- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #44.741
Hayırlısı ama en son ben doğurucağım gibiEwet canim sezonu biz kapatcaz galiba
Sezsryan mi normal mi senin canim benim sezeryan gelisimide onden gidio temmuz ortasi dogum dedi doktor bakalimHayırlısı ama en son ben doğurucağım gibi
Canim belki kiz oldugu icin erken de olabilir cok gec olmaz arkadasim iki oglani 39da dogurdu kizi 42 de degisebilioBen kendimden hiç umutlu değilim ilk oğlanı 41+4*ikinciyi 42+0 da doğurmuş biri olarak ağustos annesi bile olabilirim
Biraz sacma geldi bana, benim kp cok sert görünür her konuya hemen sınırlenen biridir, kendi cocuklarnı bile doğru dürüst kucağna almamış, ama torun oyle değil dede olunca pamuk gibi adam oldu resmen, şimdilik burak konuşsunlar, bebek doğdukdan sonra sadice 10 dakikanın yetmiyceğni kendisi anliycak saatlerce sevmek isdiycek bu surede annesinden ayrı kalmasınada dayanamaz bence.
Normal canım bi sıkıntı yok şimdilikSezsryan mi normal mi senin canim benim sezeryan gelisimide onden gidio temmuz ortasi dogum dedi doktor bakalim
Ay hadi inşallah zaten diyorum ki çok bekleme 37. haftadan sonra gelCanim belki kiz oldugu icin erken de olabilir cok gec olmaz arkadasim iki oglani 39da dogurdu kizi 42 de degisebilio
Yaa insan yoruluo walla doguralimda bunye olarak rahatlayalimAy hadi inşallah zaten diyorum ki çok bekleme 37. haftadan sonra gel
Deepend şoktan aldım ben canım varmış bilmiyodum gorunce aldım. Süt arttırıcı çaylarıda aktardan alırım ben. Bol kahve almakta lazımdır sanırım hastane vermiyor
Aynen.Babamız bana almadı anneler gününde. 9 aydır taşıyorum halbuki:) Ben ona hiç düşünmüyorum. Oğluşum doğsun bakalım uykusuz kalsın biraz öğrensin fedakarlık yapmayı düşünürüm.
kızlar bir eş ailesi sorunsalı hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.. neymiş eşimin babası benim yanımda çocuğu sevemezmiş gelenekleri gereği ben de bu sebeple bebeği sevmesi için odadan çıkmalıymışım bunu duyunca çok sinirleniyorum. eşim de ne olacak canım bir 10 dakka ayrı dursan bebekten diyor. tabi ki gerekirse anne bebek ayrı durabilir sağlık söz konusu olur acil durum olur vs. ama böyle bir sebepten dolayı bana sen git bebeğin yanından dedesi biraz sevsin gibi bir talep aşırı derecede sinirlerimi zıplatıyor. hem ilk baştan müsade edersem sonradan işler daha da saçmalaşır gibime geliyor. kavga etmek istemiyorum ama sinirlenmeden asabileşmeden nasıl tepki verebilirim ? fikirlenirizi bekliyorum.
Kapı susunnde cok guzelEki Görüntüle 2156861 Eki Görüntüle 2156862
@Forse @oinone27 kızlar kapıya kapı askılığı takıp kapı süsümü ona bağladım ben resimdeki gibi.
İnşallah canım sağlıklaYaa insan yoruluo walla doguralimda bunye olarak rahatlayalim
Dün gece onu düşündüm bende. Napsam bilemedim. Geçen bi saat göstermişti su geçirmez. Ama saatleri var zaten o şekil. Erkeğe hediye bulmak çok zor yaKızlar bu hafta pazar günü babalar günü.. Evin babalarına veya taze baba adaylarına hediye almayı düşünüyor musunuz?
Ben sipariş verdim yarın gelecek bakalım.
Çok iyi yapmışsın dinlenmekle.Günaydın kızlar. Mutlu günler bizim olsun.
Bu saate kadar uyudum :) yapacak iş yok bir de izne ayrılınca evde olmaya alışmak zor geldi :)
Bizim de pazartesi kontrolümüz var 35 oluyoruz. Bakalım tarih verecek mi bana ben sezeryan istiyorum zaten doktorumda ona göre bayramdan sonra bakarız dedi
Teşekkürler canım:) aslında anne olarak görmedi değil de kutladı sadece mesajla hediye almadı. Bende onun kutlar geçerim. Zaten pek hediye alma konusunda düşünceli değildir. Ben zorlayıp trip atarım 2 ay önceden geçen yıl şöyle yaptın böyle yaptın başının etini yerim korkudan alır:)Ne kadara aldım canm dependi
Aynen.
Bana da alması.
Bende Sinir oluyorum o yüzden ona.
O beni anne olarak gormuyosa bebek doğmadığı icin bende onu baba olarak görmüyorum
Hoş karşılanacak bir yani yok canm bence bu durumu bilmemezlige ver
Sen varsın diye sevmicek değil ya
Ne kadar dayanabilcek
Kapı susunnde cok guzel
20 yada 22 tl falan olması lazım net bakamadım canımNe kadara aldım canm dependi
Aynen.
Bana da alması.
Bende Sinir oluyorum o yüzden ona.
O beni anne olarak gormuyosa bebek doğmadığı icin bende onu baba olarak görmüyorum
Hoş karşılanacak bir yani yok canm bence bu durumu bilmemezlige ver
Sen varsın diye sevmicek değil ya
Ne kadar dayanabilcek
Kapı susunnde cok guzel
canım ikinci daha erken oluyor 40 ta olur ve daha kolay oluyormus dogma zamanida kisaliyormusBen kendimden hiç umutlu değilim ilk oğlanı 41+4*ikinciyi 42+0 da doğurmuş biri olarak ağustos annesi bile olabilirim
Şu senin kaynanan varya taaaa burdan ömrümü yedi benim. Bi huzur versin ya.Çok iyi yapmışsın dinlenmekle.
Bize de beşik kurmaya geldiler.
Kendimi çok yorgun hissediyorum.
Kaynana da geldi. Hala gitmedi.
Kahvaltı yapamadım.
Kız nolacak az yemişsin zaten. Hemen suratını düşürüp kendni strese sokuyorsun deli mi ne :)Evet gömlek güzel seçim.
Ya kızlar ben dün akşam zeytinyağlı iç bakla yedim çok az ama sonradan aklıma geldi bakla yenmemeli vücutta bir enzim düşüklüğü varsa zararlı olabiliyormuş diye okumuştum.
Ama dün aklıma bile gelmedi yaazeytinyağlı enginara konmuştu, nerden yedim sabah sabah aklıma düştü. Bir daha son olsun
Emzirirken ve küçük çocuklara da bakla yedirilmezmiş diye okudum. Tabii fazla yemeyin deniyor ama fazlası eksiği yok işte. Sinir oldum kendime_nasıl unuttum diye şu an
Bizimde doğum günü evlilik yıldönümü sevgililer günü üst üsteTeşekkürler canım:) aslında anne olarak görmedi değil de kutladı sadece mesajla hediye almadı. Bende onun kutlar geçerim. Zaten pek hediye alma konusunda düşünceli değildir. Ben zorlayıp trip atarım 2 ay önceden geçen yıl şöyle yaptın böyle yaptın başının etini yerim korkudan alır:)
Teşekkürler canm20 yada 22 tl falan olması lazım net bakamadım canım
Benimde yedi valla. Dün eşim sordu sen niye ağladın vs diye. Noldu dedi. Anlatmadım.Şu senin kaynanan varya taaaa burdan ömrümü yedi benim. Bi huzur versin ya.
Ay çok şükür :) gözün aydın♡♡♡♡♡Günaydın canlar
Bugün babamız köye gidiyor yolda şimdi oğluşlarımı getirecek çok özledim akşam görebilecem Allah nasip ederse
Ayrıca bugün işyerinde son günüm çok şükür işkence bitiyor onun içinde ayrıca mutluyum bugün benden mutlusu yok
BideŞu senin kaynanan varya taaaa burdan ömrümü yedi benim. Bi huzur versin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?