimin babası benim yanımda çocuğu sevemezmiş gelenekleri gereği ben de bu sebeple bebeği sevmesi için odadan çıkmalıymışım bunu duyunca çok sinirleniyorum. eşim de ne olacak canım bir 10 dakka ayrı dursan bebekten diyor. tabi ki gerekirse anne bebek ayrı durabilir sağlık söz konusu olur acil durum olur vs. ama böyle bir sebepten dolayı bana sen git bebeğin yanından dedesi biraz sevsin gibi bir talep aşırı derecede sinirlerimi zıplatıyor. hem ilk baştan müsade edersem sonradan işler daha da saçmalaşır gibime geliyor. kavga etmek istemiyorum ama sinirlenmeden asabileşmeden nasıl tepki verebilirim ? fikirlenirizi bekliyorum.
İyiyim canım teşekkür ederim, aynen yuvarlanmaya devam artık sabrım azalıyorYuvarlanip gidiyorum sahsen :)) sen nasilsin canim?
Ben de ayni durumdayim .Bayram bi gecseydi .
Ellerine saglik.
Odaya gelince giydircem ben papyonlu setimizi .Dogumhanede kirleniyo
İlk hamileliğimde baştan sona izledim, cok yardımcı olduğnu düşünüyorum. Güzel bir video.Günaydın anne adayları ve anneler :) dün Banu çiftçi’nin youtube da doğum videosunu izledim 2 saat küsür bir şey. 50 dk dan sonrasını izleyin animasyonla çok güzel anlatmış. Korkcak bi video değil bilgi amaçlı :))
Biraz sacma geldi bana, benim kp cok sert görünür her konuya hemen sınırlenen biridir, kendi cocuklarnı bile doğru dürüst kucağna almamış, ama torun oyle değil dede olunca pamuk gibi adam oldu resmen, şimdilik burak konuşsunlar, bebek doğdukdan sonra sadice 10 dakikanın yetmiyceğni kendisi anliycak saatlerce sevmek isdiycek bu surede annesinden ayrı kalmasınada dayanamaz bence.kızlar bir eş ailesi sorunsalı hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.. neymiş eşimin babası benim yanımda çocuğu sevemezmiş gelenekleri gereği ben de bu sebeple bebeği sevmesi için odadan çıkmalıymışım bunu duyunca çok sinirleniyorum. eşim de ne olacak canım bir 10 dakka ayrı dursan bebekten diyor. tabi ki gerekirse anne bebek ayrı durabilir sağlık söz konusu olur acil durum olur vs. ama böyle bir sebepten dolayı bana sen git bebeğin yanından dedesi biraz sevsin gibi bir talep aşırı derecede sinirlerimi zıplatıyor. hem ilk baştan müsade edersem sonradan işler daha da saçmalaşır gibime geliyor. kavga etmek istemiyorum ama sinirlenmeden asabileşmeden nasıl tepki verebilirim ? fikirlenirizi bekliyorum.
Onun doğumu temmuz ortası, normalı bekliyorsan benimle bekle günümüz cok yakın en son ben doğurucam ama 1-2 gün benden önce doğurmaya calış, şimdiye kadar 40 kez soylemişimdir her halde.
Hastane için ben cok fazla sıkmayan nefesimi kesmeyecek bişey aldım sadıce beli sariyor, ondan sonra berki biraz daha ayarana bilir dar alırım.Günaydın kızlar
bugun bebişleriyle randevusu olanlardan güzel haberlerini bekliyoruz :)
bu doğum sonrası korse için ne düşünüyorsunuz nasıl birşey almak lazım hastane çantasına koyup hemen takmak mı gerekir tecrğbeli anneler bilgi verirse sevinirim
Canim hadi ilk zamanlar 10 dk ee bu bebek buyuyecek emekleyecek ,yuruyecek .Sen git mi diyecek her seferinde .Cok sacma .Cikma çocuğunun yanından .Ben ondan 1 dk bile kopamam yanımda rahat rahat sevin de .Hayir sen odadan cikinca çocuğa bisey mi yapcak.Yanaklarini mi sıkcak ,hoplatcak mi niye cekiniyor ?kızlar bir eş ailesi sorunsalı hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.. neymiş eşimin babası benim yanımda çocuğu sevemezmiş gelenekleri gereği ben de bu sebeple bebeği sevmesi için odadan çıkmalıymışım bunu duyunca çok sinirleniyorum. eşim de ne olacak canım bir 10 dakka ayrı dursan bebekten diyor. tabi ki gerekirse anne bebek ayrı durabilir sağlık söz konusu olur acil durum olur vs. ama böyle bir sebepten dolayı bana sen git bebeğin yanından dedesi biraz sevsin gibi bir talep aşırı derecede sinirlerimi zıplatıyor. hem ilk baştan müsade edersem sonradan işler daha da saçmalaşır gibime geliyor. kavga etmek istemiyorum ama sinirlenmeden asabileşmeden nasıl tepki verebilirim ? fikirlenirizi bekliyorum.
Ewet canim sezonu biz kapatcaz galiba
benim de çatı muayenem var bugun bakalım bşz de ne olacak.senin için de hayırlısı olsun cnm:)Kızla çatı muayenesinde 2 cm açıklık var dedi 3 olursa yatıracakmış şimdilik gönderiyo kanama olur yada suyun sancın gelirse gel dedi bebeğim 85 gram almş sadece ..iri olmasın zaten doğumu zorlaştırır dedi.3085 oldu bakalım artk
Deepend şoktan aldım ben canım varmış bilmiyodum gorunce aldım. Süt arttırıcı çaylarıda aktardan alırım ben. Bol kahve almakta lazımdır sanırım hastane vermiyorKizlar eksiklerimi tamamlamak icin iftardan sonra dışarı çıktık. Depent ve sut artirici cay icin e bebek e baktim yoktu .Neyse hastane icin terlik falan filan alcaktım o kalabalikta istedigimi bulamadım .Insanlar cildirmis gibi alisveris yapiyor. Bir kac kisi karnima carpti biri alisveris sepetini degdirdi .Hemen cikmak zorunda kaldim
Ben kendimden hiç umutlu değilim ilk oğlanı 41+4*ikinciyi 42+0 da doğurmuş biri olarak ağustos annesi bile olabilirimOnun doğumu temmuz ortası, normalı bekliyorsan benimle bekle günümüz cok yakın en son ben doğurucam ama 1-2 gün benden önce doğurmaya calış, şimdiye kadar 40 kez soylemişimdir her halde.
canım sen bu vakte kadar gün almadinmi genelde 38.haftanin içinde yapıyorlar haftaya alır belkikizlar gubaydin bugun dr kontrolumuz var bakalim sezryn gunu alabilecekmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?