2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezsryan mi normal mi senin canim benim sezeryan gelisimide onden gidio temmuz ortasi dogum dedi doktor bakalim
Normal canım bi sıkıntı yok şimdilik

Deepend şoktan aldım ben canım varmış bilmiyodum gorunce aldım. Süt arttırıcı çaylarıda aktardan alırım ben. Bol kahve almakta lazımdır sanırım hastane vermiyor

Ne kadara aldım canm dependi
Aynen.

Bana da alması.
Bende Sinir oluyorum o yüzden ona.
O beni anne olarak gormuyosa bebek doğmadığı icin bende onu baba olarak görmüyorum

Hoş karşılanacak bir yani yok canm bence bu durumu bilmemezlige ver
Sen varsın diye sevmicek değil ya
Ne kadar dayanabilcek
Eki Görüntüle 2156861 Eki Görüntüle 2156862
@Forse @oinone27 kızlar kapıya kapı askılığı takıp kapı süsümü ona bağladım ben resimdeki gibi.
Kapı susunnde cok guzel

Kızlar bu hafta pazar günü babalar günü.. Evin babalarına veya taze baba adaylarına hediye almayı düşünüyor musunuz?

Ben sipariş verdim yarın gelecek bakalım.
Dün gece onu düşündüm bende. Napsam bilemedim. Geçen bi saat göstermişti su geçirmez. Ama saatleri var zaten o şekil. Erkeğe hediye bulmak çok zor ya

Günaydın kızlar. Mutlu günler bizim olsun.
Bu saate kadar uyudum :) yapacak iş yok bir de izne ayrılınca evde olmaya alışmak zor geldi :)
Bizim de pazartesi kontrolümüz var 35 oluyoruz. Bakalım tarih verecek mi bana ben sezeryan istiyorum zaten doktorumda ona göre bayramdan sonra bakarız dedi

Çok iyi yapmışsın dinlenmekle.
Bize de beşik kurmaya geldiler.
Kendimi çok yorgun hissediyorum.
Kaynana da geldi. Hala gitmedi.
Kahvaltı yapamadım.

Teşekkürler canım:) aslında anne olarak görmedi değil de kutladı sadece mesajla hediye almadı. Bende onun kutlar geçerim. Zaten pek hediye alma konusunda düşünceli değildir. Ben zorlayıp trip atarım 2 ay önceden geçen yıl şöyle yaptın böyle yaptın başının etini yerim korkudan alır:)

20 yada 22 tl falan olması lazım net bakamadım canım

Kız nolacak az yemişsin zaten. Hemen suratını düşürüp kendni strese sokuyorsun deli mi ne :)

Bizimde doğum günü evlilik yıldönümü sevgililer günü üst üste
Ilk doğum günümü asidi özenli kutladı digerlerini kutlamadı.
Ya kahvaltıya gittik ya başka biseye

20 yada 22 tl falan olması lazım net bakamadım canım
Teşekkürler canm
Şu senin kaynanan varya taaaa burdan ömrümü yedi benim. Bi huzur versin ya.
Benimde yedi valla. Dün eşim sordu sen niye ağladın vs diye. Noldu dedi. Anlatmadım.
Israr etti. Söyledim birkaç lafını. Bisey demedi.
Akşam da uyurken sordum evlendigine pişman mısın annen gibi mi düşünüyosun dedim yok dedi.

Ev sahibimiz de gelcek çeşmeleri yapicak.
Benim sancim var...

Ay çok şükür :) gözün aydın♡♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…